Коментари - Прокуратурата се самосезира за проявена жестокост към куче | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата се самосезира за проявена жестокост към куче

Районна прокуратура - Казанлък се самосезира и образува досъдебно производство за проявена жестокост към куче.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се самосезира за проявена жестокост към куче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да попитам аз нещо ... КОГАТО МАН..ЛИТЕ БИЯТ ЯКО С КАМШИКА ПО ГЪРБА НА КОНЕТЕ, ТОВА НЕ Е ЛИ ЖЕСТОКО ОТНОШЕНИЕ И НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА? Така де, защо за едни животни така, за други иначе ... защо за българите така, а за цига..., ромите, иначе? Или не всички хора са равни, както и не всички животни са равни?

садистично-малоумен селски изверг!

Не виждам Прокуратурата да се самосезира когато сиг.ани бият, изнасилват и убиват българи за 10 лв. Евроатлантически стандарт, какво да правиш.

Ми щото не ѝ е работа бе, мамин! Ти в тая държава, на която се водиш гражданин, имаш ли представа коя държавна структура за какво отговаря и какви правомощия има, или си българин само по националните празници като са почивен ден?

Прокуратурата не се самосезира за престъпленията на Даниел Митов, но много рязко се самосезира за едно куче.

Може да глобят Шофьора, САМО за това че ПУБЛИЧНО убива кучето на улицата.Все едно да се съблече ЧИСТО гол в центъра на града и да си показва онази работа. Но, щом е негово, може да убие кучето вкъщи... Също така ако отглежда животни- пилета, Кокошки, прасета, овце, кози, крави, МОЖЕ да ги коли и да ги пече и изяде или да ги продаде, след като ги заколи.

Побърквайсе колкото искаш, ти си си побъркан,ако това се случи в бяла държава този боклук ще лежи в затвора, защото отношението към животните и хората трябва да е еднакво ако искаме да бъдем бяли хора,за циганите съм съгласна,но там трябва жестоки мерки,защото те осъзнават какво вършат за разлика от невинното животно.

Побърквайсе колкото искаш, ти си си побъркан,ако това се случи в бяла държава този боклук ще лежи в затвора, защото отношението към животните и хората трябва да е еднакво ако искаме да бъдем бяло хора,за циганите съм съгласна,но там трябва жестоки мерки,защото те осъзнават какво вършат за разлика от невинно животно.

А кой защитава хората? Защо често жестокостта към тях остава ненаказана?

човекът е създаден да взема решенята сам за себе си и обикновено е сам виновен за жестокостите, които го сполетяват

така е, но не ви харесва че всеки носи отговорност са себе си, но трябва да имаме принципи, а не днес така, утре иначе, докато мине бурята

Теб последно кога те влачиха с тел зад кола, говедо? Знаеш ли защо не ти се е случило? Защото законът защитава хората! Ако аз например, като те гледам какъв си загубен, те вържа за теглича да те влача по асфалта докато умреш, та да намаля количеството простотия в света, веднага ще ме хвърлят в затвора! Затова и не го правя, въпреки че всички тъпаци като теб го заслужават! Загря ли сега кой ги защитава хората?

Проклетите псета изяждат хората в България и шибаната прокуратура спи!!! Самосезирала се, долни боклуци!!!!

Ако проКУРатурата защитаваше пенсионерите по селата със същия хъс както кучетата, сега щяхме да сме пооооочти нормална държава. А то какво излиза, че кучетата имат повече права и защитници от възрастните хора.

Боже, боже, откъде се въдите такива малоумници. Нищо чудно, че българската нация отива по дяволите.

Хората, които не си плащат, за прокуратурата не съществуват! Но да защитават кучета, които ядат хора, да, това го могат!

Тоя идиот да го съблечеш гол и да го решеж на ленти бавноооооо..... гад мръсна, садист !

Личи си кой е садистът.

А кучетата, които изяждат хора?! Тях никой не ги съблича голи и те продължават да изяждат следващите хора

В Асеновград за последващи три опита за убийство от страна на ОПГ от индобулгаристанци , извършево с арогантна дързост и незачитане на законовите и човешките етични норми ,нанесли средни телесни повреди на повече от две деца , с последващи усложнения след време , водещи да тотална инвалидност,Магистратурвата се прави на разсеяна , смигат и си намигат с престъпниците и на убийците са дадени условни присъди. Изводът в Булгаристан кучи и индобългарин да си . Тази мама кучка с един ден слава по телевидора , деца няма да роди , тя ще гледа глутница кучета , а те ще я близат между разкрачените обятия.

Огромни наказания за изродите! все пак имам надежда, че ще се промени това положение, тъй като съществуват и хора с добри и безстрашни сърца да се опълчат на изродите и да помогнат на животинките!

"Собственикът твърди, че е вързал кучето за теглича на колата, защото го предупредили, че е много лошо и хапе". Що за собсвеник. Явно кучето е бездомно и прави бели.Този човек на сели сигурно има много други животни за които се грижи и не дава косъм да падне от тях. Така че в жестокост към животните не може да се обвини. Ако това куче напада неговите животни, яде му яйцата от кокошките и т.н., какво да прави с него. Да го качи в колата не може. Да го води за повод също. Ще го ухапе. Тогава какво.

Ти пък цял роман съчини. Ако му било яло яйцата и незнам си какво Ами ти като ядеш яйца и очевидно откъм акъл хич те няма, да вземем да те вържем и да те влачим.

За разлика от теб, аз съм човек и се считам за такъв. Ти ако се считаш за друго си е твоя работа.

ти тъп ли си. значи кучето е лошо и хапе, ама е позволило на тоя помияр да ме срложи нашииник и да го върже, ама видиш ли, не можел да го води на повод, щото хапе. аз също имам куче на село, някакъв боклук беше влязъл да краде и кучето му беше разказало играта, та по твоята логика и моето е лошо и хапе. само дето мога да си го водя на каишка или когато трябва да го водя на ветеринар, и в колата се вози, пък не ме е хапало и нападало. така че тоя боклук заслужава да го вържат и него и да го влачат, да види как е.

Твоето куче не напада теб, но напада невинни хора, глупако!!!

Този дето е постъпил така с кучето, трябва да го вържем и да го влачим докато пукне. Такива уроди защо ли дишат въздух?

за кучета имало прокурор. за бежанците дето живеят в мизерни условия,нашите ги преджобват и ги малтретират ,нямало прокурор.

ДА ОБИЖДАШ КУЧЕТАТА , А???

Ужас! Аз съм на мнение, че човек, който наранява животни, гаври се с тях и всякакви такива неща, е опасен и за хората! Пълен изрод!!!!!!!!!!!!!!

Т.е. когато куче наранява хора не е опасно за хората.

t0ysh0p@abv.bg

Ако кучето е ухапало някой - това не е начина. Приспиване и до там.

Ти де.. малоумен ли си или се правиш? А, стрино?

ВРЕМЕТО Е БЛАЖЕНО ! НАМА ПРЕСТЪПНОСТ ! ЦАРИ БЛАГОДЕНСТВИЕ ! НО ПРОКУРАТУРАТА Е БУДНА ! НЕ ЧАКА СИЗИРАНЕ ! КОЙ Е ЗЛОДЕЯТ ? ПИШЕ МУ СЕ ЛОШО !

А, за хибридния геноцид над българите кога ще се "самосезира", "българската" прокуратура?

Що не идеш ти да ги сезираш за "хибридния геноцид"? Сливи ли имаш в устата или те мързи?

Да му направят паметник на кучето за проявени мъченичество и героизъм в името на расата.

Кучето трябва да бъде незабавно отнето, а във всяка бяла държава, за каквато уж се числим на този вероятно биха му забранили завинаги да се доближава до животно.Да вземат да разгледат и отношението му към децата, ако има такива.Свестен човек не е способен на подобна жестокост, нито към животни, нито към деца или по-слаби.Било агресивно кучето му...А интересно, кой е допуснал да стане такова?Ако сам не може да се справи с нрава на кучето, този селяндур за дресьори и училища за животни не е ли чувал?Сега бива да му лепнат една здрава глоба в комплект с присъда, за да се помни от целия град и околностите.Само така може да се спре агресията, простака не разбира от нищо, освен от здрава тояга.

Хайде да не сравняваме кучетата на село с тези в града. Разликата е огромна.

Що? Селските с друго устройство ли са?

Като знам как на село си пестят стотинките, не вярвам без причина кучето да е влачено с кола. Какво се предлага-кучето да се убие на място ли?

Ако кучето наистина е хапело, как да се води?

Кучето хапе защото стопаните не са го възпитали. Кучетата много приличат на стопаните си.

мене един път ме ухапа кърлеж! чия е отоворността за възпитание в евроатлантическите ценности на кърлежите?

Когато ви казвам, че циганите и не са хора ме цензурират. Всички цигани трябва незабвано започнат да се изселват в страните им по произход - Турция и Индия.

ако го пипна тоя селяндур ще го вържа за теглича на джипа и ще го изпиля по паважа пък да става каквото ще

към 2050 година в България ще останат само цигани и кучета.

И ние сега знаем, че този е много лош, прост и гаден, може и да хапе...да дойде да го потегля малко!...

Една нация ще е просперираща по отношениетои към животните

Де да прилагаха същият жар за работа и при случаите с пенсионерите ... Уви, животните са по-важни....

Наличието на огромен брой примитивни и злобни индивиди, води до многобройни престъпления спрямо животни и хора. Изключително трудно ще се промени ситуацията, тъй като не е свързана със стандарта на живот, а единствено и само с обществените морални норми.

"...Указано е да се назначи ветеринарно-медицинска експертиза с оглед установяване на вида травматични увреждания, причинени на кучето, както и дали след това е имало реална опасност за живота му, трайно увреждане и какво е то, засегнати ли са били жизненоважни органи и как е преживяло животното травмата, като по този начин ще се установи дали деянието е извършено по жесток и мъчителен начин..." Ще се побъркам вече, честно!

баси какъв гадъ