Мъж убил куче, защото яло от храната на неговото собствено

69-годишен арендатор от сливенското село Злати войвода бе осъден от Районния съд в Сливен за убийството на чуждо куче. Присъдата е условна.

Обратно в новината

Коментари - Мъж убил куче, защото яло от храната на неговото собствено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Сливен до ж.п гарата има цигани-тях да ги беше гръмнал !

Никога няма да приема за нормално да се убива куче без особена причина ! Свидетел съм не веднъж в София да се тровят кучета без причина ! Неагресивни , дружелюбни кучета които махат опашка , когато минава по край тях човек . Пред блок 67 в кв. Сухата Река в София , изрод отрови кученце на около две години , кастрирано , обезпаразитено , което си играеше с децата и махаше опашка на всеки минаващ .

А защо трябва в градовете да има бездомни кучета?

Да му се забрани употребата на оглестрелно оръжие. Безразборно срещу връзки косаджии дават разрешителни. Агресията и простотията са в огромни размери.

Долен комплексар. Срещу кучета и деца е ербап, ама ако влезнат римляни в двора му ще се наака.

И следва въпросът: Защо римляните ще му влизат в двора, а не са в затвора?

Добре де, онзи ден четух тук някъде в Дира официална равносметката на някаква ловна дружинка - отсреляли Х глигана, У чакала + някаква бройка скитащи кучета. Хубаво, значи ловците могат да си ги трепят, а ако ти влезе в двора, не можеш да го ликвидираш? Що за простотия е това?

Човека е осъден за притежаване и използване на незаконно оръжие, не за някакъв убит помияр. Ама нали има кучелюбци и кучемразци, изопачиха веднага новината. По-интересно ли е така.....

Тия съседски кучета какво са правили в чуждия двор ??? Трябва да съдят собственика им за влизане в чужд имот. И този които е гръмнал чуждите кучета просто е защитил имота си и собственото куче !!!

е как чужди кучета, а в неговия двор? значи, ако чужд човек влезне у нас и започне да ми изнася хладилника аз трябва да му помогна. а тези кучета имат ли чипове и ваксини? на моето хъски мога да му сложа чип, да го ваксинирам, да плащам данъци, но си го държа вързано, а чуждите не могат. да ги беше отровил поне и то всичките.

Трябва да помогнеш и после ще те осъдят за помагачество, а извършителят на свобода! Би било много смешно, но за съжаление е тъжно. Такова ни е БГ правосъдието.....

Правилно е направил човека! Жалко, че не ги утрепал всичките!

условна присъда за ония дето влачил кучето. ебем ти и правосъдието, по скиро изродосъдие

Правилно, ако беше убил човек и условна нямаше да получи.

Еми правилно какво ще каубойства този...

ако не пуснете някой афоризъм на ББ от Фейсбук?!? И кьораво и сакато ще започне да разбира от животни.

Ей, леко, това е тема за домашни любимци. Това сте много болни троловете - накъдето и да се огледате - все ББ виждате. Обсебени ли сте, маниакално разстроени ли сте, не знам, ама си пийте хапчетата редовно и си лайте в секция политика.

Така трябва!

Колкото е да обичам животните ми омръзна от хиляди постове, призиви, снимки на милоизгеждащи и уж изтормозени животнинчета. Стига бре! Който си има куче - да си го храни и разхожда - аман от животнозащитни кукувици.

Това го има само в България. Ако беше застреляно навън - разбирам. То влязло в двора ти и какво да му сложим софра ли? Какво трябва да правим, ако някой влезе имота ми - да му се одупем ли? В Америка гърмят и никой не може да го спре щом нарушават частен имот.

Моля ДИР-а да спре да публикува каквито и да е новини,свързани с кучета и животни,защото така само активира злобата на всякакви хейтъри и животно-,куче-мразци!

И стимулира кретенизма на помияро любителите!

Добре - дори и по тази причина!

Е какво да го прави, още ли да му сипе?:)

Убил куче? Страхотна новина! Според научните изследвания интелектът на прасетата е по-висок, отколкото този на кучетата, а съставът на плътта им е много близка до човешката. Въпреки това ежедневно в кланиците загиват хиляди прасета и никой не го прави на въпрос, а тука за едно куче... НОВИНА!

виж вегетарианските сайтове:)

Да бе, чушка и морков на скара ша ям! Сори, ама това е за ония манекенки-концлагеристки, дето ако не ги подпира прътът на спонсора им отзад - ще паднат и ще разсипят на едно джезве кокали по земята...

Ако ежедневно убитите кучета се изяждат, тогава не би имало проблем.

Хайде на бас, че е станало и убийство на човек или друго тежко престъпление, ама нали сме толерасти - кучетата са най-важни !

Сигурно и против гейчовците ще кажеш нещо? Стига бе, педеРАСИСТ! :)))

Извънредно важна новина от общогалактическо значение. Мерси на дира, че ни държи информирани по важните въпроси.

Че Дир-а стана искрящо жълта преса съмнения вече няма, въпросът е защо още идваме да им четем глупостите и манипулациите.

Сега какво пък Дира, всички новини са еднакви, а вечерта ги преповтарят и по тв-тата:)

PekoHcTpykTop

Навсякъде е едно и също братле, няма независими медии.

Тази статия, по-скоро коментарите към нея- е тест за латентен садизъм.

Ако бях на мястото на осъдения, щях да събера няколко бездомни псета да ги държа няколко дена гладни и да ги пусна в двора на съдията. Да опита от собствената си попара, както се казва.

После ги заведи в общината, да си ръфнат сланинка от гъзищата на дебелите очилати лели по стаите. На бас, че онея дебелокожи няма да усетят изобщо и даже ще се радват, че са "свалили" 1-2 килца.

Абе хора, вие с акъла ли сте си? Голяма новина сте публикували!!! Те и много от двукраките кучета заслужават същата събда. Омръзна ми да ни хапят кучета и да храним кучета!!! Защо не пишете нещо съществено и важно - че има гладни и бездомни хора, че няма работа на трудовия пазар и т.н. А кучетата са по-важни, за тях пари има, за тях приюти има - изобщо понякога ми се ще да съм куче, щото и да ухапеш някой до смърт нищо няма да ти направят.

Колко улични котки са убивани по жесток начин всеки ден - защо няма един осъден - котките да не са по-малоценни от кучетата. Айде стига с тези помиари. Сдуханите кучкари не знаят мяра, скоро песовете ще имат повече права от хората.

До тук 4 нормално мислещи и 4 зомбирани кучкари.

След 3 години - пак :)

осъдиха убийците на жирафчетата?

А какво да прави човека....да храни всички бездомни помияри, 2-3 циганина и съдията дето го е осъдил ли?

Да смени мястото на хранене с недостъпно за нежеланите. Решения има, стига да искаш.

Eй, кой знае кво станало голяма работа , то човек да беше убит нямаше да напишете нищо.

Голяма е, защото показва манталитет. Днес куче, утре... Правилна присъда! И ще е за назидание!

Не е манталитет! И не е днеска куче, утре... Който гледа кучета, особено в града, обикновено няма внучета.

ДА БЪДЕ РАЗ...ЕЯН СЕМЕИСТВОТО МУ ДА БЪДЕ ИЗСЕЛЕНО И 15 ГОДИНИ НИКАКВА ДЪРЖАВНА РАБОТА

Голяма новина! Други важни новини няма ли?

...За сега,просто не са ги подали още от...ЦЕНТРАЛАТА !!!!