Софиянец плати 22 500 лв. за откраднати кола и куче

Бивш кадър на Министерството на земеделието и храните плати 22 500 лв. откуп, за да си върне откраднатата кола, в която било и любимото му куче.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец плати 22 500 лв. за откраднати кола и куче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е ,че човека си обича кучето. Сигурен съм ,че и то го обича. Но ще го призная за обичлив ,ако плати 2 лв. за да откупи тъща си! :-))))))

"звъннал на тел. 112 и полицаи пристигнали за час, но не могли да открият крадците и колата" ........Ох, не мога, търкалям се и сълзи ми текат, някой да ми помогне!!!!!!!!!........:DDDDDDDDD

Добре ще е ако същото което е станало с тоя започне да се случва и с разни Митничари и Данъчни...

този мухльо самоволно се е въвлекъл в съучастничество, като е спонсорирал организираната престъпност.

заради такива като този мафията в Бг просперира. морално задължение е на всеки гражданин (още повече на държавен служител) да уведоми полицията в случай на престъпление. от новината излиза, че този като най-големия МУХЛьО отива и самооволно спонсорира и поощрява престъпниците с една голяма сума пари. на някои хора им отвличат децата и не правят такива глупости като този. съжалявам го, но ако е така както е написано в новината, излиза че този просто е един мухльо.

Сина на Ахмед Доган се возеше в кола за 700 хиляди лева. Оня Доган нали открадна 2 милиона лева с проекта- Цанков Камък. А и колко ли още е откраднал...

бг полиция има и възможностите и правата да иска откупи за коли,кучета ,деца и каквото ви дойде на ума . нали един шуменски полицай обра бензиностанцията ?

ИМАЛ-ДАЛ. АЗ КАТО НЯМАМ ЛЕКСУС - НЕ ДАВАМ

Лично аз след такава случка бих платил още толкова на наемници да ми намерят крадците , лично ще ги сурвакам с водопроводна тръба докато не ги превърна в безформена пихтия.

Крадете от такива а не от бедните хорица.

И тоя мухльо е спестявал от закуски.

Опорна точка - Борисов подаде оставка и криминалните пресъпления рязко се увеличиха !

защо не е извикал полиция, можело е да ги хванат

Сега ще трябва да избива и откупа за мастията корумпеняка.

Тоз се наредил сам ,луд хихи

Я, някой да се сети! :) Наредил се, ама във фантазиите на болния му мозък... На журналистите, които му отразяват "теглата" и на коментаторите тук, които не помнят днес сутринта какво са закусвали...

Коментиращите, ама вие - СЕРИОЗНО ЛИ НЕ ПОМНИТЕ КОЙ Е ТОЗИ ЧОВЕК? с ДИАГНОЗА ШИЗОФРЕНИЯ И Т.Н.???

Да ,голям филмар хаха

Вярно ли е той?!!! Нещо ми просветна. Ми значи сам си я е отвлякъл и сам си е платил :)))) Може да е PR, да докаже с какви дребни пари оперира.

Крадци грабят крадци. Червени пенсионери хвърлят 22 000лв през балкона. Тъмнозелени убиват червени пенсионери за..22лв. Що е то? Вулгария, драги зрители! Кражби,измами,агресия,мизерия.

Правилно е постъпил. В най-корумпираната държава в ЕС тия пари ще ги изкара за по малко от ден.

Как с държавна заплата се купува Лексус??? Къде е комисията за конфликт на интереси и, къде са данъчните?

Тоя мърльо е намерил каквото е търсил. Доста скандална личност. Уж държавен служител, а кара Лексус.,,,

Да не ги е събирал от улицата тези пари за откуп.С джип Лексус много трудно ги събира.Другия път и 100 000лв. да плати този боклук.

браво, добре е когато вземат от богатите а още по добре когато е от хора от политическия елит, една добра новина

Сега баровците и мутресите освен за мерцедесите и лексусите ще трябва да се притесняват и за помиярите си които возят в тях ,явно тази е печеливша схема ,ако не даде пари за колата ще даде за псето ,така ,че празно няма ,от утре всички айдуци ще почнат да дебнат за баровски коли с кучета.

Това е доста солидна сума за държавен служител......ясно, защо сме на 88-мо място по корупция

Това не откуп , а възнаграждение за връщане на изгубен домашен любимец.Пледирам - невинни !

Хайде г-н Цацаров, самосезирайте се и да се провери от къде са му парите

Евала на пича! Не го интересува лексуса, щото на държавната хранилка не е проблем да си купи друг! По-нагло изказване скоро не бях чувала!

Виновни са ДС, КГБ, Путин, Станишев, комунистите,досиетата, хибридната война, Белене, руснац ите и всичко които не искат на майките си да викат чичо. Няма как, ценности,демокрация, това е положението. Кой не скача е червен.

Тоя ме просълзи.

Полицията в случая каква работа са свършили и заслужили ли са си заплатите ?

Никаква, както обикновено! Те са си абонирани за заплатите, а работата ... за кво да я вършат, като заплатите си вървят без работа, а ако много се натягат, следващия път може и да изядат някоя тояга ...

d4

държавен чиновник с Лексус... не всеки може да си го позволи. сега как ли ще връща "заема"??? мъкаааа.......

Полицията играе с бандитите. Така, че на нея не може да се разчита.

Бизнесменът звъннал на тел. 112 и полицаи пристигнали за час?!?!?!?!?!?!?! Айде сега от МВР да обяснят дали полицаите не работят с престъпниците!!!!!!!!!!!!! В коя държава ако се обадиш на 112 ще чакаш един час да дойдат служители на реда???????????????

Консултирали са го как и къде да предаде парите:)))

" ....но оставил двигателят да работи..." Това само дебил, кадър на някое министерство в България може да го направи. Грешката на крадците е, че малко пари са му поискали като откуп!

и какво сега? оказва се, че в министерството на обръчите хората са изключително много хуманни... а когато обсъждахме оная снимка с двете кучета и влака, вие твърдяхте, че нямало било такива хора... :-)))

Смърди на корупция та се не трае от този господин. Как един служител на земеделското министерство става шеф на асоциация за био храни и за какво му плащат пари, с които може да си купи лексус и да откупи куче за 22 500 лева?! Повечето български граждани никога не са виждали, даже и на снимка 22 бона, а тук човечето заявява, че парите не го интересували. Само за песа си бил кахърен?! Невероятна България!!!

Ами корумпиран искал помощ от корумпирани...резултата: платил 22500...баси държавата.

Тоя да го глобят още толкова ..Какво би станало ако хлапетиите му бяха спипали колата , или някоя пияна мисирка ?

България - една провалерна държава! Държавата на мутрите и нафията!

В това министерство честни хора работили ли са?

За да научите крадците да отвличат всички коли с кучета в тях ли. Нямат ли малко акъл и морал журналистите?

не, нямат искат още кинти

Каква трогателна история ...

За тъпия въпрос ама в случая полицията тука къде е?

ПАзи организираната престъпност, че и те хора били и те хляб ядяли.

полицаи пристигнали за час, но не могли да открият крадците и колата

...и платил откуп от 22000 без дори да се обади на полиция и без да е сигурен, че ще му върнат колата и кучето. ето такива все ги избират на държавна работа и после ... защо българите недоволни. и кои и как дава 22000 все едно са 200 лева

Като гледам какви невероятни глупости върши с "личните" си пари си представям как троши държавните пари

Аман от вицове. Този май е перач на пари. А къде е родната милиция? Защо не е била зад оградата на училището? Ей, за синигерчета вече ни вземат.

Сигурен съм , че горкото куче е част от интериора на луксозната му къща в Драгалевци и си пасва с шарките на килима и с кантовете на камината.

това ще да е боико,тои се прави на кучкар ама без кучки

а откъде толкова пари за такава скъпа кола, откуп и другото имущество ... нископлатени били държaвните служители

От закуски, не помниш ли?

Той успял да събере 22 500 лв.