Коментари - КС единодушно допусна питането на правителството за независимия прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подслушване на Началник ВВС и записи явява ли се форма на шпионаж в полза на чужда страна

Да се смееш ли да плачеш ли. Какъв е този пореден водевил, който ни разиграват мутро-комунистите от симеоновско-банкянско-сарайската библиотекарска школа?

Т.е. сега вече ще имаме независим прокурор, който ще контролира недосегаемия прокурор;) Абе... да не се готвим за прокурорска република?;) Много прокурор, много нещо... и всичкото "на дюкена ни, на кесията ни...";)

Абсолютно! Да ти го обясня - Президентът разпуска НС (по някоя от обичайните причини - например "ББ хвърля кърпа и отива на почивка". През това време Прокуратурата повдига обвинение на президента, че е сгазил лука и ефективно го отдалечава от управлението. При това Главният вече нищо не може да го спре да се разпорежда където и както желае. Както се видя Гешев вече пръсна халката на МС и има прецедент да вкара в затвора всички министри, воглаве мин. председателя, бил той в оставка или не.

сега?!

старта е даден...

лети надолу по пързалката...

Ама какво правим ако главния прокурор е назначен от Пеевски?

нищо не можем да наравим, защото в условията на представителна демокрация сме предоставили властта на група избранници да се упражняват от наше име как се кара държавата. Като дойдат избори, тоест време отново да си дадем суверенното право ще имаме избор - или гласуваме за още от същото или за нещо ново, което ще прави онова страшно нещо дето започва с "Р" - "реформи". Тоест преустройство.

така се отвлича вниманието от кризата с боклука водата и екологията с такива ченгеджийски новера

"малки подробности" за др.Радев...

Абе, главанак, ти правиш ли разлика между питанията или драскаш защото ти плащат на пост? Дева и главанаците ви да ева!

Например ,че е бил с майкати ли?

Под земята ли?!

Значи шайката иска 7 години някакъв техен човек, защото всички знаем че само техни се назначават по сладки крацидлъжности да му плащаме превисока заплата и издръжка и той да си чака да ''падне'' някакво евентуално разследване срещу друката му за да реши че нещо трябва да работи... КС само дето живее извън реалността явно в България и то по подобие на този дето искат да го назначават с по 2-3 казуса на гоина колкото да не мухлясат там от кибик, след като е седнал да цитира ''никой неможе да бъде съдия по негов слуяай''....

Сега стана ясно,другари защо нищоправецът не искаше Гешев...просто защото свише са му подшушнали,какво го чака...

Ако гербер не си докаже че и да чете не разбира какво е прочел просто няма да е в техните редици....

вече лети надолу по пързалката...