Крум Зарков: Ако прокуратурата може да прави всичко, за какво са ни регулаторни органи

Коментарът на правосъдния министър бе по повод искането до Конституционния съд за тълкуване на правомощията на главния прокурор

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Ако прокуратурата може да прави всичко, за какво са ни регулаторни органи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да спирате монополи като Лукойл, а не да се правите на ощипани, докато ви плащат!

анджък бе, Круме - не ни трябват. Прокуратурата ще е все и вся.

То и аз мога да правя всичко, НО... после идват регулаторните органи :) Толкова ли може да 'роди' Зарков?..

Защото органите се назначават от Управляващите , Червен Капут !

А, регулаторните органи могат ли да разследват теб и такива като теб?

Радев продължава борбата си срещу всяка заплаха на неговата власт.

Като има толкова контролни органи, защо нищо не се контролира? Всичко е оставено на самотек и когато се обърне каруцата, тогава и само тогава се активизират. После всичко се замива и пак тръгва постарому.

Ами Крумчо, кой ще контролира КЕВР, ЦИК, КФН за качеството и законосъобразността на работата им? Нали за това ревете, че Главния прокурор не бил контролиран? Ти какво искаш, да направиш още поне три главни прокурора?

Колко е тъп тоя - даже и по физиономията му личи!! Кой трябва да проверява? Агенции към изпълнителната власт ли?

Тайната мисъл на Крумчо, Кацамунски ли беше?, е да се окаже, че разследването на човека от пРезидентството, млязъл в законно подслушване, в крайна сметка е незаконно. Мунчо едно си знае, едно си бае.

Крумчо, тая Корнелка ви разката партийката. Хващай като Настимирчо Ананиев и митарствай малко из партиите докато намериш следващата хранилка. Тая вашата партийка за нищо не става повече.

Държави като Италия дават повече правомощия на прокуратурата си, а тук комунистически внуци ми обясняват как да трябва да се ограничат правомощията на БГ Прокуратурата....

Кажете ми защо да гласувам за крадци и измамници ?

Като беше Татарчев прокурор - никой комунистист не ревеше за правата му

А кой трябва да контролира ЦИК - Изпълнителната власт ли? Тоя е невнятен като началника си

Да прокурор Фалкони се занимаваше с качеството на сладолетдите, нали?!! Прокуратурата да си гледа престъпницитие, а да не се занимава с контрол за щяло и нещяло, само, за да си пълнят джобовете! А пропо, какво статна с онази фирма, която беше прехвърлена на бащата на Гешев? Нищо, нали?

Кой ще контролира КЕВР - Изпълнителната власт ли, която изпълнява желанията на олигарсите, които я финансират по партийна линия?

Крумчо е по мазен педераст от А.Василев те са рекламните лица на педалите в България

Абе Галфонсо, Че малко ли престъпници и далавераджии има в ЦИК, КЕВР, БГ администрацията...?

Ами, явно според господин Гешев такива няма, защото не съм чул да е внесъл обвинителен акт срещу някого. То не е като да заплашваш собственици на разни фирмички и да им крадеш бизнеса, за да се изправиш срещу големите престъпници се иска кураж. А Гешев назначен от бившата мутра на СИК Борисов, е там, за да пази престъпниците и да им помага да богатеят.

Абе другарю кой от тия изброени от вас органи може да внася обвинение в съда????? Не е лошо най-накрая всички вие да научите законите на България а не да се излагате непрекъснато.

Другарю, ако регулаторният орган не се занимава щателно с качеството на сладоледа, редно е прокуратурата да се намеси и да разбере, защо сладоледът е такъв боклук, кой го допуска това, колко подкуп е взел и да бъде съден. Иначе е писано на българина, никога да не разбебре, какво е това качествен сладолед. Накратко другарю - в държава където се въхрят шуробаджанащина, рушвети, връзки безхаберие и където всякакви регулатори симулират дейност ден да мине, нещо да облажим, сякаш е нужен допълнителен надзор.

Ако проуратурата е безпристрастна и си е на място, такива регулаторни органи не ни трябват! Ама при тая корупция и едните и другите са за закриване! Гешев да си гледа проститутките!

Крумчо Кацамунски днес атакува Гешев... Вчера другите , назначени от Радев в КС, атакуваха ИВСС и индиректно ВСС. 24 часа писа, че и тримата големи са за продължаване на дейността на ИВСС, само Радев бил против. Семов и Стоилов се опитаха да защитят мнението му, а рупорите им бяха ДИР и Дневник. Ай да махнем лустрото от Атанас Семов примерно: „Има три ясни констатации – от Виденов насам всяко следващо правителство е по-лошо от предишното. Проблемите се задълбочават. Има една полза от последния ден на това правителство – с него свършиха илюзиите, че парламентарната демокрация не е пригодна на нашия манталитет. Пред България има две перспективи – или ще станем президентска република или ислямска.” – https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/atanas-semov-konstitutsiyata-ni-e-neprigodna-za-nashiya-mantalitet-24996 „Скандал – ЕС не иска Атанас Семов за генерален адвокат, нямал опит, ниско ниво“ „Радев избра за конституционен съдия юрист, отхвърлен от ЕС за генерален адвокат заради липса на опит и ниско ниво“ п.с. Заглавията са от „Фактор“.

Явно малко си чувал. Обвинителни актове имаше в спец съдилищата, но партиите на Прокопиев, заедно с партията на този комунистически внук - се погрижиха да ги ликвидират. За краткото си участие в управлението, вместо да поработят върху НПК, с цел да затворят разни вратички за съдиите, да улеснят процедурите по приобщаване на доказателства - те директно отрязаха органа... И всичко беше по нареждане на Черепа и Прокопа

Не, не е нормално прокуратурата да се занимава с всичко, което пожелае.

Примерно, затваряме ХЕИ и прокурорите започват да обикалят по ресторанти и столови, за да контролират хигиената и условията, при които се съхраняват хранителните продукти. Ще ни трябват няколко стотин хиляди прокурора, за да изземат всички контролни функции. Ще станем ПРБ - Прокурорска Република България. Във всяко семейство прокурор. Не ни трябва президент, премиер - имаме си Господ... пардон, Господин Гешев, който грее и топли цялата родина. Да живее ПРБ!!!

Абе задник комуняшки, шо си не беш ггъзо дето те е изсрал?

Гештафен контролира всичко, дори качеството на кашкавала. Назначи баща си в управата на Жоси за да следи процесите.

Погрешно е да се говори за правомощия на Главния Прокурор. Правомощия има само Народното събрание, а другите-пълномощия делегирани по закон или по конституцията. Галяма е бъркотията с прилагането на дзокони, приети по друга конституция.Напримр ЗдвПътищата е приет въз основа на КНРБ, ала сдъдържа норми от по-стариа закон. делата срещу актове се разгрежгдат от извърдене съд-районният, вместо да се разглеждат само от Административния съд. По същността си едно административно наказание е преди всимко ЍАДМИНИСТРАТИВЕН АКТ.Не е законодателен акт, поради което е предвиден ред по АПК, който олаче издиша.

зарков почна да пипа закони боже боже. това не са детски влакчета. зарков никога нищо не е управлявал. камо ли закони да прави.

Спец съдилищата са шпиз командата на Гешев за внасяне на обвинителни актове срещу бизнесмени, на които бизнесът и да бъде ограбен или политически опоненти. Спец съдилищата са едно плашило с единствената цел да дискредитира даден човек. Когато бизнесът вече от откраднат или човекът изваден от политическата сцена, изведнъж обвинението пада поради несъстоятелност... Този сценарии го гледахме толкова много пъти, че и най-големите наивници вече не хранят надежди.

каква мазна муцуна е този швестер, единственото хубаво нещо е, че няма да продължи стария комунистически род понеже такива като него се не с е размножават в духа на наолибералните ценности

На Янаки Стоилов, на Крум Зарков, на Надежда Стоянова , не длъжността Главен прокурор им е камъчето в обувката, а личността на Гешев. Виж ако главния прокурор се казваше Бойко Рашков всичко щеше да е наред за тях .И от къде дойде този проблем за тия тримата и още един, който иска действие да бъде не свален а прогонен от този пост-всичко тръгна от момента ,в който главния прокурор започна да повдига чержето под краката на Радев и неговите сътрудници. То не бе Бобоков, то не ве един със прякор Хитлер, то не бяха руски шпиони.. И сега е тихооо. тихичко. Всички се ослушват защото си знаят -знаете какво, то е отзад.

Не е нормално и да ям луканка, която съдържа стърготини от копита, ама като няма контрол на контрола...

А ти защо искаш да не може да те проверяват ??? Това е крум зарков първи соросоид и слуга на иво прокопиев и джеендьрите... Защо ? Защото удари собствната си партия за да угоди на прокопиев. Електората на БСП е възрастен А какво направи крум зарков ? Беше златния пръст който попречи връщането на опцията българите да гласуват с хартиена бюлетина. Бесепаря Крум Зарков направи така че избирателите на бсп да не гласуват заради мадуро таблетите само и само да угоди на прокопиев и соросоидите.

Явно Гешев ги е настъпил здраво!

Защо слагате минуси ? Вие от ДБ - Джендьрите на Байдън ли сте ??? Най тъпата партия ДБ - създадена от сащ но електората и прост и гласува за румен радев - резидента на решетников.

"Виж ако главния прокурор се казваше Бойко Рашков..." Или Борис велчев, съакционера на Донев в Статус Инвест.... :)

Ако регулаторните органи можеха всичко, за какво ни е прокуратура? Туй зарковото все беше недоволен от "прокуратурата на Гешев", а като ги насмете имало регулаторни органи. Аде холан.

куха червена кратуна като Кацамунското отроче. Значи и санитарния контрол по границата да го правят птокурорите казваш. Тяхно задължение, което ти оспорваш, е когато Крумчо или някой кретен като него издаде някоя противозаконна наредбичка да има кой да я оспори в съда, а не да се чака гражданите да вършат тая работа.

А защо този боклук Гешев не иска да то проверят бе, боклук? Аз ще ти кожа, защото е престъпник и рецидивист, мутра! Само за престъпленията му по КТБ това човекоподобно не трябва до излезе от затвора. Този Зарков е във властта от 2 дни и утре няма да е! Докога ще тролите с толкова долни простотии, бе идиот!

Мхм, така ли пише в Капитал? Ами, то какво друго да пише там?!?

Гешев е рецидивист, мошеник и пълен боклук! Отрепка, при това полуграмотна, и наглез. Трудно мога да презеня кой е по-голям такъв - той или Борисов! Как ще ставаме нормална държава с такъв главен прокурор и с такива премиери!

Не е баш така. Като ХЕИ не си върши работата насмита ръководството а не инспекторите. Ръководството назначава инспикторите и то е отговорно.

Явно мамин Крумчо пак е решил да се катери по стълбицата на чужд гръб. Това че е една идея по-малко глупав от Надя Кафеварката не го прави много умен. Мама Заркова нека си го хвали в казармената столова(президентството).

Психодиспансер???

Уеко, превъртя играта. Пий си лекарствата.

за да не прави основното,за което е създадена. До сега е единствено и само неразделна част от ОПГ-то. Рибата се вмирисва от главата,са казвали старите хора. Много индивиди в политиката и Правосъдната система смърдят на риба.

ВсичкИ