Крум Зарков: Ако прокуратурата може да прави всичко, за какво са ни регулаторни органи

Коментарът на правосъдния министър бе по повод искането до Конституционния съд за тълкуване на правомощията на главния прокурор

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Ако прокуратурата може да прави всичко, за какво са ни регулаторни органи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в скоро време ще го пратят на лечение в профилакториум, щото многократно е засечен да си говори сам, дори заглавието го подсказва.

Жега! За мутрите… Слушам глупостите на Хорограмата и ме досмешава. Особено ви харесва онзи умилителен момент, когато Дългия висял Бай Хуй какъв левент е, и когато онзи му счупил една дъска пламнала любовта вежду тях! Ами вземете си се, бе! Зер струва ли си да се съсипва такава хубава любов само заради една сграда (в центъра до НДК)! В Сливенско твърдото ядро на ГЕРБ е разколебано, страх ги е от победа на ПП на изборите 29.09.2022 Във вторник вечерта в град Шивачево, Сливенско, са събрали всички общински кметове на ГЕРБ от региона. Мария Белова, втора в листата на партията, е призовала да се мобилизират всички структури и „да не се спи три дни”, защото ако спечели ПП, „ще вкарат наистина Бойко Борисов в затвора”. Хората в региона смятат, че твърдото ядро в ГЕРБ е разколебано и вече имат проблем с Бойко Борисов. Тази инфорамация предаде за Фрог нюз човек от региона, който е решил да напусне ГЕРБ.

Да се посмеете малко:) (Явно мутрите вече не са на мода в България, след като на целия народ му писна от тях, и сега започнаха да се разграничават от … себе си, и да плачат) “Копелета ГАДНИ бяхме, всичките, ала така ни обичахте…” Е, явно “обичта” свърши! Самият Борисов след като МУ направиха ДС генералите партията на едно от събиранията гледайки хората каза на Цецо Шесте Апартамента на тъщата: “Цецо, виждаш ли ги тези хора как ни аплодират, ако ги излъжем ще ни разкъсат” Някой помни ли го това? ===== Слави се възмутил на мнение, че с Борисов били от една мая 29.09.2022 Слави Трифонов, Бойко Борисов ”Има въпрос от интернет, или по-скоро коментар. Той е от Тома Томов, надяваме се да не е популярния журналист, който ние много уважаваме и обичаме, но може и той да е, нямам представа. Тома Томов дава следната констатация, която буди три въпроса: ”Ти с Бойко се прегръща, китки му дава, от една мая сте”, каза сценаристът на Слави - Ивайло Вълчев, четейки въпрос към възмутения Слави Трифонов по телевизия ”7/8”. После Трифонов разказа за сприятеляването си с Бойко Борисов: "Още в самия старт на шоуто ми Бойко Борисов стана главен секретар, защото така реши Царя. Той му беше охрана и го направи главен секретар. Това е една много интересна длъжност в министерството на вътрешните работи. Той ми дойде на гости, беше по кимоно. Това беше още в първата година на шоуто. С кимоно, чупи дъски и си говорихме. И аз изпитах силна симпатия към този човек, защото той се различаваше много от всички останали, които бяха част от МВР и политическата среда и т.н. И се сприятелихме. Рядко ми се случва да се сприятелявам, просто съм такъв - социопат и стоя настрани, но по определено време се сприятелявам. Сприятелихме се, никога не съм му подарявал китки. Всъщност, може да съм му подарявал цветя на рожден ден. Но "китка" звучи като любовна китка. След това той стана кмет, после стана министър-председател и логичното беше на базата на това, което представлява шоуто като ирония и т.н., някакси нещата се промениха. Той взе да обяснява, че аз съм заради някакъв имот нещо там тръгнал. Абе, въобще някакви такива глупости. И съответно това приятелство се разпадна. Случва се така понякога. Но когато си приятел с някого, трябва да си приятел с него. А иначе дали е имало някакви друг вид взаимоотношения - тогава не, а сега - невъзможно и абсурд. Нямам такива нито връзки, нито контакти, нито съм общувал с него. Според мен в момента както виждате има една огромна част от хората, които ще гласуват пак за него. Има харизма, която хората харесват, други го мразят. Това си е неговият път, моят е друг", заяви Трифонов.

Круме, Круме и ти са като дядо си, и майка си ... тъп комунист!!! Какво общо има прокуратурата с някакви агенции и комисии!!! Прокуратурата проверява точно такива субекти, защото в тези регулатори е най-голямата корупция навсякъде по света!!!

Прокуратурата е неподвластна на изпълнителната власт. Това и е работата. За какво са ми някакви агенциики, отговорни пред правителството? Кой ще тръгне срещу работодателя си? Червен боклук.

Да ти имам прокуратурата, с този тъп милиционер Гешев и куп други негодници, мутри и кифли там… Нали една от тези овци и тъпаци ни обясняваше как някакви конспиратори срещу властта на намалника им - Мутрата сикаджия Борисов щели да хакнат и спринклерите пред Парламента, бе маромник! Нали същите идиоти обвиниха и дори задържаха 3 човека за убийството на Пеевски, докато този перач на Доган и авер (и образ в отледалото на Борисов) даваше интервюта по телевизиите, обграден с голяма охрана! И дрънкаше същите глупости - говореше за “моите убийци”?!? А после главният им идиот - ооопс прокурор де, намери наглостта след като призна, че “разбира се не може да се повдигне обвинение за убийство, когато няма убит, тоест няма убийство”, но те заслужавали похвала, че си признали ГРЕШКАТА?!? След като обаче съдът ги отсвири и тези отрепки държаха сума време 3 невинни в ареста! И не можаха да спретнат дори и едно що годе прилично доказателство, след като признаха, че дори са ги следери и подслушвали! Я ми кажи, бе дебир, що за грешка е това? Кой нормален човек допуска подобни “грешки”? Престъпленията и ръжите на тези отрепки, на тази ОПГ могат да минават само при негодници и идиоти като теб, слугите им! И тези ще проверяват всички?!?! Да продължавам ли с примерите? Тези защо не разследваха когато Мутрата Борисов обяви в Парламента, че Мутрата Доган бил поръчал убийството му и че имал сигнал? Защо не установиха дали едната мутра ръже, или другата е убиец?

С глупости се занимава Крумчо и с фалшиви въпроси! Държи са като някакъв грантаджия и търси някакви закачки да си оправдае семинарите и едните лесни пари. А когато детето му се натрови със сладолед, не дай боже, ще ревне къде е прокуратурата и защо е чакала контролен орган да направи някаква идиотска проверка...

Кога ти умникът ще излезеш да призовеш глупавият Гешев на един дебат по телевизията? Защото последния път, когато го призовах те на дебат ви направи вашите некадърници сами да си говорят. Или как беше приказката на оная правосъдна министърка??? Аз нямам доказателства. Ама обвинявам иначе.

Нека ти обясня още нещо, тъпак! Първо - аз с откровени боклуци, престъпници и мошенизи, дето “обичат да се правят на луди” и непрекъснато лъжат за да обслужват “началниците” си - мутрите-рецидивисти Борисов и Пеевски, които инстарираха Тешев та поста главен прокурор защото се доказа, прикривайки пазграбването на вириарди от КТБ - която те затова атакуваха, нямам какво да дебатирам! Второ - един истински прокурор няма място на дпуги “децата”, освен в съда, и тези “дебати” всъщност си имат име - ОБВИНЕНИЯ с достатъчно доказателства за присъда! Трето - мен и този полуграмотен идиот Гешев ни делят два нагона с книги - какво до дебатирам с подобен полуграмотен рецидивист! А и четвърто - аз нито съм прокурор, политик, управленец, нито изобщо някога съм имал таверение да се занимавам с тази помия в Бългапия - аз винаги съм имал савомувстнието, че мога да осигуря добър живот на севейството си и да помагам на бризките си с честен труд и занимания! Капии?

Круме, кога ще сменяте ръководството на КФН? На половината им е изтекъл мандата. Как може все още да са членове на комисията "девойката на Влади Горанов и Г-жа "Ви ай ай", срам за българския парламентаризъм.

Г-н Зарков не сте прав. Трябва да има държавни регулатори за да може там да бъдат подслонявани калинки. Най-яркия пример е с КФН, където хора като бившия евродепутат Димитър Стоянов, наскоро е назначен без конкурс. КФН е пристан и за Атанас Янев, уволнен от НАП за изтичане на личните данни на милиони българи. В КФН намират убежище и "девойката" на Влади и роднините на Менда Стоянова, както и много други калинки, възнаградени за добра служба от господарите си.

за да не прави основното,за което е създадена. До сега е единствено и само неразделна част от ОПГ-то. Рибата се вмирисва от главата,са казвали старите хора. Много индивиди в политиката и Правосъдната система смърдят на риба.

ВсичкИ

е дебил.

Явно мамин Крумчо пак е решил да се катери по стълбицата на чужд гръб. Това че е една идея по-малко глупав от Надя Кафеварката не го прави много умен. Мама Заркова нека си го хвали в казармената столова(президентството).

Гешев е рецидивист, мошеник и пълен боклук! Отрепка, при това полуграмотна, и наглез. Трудно мога да презеня кой е по-голям такъв - той или Борисов! Как ще ставаме нормална държава с такъв главен прокурор и с такива премиери!

Психодиспансер???

Аз не съм важен в случая, бе боклук! А и изобщо не е на магарето (и идиот, и мутренска подрога) работа! Дори и Зарков не е толкова важен в случая, а истината в думите му! Свърши вашата - тоест на мтрохитеците ви главатари, които са паразитите на България и ви подхвърлят по нещо за да трорити долно! Вие сте идиоти, но не полезни, а безпорезни, като началниците ви! Вие сте слуги, Роби та мутри - както началниците ви са роби на мутрата Путин, но се мислят за хитри като се правят на “евроатлантици” и “граждани да европейска Бългапия”! Само че в България и врабметата вече ви разбраха ко за отрепки сте!

Някакъв простак и самоопределящ себе си като боклук с цялото си писание говори кой бил боклук и кой не. Преди да раздаваш епитети първо се погледни в огледалото ако въобще можеш да се понасяш. Но пък защо ли се учудвам след като такива като тебе се скъсаха да хвалят приятелчето на мутрите Рашков.

Ако регулаторните органи можеха всичко, за какво ни е прокуратура? Туй зарковото все беше недоволен от "прокуратурата на Гешев", а като ги насмете имало регулаторни органи. Аде холан.

Явно Гешев ги е настъпил здраво!

А защо този боклук Гешев не иска да то проверят бе, боклук? Аз ще ти кожа, защото е престъпник и рецидивист, мутра! Само за престъпленията му по КТБ това човекоподобно не трябва до излезе от затвора. Този Зарков е във властта от 2 дни и утре няма да е! Докога ще тролите с толкова долни простотии, бе идиот!

Уеко, превъртя играта. Пий си лекарствата.

А ти защо искаш да не може да те проверяват ??? Това е крум зарков първи соросоид и слуга на иво прокопиев и джеендьрите... Защо ? Защото удари собствната си партия за да угоди на прокопиев. Електората на БСП е възрастен А какво направи крум зарков ? Беше златния пръст който попречи връщането на опцията българите да гласуват с хартиена бюлетина. Бесепаря Крум Зарков направи така че избирателите на бсп да не гласуват заради мадуро таблетите само и само да угоди на прокопиев и соросоидите.

Защо слагате минуси ? Вие от ДБ - Джендьрите на Байдън ли сте ??? Най тъпата партия ДБ - създадена от сащ но електората и прост и гласува за румен радев - резидента на решетников.

На Янаки Стоилов, на Крум Зарков, на Надежда Стоянова , не длъжността Главен прокурор им е камъчето в обувката, а личността на Гешев. Виж ако главния прокурор се казваше Бойко Рашков всичко щеше да е наред за тях .И от къде дойде този проблем за тия тримата и още един, който иска действие да бъде не свален а прогонен от този пост-всичко тръгна от момента ,в който главния прокурор започна да повдига чержето под краката на Радев и неговите сътрудници. То не бе Бобоков, то не ве един със прякор Хитлер, то не бяха руски шпиони.. И сега е тихооо. тихичко. Всички се ослушват защото си знаят -знаете какво, то е отзад.

"Виж ако главния прокурор се казваше Бойко Рашков..." Или Борис велчев, съакционера на Донев в Статус Инвест.... :)

каква мазна муцуна е този швестер, единственото хубаво нещо е, че няма да продължи стария комунистически род понеже такива като него се не с е размножават в духа на наолибералните ценности

зарков почна да пипа закони боже боже. това не са детски влакчета. зарков никога нищо не е управлявал. камо ли закони да прави.

Погрешно е да се говори за правомощия на Главния Прокурор. Правомощия има само Народното събрание, а другите-пълномощия делегирани по закон или по конституцията. Галяма е бъркотията с прилагането на дзокони, приети по друга конституция.Напримр ЗдвПътищата е приет въз основа на КНРБ, ала сдъдържа норми от по-стариа закон. делата срещу актове се разгрежгдат от извърдене съд-районният, вместо да се разглеждат само от Административния съд. По същността си едно административно наказание е преди всимко ЍАДМИНИСТРАТИВЕН АКТ.Не е законодателен акт, поради което е предвиден ред по АПК, който олаче издиша.

Гештафен контролира всичко, дори качеството на кашкавала. Назначи баща си в управата на Жоси за да следи процесите.

Абе задник комуняшки, шо си не беш ггъзо дето те е изсрал?

Крумчо Кацамунски днес атакува Гешев... Вчера другите , назначени от Радев в КС, атакуваха ИВСС и индиректно ВСС. 24 часа писа, че и тримата големи са за продължаване на дейността на ИВСС, само Радев бил против. Семов и Стоилов се опитаха да защитят мнението му, а рупорите им бяха ДИР и Дневник. Ай да махнем лустрото от Атанас Семов примерно: „Има три ясни констатации – от Виденов насам всяко следващо правителство е по-лошо от предишното. Проблемите се задълбочават. Има една полза от последния ден на това правителство – с него свършиха илюзиите, че парламентарната демокрация не е пригодна на нашия манталитет. Пред България има две перспективи – или ще станем президентска република или ислямска.” – https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/atanas-semov-konstitutsiyata-ni-e-neprigodna-za-nashiya-mantalitet-24996 „Скандал – ЕС не иска Атанас Семов за генерален адвокат, нямал опит, ниско ниво“ „Радев избра за конституционен съдия юрист, отхвърлен от ЕС за генерален адвокат заради липса на опит и ниско ниво“ п.с. Заглавията са от „Фактор“.

Ако проуратурата е безпристрастна и си е на място, такива регулаторни органи не ни трябват! Ама при тая корупция и едните и другите са за закриване! Гешев да си гледа проститутките!

Примерно, затваряме ХЕИ и прокурорите започват да обикалят по ресторанти и столови, за да контролират хигиената и условията, при които се съхраняват хранителните продукти. Ще ни трябват няколко стотин хиляди прокурора, за да изземат всички контролни функции. Ще станем ПРБ - Прокурорска Република България. Във всяко семейство прокурор. Не ни трябва президент, премиер - имаме си Господ... пардон, Господин Гешев, който грее и топли цялата родина. Да живее ПРБ!!!

Не е баш така. Като ХЕИ не си върши работата насмита ръководството а не инспекторите. Ръководството назначава инспикторите и то е отговорно.

куха червена кратуна като Кацамунското отроче. Значи и санитарния контрол по границата да го правят птокурорите казваш. Тяхно задължение, което ти оспорваш, е когато Крумчо или някой кретен като него издаде някоя противозаконна наредбичка да има кой да я оспори в съда, а не да се чака гражданите да вършат тая работа.

Другарю, ако регулаторният орган не се занимава щателно с качеството на сладоледа, редно е прокуратурата да се намеси и да разбере, защо сладоледът е такъв боклук, кой го допуска това, колко подкуп е взел и да бъде съден. Иначе е писано на българина, никога да не разбебре, какво е това качествен сладолед. Накратко другарю - в държава където се въхрят шуробаджанащина, рушвети, връзки безхаберие и където всякакви регулатори симулират дейност ден да мине, нещо да облажим, сякаш е нужен допълнителен надзор.

Не, не е нормално прокуратурата да се занимава с всичко, което пожелае.

Не е нормално и да ям луканка, която съдържа стърготини от копита, ама като няма контрол на контрола...

Абе другарю кой от тия изброени от вас органи може да внася обвинение в съда????? Не е лошо най-накрая всички вие да научите законите на България а не да се излагате непрекъснато.

По реда на Административнонаказателния кодекс, прокурорът следи за спазването на законността в административния процес. Всеки гражданин или организация, чийто права, свободи или законни интереси са нарушени, може да започне съдебно производство. По случаи, определени в този кодекс, може да бъде и страна.

Кой гражданин има правото да започне производство по наказателния кодекс? Или викаш за тебе дори факта че съществува граждански и наказателен кодекс е свръх интелектът ти?

До Я пак: Писал съм "По реда на АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС." Да го напиша ли пак?

Поправям се: АДМИНИСТРАТИВНОПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС. Наистина съм допуснал грешка. Извинявам се на всички.

Крумчо е по мазен педераст от А.Василев те са рекламните лица на педалите в България

Кой ще контролира КЕВР - Изпълнителната власт ли, която изпълнява желанията на олигарсите, които я финансират по партийна линия?

А кой трябва да контролира ЦИК - Изпълнителната власт ли? Тоя е невнятен като началника си

Като беше Татарчев прокурор - никой комунистист не ревеше за правата му

Кажете ми защо да гласувам за крадци и измамници ?

Държави като Италия дават повече правомощия на прокуратурата си, а тук комунистически внуци ми обясняват как да трябва да се ограничат правомощията на БГ Прокуратурата....

Да прокурор Фалкони се занимаваше с качеството на сладолетдите, нали?!! Прокуратурата да си гледа престъпницитие, а да не се занимава с контрол за щяло и нещяло, само, за да си пълнят джобовете! А пропо, какво статна с онази фирма, която беше прехвърлена на бащата на Гешев? Нищо, нали?

Абе Галфонсо, Че малко ли престъпници и далавераджии има в ЦИК, КЕВР, БГ администрацията...?

Ами, явно според господин Гешев такива няма, защото не съм чул да е внесъл обвинителен акт срещу някого. То не е като да заплашваш собственици на разни фирмички и да им крадеш бизнеса, за да се изправиш срещу големите престъпници се иска кураж. А Гешев назначен от бившата мутра на СИК Борисов, е там, за да пази престъпниците и да им помага да богатеят.

Явно малко си чувал. Обвинителни актове имаше в спец съдилищата, но партиите на Прокопиев, заедно с партията на този комунистически внук - се погрижиха да ги ликвидират. За краткото си участие в управлението, вместо да поработят върху НПК, с цел да затворят разни вратички за съдиите, да улеснят процедурите по приобщаване на доказателства - те директно отрязаха органа... И всичко беше по нареждане на Черепа и Прокопа

Спец съдилищата са шпиз командата на Гешев за внасяне на обвинителни актове срещу бизнесмени, на които бизнесът и да бъде ограбен или политически опоненти. Спец съдилищата са едно плашило с единствената цел да дискредитира даден човек. Когато бизнесът вече от откраднат или човекът изваден от политическата сцена, изведнъж обвинението пада поради несъстоятелност... Този сценарии го гледахме толкова много пъти, че и най-големите наивници вече не хранят надежди.

Мхм, така ли пише в Капитал? Ами, то какво друго да пише там?!?

Крумчо, тая Корнелка ви разката партийката. Хващай като Настимирчо Ананиев и митарствай малко из партиите докато намериш следващата хранилка. Тая вашата партийка за нищо не става повече.

Тайната мисъл на Крумчо, Кацамунски ли беше?, е да се окаже, че разследването на човека от пРезидентството, млязъл в законно подслушване, в крайна сметка е незаконно. Мунчо едно си знае, едно си бае.

Колко е тъп тоя - даже и по физиономията му личи!! Кой трябва да проверява? Агенции към изпълнителната власт ли?

Ами Крумчо, кой ще контролира КЕВР, ЦИК, КФН за качеството и законосъобразността на работата им? Нали за това ревете, че Главния прокурор не бил контролиран? Ти какво искаш, да направиш още поне три главни прокурора?

Като има толкова контролни органи, защо нищо не се контролира? Всичко е оставено на самотек и когато се обърне каруцата, тогава и само тогава се активизират. После всичко се замива и пак тръгва постарому.

Радев продължава борбата си срещу всяка заплаха на неговата власт.

А, регулаторните органи могат ли да разследват теб и такива като теб?

Защото органите се назначават от Управляващите , Червен Капут !

То и аз мога да правя всичко, НО... после идват регулаторните органи :) Толкова ли може да 'роди' Зарков?..

анджък бе, Круме - не ни трябват. Прокуратурата ще е все и вся.

За да спирате монополи като Лукойл, а не да се правите на ощипани, докато ви плащат!

1 - как точно спират монополи ... кой е бил спрян в последните 20г през които прокуратурата само си увеличи властта ? Никой ... тоест се получава че колкото повече власт има прокуратурата, толкова по-малко се спазва закона. 2 - монополите не са незаконни , не само в България, но никъде по света 3 - точно на контролните органи и агенции работата е да контролират монополите, така че те да не злоупотребяват с положението си !