Добри сигнали за еврозоната

Европейската комисия днес леко повиши прогнозата си за растежа в еврозоната през 2011 година до 1,6% най-вече заради "по-добрите перспективи" за световната икономика.

Обратно в новината

Коментари - Добри сигнали за еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

холандя и аустря са направо невероятни. ялко, че и двете са толкова малки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбрах за кого е предназначена тази статия. Не е ли по-добре да се напише истината за България, а тя е:основният закон на България е да се краде на всички нива сега и то веднага, пък после да става каквото ще. Правителството да прави точно обратното на това, което говори. Да се закриля престъпността, свои хора по митниците, да се тормози населението с всички възможни средства, да се прави държавен рекет чрез топлофикация, електро, ВиК, КАТ и т.н. с цел да се пълни повече бюджета от който лесно се краде. Населението вече е опростачено и циганизирано, управляващите нагло не отговарят за действията си. Ако има някакви шансове за България, то още от сега останалото свестно население трябва да обсъди подходящи хора за бъдещото управление.

До Тъп: така като чета, какво си написал, просто не мога да повярвам, колко точно си се нарекъл.