Критична ситуация около големите реки в Северозапада, на места евакуират хора и животни

Започва изпускане на язовир “Огоста“, село Хайредин се готви за високи води на реката

Обратно в новината

Коментари - Критична ситуация около големите реки в Северозапада, на места евакуират хора и животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво говорите! Има по-важни мероприятия, които да се финансират от посолставата и нашите министерства - София прайд, например! Цветно, пъстро, умно, интелЕгентни млади хора по гащи, но с полицейски фуражки, с розови, зелени и сини коси, обгърнати в цветовете на прекрасната дъга, вероятно завършили Харвард, Оксфорд, Кеймбридж, Йейл....какво повече искате?! Какво ни занимавате с маловажни неща извън дневния ред на посолствата!

явно на много места не са почиствали боклуците от реките

всички приказки тук са ала бала истината е че Напоителни системи ЕАД проспаха момента да източват язовира. Имаха прогнозата, предупреждения от институциите, проспаха си момента като пичове и чак след бедствието от вчера заседава щаб :)) Така доста ниви заминаха но народа е тъп и не си търси правата и пак ще се наводняваме и оправдаваме с времето

Малко Ала бала от Кирчо и Очите на народа са замазани.. Лесно е

Дано се откъсне стената на язовир Огоста и да потопи Монтана.В Монтана живеят много слуги на лукавия-магьосници и чародейци.Дано Господ Бог изтрие Монтана от лицето на земята.Амин !

Единственото , което можеш да очакваш е земетръс под краката си...нещо, като 8-9 по Рихтер. Скоро ще трябва де се научиш да летиш, не знам на какво ще стъпваш.

Я, вземи да скочиш от някой висок блок - да видим, дали земята ще се отвори под теб.

Такива бедствия може да затрият теб не и нас ние от северозапада оцеляваме :)))

Мълчание от сайта на ДБ дневник по темата.... Ако бяха наводнени африканци или араби медийните бухалки на кръга капитал щеше да гърмят сега, Щеше да е първа новина. Ама щом български градове и села са наводнени е забутана в ъгъла новината. А и друго има. Типично по левичаро-комунистически. Когато "нашите" са на власт проблемите се замитат и не им се дава гласност много. Дали дневник и кръга капитал щяха да отразят наводненията по същия начин ако премиер беше Борисов а не денков ??? Щеше да има жълтопаветни протести в момента.

Народът прост избра отново престъпници и родоотстъпници, които окончателно да довършат България, затова ще си плаща яко!

Важното е да слушаме Урсула и да помагаме на Украйна!

се докарахме до тук. Съвсем логично, когато правиш едно и също - резултатът, винаги е един и същи. Всяка година без изключения, се случват наводнения, с огромни материални щети и човешки жертви...и няма власт, институции, които да реагират адекватно на ситуацията. На никой не му дреме за нищо. Наистина не разбирам, как е възможно, камион натоварен с дърва, които струват 500 лева, да разруши път, който струва 200 000 лева...с подобна икономическа логика, можем да стигнем точно до тук!

Това че има потоп и хората се мъчат, кво ни ебе...важното е да обвиняваме запада за да има копейки

Я стига кармата за унищожаването на един цял народ чрез изпращане на оръжие. Няма никога да бъде както преди.

По коментарите си личи..че българите сме боклукчийски народ. Важното е копейките да вървят...и да обвиняваме запада...а това че имаше потоп и в Русия пак запада виновен

Ясно е, че си обсебен от Русия

Това не се случва за пръв път. Ше има доброволци, ще пуснем по 1-2 смс а, ще съберем капачки, ако трябва, а при следващото наводнение ще сме възмутени пак. Не свикнахте ли??

Капачки или подкрепа за хора, гласували за ПП,ДБ и ГЕРБ. Да се оправят сами

Не се сърдете. Помощ от държавата няма. Тя е заета с Украйна и с гей парада.

..

И той ли е по вина на запада бе тъпи руски тролове ? Кажете бе платени проститутки малоумни?

вместо да свързвате тъпата политика с това бедствие...я станете от дебелите си руски гъзове и отивайте да помагате на хората

България се управлява от политици - западни марионетки, които превърнаха страната в хаос и безпътие. Важното е да изнасяме оръжия за нацистите в Украйна, майната му, че цели села са под водата. Народа - овца продължава да мълчи и търпи, дори когато буквално го давят, унищожават. Това нашето не е народ, не е нация, не знам вече какво е. Били сме велики, но навремето, сага сме като разплути умрели медузи под слънцето изхвърлени от морето.

Сега вече и за климата обвинявате запада а? Е тва е да сте платени боклуци

По география ни учеха, че където няма дървета, не вали! Явно, при нас е презалесено, та вали като из ведро!

Важното е прайда да върви!

Да изгонят хохолите от хотелите по курортите и да настанят българите.

Къде са еколозите на Тома Белев ( зам министъра на просто Киро ) да се борят срещу исечените гори и наводненията. Тези измислени еколози пишат 20 оплаквания под индиго ( един и същ текст) срещу стадиона на ЦСКА.

Прави впечатление, че правителство действа адекватно, а хората се " самоорганизират", а не чакат неволята.

Га секохте гората , га изхвъляхте боклука в реката, га взимахте пари да почиствате речното корито а не го правехте се мислехте за големи тарикати. Сега олеле помагайте!!

Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение

Помощ за уСрайна Гей прайд .... а хората гинат от наводнения, мамка ви педерастка

ЗА ТАКИВА НАЦИСТИ КАТО ТЕБ НАРОДЕН СЪД И РАЗСТРЕЛ

и се питам, щом уСрайна им е толкова скъпа, какво правят още в България?

Нали, където няма дървета, не вали! Суша е. Чудна работа!

Просто киру нали беше се снимал с една лопата за реклама да взима Винету мравояда и педал кокорчо да оправят батака или те изборите минаха вече не ги ебе

Имаше фонд за бедствия и аварии едно време именно за такива случаи. Герб веднага го усвоиха и повече не се чу. А сега събирайте капачки за България и прашайте всичко за Украйна.

Хубава работа,ама българска.

Да настанят бедстващите българи в хотелите по морето докато просто Киро и тулуп Винету изчистят боклука

Тая част от България не ме интересува. По ми е скъп София Прайда

НОРМАЛНО ЗА ПУТИНСКИ ПЕДЕРАСТ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ХИБРИДНАТА ПЕДАЛ-ПРОПАГАНДА И ОТ МЪЖЕ С УНИФОРМИ

За войната в Украйна никога не се изказвам, там нищо не зависи от България

Просто се вижда как в продължение на 33 години държавата се унищожава и скоро ще се превърне в пустош.

Това е естественоя ход. На кого ли му пука?!

царя изнесе горите. затова ли гласувахте?

В пустинята като няма нито едно дърво, що не вали?

Копейки нещастни, вместо да обвинявате Украйна и запада за всичките ви провали в живота следващия път като се съберем да протестираме против изсичането на горите, може да не ни се смеете, а да ни подкрепите,щото нито гейовете, нито Сорос или войната в Украйна да виновни за тва, че седите безучастно, докато дървената мафия унищожава природата на България ! Виновни са всички, които гледат безучастно на това !

Защо протестираш срещу изсичане на горите, като има министерства и структури задължени да спират това изсичане. Избирай правилните партии на изборите.

Надявам се скоро Панчарево да прелее, за да наблюдавам софийските бушмени в бедствено положение !!! ;-)

Угодия няма! Вали, има наводнения, защото изсякоха горите! Суша е, защото изсякоха горите!

да пратят всички депутати, правителства и президенства от последните 33 години да спасяват!

Правителството взимало мерки - какви мерки бе? Само оръжие, Украйна, гей парад и еврозона са ви в главата.

До оня ден правителството беше служебно, назначено от Мунчо.

европата ще доудави територията българия... финансират зеленски и украйната. колко милиарда вече отидоха там? 200? 500 ?700 ? 1 милиард и всички реки и язовири на територяиат българия щяха да са в отлично състояние... ама фор дер лайн пуска на зеленски, а не на туземците!

Мафията не мисли за народа, за държавата

Няма проблем ,ЕС и НАТО ще ни помогнат.

Безконтролното изсичане на горите, предпазните горски пояси и ужасяващото състояние на речните корита са основните причини за наводненията при всички по-голями валежи. Ако не предприемем веднага необходимите мерки ше продължаваме да регистрираме наводненията и огромните материални щети след тях.

предлагам веднага да се изпратят пари и помощи .... на наводнените украинци по Днепър

Аз предлагам да си пиеш хапчетата вече, щот днес си зле още от сутринта,

Няма ли да се намери нормален модератор, да озапти лудостта на сороспиите.

Вече спира

Евакуираните можем да изпратим като свежа кръв на фронта в Украйна.

А теб можем да те пратим директно в психиатрията при останалите копейки :) хахахахаха

Няма ли да се намери нормален модератор, да озапти лудостта на путинистите. Редакцията, справете се бот фермата! А по темата - дано не съм прав, но виждам в коритата на реките поникнали дървета. Отново ли само стихията ни е виновна?!

ГЕРБ управляваше 10 години. За колко време расте такова дърво?

Българите - кучета ги яли Умнокрасивите :"По-добре гей прайд, отколко процъфтяваща провинция без бедствия"

Глупако, следващия път като се съберем да протестираме против изсичането на горите, може да не ни се смееш, а да ниподкрепиш, щото нито гейовете, нито Сорос или войната в Украйна да виновни за тва, че седиш безучастно, докато дървената мафия унищожава природата на България !

Къде се счупи пролетната украинска ПЕРЕМОГА ?

Кой не скача е червен! Честито ни светло хаитянско бъдеще...