Кристалина Георгиева: Не съжалявам, че не ме избраха

Еврокомисарят Кристалина Георгиева не съжалява, че не е била избрана за върховен представител за външната политика на мястото на Катрин Аштън.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Не съжалявам, че не ме избраха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е вярно - лицето й излъчва неземно щастие и удовлетворение. Вероятно предвкушава ново високо назначение в БГ след изборите ...

НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛКА И ТЯ ЗА БЪЛГАРКА СЕ МИСЛИ

Сега, като не ви се налага да говорите глупости по адрес на русия, надявам се да не го правите госпожо комисар....

Щеше да се справиш. Ние да му мислим ... трябваше да се откажем от Българско гражданство. Защо всичи политици са продажни мекерета? Гледам Плевнелиев и се чудя?

Не й е мястото на тая стрина там, само ни излага, гнус.

,,Вярваме" ти.По -добре беше да не го казваш.

уж сме равни ама някои са по равни Гейския съюз трябва да го напуснем в срочен бърз порядък Мита за стоките им така и така ни таксуват втора категория поне да си плащат за вноса Така няма да ни трябват подаянията им които ту отпускат ту спират

аз не съм от тези, които всичко знаят, независимо,че не са помирисвали ЕП.Но виждам,че има огромно уважение от другите депутати в ЕП. Тук важи приказката за казана с катрана и българите в ада.Ама била комунистка. А Станишев какъв е, особено потеклото му.Не съм чувал баща й да е бил в Политбюро.Защо не виехте така против снахата на Политбюро, а и сега ще гласуват за нея, а тъпанарите от СДС и ДСБ са горди с такъв лидер. Тя ни загроби като продаде Козлодуй, но нали сме социалисти - пазим си кадрите.

Ха,Могерини е от демократическата партия,член на ПЕС,а нашите демократи от коя партия са?

От партия ''алъш-вериш и далавера". Предимно с чужда и държавна собственост.

??????/

От всякъде лъха лицемерие от тази жена.

Достойна за уважение жена, с опит и огромна сила.

Добре ,че от лъжи го докарвате!

Тя е достойна жена. Личност с която трябва да се гордеем. Такива хора трябва да са лицето на България пред Света. Единствено, за което трябва да съжаляваме е зависта на комунистите към успелите и креативни хора.

С кое по точно!Да беше помогнала на бедстващите щеше да е по достойно,вместо да се ръчка и лъже че имала шанс,само и само да баламосват хората с нейната неприемлива кандидатура и то при условие ,че е знаела предварително как стоят нещата.Лицемерие!А иначе е видно че си трол поименно!

''Такива хора трябва да са лицето на България пред Света'' Сигурен способ да няма разлика между лицето и дупето.

Ха не СЪЖЕЛЯВА?Тя само не е РЕВНАЛА...Хайде стига лъжи-ЗАСРАМИ СЕ!

Мамицата и комунистическа, добре че не я избраха! Ето защо не е достойна: https://link https://link

Най-правилния избор за еврокомисар. Само позитивни отзиви и мнения има за нея. България може да се гордее с такъв политик.

глупости тук в цкандинавя даже и не споменага за нея като петендент!!!?прочетете западната преса!

"Аз знаех от самото начало, изборът за съвета е за член на социалистическото семейство." Aми Сталинке, душо балканска, що лъгахте с тиквата до последно като си знаела бе пиле?! Чак като разбра, че ще взимаш тлъстата заплата още 5 годинки си призна, че и вече не ти пука ква ще си точно! Ей туи герберастката наглост край няма!!!

Кристалина е дялан камък и би могла да се справи с какъвто и да било ресор!

И аз не съжалявам, че не те избраха. Доста снимки си направи с кални кофи, стига ти толкова.

Ние също не съжаляваме ... комунисти подли Накрая ще получим екология и ГЕРБ ще ни проглушата упие

Всеки който си е мислил, че Сталинка, ще бъде избрана за върховен представител на Европейския съюз за външната политика, явно не е в час. Комунистически издънки не се избират на такива постове, там шуробаджанащината върви, ама на друго ниво, не на комунистическо. Анадънму?

Не я харесвам тази жена. От това което съм видял по телевизията от нея, не ми е харесало, нито като поведение нито като приказки. Не виждам реален смисъл от поредния високопоставен евро бюрократ.

щом такива са му еврокомисарите! Пълна порнография!

Е пълен провал и срам за България. А за този "ресор", който й дават е с нулева подготовка.

Хич не се притеснявам, за такива като мен добре платени постове винаги ще се намерят, ако трябва ще ги открият. Вижте какво става с другите плазмодии - ФД, Петър Стоянов, Ники Младенов, Тафров и още десетки други. Така ще е и с Плевела, сигурно още от сега са му запазили добре платено клатикурно място. Послушник и продажник да си сега - гладен няма да останеш!

И какво ни интересува? И без това вероятно нищо няма да направи за България, както досега.

понеже стана дума - кандидат депутатката - и тя на първо място на БПС -бившата министерка от БСП на здравеопазването - акушерката, която оправи здравеопазването, а най-вече оправи Моника - на два пъти я акушира.Верно не е акушерка, а гинеколожка, но като министер не струваше иколко не акушиерка, а санитарка.

не въвеждат образователен ценз за гласуване? Защото няма да има кой да гласува за ГРОБ, такива като теб.

Къде зачезна Румяна?

Където й е мястото. ГЕРБ не е като БСП да си пази некадърниците до живот. Просто ги праща, където им е мястото.

Колко ли още ще запазят физкултурникът-некадърник?

В медийното пространство се разчу, че Румяна Желева се завръща на политическата сцена. Информацията гласи, че тя ще бъде назначена в Дирекция Координация по въпросите на Европейския съюз към Министерски съвет. СИРЕЧ Румяна Желева ще координира връзките ни с ЕС.

Ами жената идва от Световната банка във Вашингтон.Предполага се, че назнайва от финанси.Там няма шуро-баджанащина като у нас. Илюстрация - погледнете листите за изборите на БСП и ДПС.

Та викаш то лобизма, връзкарството и намесата на службите в политиката е измислено и се прилага само в БГ-то. Явно и Псаки е българка, ясно.

Така се казваше балерината :)

ами защото сме социалисти драги.

Тъй като ме изтриха, ще бъда по-дипломатична Става дума за името, но човека прави името, а не обратно.Но след като настоявате питам името Вигенин на кой орган ви напомня?.И колко ли щеше да се радва Станишев да са пак заедно.Да, ама не.Тук Вигенинчо ще си го изберат пръв - по заповед на щуката, т.е. на Сергей въпреки,че никъде не го искат.

Нещата почват да понамирисват на службогонство.

Eдин положителен коментар няма, а жената обещава да вложи цялото си сърце в работата. 3ащо така?

Там е работата, че не си спомняме да се е попотила от зор да работи за българските интереси, а нас някакси американските интереси хич и не ни топлят, дори едни визи не се напънаха да премахнат за братята българи!

Как можеш да си спомниш за нещо, което не знаеш? Може би ти липсва интелект или компетентност. И това го има. Особено често се среща в България, казват умните.

Първо, защото обещава. Обещаването в устата на кариерист е нож с много остриета. Второ, защото само със сърце не става - трябва и компетентност. Кой реши, че КГ, която по образование е икономист и цял живот това е работила, става за топ дипломат? Или за шеф на енергетиката? Или за шеф на екологията?

Аб все в чуждата чинийка гледаме. Но за СерГЕЯ това не важи - той и тука направи милиони - взема си сам и чрез Моника. Тъй като живея във Вашингтон, знам,че ръкводни кадри в Световната банка, където е работила Георгиева на висок пост е имала отлично заплащане.Тъй,че не й берете грижата.Съгласила се е да може да измие лицето ни от провала на другата - вече й забравих името, но май се изявяваше по-добре като балерина.Не може да й се отрече - имаше хубаво тяло и беше добра балерина.

като и гледам физиономията, да вземе да се прекръсти на Киселка

Браво на Кристалина!! А Вигенин е завистливо малко момченце, което дори е нелоялно към боса си Станишев...

Кристалина струва повече от цялото БСП барабар с електората им и с коалиционните им партньори турците и фашистите. Даже сравнението е неуместно, понеже сравняваме несравними величини. Все едно да сравняваш кое тежи повече 1 шапка злато или едно цукало фекалии от онези, които и за тор не стават.

Не може част от нещо да е повече от цялото :)

Ако все още е част от нещото. То всички сме били в кюпа, така че по силата на грозна съдба народът ни, както и още 42 народа е отнесъл един уродлив политически цикъл. Но днес става делене и едни остават в кюпа, а други се освестваме. Кажи ми, че живял в онова време и не си носил пионерска връзка, моля те...

Ами да започва да учи финансите! Занаят не се учи за един ден!

За американските протежета винаги се намира службица, винаги е по-лесно да се събират сведения вътре в организацията, не че не подслушват всичко и всички, ама за всеки случай. Да беше българка, да я бяхме подкрепили, само че вече не е и не си мръдна и малкото пръстче за България.

Дано Кристалина Георгиева БЪДЕ ИЗБРАНА в ЕК!!!! Нека има ПОВЕЧЕ българи , като нея!! Желая и УСПЕХ!!

Тази като нищо ша бутне финансивата Европа! Нека да я изберат и ша гледаме Криси - дизастира в действие!!!

семействата не трябва да се разделят.

много и дреме на тази бабукера какъв ресор ще и дадат. важно е да и тече огромната заплата, а като си тръгне от ЕС ще вземе няколкостотин хиляди евро накуп + европейска пенсия. За БГ не виждам какво значение има че някой се уредил на топло местенце. Досега какво направи там за БГ? Нищо! Е и сега ще е така. О сори, от последния и мандат няма как да забравим как се разходи с ботушите и БТР-ри в наводнетото село Бисер и накрая мъдро заключи ще бедствието било малко и ЕС нямало как да помогне, след което замина да оправя Хаити..Успя да ни уреди и с имигранти да ни оправили раждаемостта.

Много си симпатична, г-жо Георгиева.И хубаво говориш, още по-хубаво обещаваш и ръкомахаш. Но ние, хората в България искаме РЕАЛНИ ползи от това че получавате заплати колкото пенсиите на едно българско село. Ако си бяхте на мястото, сега хората от Мизия щяха да са забравили какво им се е случило. Иначе много приказки, гигантски заплатки и все мизерия за народа. КАто поемете енергетика, ще се справите ли с енергийната мафия в България и нейните разклонения и метаморфози от рода на ЕРП-та,НЕК,БЕХ,Енергиен борд, вятърни и соларни централи и още каво ли не. Или ще ни обяснявате че в името на Европа трябва още да ни се вдигне цената на тока.

А ако поемет бюджет, защото все още всичко е догадки, единствената Ви задача трябва да е да се настоява за минимални заплати в целия ЕС.

Като се замисля, че на нейно място можеше да е Сергеят направо съм щастлив, че е тя. Иначе жената си е стабилна. Колко българи могат да впишат в биографиите си постовете, които е заемала тя?

жената! С правилния произход и ПРИНАДЕНА СТОЙНОСТ преди демокрацията. Като се замислиш, кой можеше да защити през 86 година дисертация на тема: "Екологични политики и икономически растеж в САЩ"..... Сравнение от втора страница: "Това нищо ли не ви говори??? Бих го сравнил с писането на "Фашизма" от Жельо Вафлата... Заточен в родното си село, ама по същото време чел ЕДИНСТВЕНИЯ ЕКЗЕМПЛЯР НА "МОЯТА БОРБА" на Хитлер в секретния отдел на НАЦИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕКА... Просто си вижте библиографията на "Фашизма" и ще се убедите."

Поема чушки.

по повод долния коментар. Спомних си когато имаше бригади селскостопански и др. , та работиха чиновници, лекари ,учители, ученици и студенти. Ходила съм по ТЕКЗ да събирам домати, чушки, цвекло и пр.Селяните пляскат карти без срам и ни задяват, а ние подвиваме гръб. В София - кв. Стрелбище - окопаваме рози, а местните от позореца гледат - бяха милиционерски блокове.Припаднах, но никой не спря, взехме такси до поликлиниката.Не сме тарод, а мърша.