Кримският мост става цел №1 за Киев с обещаното оръжие от Запад

НАТО потвърди готовност за дългосрочни доставки на бойно оборудване

Обратно в новината

Коментари - Кримският мост става цел №1 за Киев с обещаното оръжие от Запад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ако ударят моста следващите няколко дена ще ги занулят тотално

Истинският укропитек винаги е по-глупав от очакваното.

Блъф. Кримският мост не им е в обсега.

Леле.. как какви тотални изкукзняци става въпрос: "Веднага щом това "черво" бъде отрязано, ще настъпи паника." ... паника къде.,.. в Киев ли? Където няма да остане тухла върху тухла... и отговорността ще е изцяло на фашисткия режим в укристан.

Но първо ще умрат скоро лудите "демократи" и няма да можете да го видите. Избий "демократите" СЕГА!

Хахаха , те ако го бутнат руснаците ще изорат Киев със земята :)

Руснаците са кошмар за следните народи: поляци, чехи,словаци, унгарци, литовци, финландци.......има и други.

Що пускате всички бълнувания на битите укри?

Тоя трябва да напише наръчник за асистирано са убийство. Думнат ли моста хиляди невинни цивилни ще платят с жевота си глупостта на водачите си

Като виждам колко много българи симпатизират на руския агресор, стигам до извода колко безнадеждно просто е това бг племе!

Скоро подлого на ватенките от кремъл може да не остане тухла в/у тухла и се чудя колко тртябва да си побъркан за да не виждаш цялата картинака която очаква тия пияни и агресивни ватенки та след това идва и деня " ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ МРЪСНА ПРЕДАТЕЛСКА СГАН-имате още малЦе време да се отправите към руския ви рай

Е, стане ли това, руснаците спират лигните и пускат валяка. Денонощно бомбене докато от територията не остане камък върху камък.

Пипислава налапа болшой хий. Дори и да завладее Донбас, Украйна ще е Афганистан 2. Швеция и Финландия в НАТО, демек Балтийско море и северният Ледовитият океан - през крив макарон. Пипислава, защо си толкова тъпа....

ако гръмнат моста ще видим най-големия фойерверк в Киев в историята!

Успех ! Всичко или нищо ,Връщане на зад Няма ! На зла круша Зъл прът . На руските изроди огън и жупел !

Пипислава налапа болшой хий. Дори и да завладее Донбас, Украйна ще е Афганистан 2. Швеция и Финландия в НАТО, демек Балтийско море и северният Ледовитият океан - през крив макарон. Пипислава, защо си толкова тъпа....

Един залп със HIMARS и мостът ще отиде да прави компания на крайцера Москва !

Vсички руZофили се хвърлят като матросовци на амбразурата.

>Плюе Запада – живее на Запад, не смята да се връща. 
>Хвали росията- не живее в росия и не е стъпвал там. 
>Пропагандира руския като братски език на българския- не знае грам руски. 
>Говори за някаква руска култура- не е чел нищо руско, не може да назове един класически руски артист и творец. 
>Хвали руските коли колко са здрави и надеждни – не кара руска кола, а западна. 
>Отишъл да живее в ЕС – гласува за партия, която да извади България от ЕС. 
>Отишъл да живее на Запад при западните стандарти - обяснява как България трябва да е под руско влияние и руски стандарти. 
>Снима се като горда баба или дядо и поства умилителни снимки заедно с внуците – кефи се, че Путлер бомби и убива деца в Украйна, вика: "така трябва, Путин освобождава и денацифицира." 
>Вика: "Росняците са номер едно във военните технологии и изобщо в технологиите" – у тях няма нищо руско, дори една отвертка. 
>Прави се на добър и православен християнин, профила му/ѝ само с икони и молитви – пуска хилещи се човечета под новини за бомбардирани жилищни сгради и избити цивилни хора. 
>Вика: "Путин е пазител на Православието" – кефи се на чеченските ислямистки главорези пратени от Путин в Украйна, вика: "Кадиров, браво, ела и у нас в България." 
>Вика: "Ахмат - сила, Алах акбар, евала на Кадиров!" – Вика: "Ако не беше росия щеше да се казваш Хасан и да носиш чалма." 
>Вика: "Честит ден пабеди, росняците ни освободиха от фашизма!" - види цигани вика: "Защо не е жив Хитлер сега, той ще ви оправи!" !

:))))))))))))))))))))) подлогите тук (а може да е само един посран памперс) нещо им се стъжнява а е само началото на техния край

Седнете на масата за преговори, докато все още имате държава. Атаката на този мост ще има последици, които няма да се харесат на никой. Малоумни военни и политици!!!

Требва му един ТОМАХОУК......

Хм що имам гадното усещане, че ако гръмнат кримския мост и Киев ше изчезне веднаж за винаги от лицето на земята с всичките му обитатели?!?

Тъй, тъй - ще стигнем до третата световна, ако вече не сме вътре, както твърдят някои анализатори.

нека и мечката да бъде ухапана няма да хапе само тя :)))

След моста ще ядат Уя докат се опекат MъдeTe

Атаката на моста ще доведе до изравнявяне на Киев със земята.

това е ясно че няма да се случи, просто защото : Посрайна вече няма войници и армия- практически 80 % от живата сила е унищожена или предала се в плен; второ-каквито и оръжия да доставя запада всичко се ликвидира още при влизането им по въздух железницз и супохътен транспрот/ такива не останаха/ с ракетни удари от далечно разстояние. и трето -нацистите в Киев знаят че Киев и домовете им парламента ген.щаб и бункерите където са скрити мишките ще бъдат направени на огнен вал , включително и местата за вземане на решения отвъд границите на Посрайна. Скопеният запад който така или иначе плаща тази война, няма да посмее просто за да остане жив ида може корумпираният му елит още малко да покраде.

Е и.. Кримския мост пада.. Сухопътния коридор - дето вече е възстановен, си остава.. Киев - РАДАТА се срива... Авиокосмическия център - "АНТОНОВ" губи не само единия от складовете си.. А целия остава в руини.. Квартал 95 - ИЗЧЕЗВА.. Дори и като шоу на комика Зеленски..

хахаха, топ коментар!!

Ще му бутнат мостчето на другаря Путлер. Въпрос на време е.

За този мост в украйна се пише от години. Първо ни убеждаваха как е невъзможно да се построи, После как при пъдвото земетресение ще падне. А от няколко месеца ни убеждават че ще го срутят, което всъщност не е толкова трудно. Питам се обаче, защо не го направиха докато имаха възможност в началото на инвазията, а сега леят бясна пропаганда.За същото имаха 4г. да го направят, защото търговкия и военния им флот към пристанищата в Мариопул минават под моста. За мен моста вече няма това стратегическо значение както преди. Сега пристанището в Мариопул е свободно за приемане на всякъкви товари, Сухопътната връзка с Крим също е възможна - Ростов-Донецк, Мариопул и чак до Крим.

Ми давайте продължавайте сами да се избивате /руснаци и украинци/ без нито един американски и английски войник да е пострадал, явно това е плана :)))

Не баш.

Дано това да стане за да видим отговора на Путин.

И после как очакват да си върнат Крим? Или очакването е че Русия ще им го предостави ей така!? хахахах "Просто трябва да ги довършим, имаме темпото, имаме волята, просто ни дайте някои оръжия и ще го направим", каза той Каква воля след като Азовците които щяха да се борят до последнитя симиг се предадоха на руските части? И какво темпо след като една зона/град бъде изолиран от руските части украинските сили нищо не могат да направят докато гледат как след седмица две колегите им се предават?! Добре че основните военни действия се водят в цивилни зони с множество жилищни сгради иначе до сега украинските сили да бяха довършени! Зор за оръжия та зор за оръжия, после зор за противоракетни системи и сега пак зор за оръжия, че били в "настъпления" и "малко" им останало. Работата е там, че им предоставят повече боеприпаси от колкото самите оръжия за ползването на тези боеприпаси. Ама както складове и депа горят от руски стратегически атаки иди и разбери какво и колко имат!

Путин твърде дълго търпи тази украинска смрад.

.......Абе ще го думнат и кво, щели да ударят Киев че те и сега го обстрелват, а путлериските гниди с едноклетъчни мозъчета нека да си бълнуват,...ще дойде и техният ред, да отговарят за предателството спрямо род и РОДИНА, е ще си го получите путлериски гадове!

:) Леле какво вълнение какво чудо сред трольольо путинофилите :) До колкото разбирам седите и тролите заради мост в друга държава нападната от трета държава !?!?!? :) Смешна работа.. вълнения и кво ли не. Все едно ще ви взривяват мазето.

Не може да се отрече, че урките си просят боя. В момента Русия нанася удари по военни обекти. Но има много по-тежки оръжия, с които може да удари директно центъра на Киев. И ако украинците решат да стрелят по кримския мост, отговора ще бъде тежък за Украйна и с хиляди цивилни жертви.

Едно е да обстрелват Киев, друго е да го изпепелят.

Тоз бълнува .

Баш с един залп няма да стане, но ако има крилати ракети томахоук е по възможно. Освен това има противоракетна отбрата в Крим, която ще се опита да съхрани моста.

Май е време да има случайна авария на завод за оръжия на запад. А Крим дори по времето на СССР и УССР след подаряването от украинеца Хрушчов, пак се води Кримска автономна съветска социалистическа република, а след разпада на СССР се води Автономна република Крим и град Севастопол. Последните и с не много ясен статут. Но винаги са били автономна република в рамките на УССР/Украйна със собствен парламент. Путин е предупреждавал запада, че върнат ли се комунистите на власт (бяха втори на избори за президент), веднага ще си върнат Крим. Е сега ще си върнат и подарената от Ленин Новорусия. Вече това за което могат да се договарят е, Украйна с югоизточни граници от преди влизането в СССР. Ще им остане подареното при Сталин за ВСВ на запад. За да влезнем в НАТО, Турция и САЩ искаха да си унищожим ракети като СС-23, които стандартно са дори с ядрена глава АА-60, за каквито се спекулира, дали е имало тук. Та с тях можеше да поразим всяка столица на съседка или Истанбул за Турция, като моста там е бил цел. НАТО реално ни направи по-слаби и сега се опитват да ни включват в чужда война, сътворена от САЩ и бандеровците нацисти.

В устата , в устата ти го пъхнах педал долен ! Само си движи празната глава Напред...Назад ...нищо повече ...да ти Е.П.М...дебилска!!;)

баш, баш в рамките на 1 ден са под кота нула

Например - на по-макетата от макетата.. Дет дори дупката за Черното море са ни изкопали. Ама ний сега не сме им благодарили както требе.. Световен глад сай задавал. Щото те хранили - според Кулебата им, 400 милиона по света.. При това за миналата година със 17 милиона тона изнесено зърно.. Да приемем, че сега имали тез прословути 20 милиона тона... Ами това прави по 50 кг. жито на хранен от тях човек за година.. При 65% рандеман се получават 32,5 кг брашно за хората и 17,5 кг трици за животните му.. Или на ден на човек се падат по 0,089 кг ХЛЯБ.. Дето са си ДВЕ филийки по 1 см.. А сега си представете как с ПОЛОВИН килограм хляб трябва да даяните 5,5 дни.. И да благодарите на УКРИте, че са ви спасявали от глад.. А сега си потърсете сами - колко от подарените полски танкове Т 72 са им останали..

Унищожаването от страна на Русия на цивилна инспектор структура, мостове пътища железопътни линии Гари и така нататък е нещо оправдано защото те били легитимни военни цели. Обаче тоя мост дето се използва за военни доставки непрекъснато бил терористична цел??! Съвсем легитимна военна цел си е. Утре така ще твърдите и че обстрела на вашите войски също е терористична атака нали?

Няма нищо ново в изявлението на украинския фашист. Киевската хунта издевателства над кримското население отдавна: унищожаваше съоръженията за доставяне на вода, електричество и продоволствие, а сега иска да унищожи кримския мост, по който се внасят храна и раззлични други стоки. От терористи и садисти друго не може да се очаква.

Тия малоумници са на път да си преименуват столицата в Киевшима...

няма. поради няколко милиона цивилни причини.