Кримският мост става цел №1 за Киев с обещаното оръжие от Запад

НАТО потвърди готовност за дългосрочни доставки на бойно оборудване

Обратно в новината

Коментари - Кримският мост става цел №1 за Киев с обещаното оръжие от Запад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

току виж Путин им отговори като взриви мостовете в Украйна, ТЕЦ-ове, язовири и т.н. ни зърно ще изнасят, ни ток ще имат, ни вода, ни дявол.

гръмнете бърлогата на Зеленски и да се свършва! Този луд наистина ще направи ядрена война в центъра на Европа... И ще гледа от плажовете на Маями как се трепят европейците един друг! Какво трябва да се случи още, та да го ликвидират!

Ако украинците оцелят Кримския мост е възможно руснаците да оцелят президенския дворец в Киев.

как пък някой бОквар не те Оцели тебе.......

Даже дали не е било по-правилно от там да започнат,ама нали съжалиха хората и хубавия град Киев,сега берат ядове

Тези фашаги могат да стрелят единствено по цивилни цели и мостове. Братя Руси, изпепелете всичко пред себе си, жив нацист и инструктор да не остане ! Европа показа и доказа, че е съставена само от фашисти и поддържа нацисти ... Спрете да бъдете хуманни и състрадателни ! Отруденият български народ, който над 33 години е подложен на геноцид - Ви поздравява ! Бог с Вами ! Держитесь, братья и сестры ! https://www.youtube.com/watch?v=iCOWhua3OP8 Давай за нас, Давай за Вас и за Сибирь и за Кавказ

В Украйна живи нацисти поначало няма!

КАЗАХ, ЧЕ САМО ДВЕ РАКЕТИ ОТ НАША ПЕПЕЛЯНКА ПО ЕДНА ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ КОЛОНИ СА ДОСТАТЪЧНИ, ЗА ДА РУХНЕ МОСТА НА ОКУПАЦИЯТА !

а целия мижав сухопътен коридор между Раша у Крим е силно уязвим. Мелиотопол е вече център на съпротива и партизанско движение - това зобащите савушкинските суб-инфо-продукти едва ли го знаят.

ами автоматично руснаците ще сринат Киев, както американците София, изтрепаха над 3000 цивилни, бомбеха не военни съоръжения,а умишлено цивилни граждани и обекти, сега дори и паметник сме им издигнали в тяхна чест за добре свършената работа. Така, че който не знае историята я повтаря. Ясно е че вървим към ядрена война или каквато и да е, но света скоро ще бъде заринат от бомби и разрушения. И в усрайна и в РСМ още от детската градина се възпитават в омраза към майката -Родина, вижте техните медии и учебници каква омраза сипят. Така, че логично стигаме до тук.

Така ли постъпват 'високо-духовните' и с мега претенции със народ който официално считаха за 'братски' ? Оригиналните фашисти и нацисти ряпа да ядат в сравнение със съвременните им наZледници.

Взивят ли моста ,пращам една ръкета до радата и по една до всички посолства които въоражават ХАЗАРИТЕ ГНУСНИ

Много му дреме на някой. Той Путин парите за моста вече си ги взе. И за какво му е мост? Те си имат вече наземен коридор.. Нека си вият соросоидните тролове.. Кучетата си лаят, керванът си върви

думкането на Кримският мост няма да окаже съществено въздействие , особенно когато руснаците вече имат сухопътна връзка със Крим (азовското крайбрежие) . По-скоро ще се търси психологическият ефект - както с потопяването на "Москва". Въпреки че унищожението на този кораб имаше и стратегически ефект - рязко се отказаха да си помислят руснаците за евентуален десант към Одеса. Може да щурмуват ама по суша , по крайбрежието през Николаев. За съжаление в тази война и двете страни губят - и руснаците,и украинците...както и да свърши. Даже към губещите можем да причислим и Европа преспокойно :((( Дори САЩ не виждам какво печелят - да,Русия падна в капана, Путин беше ОК,ама вече малко поизкуфя май,но основно го подведе разузнаването. Обаче не се знае кой и какъв ще му бъде наследника...

е какво да печелята Сащ. Ами изместват Русия от европа, техни бизнеси се намърдват вече и в западна и източна европа, отслабват Русия, за да се доберат до нейните ресурси и така целия свят да сме им колония. Цел която е от създаването им. От едно малко крайбрежие където се заселиха отначало стигнаха до лос анжелис за нула време - това индианци, тексас и калифорния от мексико, френска огромна луизиана, аляска, хаваи- огромна територия за нула време. Доктрината Монро не допускаше европа до латинска америка, след 2-ра световна направиха запада марионетка и я изритаха от колониите да се намърдат те, после прибавиха и изрочна европа, и така тумора се разраства. И не, няма да е по-добре на никой, ама като имаш марионетни правителства по света така се получава.И усрайна и киро работят за интересите на сащ срещу народите си.

ехиден

с тази война Русия сама си разписа билета за изгонване от Европа , пияните ватници си помислиха че пак ще им се размине както през 2014 г. след анексията на Крим. Примера за това как САЩ са се установили териториално не знам защо го даваш при условие че същото се отнася 1:1 за Русия и експанзията и в Сибир , а и за всяка колониална държава през последните 500 год. Трето , не знам как и дали САЩ са направили Западна Европа марионетки , ако визираш плана "Маршал" - дай боже всеки му. Разликата в икономиките и стандарта на живот между Западна и Източна Европа не се нуждае от коментар , ще добавя и сринатите от САЩ Япония и Южна Корея - после вдигнати ПАК ОТ ТЯХ и днес са верни съюзници и то не насила. А за СИВ - 45 год. мъки на почти всички източноевропейски държави да се измъкнат от хватката на СССР ( Полша,Чехословакия,Унгария) , а такива като Албания,Югославия и Румъния ясно им казаха да вървят на майната си. СССР имаха само един верен пудел - България.Четвърто , колониите на Западноевропейските държави получиха независимост след ВСВ и не знам в някоя от тях да се е настанил САЩ. Пето,не всеки който се плаши и недолюбва Русия е марионетка на САЩ , всички руски съседи са им сърбали попарата на впиянчените ватенки през вековете още много преди да ги е имало САЩ. Шесто,глупавата опорка как Запада се облизва за несметните руски природни богатства издиша тотално,при условия че така или иначе си ги купуваха на прилична цена и няма как и защо да си рискуват благоденствието и стандарта на живот на собствените си населения като нападнат руските пиянки дето имат няколко хиляди ядрени ракети под ръка. Ама сега като се залюбят с Китай няма да разберат даже отде им е дошло........

Тезата ти силно издиша. Само с един факт мога да ти оборя всичките глупости. НАТО се бяха навряли да се "отбраняват" до границите на Русия. Затова и се почна тази война. И не, няма да спре дотук и любимите ти САЩ ще си получат този път възмездието, бъди сигурен. Никой няма да остане незасегнат.

ехиден

до горните двама : така ми "издиша" тезата , че чак я потвърждаваш без да го осъзнаваш явно. НАТО не се бута към Русия , СЪСЕДИТЕ на Русия се бутат в НАТО именно защото ги е страх от Русия както вече писах.Полша,Чехословакия,Унгария,прибалтийските държави....сега Финландия видя какво се случва с Украйна. Това че не те кефи как стъпали американците в Украйна не ти дава право да нападаш суверенна държава със измислен повод - "денацифициране". Ми то много лесно така ве......вие сте фашисти,нацисти,затова трябва да ви освободя,дори и да не искате.Тия руснаци да не са екзорсисти бе?Или шизофреници? Че то в момента по-големи фашисти и нацисти от тях няма бе.....За Япония - десетина години окупация от САЩ след ВСВ,като МакАртър прави чудеса там......а със експанзията на Китай сега САЩ са ключов съюзник на Япония и Южна Корея , както и в Европа.Така се прави , хем са ги сцепили след ВСВ , после им помагат и сега тия държави не ги мразят.....май не е като "любовта" на Източна Европа към Русия :)))

другото да. Но верния съюзник Япония. Я да прочетем например за базата в Окинава и какво ще се случи на американски войник когато изнасили и убие японско дете - нищо. Та верни са. Нали са без армия и с робски договор за чужда армия в страната си. Другото си прав.

Цел №1 на нацистката хунта в Украйна е, да се ориентират, къде ще бягат след края на войната, защото останат ли... лошо, мнооого лошо им се пише!

Много е ясно къде ще избягат бандеровците в САЩ който им даде убежище след ВСВ и от където дойдоха през 2014 г и със американски пари и направиха преврата на Майдана. Зеленски вече е закупил имоти в САЩ и Израел

Украйна ще остане западната част +Киевска област

Може, когато ти пораснат предните резци отново!

То моста вече не им трябва на.Имат си сухопътен коридор от Ростов до Крим ,който им върши същата,че и по-добра работа.

Москва трябва да им е номер 1, моста ще им трябва, все пак е на тяхна територия!

ако им се иска разко да спрат да съществуват!

Няма проблем, да не мислиш че за първи път са подложени на геноцид от Москва. Милиони украинци са изтрепани от руско-съвецката власт в миналото и продължават да съществуват. Да не говорим че през вековете все казаците са били в първата линия на фронта. Прочети малко историята, сегашната война и тя ще остане в историята и пак ще продължат да съществуват. Дали територията ще бъде под друго име и власт, там пак ще продължат да живеят украинци.

Хайде стига бе, ще гърмят побърканите нацисти. Те тримата европедроси отиват да спасяват зеления, щели да гърмят окраИнците, строили ли са нещо тези изнудвачи че ще гърмят? Или мислят, че цяла Европа и САЩ им дължи пожизнена рента? То наглост, то чудо.

Какъвто им президента, такива им и генералите... Пълни идиoти!

"Това не е тайна нито за техните военни, нито за нашите военни, нито за техните цивилни, нито за нашите цивилни. Това ще бъде целта номер едно, която трябва да постигнем", каза Марченко." Ами след като на всички им е ясна картинката, аз какво разправях от самото начало, от 24-ти февруари 2022 г.? Че Владимир Путин загуби тази война още преди да я е започнал? Тогава какво аджеба цели, какво иска да постигне, наясно ли е? Май се чувства като оня плъх който по времето когато е бил дете си е играл пред вратата, плъхът е бил притиснат в ъгъла, и изпаднал в ужас скочил върху него и го одраскал? Путин сега е като същия този плъх, притиснат в ъгъла! Аз обаче имам друг въпрос: Чалгарите национални предатели от партия "Има Такива Некадърници" дават ли си сметка какво ги чака, след като Русия загуби войната? Едва ли! Русия като загуби, Путин и сие ще бъдат изправени пред съда в Хага. Това най-малкото. Ще загуби и Лукойл, ще загубят и българските фирми придатъци на руските, като фирмичката на Валентин Златев - Лукойл България, ще загуби и достолепният мафиотски бос, дон Бойко Методиевич Борисов, пръв приятел на Валентин Златев и подмазвач на Путин! Ще загубят и подчинените на Станислав Трифонов. От заплахите с прокурора Гешев полза няма да има, защото Гешев ще бъде премахнат! Полза няма да има и от обещаните пари и подкупи! Тук не става въпрос само да бъдем честни и морални. Тук става въпрос че вече като няма откъде да се краде, и мафиотите ще клекнат! А после... дай Боже новият прокурор ще коли и ще беси!

Ай стига с тия глупости бе. Русия няма да загуби, а Украйна няма да съществува в този и вид. ПанимаИШ? Пиши пак след една година поне.

"Ще" и "скоро" са двете най-употребявани думи за обстановката в Украйна от наркоманизираните проукрански зомбита и сополиви неонацистчета! Явно Руската армия всекидневно ги разпилява на терен,та им остават само заклинанията за светло украинско бъдеще-"ще" и "скоро".

Искам и длъжните сте ни. Често ползвано. Натрапчиво и дразнещо.

Хехе малоумните русофилчета са пропищели. Не им се нрави, че ще гръмнат моста и редят гръмки фрази за величието не русия.

Няма нищо гръмко, просто си много чОствителен ... изнежен си, леко ожулен ... изпръхнал си един такъв!

И с какво точно ще го гръмнат тоя мост?

Ще го гръмнат с M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS) и още как. После плъховете ще започнат да снабдяват пасмината си само с кораби. И тогава идва най-интересносто. Едни такива много лоши ракети, които приятелска Дания даде на украинците ще започнат своя зловещ полет. Една ракета - едно корито пълно с плъхове на дъното.

И как точно ще го гръмнат с M142, като американците им дават ракети с обсег 80км, а разстоянието до моста е 200 и горница км?!? А мислете малко преди да пишете...

То и Путя обеща че няма да напада Украина а пък виж какво стана. Сега американците обещават, че няма да им дават ракетки с обсег 300 km пък може и да размислят. Може и да им хареса, когато започнат да горят и руски градове, не е задължително да горят само украински. Нали така!

Точно пък американците нямат никакъв интерес с техни ракети да бъдат ударени обекти в Русия. Точно затова са тези 80км...

Аааа....наглосаксите са гадни копелета! Такива тези ви набива печалния кон в русофилските-олигоифренски глави! Те (американците) са коварниииии и винаги са искали злото на Русия за да и вземат богатствата. Нищо не им пречи да лъжат нагло, като Путин и да се "бият до последния украинец". Нали така!

Величието на Русия. Кое Царската или СССР или после. Друго не е ясно. Когато имаш голяма окупирана територия с ново население и не си подготвен, защо няма информация за масови саботажи и атентати. Градска и партизанска война. Защо местните си траят. Може пък да ги устройва. Тогава решите са прави.

Нека и аз се изявя като Врачок ... След коригиране на Полша и Балтите, следва корекция Косово ... След това МЪкетата и Западните покрайнини се завръщат у дома ... До 10-на години трябва да сме Основен производител на качествена бойна техника на Балканите ... След това всичко ще си дойде на мястото в очакване на Христо! ... Кримският не го мислете, ако вземат че му ожулят боята, може Остатъците рязко да останат без депутати, например ... Показното ще е епично, имам предвид тоягата, а моркова отзад симултениъсли!

Гнусните рашистки нечовеци продължават да рушат и избиват цивилни,но няма да е задълго.

Идиоти сте и двете страни. Какво се радвате на щети. Преговори. Лошият мир е по-добър от хубавата война. Какъв Киев. Бомбандират с напалм зърнени силози и обработваеми площи с бъдеща продукция. После чакат глада да си свърши работата.

На тия явно не им стигат шамарите. Малко са ги били като малки.

Дааа, само да посмеят. Няма да личи къде са били. Ако това им е целта да дерзаят окраИнците.

Рашистите мъчат сега да запалят пещите на крайцера Аврора Ще го докарат в Крим да пази моста .

Ще го разрушат, ако им разрешим.

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!“

Не смесвай нещата. Нямаш и понятие ит причинно следствени връзки в случая с този военен конфликт. Вземи почни да понаучиш нещо какво и какви събития са се случили през последните 8 години в Източна Украйна( не без тихото съдействие на сащ, нато и ес) и колко цивилни са избити там от украинските сили, включително паравоенни украински групировки въпреки многото апели от цивилните там(там има и избити украинци, руснаци, българи, молдовани и прочие етноси), както и от руска сттана, за прекратяване на обстрела по цивилни от украинците!!! И какво направи сащ и ес - затвориха си очите, но през това време решиха да разширят с още и още, своите бази(дефакто на сащ) до самия двор на Русия, нещо което е В НАРУШЕНИЕ НА ТЯХНА СПОГОДБА ЗА НЕРАЗШИРЯВАНЕ НА НАТО С НОВИ ВОЕННИ БАЗИ СЛЕД 1997 ГОДИНА! Какво намесваш и мърсиш славното дело на великия Ген. Колев в случая с тези украински фашисти? Ту виждал ли си ковчезите на убитите от украинците ОЩЕ ОРЕЗ 2015 ГОДИНА, деца??? Не си, ти си просто трол на свободна практика, с който си няма понятие ИТ нищо!

Ръководството на сегашна Украйна ще бъде унищожено. Самата държава ще бъде разпокъсана. Единствената държава, която е съизмерима с ядрен потенциал с Русия никога не е казвала осициално, че ще бомбардира обекти в Русия. А тези терористи откачиха. Това ще бъде унищожено. Независимо кой какво казва и иска.

Руснаците ако се сетят да вдигнат една двадесет метрова статуя на Путин в Крим тия диваци ще си изгърмят всичкото джепане само за да я саборят ,толкова са малоумни

Бой по орките!

За сега е само със...ЗАДНИК ..боят!

Те това им е войната на укронацистите, стрелба по мостове, болници,пазари и родилни домове!За това и този рев за повече оръжие! Пълна шизофрения,като почнеш от наркофюрера и алкохолиците украински генерали та стигнеш до татуираните друсалки на фронта!

Кой им е учителя-САЩ. Те имат навика да гърмят болници, погребения и сватби. Ценности бате

Дай оръжие на идиоти и гледай идиотии. Май скоро радата ще бъде взривена, както и президентството на бившата държва украйна, то се видя, че съществуването ѝ е напълно безсмислено - бандитска държава.

Толкова бандерлюги сме приютили в Хисаря и другите ВПДета. Ама този НЕЗАБАВНО трябва да дойде в ...Карлуково и под наблюдението на поне 2 колежки! Много тежък случай!!!

Я и укронациките почнаха да халюцинират? Почнаха да атакуват НЕсъществуващ МОСТ.

То и крайцера МАсква не съществуваше, а сега пък съвсем. А колко свине се издавиха (несъществуващи)....

То май само с корабът Москва ще си останат :)

То от Окрайна изчезнаха 25 % от територията и, 145-ката се затъжил за някакъв си крайцер.

Не съм се затъжил! Напротив! Това събитие ме направи щастлив. А когато разбрах, че тъпите руски генерали и адмирали дори не са се опитали да го спасят - радостта ми нямаше край.

Руснаците ще разбомбят Киев и Лвов в отговор - те само това чакат!? Според мен ескалацията не е от полза на по слабия във военно отншение

Моста трябва да се взриви когато Путин е на него..

А що не, когато минава под него?

Ами ти какво ще направиш, за да си осъществиш мечтата си?

Братчед, един път се ходи там- на откриването. Сега има други-- със,,зенитки,,.

Тези, освен да взривяват мостове, дето не са строили, за нещо друго мислят ли? Колко моста взривиха на собствената си територия, преди дори техните части да са се изтеглили? И колко трябва да си прост, за да накисваш пряко партньорите, които ти помагат въпреки корупцията и некадърността, с престъплението, което се каниш да извършиш?

ще има новина: Голдън тейт беше поразен от американска противокорабна ракета, доставена на Украйна, рикоширала от Кримския мост

Баламосват ги, както руснаците правеха преди войната, че няма да нападат Украйна.

Не си НАЯСНО! БАНДЕРЛЮГИТЕ си правеха сметките без кръчмаря! Руснаците се прибират в казармите и тогава ние ще нападнем Донбас!? Амаа...бяха поизпреварени МАЛКО,

Този мост е близо 20 километра. Как се събаря 20 километров мост? Дори и да го ударят, ще поразят 100-200 метра от него. Руснаците ще го възстановят за 2 седмици и ще платят 50-100 млн.евро. Ама срещу това какво ще получат украинците? Добре е човек да се замисля, като нанесе една щета, каква щета ще трябва той да понесе после! Защото и нашите хубаво налагат санкции срещу Русия, ама накрая май ние плащаме по-висока цена от руснаците, което си е направо плачевно.

този мост е незаконен строеж според българския ДНСК и българите ще помагаме да го съборят украинците

Ти лично как ще помогнеш?

Много, ама много си тъп.

и аз ще вържа някое друго кило взрив..

Защо губиш време с празни драсканици:))))))))))))))))

Достатъчно е да пратим българска фирма да го ремонтира. :)

Аз ще помогна с пъпчивия си гъз… всяко урка ще ме пори докато анала ми стане като попски ръкав

Къф българин си ти, бе мургавела??

Нищо! Важно е на руснаците да им е зле, ние сме богати и ще плащаме всичко по-скъпо в името на демокрацията. Това е мотото на евро-атлантиците у нас! Само дето не споменават, че повечето са на НПО заплатки от 5000 евро нагоре. За тях грижата за обикновените Българи се свежда до фразата е „Като няма хляб, да ядат пасти“.

Укрите са много тъпи. Мислеха си, че руснаците крадат перални, защото няма с какво да си перат ватенките, а истината е, че го правят за чиповете. :)

Крим не е руски. Немедлено трябва да се спре нашествието на руските орки по този мост.

Смешник ...кака Мустафа ли ти пише смешките , хайте 100 кърпички белана си вземи да поплачеш за мустакатката като за довиждане...

Украйна ако го направи тя сигорно ще бъде унищожена и по лошо Зеленски по този начин ще сгреши ще загинат стотици невинни хора но тои с това си прави реклама нищо повече.

Защо пък да го разрушават? Достатъчно е да разширят територията си до Урал и ще им е от полза.

Еми защото са усро идиоти. И го доказват.

Ясно войната май тръгна на зле за Украйна. Да разчиташ че ще удариш с няколко ракети някакъв мост и Крим всички ще изпаднат в паника, а дано ама надали.

късмета да опитат какво шоу ще гледаме после

Предпочитам да не гледам такова шоу.

Русия не е велика сила поне от 30 години. Разберете го, проумейте го. Това, че имат страшно много старо оръжие наследено от СССР сега ги спасява, ама и това ще свърши. От 1917та година насам Русия не е и военноморска сила поне по отношение на надводния си флот. Съдбата на крайцера Москва е точно потвърждение. Русия има 2 линейни кораба. Наясно съм с промитите мозъци на бай Ганювците, но срещу 12 самолетоносачни групи на САЩ да излезеш с 2 линейни кораба не е Велика сила, това е Жалка сила. Ще кажете - ама подводния флот. Съжалявам. Там, при подводниците към 1980та СССР наистина успя да изравни силите със САЩ ( не с НАТО), но за кратко. Видяхте Курск на какво ниво беше. Същото е и на другите им подводници. Над 20 години преди това СССР е жалка картинка в подводния си флот, а се . Относно Черноморския флот - там Русия има някаква карма да и трепят флагманите. Още през 19ти век флагман се е палил, макар фрегатата да носеше име на светица. Руско-японската война 1904-5 флагмана отива да се бие с Япония и е потопен. Забележете, че през двете световни войни руския флот в Черно море не участва реално. 1915та напада България, но една (от 2те) германски подводници потапя един руски кораб и рашагите бягат завинаги. Отричат и до днес. Ама те и за Масквата нямаше да признаят. Към 1960та гръмва и потъва флагмана Новоросийск. Забележете - италиански кораб от преди Първата световна , предаден на Сталин като трофей след Втората световна. Гръмнал си сам в Севастопол в мирно време. Палачори-палячовци. Та така. Втората световна Германия няма никаква военноморска мощ в Черно море, но Крим е превзет. Руските подводници буквално нищо не правят. Излиза, плава, нищо не открива, прибира се и нищо. Години наред. Жалка картинка. Да, имало е Ушаков, имало е Нахимов, но през царско време. Раша е държава със 105 години отрицателен подбор на населението. Кво мислите ще стане с тях?

Еми, Севостопол не беше ли към усрайна по времето на соца? Беше. Е затова и е гръмнал крайцлера, от тяхната некадърност.

Ами прочетох ти простотиите. Пълна повърня, ти не си бил в Русия нито един път за последните 10 години. Извод: Хора които не знаят за какво пишат, да не го правят.

вече имат сухопътна връзка

Четете пресата отвъд океана. Забранено е на украинците да разрушават моста.

Ако искат Киев да бъде разрушен, да гътнат моста