Ще публикуват фирми и лица по аферата ”КТБ”

Депутати поеха ангажиминт да оповестят в началото на 2016 г. имената на публичните личности и на фирмите, участвали в източването на КТБ, съобщиха БНР и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ще публикуват фирми и лица по аферата ”КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сметките в банките имат цифров код - Iban , на който каваме "айбан". А Защо не тези в КТБ казват "И бан"?

Да беше внесъл повече парици там и щеше да разбереш, а не да питаш тука тъпанарски.

Ама моля ви се, защо не 2050-а?! Дотогава виско ще се изясни.

А бе щом Пеевски и Йордан Цонев ще имат достъп до тази информация, положението е под контрол!

нито ще ги публикуват,нито ще има осъдени,още по малко наказани.Битият бит,ситият сит,прекараният,прекаран .Напред другари!

А ние си знаем само бой и еб...!

"Замесените" в тази ситуация са последица при причина за този фалит. Важното е водещата причина за краха на "КТБ" АД: наличие на сгрешена парична система. Ако тази причина не съществуваше, нямаше да има "замесени" в такава ситуация.

Списъка го има в нета от миналата седмица. Мога да го публикувам веднага тук,но ще бъде изтрит ! PS. Дъщерята на Иван Костов е била съветник в тази банака,за заплата от 30,000 лв. на месец,ако не знаете.

Крайно време беше

Някой от големите в държавата , няма ли да се изока по въпроса кой задигна парите от банката.

Всички от големите в държавата крадоха, но бесепаркото правителство изяде фъшкиите...

Публичен???Зад всеки "НЕПУБЛИЧЕН" задник стои някой "ПУБЛИЧЕН".Трябва да се извадят всички.Ама надали.Престъпници!

Сега основната цел на тази комисия е ,да бъдат заличени всички следи . Резултата ще е ; бития си е бит , а другия такован ; но във повечето случай са и двете неща . Нрода пък да плаща покорно милиардите !!!!!

Защо 2026г ще го публикуват.Вече забравих за какъв списък става въпрос.Дано да доживея.

Трай коньо за зелена трева,,,Та като излезнаха някакви списъци ЗѝАЩО отсъстваха всички дето си ги знаем че бяха там с милиони???Дано се договорите кой колко на кого за да не излезне в списъка до тогава,,,

Майната им на тези!!! Дайте да видим как ще пълним Фонда за гарантиране на влоговете, щото сме ... за мустака!

с публикуването добре - кога ще върнат обаче окрадените пари фирмите и лицата - и още, кога да ги очакваме заслужено лицата в затвора и не на последно място - на всички крадци да им се конфискува цялото имущество, движимо и недвижимо

И ти пък! Чак пък и да връщат!? Стига, че ги оплюваме тука!!!

Ще, ще ще ама друг път!

Виолета Сечкова какъв бизнес има че е натрупала 7 мил. евро?

През дивана - на екрана. Кадърно маце...

И с банките от 1997 г. можем лесно да свържем ББорисов - в далаверите там са мутренските му ортаци и ортаците му от БКП.

Другарски Съд !! ЖАЛКО ОЩЕ СМЕ " СОЦИАЛИЗЪМ "!

Върнете парите, вкарайте виновните в затвора и чак тогава публикувайте списък с имената им.

Какво ли ново се задава, та започнаха да ни блъфират с КТБ. Щели в началото на следващата година да разсекретят доклада. Защо тогава, а не сега и веднага? Защото трябва да изнудваме, да скрием този-онзи и да хвърлим прах в очите на народонаселението. Но най важното, очаквайте нещо ново и нелицеприятно за власт имеющите, щом като пуснаха тази партенка.

деер

Цирк!!!!

Търся телефонния номер на Дълбоката .Спешно!

Ще публикуват но кога ? Също като при досиетата.Публикуваха ги след като половината бяха унищожени.Сега трябва да се скрият договорите на нашите хора и след това може да се публикува всичко.

Депутати поеха ангажиминт да оповестят в началото на 2016 г. имената на публичните личности и на фирмите, участвали в източването на КТБ, съобщиха БНР и БТА. Аз бих бил доволен, ако това оповестяване го правеше съдът, както и кой на колко години е осъден.Другото е популизъм.

Съд и Прокуратура са част от всяка голяма далавера у нас. Преките изпълнители действат по поръчение на мафията, Полицията умишлено проспива акцията, Прокуратура води такова разследване, че после да падне в Съда. Политиците правят такива промени в законите, че икономически мафията да има добра защита. Схемата работи перфектно - при това издояваното стадо избира само овчарите си, без насилие.

Данните на AlixPartners вероятно няма да бъдат обявени публично, за да се увеличи шансът за събиране на суми. Плюс това тези фирми ползват канали (често и с незаконни средства), които по фирмите и държавите могат да бъдат разкрити. Затова винаги залагат конфиденциалност в договорите. Това е практика по света. Доколкото разбрах, докладът им още не е парафиран като изпълнена задача. Ще представят резюмиран доклад, а дали ще оповестят имената на публични личности - зависи и от фирмата.

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов, САЩ, Вашингтон, м.Юни 2014г. ... за КТБ трябва да се започне от това "изявление" на Борисов ... и действията на Борисов и Горанов, лятото на 2014г ... след което ще се изяснят много случили се събития, свързани не само с КТБ ...

Много лесно можем да свържем Борисов с КТБ. Виж, как да го свържем с банките 1997-ма не знам, но съм сигурна, че в ЦК на Партията вече са го измислили.

Какво е "лесно" и "измислено" не знам ... знам, че такова изявление има, както и: "... България е фалирала държава, трябва да дойде веднага МВФ, да теглим кредит 6 млд, с такъв премиер и финансов министър съветвам хората да си изтеглят парите от БАНКИТЕ ..." - Б.Борисов 2014г. , а да не забравяме, че Борисов и Горанов искаха "банкова ваканция", с която тотално щеше да се дестабилизира банковата система ...

Milen Gagov

Тапирчо,а къде е разликата в двата периода,може ли да кажеш??? Да не те светвам дори,че и в двата сценария има няколко...повтарящи се субекта?!? Или се лъжа???

"Депутати поеха ангажиминт да оповестят в началото на 2016 г. имената на публичните личности и на фирмите, участвали в източването на КТБ, съобщиха БНР и БТА" Защо депутати? Като не ги оповестят, кого ще обвиним, че лъже? Следствието нали разследва. Като си свърши работата, шефът му да излезне пред медиите и да каже, кой с колко се е облажил от банката и не го е върнал. И като не го каже, значи не си е свършил работата и да подаде оставка. Парламента общо взето отговорност не носи.

Парламентът не е разследващ орган, а законодателен. За чий... се месят депутатите в правосъдните дела?

за КТБ ама след като разпределим бежанците след 2101 г.

А защо чак тогава? Или сега с гумичката трием които трябва?!

Очаквайте да ги оповестят в началото на 2026 г.

Щели да публикуват фирми и лица по аферата "КТБ". Кой знае каква друга свинщина се е задала на хоризонта, та подготвят пушилката, зад която да я прикрият...

Не се е задала, а е факт - само че свинщината с участие на друга българска банка се вихри в Румъния;о))

Въпрос не време е кенефа-трезор на цеко минев да изгърми.

Как се става "честен милионер" у БГ: 1. Ставаш "публична личност"; 2. Банка Х, на която "клиентите са ѝ скъпи" ти дава кредит при преференциални условия; 3. Друга "публична личност" фалира банката Х; 4. Ти ставаш милионер, като не си връщаш преференциалния кредит; 4. Непубличните балъци, които не са се усетили да станат "публични личности" ти плащат масрафа; 5. Ти си харчиш кредитните милиони с кеф и допринасяш за общото благосъстояние на БГ, като попълваш онзи списък, който премиера много обича да цитира - "Растат депозитите на физическите лица в банките и вече стигнаха Х милиарда"! 6. Ти се дуеш по радиа и студия колко велик бизнесмен си и как у БГ само мързеливите не могат да забогатеят!

кво беше това КТБ?

ЛИЧНА КАСИЧКА НА БОЦЕ!

Да започнем с Цацаров. Публично той даваше интервюта по време на акция без да се знае какъвто и да е резултат. После нямаше и един осъден от тази акция, но хората се уплашиха и почнаха панически да си теглят депозитите. Така че Цацаров е N1

и това няма да стане защо всички властоимащи са замесени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доста време мина а за КТБ не се пише нищо съществено, все в бъдеще време.Трябва някой да се е облажил от фалита?? Къде се парите? Толкова ли е трудно да се каже?

Голем Праз !!! С това ли ще замазват очите на публиката ! В Румъния Престъпниците ги съдят и лежат в затвора ! Това очаква и българина , но няма да го дочака !

лицето е едно и е лице и на цялата държава в момента! Няма кво да публикувате.

Драги сънародници, не очаквайте в списъка да видите имена на депутати и политици от управляващите партии. За тях търсете други информационни източници.

Най голяма вина носи златния сфинктер - сидераста ,който крепи цяла година бандитския клан Олигарски,за да могат на спокойствие да оберат 4 милиарда народна пара от депозити на граждани! За пъкленото си дело изчадието е получил над 100 милиона за пропагандна телевизия, с която развращава и зарибява невръстни малдежи и побъркани бабички с путинска пропаганда! Без него нямаше да бъде откраднат лев,защото Олигарски нямаше да остане и ден!

Не знам кой ти е психиатър, ама да си скъса дипломата! Потърси специализирана помощ.

е ПРЪСТ, ама явно в твоя сфинктер е бъркал и си мислиш, че го е позлатил.

Боко и Искров да са на 1-во и 2-ро място!

имало и по някой виждащ в тази територия!

Така наречения банкер си седи в Сърбия дето искала в ЕС и къде им е правосъдието...? Нито го дават нито коментират...

По оставките ще ги познаете!!! Ако последват оставки на "публични личности".......това са хората!!!

ЗНАЯТ ГО ВСИЧКИ ЖИВИ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, И КОИТО ЖИВЕЯТ В ДРУГИ ТЕРИТОРИИ, ОТ ВРЕМЕТО НА "ТОШО", КОГАТО ДОЙДОХА В СОФИЯ, ЗАКАЧЕНИ СЪС ЗНАМЕТО БКП И ТЕЗИ КОИТО СЛЕД "ТОШО" /БЕЗ ИНТЕЛЕКТ/ УВЕЛИЧИХА СЕ НА ДРЕВНИЯТ ГРАД СЕРДИКА/СОФИЯ Е ИМАЛА 16000Ж. ЕДНА ГОД ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ/ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ "ТОПОРЧАТ" И С ЕДНА ДУМА ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ /БЪЛГАРИЯ НИТО Е ХАРМОНИЗИРАЛА ЗАКОНИ С ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ И КАКТО ЛИЧИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ/

"В една държава, която се управлява с разум, бедността и нищетата са срамни. А в държава, която се управлява без разум, богатството и почестите са срамни." Конфуций

е хайде стига с тези ДЕПОЗИТИ. стига сте забърсвали з....ниците на местан, доган, пеевски, мафиотите от модела КОЙ. с депозит нищо не се източва - сам си си внесъл парите ако ще и на 100% лихва, КОЕТО НЕ Е ТАКА, НАЙ-МНОГО ДВОЙНИ ЛИХВИ- 7-8%. защо се водите по плямпането на местан - ТЪРСИ ВЛОЖИТЕЛИТЕ. и за най-простите е ясно, ча през целият преход политиците и олигархичната мафия източва банките /сега и държавата щото обраха всички депозити на държавните фирими,нек,бех, общини и т.н./ ЧРЕЗ КРЕДИТИ, КОИТО НИКОЙ НЕ ВРЪЩА - КРЕДИТИНИ МИЛИОНЕРИ, СЕГА МИЛИАРДЕРИ. вносителите нямат нищо общо, стига лъжи и прикриване на крадците. от търговският регистър дори се вижда кои са главните кредитни милиардери днес - свинчо и мама. местан милиционера да бега у лево. махайте си гниди, щом ми търпите главният кредитен милиардер на първия на т.н. народно събрание, почна милото, успяло шиши да си обявява участията ----- в медии, в булгартабак с най-ниските акцизи 3 пъти уроди

Не вярвам да се случи. Разсейване на вниманието заради безобразното поскъпване на живота в БГ.

Както казва Сидеров "стара дъвка"

"Афера" КТБ :))) Каква афера, това си е откровен фалит на България. Но пък е "конфиденциален".

Хахахахаххха ;)) И какво като знаем имената? Костов продаде България за 1 долар. Станишев изкопа дупка за 4.5 милиарда. Доган превзе земеделието. Софиянски продаде София. Царя подари БТК и енергетиката. Румен Овчаров подписа 35 годишни договори с ТЕЦ Марица. ..и какво като им знаете имената?! Смешна работа!

P.S. Още няма повдигнати обвинения за КТБ! Да ви кажа името на Главния ни Прокурор, че да видя като го знаете какво от това!

тук става въпрос за КТБи името е ясно и на млките деца! И не ти е виновен КОстов или Станишев ,че си освен куха и сляпа.

Лейка, престъплението на Костов, е не че продаде предприятията за 1 лев, а че ги продаде на бившите им директори - все обещаващи комсомолци. Човекът който преди изборите обеща лустрация...

Допълнение кэм списъка: Борисов заграби по много от всичко това....

Пише се ангажимЕнт