Жената, за която даряват кръв, роди момиченце

37-годишната Руска Ангелова, за която 3-ти ден тече кръводарителска акция, роди дъщеричка, съобщиха от УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Нужна е обаче още кръв.

Обратно в новината

Коментари - Жената, за която даряват кръв, роди момиченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега тая ще разпространява увредените си гени? Природата не може да бъде излъгана. Детето й най-вероятно ще има някакви увреждания. Жал ми е за нашия народ, при който не се размножават умните и интелигентните, а мангалите и увредените.

Не те ли е срам бе, генетик

Извинете ме за мнението ми, което може би ще шокира някои, но защо тази жена с тежка диагноза и при положение, че вече има две големи деца, е забременяла отново. Или тази бременност е резултат на абсолютна безотговорност - на нея и на съпруга й? Сега ние - всички данъкоплатци им плащаме масрафа.

Пълно е с роооооми които продават кръвта си без касов апарта около кръвните центрове! До кога!!!! Върнете безплатното здравеопазване убийци!

Какъв касов апарат бе човек, кръвта се дава в кръводарителския център, не на улицата. И какво като са роми, нали и те трябва от нещо да живеят, пък било и от кръвта си.

8901

Дано са живи и здрави и двете! Малка е, но все пак има надежда за България!

прекланям се пред благородството на всеки дарил и опитал се да дари кръв за една българска маика!българите не сме лоши, лоши са по-голямата част от управниците ни!

Много е сложно да се беше направил пункт за кръводаряване в София. Това е много разпростанена кръвна група, съдейки по моето семейство, почти всички сме от нея и можем да се включим, все пак София и Пловдив не са на двата края на света!

Въпросът ми е тъп, сигурно и аз, но нямам отговор, защо една жена с две деца и толкова тежка диагноза се решава на такъв риск за живота си и най-вече този на бебето. Дано са оправят бързо.

antani

Абе не си много тъп щом си констатирал че си тъп

Не е тъп. Чувството за отговорност трябва да е по-силно от желанията.

Как ще се покрият разходите на болницата в този случай?Клиничната пътека не покрива стойността на биопродуктите.

Както покриват разходите за циганките, които са абонирани за болниците.

Ще се оправи жената, всички сме зад нея и я подкрепяме!

Българите като цяло са състрадателни и добри хора, които обаче живеят в нечовешки условия и въпреки това успяват да запазят човещината. Не мога да понасям тези, които не разбират това и плюят собствения си народ. Всичко най-хубаво на майката, пожелавам й сили и здраве да си отгледа детенцето. Идиоти анонимни винаги ще има. Айнщаин е казал, че Вселената и човешката глупост са безкрайни.

Точно! Като не е бил сигурен за Безкрайността на Вселената!

A+

Каква е кръвната група на тази жена?

Аз съм на 43, изглеждам добре за гонините си и редовно правя секс. Имам проблем с венозна недостатъчност, така че не мога да приемам противозачатъчни ... имам едно дете и нямам никакво намерение да имам друго ... но ако някога забременея случайно - никога няма да направя аборт само защото съм на 43 и бременноста ми ще е рискова ... след като веднъж станах майка никога не бих поставила живота си пред живота на мое, дори бъдещо дете. Браво ... ,щастие и късмет ... на хорат които са се отзовали на призива. А, на критикуващите ... дано , никога да нямате подобни проблеми!!!

Поздравяван те за тоя коментар.

Освен противозачатъчни има и спирали.

в случая жената излага на риск ПЪРВО ЖИВОТА НА БЕБЕТО

Да са живи и здрави майката , бебето и добрите хора, които са се притекли на помощ!За злобарите просто нямам думи!

...прадядо ти изгоря през 45-та в центъра на Берлин в един трап ,залян с няколко туби бензин,след като успя да ИЗГОРИ ЦЯЛА ЕВРОПА И ДУШИТЕ НА 50 МЛН НЕВИННИ ХОРА -ДЕЦА,ЖЕНИ,СТАРЦИ... ...НЕ НАЛИВАЙ БЕНЗИН В ТОЗИ ТРАП НА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗА ДА НЕ ....ИЗГОРИШ И ..ТИ.....

Живи и здрави да са майката, бебишока и дарителите! Такава рядкост са хубавите новини в БГ, че чак се просълзих. Значи, можем да бъдем и хора!

Браво,да са живи и здрави,да роди още.Успех.

наи -добрата новина,която идва ит булгаря.да са зиви и здрави всички.далбок поклон на всички помогнали.все още има човещина в булгарина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май започваме отново да се превръщаме в нация, а? На жената пожелавам да дочака правнуци от дъщеричката си!

Това направо ме разплака! Браво,българи! Вярвам в своят народ! Да са живи и здрави майка и бебче!

браво българи чудесни хора сме

Да е жива и здрава жената,бебчето,а на всички помощчии -100 години още да помагат.

Браво да са живи и здрави,майката и бебето,и всички които са им помогнали.Господ си знае работата,само той решава кой ще живее и кой ще умре.

Ако беше твоето семейство, едва ли щеше да мислиш така, по-скоро щеше да се гневиш на Господ, че е допуснал да се стигне до тук. Истината е, че лекарите и хората, които дариха кръв, ги спасиха.

Да са живи и здрави и майката и детето! Да са живи и здрави всички, които им помогнаха и ще им помагат!

браво на всички дарили кръв! все такива добри новини да чуваме, тя човечноста е заразителна :)

Браво на всички кръводарители! А тези, които съдят жената, явно не знаят какво е да имаш дете! Мразете си и си плюйте отровата, нас не ни лови! Дано детенцето и майката да се оправят, да е живо и здраво! В пловдивската окръжна се родиха и моите деца, в отделението по неонатология работят много добри специалисти, ще помогнат!

...новороденото БЪЛГАРЧЕ,на него и останалите две братче и сестриче пожелавам да си имат майчица,докато самите те ...остареят.... ...Бих дарил и аз кръв,но не ми я приемат защото съм преминал през хепатит,поклон пред останалите ДАРИТЕЛИ!!!! а КОЛКОТО ДО НЯКОИ КОМЕНТАРИ ,ЗАЩО СЕ Е РЕШИЛА С ПОДОБНО ЗАБОЛЯВАНЕ ЩЕ КАЖА... ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ЗАГУБИХ ЖЕНА СИ НА 45 ЗДРАВА,ПРАВА НИКОГА НЕ БОЛЕДУВАЛА ОТ ПОДОБНО НА ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ....ПРОСТО СЕ ОТКЛЮЧВА ИЗВЕДНЪЖ...ТРОМБОЦИТИТЕ ИЗЧЕЗВАТ БУКВАЛНО ЗА ЧАСОВЕ И АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ ...СИ ..ЗАМИНАВАШ... ...ДЕТЕТО НИ ОСТАНА БЕЗ МАЙЧИЦА НА ...15 !!!

Нека момиченцето расте живо и здраво! Браво на майката, браво на лекарите и адмирации към всички дарители! Хайде, хора, още кръв трябва, дарете днес след работа! До 18:30!!!

една добра новина

:)))))) хубава новина

Поколон! Дано всичко се развие успешно.