Каракачанов: В България се появява нетрадиционен ислям

За да се справим с радикалния ислям в България, ще променим много закони, каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: В България се появява нетрадиционен ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво стана с търпимостта към различните. Напълно нормално е като има разбиране към хората с не традиционна ориентация в една област да има търпимост и към хората с не традиционна ориентация и в друга

За такива проповедници,шут и обратно от където са изпълзели а тези които приемат такива дарения и радикализъм да ги последват като им се отнеме българското гражданство.Политиците да не приемат абсолютно никакви инвестиции от арабски държави и от Турция.Всички те целят заробванеи асимилиране на българите.Нищо друго.

Каракачанов: В България се появява нетрадиционен ислям Когато прилагаш "нетрадиционна" политика спрямо исляма, тогава се появява и нетрадиционен такъв.

Някой да е видял някъде ясна, недвусмислена позиция на фенклуба на Зи Зи Топ по въпроса за радикализирането на роми и българомохамедани? Изобщо, някога да са изразили ясна позиция и да са предприели някакви активни действия срещу тази тенденция? Освен, дето громиха догматически концерта на Мадона, гейпарада и йогата като тема за преразказ в училище, нещо друго, далеч по-смислено и релевантно на обществените проблеми у нас да е дошло от тях? Вероятно не им остава време от обикаляне на магазините за швейцарски часовници и автокъщите...

От както изплува информация,че Бен Ладен е бил таен почитател на ZZ TOP, те изпаднаха в немилост

ВРЕМЕННО ДА СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКВА ТАКАВА ДЕЙНОСТ, Докато не се избистри и приеме съответният закон. Че той може 5 години да се търкаля по инстанции, а в това време ислямистите да си опекат работата!

почна да говори политкоректно! Какво е традиционният ислям? Още малко ще кажем - тоя от столетия. Ма тва в БГ не го казвайтте - ние знаем, че ислямът си е открай време фундаменталистки. През 14 и 15 в. традиционния ислям преполови населението на България. тва е историята ни, другото са моабети...

да та... у министъра... ти щом стана военен министър... да та ... у държавата...

каракачанов, моите неуважения към вас безпомощните министри само за лапачка сте в правителството.Знаеш ли какво трябва?Трябват пари и то много.Но вие и най малкия приход в хазната си го преразпределяте за вас.Задавете се.Погубихте държавата само от алчнаст.Ненаситни търбуси.

В големите гета отдавна тече ислямизация с пълна сила , докато се усетим вече ще е станало късно.

Абе Каракачанов, не ти ли е ясно, че единственият начин да се справим с радикалния ислям в България е да възкресим бай Тошо барабар с някогашната ДС, милиция, икономика, армия и пр.?! А вариант "Б" е вън от ЕС, защото: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017), вън от НАТО, защото: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", според както писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info) и Народен съд за другарите основатели на БСП, които по инструкции на американския шпионин Горби извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., ведно с техните продажни и душмански за народа политически и олигархични креатури като ДС, БСП и т.н., защото: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа.

възкреси го бе!

Докат възкресението е невъзможно, то вариант "Б" е реалистичен и спасителен!

Хахаха Тия не знаят ли какво пише е корана ... нетрадиционното си е точно традиционен ислям!

Не се е появил, а вече се е развил от поне 5-6години. Е, сега като знаете, не обяснявайте какво трябва да се направи със законите, а какви промени в тях сте направили, за да спрете радикализацията. Всички други излияния по медиите са празни приказки за заблуда на електоралната единица.

Той този ислям от закони не се влияе или плаши, Каракачанов.

Не само в Родопите а даже и в централна България вилнее проповядване на радикален ислям-във Велико Търговска област използват изоставени къщи и събират цигани да им проповядат простите мозъци. Това се случва в селата на община Полски Тръмбеш и никои не ги възпира, въпреки че кмета знае за това

радикализиран или нерадикализиран исляма вършее и се превърщаме в мюсюлмнски вилает .

Нашите "приятели" от Саудитска Арабия инвестират в ново Косово на Балканите, което ще реализират чрез общите ни отвъдокенаски приятели. Заплахата за Балканския полусостров е ясни от 600-700 години и винаги идва от Юг. Колкото и нашите да се прегръщат с разни османски султани, това няма да се промени, докато исляма не се реформира или докато не станем праоверни по тези ширини.

Хм. Онзи ден кралят не беше ли си отказал от Аллах и не избра ли за свой бог путин? Кви ги плещиш ти сега?

Ъ-ъ-ъ-ъ, може да решил да се омаца в друга боя преди да са му вдигнали мерника, но т'ва няма нищо общо с желанието да помохамеданчи неверниците.

Това е така, защото Меркел и ЕС обещаха на измъчените и отритнати от съдбата страдалци топъл дом и къшей твърдо-мухлясал хлебец, а сега ги напъжда пред невярващите погледи на целия демократичен свят. През последните 2 години всемогъщата мигрантско-бежанска кърмилница Ангела Меркел претърпя нравствено-ментална, солидно-фундаментална метаморфоза. От пламенен защитник на потъпкано-раздармусаните права и свободи на низвергнатата многомилионна бежанска армия тя се превърна в злокобно- пасивен наблюдател,в един ментално-плешив, политическо-импотентен чичко-травестит, предал не само твърдо-набъбналата си мъжественост, но потъпкал безцеремонно пламенно-хуманистичната си кауза, която Меркел защищаваше с остро-наточени зъби и извито-маникюрени и нокти. Докато в отминалите златно-платинени времена Майката-Лъвица Меркел предлагаше дащно на изгладнелите и жадни бежанци цялата си величествено-мощна гръд с две набъбнало-феерични, духовни ненки, от които се лееше обилно бялото мляко на Демокрацията и Толерантността, то сега тази студенокръвно-пресметлива арийка скри този пресъхнал рог на изобилието под меката тъкан на една тъмно-прохладна бурка!!! Плача и ридая относно чудовищното отношение на ЕС към високоразвита Турция! Държа дебело да подчертая: ако пропаднало-аморалният еврогейски съюз не приеме тозчас майка Турция в своите разтракано-разбишукани обятия, то скоро цяла Европа ще изпадне в мощните конвулсии и брутални гърчове на Необратимия Разпад!!!!

Малко съм тъ ибал снощи в устата кучко!

Обръщам се към медията: Не помествайте просташки ци цинизми!

Обръщам се към медията: Не помествайте просташки цинизми!

Защо толкова държиш Турция да влезе в "разтракано-разбишукани" -те обятия на ЕС...по-добре ЕС да се разпадне,отколкото Турция да влезе в него...

Отдавна трябваше да се вземат мерки...май сте позакъсняли вече...Какво стана с имамите от Пазарджик...нищо...конфискуване на всички средства без доказан произход за такива организации,спиране на чуждите средства за България...който иска да си проповядва радикален ислям...да си ходи в Саудитска Арабия...

за фашизма и расизма у нас ще каже ли?

Разкажи ни ти.

Май май замирисва на избори - пак старата песен подхвана македонеца от Русе.... кво направи до сега от това което ланкаше преди изборите г-н патреот?

в русе има много македонски фамилии за твое сведение. плювачо

jingiby

Обикновените цигани с тяхната традиционна измекярска цигания от атеисти през комунизЪма и протестанти през прехода, днеска са вече чалмосани и чаршафосани брадати талибани. Дето се вика: интереса (парите от Саудитска арабия в махалите) клати феса. А ния ликвидирахме Държавна сигурност дето се бореше с подобни идиотщини, а сега питаме: кой ни ср? в гащите...

някои...??? все още ,,откриват,...,,топлата вода,,...!!! закъснял си ,,чадо,, поне с пет години...!!!

България е загубена кауза вече.Държава без закони,без войска,даже без железница.,без хора за работа и никой не иска да идва тук.Но, вие крадците сте си достатъчни.на кой ще се опрете,та вие нямате авторитет.Всичко разрушихте.

Единствения нетрадиционен ислям е мирния ислям. Всичко друго им е в традициите.

Ромите в Орландовци казаха сутринта че искат да ги местят в Красна поляна в общежитията. Нали обещахте на Красна поляна да съборите бе?????

...то обещанието не е като изпълнението...а що се отнася до циганите...те са им най-верните гласоподавате...как няма да се съобразяват с исканияа им...