Красимир Каракачанов пред Dir.bg: През следващите 60 г. ще се обясняваме, че у нас не е имало фашизъм

Кирил Петков ще смени българските историци от комисията, които държат на историческите факти, президентът и премиерът имат различно разбиране по проблема Северна Македония, коментира лидерът на ВМРО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо да обясни за кражбите кутго направи пък тогава да дава мнения тези лъже патриоти ни вкараха в този хал поне още година ще берем гнилите плодове герб и лъже патриоти

браво кире ти си п-ч

Тоя да не мисли че ще живее още 60 години пък и ще се обяснява .

Каракачанов е абсолютно прав.

Тоя тулуп още ли не е в затвора

А нещо смислено???

Тая мъжка свиня,докога ще я държите на първа странища!

Лена Бориславова: "Киро, от две години съм ти любовница, постоянно ми повтаряш, че ме обичаш и че нямаш никакви чувства към жена ти, че сте като съквартиранти с нея. Все ми обещаваш, че ще се разведеш и ще създадеш семейство с мен. Докато стана на 40 ли ще те чакам и ще ме мотаеш и само ще се виждаме тайно по хотелски стаи, вместо да сме нормална двойка?" Кирил Петков: "Благодаря ти за въпроса. Както и аз изявих това мнение, така и днес ние обсъдихме всичките тези въпроси по съществуващата позиция, ние препотвърдихме тези позиции, но в надграждащия елемент, който фокусирахме, нали, и двамата осъзнахме, че тези специфични въпроси, които да, трябва да бъдат решени и да, ще ги работиме интензивно като част от общата работа, ще бъдат в съвсем различно измерение, когато са поставени и в контекста на всички други наши разговори. Така че отговорът е “да” на въпроса ти, Лена. Но фокусът оттук нататък трябва да бъде защо е толкова важно аз и ти да имаме тези интимни отношения, а не само да фокусираме върху проблемите, които са там и трябва да бъдат решени. Но това е съвсем различен подход. Благодаря ти, Лена."

Не е имало фашизъм, но сме имали булеварди Адолф Хитлер и Бенито Мусолини. Не е имало и комунизъм но същите булеварди после сме ги кръстили Бенин и Сталин. Абе трудно е за обяснение на чужденците, то за нас е трудно ....

Англичаните нацисти ли са като посвещават цял брой на "Пийпъл" на Адолф Хитлер през 38-ма? ФГинландците фашисти ли са като са съюзници на Хитлер и воюват със СССР?

Стига със тия простотии!Искаме реална българска индустрия,промишленост,машиностроене,които да произвеждат продаваеми стоки,като Китай,Германия,САЩ,Канада,Япония,да има добре платени работници със висок жизнен стандарт!Трябват ни спешно машинни инжинери и технолози,а не армия от шопари политици и администрации,и нищонепрозвеждащи бизнеси!

Македонското дори исторически излиза че сме ги малтретирали за което ще дължим извинение. Комунистите ликуват! :)

Шопар от ДС На този трябва да му се забранят публични изяви.

Тия години ще се говори за крадлизъм

Този шкембслак нали беше подал оставка?

Така и не разбрах - никой не е обяснил досега, българите като някакво малцинство ли искаме да бъдат включени в македонската конституция? Т.е. македонците включени ли са по същия начин в тоя списък, или само турци, албанци цигани, египтяни и между тях и българи искаме??? Някой знаещ може ли да поясни?

Става въпрос за " държавотворен народ" в тамошната конституция. Изброени са всички, вкл македонци, без българи.

"германската конституция дава ли малцинствени права? Примерно, 7-те милиона турци, живеещи в Германия, германски граждани, имат ли статут на турско малцинство? Или тези близо 3 милиона кюрди? Или тези 2 милиони араби, които дойдоха през последните 5 години в Германия? Имат ли малцинствен статут? А тези близо 300-400 000 българи, които живеят в Германия, имат ли статут на национално малцинство? Нямат, защото германската конституция не третира темата с националните малцинства. Същото е ив САЩ - някой трябва да попита тази конгресменка, която се изказа - мексиканците в Щатите имат ли статут на малцинство? А италианците, а ирландците? Разбира се, че нямат."

Фалшифицираната скопска "история" ВОДИ ДО ➡️ език на омразата, който ВОДИ ДО ➡️ нарушаване на човешките права. В този ред. Да искате да решите проблема с нарушаването на човешките права без да решите проблема с фалшифицираната скопска "история" е все едно да боядисвате стената без да сте спрели теча от съседа. Някои ще кажат: "историческата комисия е част от 5+1, т.е. историята не е изоставена". Същите обаче казват: "на 1 дума (в конституцията им) сме от постигане на решение". Кое от двете, господа? Гърция 28 години отстояваше националния си интерес само на тема история и то само древна история. И срещу Гърция имаше натиск от САЩ и ЕС. Историческите извори и световната историография са изцяло на страната на България. Включително и политически сме в по-силна позиция от Скопие. Бъдете държавници, преговаряйте с цел да решите корена на проблема. priemna@president.bg,ms_priemna@government.bg,EU.Coordination@government.bg,priemna@mfa.bg,contact@promeni.bg

Радев от половин година провежда многоходова руска политика в България. Той смени темата от защита на българската история в РСМ към защита на македонските българи. В РСМ аналитиците говорят с усмивка колко лесно се 'продава' това на българската общественост. Всички парламентарнопредставени партии защитиха тази подмяна на КСНС при Президента, всички. В следващите месеци Петков ще покаже напредък и ще пусне РСМ, без реални резултати в историческата комисия. Радев ще подскочи учудено и най-вероятно ще поведе протести срещу предателите. Всички ще се сетят как десните партии са продали българския национален интерес на САЩ и ще ги съборят от власт. И ще погледнем към партиите подкрепяни от изток, по-специално от Русия. И всичко това показва няколко неща: - десните партии са национални предатели, които провеждат американска политика; - левите партии са национални предатели, които провеждат руска политика; - партии като АБВ, Атака, ВМРО и Възраждане са чисто и просто руски проксита - на директна издръжка. Особенно грозно е когато работиш против здравето на нацията; - ГЕРБ и ДПС са просто едни тарикати, които са в политиката за пари; - най-тъжното е, че българския народ не вижда и не се интересува какво се случва. Защо според вас си тръгна Зуека, според мен е от срам.

Защо нашите войски като са отишли в таз "чужда за нас страна" - Македония, където са посрещнати като Освободители, са "избивали само и единствено българи" при положение, че там живеят и други? Защо отивайки в таз "чужда за нас страна", а и сме я " окупирали"(както се изразяват там), България е вложила милиони в инфраструктурата, в строителството на болници, училища - т.е. за благоустройстрояване?!

Да му кажа едно нещо: Зад четирите партии (коалиции), които в момента ни управляват стоят сороски НПО-та! Така че свестни действия и решения да не се очакват! Политиката им ще е гъзолистка! Народът сам си е виновен, защото мисли по робски - робът мисли само как да смени един господар с друг, а не да бъде свободен!

Приятели нека оставим емоциите на страна и да признаем че Каракачанов е прав.Премиера прави много грешки и то сериозни докато се учи, разбира се на наш гръб. За съжаление не може още да се каже колко ще изгубим от тази зла неопитност и неадекватност,но повечето имаме лошо предчувствие.

БСП винаги поставя някой на предна линия когато не може да разреши даден проблем. Помамиха Петков за става премиер та да не се цапат после с хули о чужбина. Трябва и бушон и го намират в лицето на Петков. Той вместо да бяга от МС както дявола от тамяна се кефи под светлината на световните прожектори. Ами да отиде на предстоящия м Пленум на бсп предложи да се премахнат онези по етажите на Позитано 20 нарекли се антифашисти.

Някаква историческа истина и справедливост ако може да постигне и да защитим българите колкото можем друго не е важно. не е важно защото насила хубост не става, дори да има някаква положителна промяна пълен или частичен обрат ще е след много години. не си струва да си късам нервите сега.

45г в историята ни пишеше, че БКП се е борило с капитализма и фашизма, а сега пък 60г ще ни убеждават, че нямало фашизъм.

ОПИКАН ЦАРВУЛ!!!!

Каракачанов в момента е в опозици, условно, и това му е работата да ги предупреждава. За да няма после -що не казахте.

Шопар миризлив- крадлив и корумпиран. Не го снимайте повече- нелицеприятно е- слагайте някаква естетична картинка когато трябва да има материал с него.

Кирчо ще се окаже най-голямото политическо недоразумние, което ни е застигало...

полека!

Той вече се оказа !

Каракачанов е точен тук изцяло!

Наемам Чебурашки от Пиринска България за Трудов лагер в Кутмичевица, на който на входът пише: ТРУДЪТ ОБЛАГОРОДЯВА!

България беше фашистка, ама 10 години. А комунистическа беше 45 г. Също така Македония беше освободена от нацистите от българската войска. На 14 ноември 1944 година в резултат на Страцинско-Кумановската операция, частите на Първа българска армия освобождава Скопие от германците. Няма ли кой да ги пита макетата, защо на площада в Скопие няма паметник на Българския Войник Освободител.

Вася, България е ЦАРСТВО до Девети 1944г. Със 100% ЧАСТНА дребна и средна собственост върху земята. Реформа извършена от земеделеца Стамболийски. Никой до днес не е посмал да нарече фашистка ....ИМПЕРАТОРСКА ЯПОНИЯ. Япония да днес се управлява от династията Хирошима, но дори Чебурашката от Мурзилистан Путя, не е посмял да нарече Япония фашистка. Цар Борис е принуден да избира и избира ПО-МАЛКОТО ЗЛО - Хитлер. Иначе днес ти щеше да пишеш в ДИР.РУ от трактора орящ в ТКЗС-то, сука бля. Набий си го в БАШКЕ: НИТО 1 български войник не участва във войната при Цар Борис!!!

И КАКВО СПЕЧЕЛИ КАТО НЕ ПИШЕШ в ХХХ.РУ,един МЯК евроГЕЙСКИ!!!ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СМЕ НА ТОЗ ХАЛ!!! НИТО ПЪТИЩА КАТО ХОРАТА,НИТО ОБРАЗуВАНИЕ,НИТО СЕЛСКО СТуПАНСТВО,НИТо ЗДРАВЕуПАЗВАНЕ,КРАЖБИ,ЛЪЖИ и УБИЙСТВА ВСЕКИ ДЕН!!!!

България е царство до септември 1946 г.

смяташ ли че те знаят по-добре от теб?

В преговорите с РСМ е важно да се мисли глобално и да се действа локално. Не е важно каква история си измислят комшиите „македонци“ и не е важно какво пишат за нас в историята си. Те крадат както от нашата история, така и от историята на Древна Гърция. И за други народи пишат лоши неща. Но светът знае кои са били и са сегашните българи, кои са били и са сегашните гърци, и кои са новите македонци. Никъде в света не казват Александър Македонски, а Александър Велики и т.н. Никой обаче не ще може да промени това, което те (новите македонци) смятат за своя история, затова не трябва да наблягаме на това. Ние ще си държим на нашата история и те на тяхната. Гърците – също. Важното е, че великите сили знаят истината. Затова трябва да наблегнем в преговорите на по-важните неща. А това са нещата, които ни сближават като съседи, като партньори в НАТО и като бъдещи партньори в ЕС. Веднъж влезнали в ЕС езикът на омразата ще отпадне от самосебе си на официално ниво, както няма език на омраза между Германия и другите страни заради ВСВ. Друго също е много важно. Враговете на ЕС постоянно създават напрежение между балканските страни, чрез подкупени хора, на принципа „Разделяй и владей“. Те нямат интерес РСМ да влезе в ЕС. Такива хора имат и у нас. Ние не трябва да се поддаваме на техните манипулации. Затова по най-бърз начин трябва да заявим, че въпреки различията в тълкуването на историята, и въпреки езикът на омразата на някои групи в РСМ, ние ще проявим добра воля и ще гласуваме за даване на ход на преговорите за присъединяване на РСМ към ЕС. Ако не го направим ще натрупаме много негативи в ЕС. Освен това ЕС ще намери начин да приеме РСМ и без нашето съгласие. Нека да мислим разумно, стратегически и да не се плашим излишно. Пак ще повторя - светът много добре знае кой кой е.

казани от една подметка!

"Клаха народа си, както турчин не го е клал"

Комунягаите ли това ? муахахахахх

Ти си същия ИДИОТ като Филип Димитров, но от другата партия- БСП... Оня, беше от СДС, демократ, и предпочете да пусне турците и арабите да завземат България, вместо да направи коалиция с другите българи... И направил онази Агенцаи за бежанци, зад а пусне арабите да ЗАВЗЕМАТ България.. Тъпия олигофрен- Филип ДИмитров от СДС. Но ти от БСП, си същия идиот.. Или приказваш така, щото са сложили някой твой познат, за 45 години да управлява България.. ДПС и турците чакат точно това- да се скарат двама българи, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.

Внуци и правнуци на "активни борци" - нова са днешните ДБ и ПП. Крушата не пада по-добре от дървото. Тези са национални предатели по кръв.

Внуци и правнуци на "активни борци" - това са днешните ДБ и ПП. Крушата не пада по-далеч от дървото. Тези са национални предатели по кръв

ФАШИЗЪМ е имало в Италия.. А в Германия- Нацизъм... В България е имало един чужд цар- Фердинанд- мното ТЪП и АЛЧЕН, заради когото, България остана малка дъжава, а Гърция, Сърбия и Румъния нарастнаха два пъти... После идва неговия син, наречен- Борис Трети... Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години.. По същия начин, Сърбите искаха да ОТВЛЕКАТ българите в Източна Румелия през 1885 г, когато се обединиха България и Източна Румелия. Тогава сърбите НЕ успяха. Но след 30 години, през 1913 г те ОТЛЯКОХА, откраднаха и измъчваха българите в Македония. И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Същото е станало и с Траките, които са живяли на територията на днешна България. В момента НЯМА Траки, както няма и македонци... Има Българи, Сърби, гърци и Ислямски змии албанци- Османци. Тия в Северна Македония да НЕ КРАДАТ от Българската История и да изберат КАКВИ са !!! Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци..

В Германия имаше НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ запиши си го с химически молив на челото. Просто в натрапената ни от Москва история не е прието това да се казва! Защото Хитлер трябва да е черен (което е вярно), а Сталин -бял(което не е вярно) - всъщност тези двамата са абсолютно едно и също нещо! Вършили са абсолютно едни и същи неща и са избили приблизително едно и също количество хора, като там Сталин води убедително.

още ли му дават поле за изява тъпите медии? на едно ниво са си явно

Може секъв да е , но една грешна дума няма в интервюто

Хехе, не било имало фашизъм - а Законът за защита на нацията какво е? Ето цитат от уикипедия: "Законът е внесен от правителството на Богдан Филов и има за цел да отговаря на тенденцията за сходни разрешения на т. нар. „еврейски въпрос“. Следвайки примера на Нюрнбергските закони, законът за защита на нацията е създаден в унисон със законодателството на Нацистка Германия на расистка и националсоциалистическа основа."

Какъв расизъм бе ?? Расизма е идеология на негрите от Африка. Бягай там...Гледай как англичаните са убивали негри- ДЯВОЛ- маймуни, за да завземат Африка до 1960 г : https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana В тази битка, на снимката, англичаните губят, но ПЕЧЕЛЯТ следващите няколко битки и завземат Африка. А Евреите са били част ит ОГРОМНАТА Империя- Великобритания, до 1948 г. Земята на Израел е била част от Великобритания до КРАЯ на Втората Световна война... Евреите са чакали Англичаните и Германците да се сбият, за да ги ОГРАБЯТ и двамата. Монголците са изтребили милиони китайци.. Турците са изтребили милиони арменци.... За да започнат да се ВЪДЯТ в Европа, турците и албанците са ибили милиони българи, гърци и сърби... ВАЖНОТО е кой ни е СЪЮЗНИК ( помага ни да РАСТЕМ като територия ) и кой- ВРАГ ( искат да ОТКРАДНАТ от нас)..

.

Фашизмът е открита терористична диктатура на най- реакционните, най-шовинистичните, най-империалистичните кръгове на финансовия капитал.

В следващите 60 години ние ще говорим турски и ромски, а РСМ - албански. А след това - я имало България и РСМ, я не

Ами то няма съмнение - имало е. Монархофашизъм...

Монархо-фашизъм, заеби хахахахаха

Фашаги, поради що се срамите от името си?

Не фашизъм, а монархофашизъм е било у Царство БГ. Дори Хитлер не е позволявал рязане на глави - както Борис. Дори е давал 50 000 лв. (средна селска къща с добитък)

А след 1945 каскето-фашизъм, хаха

Ну суки, бля почему триете ве: Мусор человеческий, 1923г е година на повсеместни ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИЧНИ МЕТЕЖИ в Централна Европа провокирани от СССР, сука бля. Германия с бъдещите комунисти "спортаковци" водени от евреите Карл Либнехт и Роза Люксембург, Унгария с ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОР на Бела Кун когото СССР спасява правейки го Комисар на Южна Русия, България с ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОР на Георги Димитров когото СССР спасява правейки го глава на Коминтерна. Да изброявам ли още мать твою, пригожински тролей? България е ПЪРВА в Европа през 1921г по брой овце. Стамболийски е завършил Поземлената реформа и НЯМА В БЪЛГАРИЯ БЕЗИМОТНИ. Кой би по мъдете дядовците ви да правят ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ в сита и мирна България, чебурашке недонаклатена?!

Ма кой се интересува от мнението на тоя дебел шопар, бе! Няма ли кой да му тегли ножа на тоя?

Да им се извиним за окурацията и да ги пускаме,нали са ни братя,що ги тормозим...

Добре е младите хора, влезли в ръководството на държавата да проведат срещи/беседи по темата със специалистите от историческата комисия. Пък и с историците извън комисията. С дипломатите и кореспондентите работили в Македония дълги години. Материята е сложна и трябва добра подготовка, пък и те ще им посочат кои две, три книжки да попрочетат.

и кой ще ни повярва като сме се натъпкали с антифашистки паметници и ги пазим като светини

Бугаре татаре,йебем ваша мамичка фашистка,Гоце е маке...

спермата на Тито Йебем ти пичку матерну

Маке, което през живота си не е стъпвало в Скопие - какво да търси там.

е член на Оста Рим,Берлин и Токио Фашистката ос,следователно е фашистка държава Българската армия влиза в Югославия и Гърция. Колко немски дивизии освободи които отидоха срещу СССР. 5 кораба дава Бг срещу СССР и петте са потопени. Германия ни дава земите не като наша собственост, а само под наше административно управление Бг вдига данъците няколко пъти в Новите земи. наричат македонците въшки. Изнасилват в Гърция жени срещу една таблетка хинин Когато бягаме един от Каспичан е докарал 120 кг.крадена наковалня

Фашизъм има в Италия , каква фашистка ос те гони бе аххахахааххаа Българската армия влиза в заграбени свои територии Колко родни дивизии са се били срещу СССР ? :) "Германия ни дава земите не като наша собственост, а само под наше административно управление " което и дава обяснение на въпорса защо не сме успели да спасим евреите от тези територии Въшки може да са наричлаи само комунягите там "Изнасилват в Гърция жени срещу една таблетка хинин" - е как така хем изасилват хем дават нещо срещу секс хахахахахах Когато Гошо Тарабата бе готов с кръв да направи бълагрите македонци , таквиа като тебе са пляскали

въшка си

И друг път съм го писал- пак ще ви го напиша. 1941 г немската армия е била най-силна. Не забравяйте че тогава Германия побеждава едновременно Франция и Англия и окупира Франция. И сега си представете че немската армия стои в Румъния отатък Дунава и иска да мине през България за да иде в Гърция И си спомнете септември 1944 - руската армия стои в Румъния и иска да мине през България за Сърбия Можеше ли 1944 нашата българска армия да спре Червената Армия ???? Да или НЕ ???? Отговорът е НЕ А защо мислите тогава че 1941 същата тая българска армия е можела да спре Германия да мине през България ????

1, Моля да не бъркаме рязането на глави на крадци и терористи с фашизъм 2, Отговорът е ДА Поне щяха да загинат достойно а не в Концлагер на Комунистите Белене. Освен това Англия не е победена нито от Германия, нито от Аржентина. И до 1941г остава единствената държава във война с Хитлерова Германия до операция Барбароса, когато Хитлер напада съюзниците си от СССР (Рибентроп-Молотов пакт за ненападение)

то и в България Съветската армия е посрещана с цветя.

Не знам за София, В Бургас през едната нощ немците са се изтеглили, буквално след две денонощия са дошли руснаците, пак през нощта много тихо, без цветя, посрещания и фанфари. Към края на септември са раздавали кондензирано млеко и шоколадчета на децата в Бургас.

Абе ей, писна ми да ви ограмотявам . Фашизмът като идеология е така да се каже измислен от Мусолини, около 1912-14 година в Италия и после той го развива като държавна идеология в Италия през 30-те години. Фашизъм в когато има една идеология , противниците се унищожават, и всичко в държавата е подчинено на тази идеология- нацистка Германия, франкистка Испания, Гърция на полковниците. Според този смисъл, след 1947 г. в България има фашизъм, не преди това. До 1947 г. България е многопартийна държава, с активен парламент. Евреите са спасени от същия този български парламент, заедно с женските и работническите дружества, и БПЦ. Българската армия управлява Македония от името на Германия от 1939, до 1944. 80% от пътната мрежа, повечето болници , военни обекти, летището в Скопие- са построени от българската и немската армия. На много места българските части са посрещнати с цветя. Половината запаси- храна и лекарства са раздадени на населението; при оттеглянето си, българската армия предава всичко до и под ключ. За който се интересува, има вестници от тогава в народната библиотека.