Красимир Дачев за ЧЕЗ: Смешна истерия, защо се прави

„Това е истерия, която не виждам защо се прави. Много е смешна”, беше мнението на бизнесмена Красимир Дачев за продажбата на активите на ЧЕЗ в България.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Дачев за ЧЕЗ: Смешна истерия, защо се прави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ИЗОБЩО ГО ПОКАЗВАТ ТОЗИ ЯВЯВАЩ СЕ ЕДИН ОТ РУШИТЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ

Дебело дзурлестата Ризова , народа отдавна знае че е говорителка на олигархията и комунистите .Особено добра приятелка е на олигархичния кръг на Прокопиев .Няма предаване да не кани някой от тях .1комунист и 1 от Дай България или Радан -боклука или Гнома или някой друг от тия . Тя много успешно влезе в групата на мразените комунистически глашатаи Поли Златарева и Бойко Василев от БНТ ,Хекимян от БТВ .Народа ги ненавижда тия слуги на задколисието . АНАТЕМА........

Цитат " и от другата партия имало умни хора" ти от коя си тогава и кво квичиш, че партиите се намесвали?? Кой те прати да ръсиш мозък и хвалиш Гинка?

Така за малоумниците къде им тикат расъжденията в главите. Това е компания която е без никакво българско участие пуснато на продажба. Не виждам което и да е българско правителство да може да се меси в тази сделка. Второ.Относно занни ли са парите .Тук продавача в нашият случай държавна фирма от Чехия е длъжна и тя го прави ,да провери произхода им и дали е надежна фирмата. Трето така и не видяхме документ дали е предлагана от чешката фирма. Четвърто това че някой е собственик не ЕРП то не му дава право да увеличава или да спира безпричинно тока на абонатите така че някой партии или са толкова глупави или знаят ще им мине поредният градски ми че го използват това. Пето не нужно да имаш специална класификация за управляваш дружеството.Машината е сработена.Могат да се изредат стотици милионери и милиардери които нямат класификации а управляват стотици фирми от различен бранш. В крайна сметка някои хора не могат да преживеят че някой иска да купи солидна фирма .Нарекоха я Гинка и взеха един куп глупост да говорят.:)

Този номенклатурчик едно време щеше да става космически турист за 20 млн. долара, когато руснаците започнаха космическия туризъм. Лесно се хвърлят 20 милиона, ограбени от народа.

Питам г-н Дачев как си обяснявате г-жа Върбакова да ръководи нещо от което и понятия няма и кой уважаваш себе си специалист ще остане?Пример в НЕК министър Петкова вкара хора от Топлофикация София,които разчистват пътя изгониха можещи специалисти.Прав сте в едно милиционерщината навлиза и заплашва и малкото постигнато в 29 годишния опит за демокрация. Борисов прави това което е станало след 9.09.1944год. Кумонистите вземат земята източника на независимост за българина.Сега опита за слагане ръка върху Енергетиката гарантира политическа и икономическа зависимост с години.Добър ученик е Борисов!!!!!

Много лесно се отговаря на тъп въпрос! Г-жа Върбакова е собственик, собственика си назначава Управител на дружеството, който е да компетентен да го управлява! 28 години живеете при капитализма и не се научихте на елементарни неща!

Когато един собственик не разбира от нещо как ще разбере дали неговия подчинен разбира от това нещо? В случая това нещо не е тикви на пазара. Истината е, че не Гинка купува ЧЕЗ, а някой друг ( физическо лице или финансова групировка - без значение). И тогава възниква големия въпрос защо този някой друг се крие, защо не излезе с името си? Няма нищо срамно да си богат и да можеш да управляваш предприятие. Страшното е, че този някой се крие!!!

И тоя е от фолклорните бизнесмени. Егати държавата с тозибизнес по български.

поредният, нагласен от БСП. Играейки умело със страховете на хората те спретнаха шум около ИК, а сега около една частна сделка. Верно, че е ЧЕЗ с 2 млн. абоната, но ако някой смята да стои на шалтера на тока, да знае, че държавата стои на шалтера на лизенза за дейността. Да не изпуши със 100 млн. В този смисъл, шегаджията е прав.

Ако според Дачев така се прави бизнес - ясно какъв бизнесмен е! ОшФорните бизнесмени закопаха България!

Дачев е точен, така се прави бизнес в нормалния капиталистически свят! А думата офшорка се счита от много "бизнеспрофесори", които понятие си нямат от бизнес за мръсна дума! Поне да бяха прочели 5 реда от това, какво е офшор, щото и "яйца" са мръсна дума, ама се продават във всеки магазин за хранителни стоки!

за ЧЕЗ аналогиите са същите както със Свилоза, а от сделките не е влязъл и пукнат грош за пенсии. А нашия космоса ще покорява - маскари с маскари

V Rusia vseki piron e raketa. V Amerika vseka xartiika dolar. V BG vseko laino biznesmen??????

"Смешна истерия, защо се прави" - ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ БОЙКО БОРИСОФФ ДА ПРИДОБИЕ ЧЕЗ !

Българския народ и държава могат да живеят и съществуват без бизнесмените нароили се след 1989 г., но бизнесмените не могат да съществуват без българския народ и държава!

Държавата да не се меси никъде. Кеф. Да я закрием. Ваща мама думбази крадливи! РЕВОЛЮЦИЯ!

abasador

ако може, политиците да не се месят... , ще процъфтяваме, смята Дачев. Наистина брилянтно изказване на бизнесмена Краси, направо си върха на сладоледа госин Дачев! Приспахте съдебната система, полицията по един или друг начин си я купихте, а сега и останалите тук таме читави политици.... дайте да им затворим устата! Нищо лошо за нас не предлагам, каза Краси, ще грабим и крадем както ние искаме и кой колкото може. Алооооо, бизнесмене няма ли да ви задави голямият залък дето искате да хапнете. Само едно ще ти кажа умник, ще дойде време когато тези дето ви обслужват няма да са вече на власт и народа ще ви се потърси сметка за краденото! Тогава ще процъфтите, прецъфтите а някои от вас дори и ще вържат! Лек ден.

Дачев, хората протестират, защото ги правят на глупаци, а те не са. Изкарват разни Гинчета отпред, а отзад надничат охранените мутри на Боко и Пеевски и се хилят мазно и самодоволно на матряла. Това ни вбесява и рано или късно ще ги пометем.

Хора от писане, мнения и гласуване фаида няма,даите да направим революция и да изметем тая сган за винаги от България!!!

Пази боже,сляпо да прогледа !

Дачев, да ти обясним без смях защо се прави. Защото знаем много добре схемите ви на източване на парите на хората. Защото грабежът, който бе извършен и се извършва в момента далеч, далеч не е със смешни, а с гигантски размери. Много добре знаем, как охлюви, които носеха протъркани, ученически панталони забогатяха, като продадоха държавата за беемвета, апартаменти, електроника и други нетрайности. Сега смешно ли ти е?

Кибици? Безработни? Докато напиша два коментара - този и един смислен - пропуснах да изкарам надника на един българин. Което е Ок, защото днес от 8:30 до 17 ще изкарам едни други двадесетина - тридесет надника.

Дачев е отдавна на колене,ще хвали ,ще слушка всички власти иначе дървесина на синволични цени ,друг път.А да го попитам как се купува комбинат от пет големи завода на цената на три апартамента в София.Още първия месец като купи Свилоза наряза за скрап обшивката на единия сто метров комин и вече беше на печалба.

Чешките евреи се сдушили с българските евреи пък крушовската не розбрала. АМИ СЕГА??? Какво ще правим!!!!???

Дачев е напълно прав за безработните, които за да убият скуката пребиват медицински екипи, обират стари хора по селата и изнасилват възрастни жени. Наистина е смешно и ние не знаем защо го правят. Както и не знаем защото точно и само госпожата купува ЧЕЗ. Ама каквито са съдебната система, управлението, такива са и меринджеите... безконтролни и това наистина е смешно.

Познавам Краси Дачев като нищо правещ юристконсулт на ЦЛКИ-БАН и съпруг на известна оперна певица. Изведнъж се появява като мастит бизнесмен-олигарх и поучава доверчивата туземна популация ???

Сега забелязах че освен дАЧЕВ в полза на въпросната даалавера квичи и дежурният форумен трол - Fatal ErrorЪТ. Със пълен член съм го изписал, няма да праим полувинчати работи...

Изпълзяха разни дАЧЕВЦИ и взеха да подлайват в полза на БатБойковата даалавера. Кака Гинка няма нищо общо в случая, жената просто работи "собственник" и евентуален бушон. От по-големите, 63Amp.

Познавам Дачев Чудя му се Един лев няма с труд И се появява Защо не си гледа старините Или иска още фа краде

Дачев, и да ти припомня - Гришата духна супа със цял завод, открит лично от БиБи, а пък ти в "Осъм" - какво лееш? М? Натиснали са те май!

Абе, Дачев, имаш си няколко хубави бизнеса, човек на години си, та да питам: КОЙ ТЕ НАКАРА НА ДЪРТИ ГОДИНИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ И ДА ДАВАШ МНЕНИЯ??? Искаш да се видиш на телевизора? Само си представям Абрамович как ръси "умни" мисли като тебе по повод на някаква сделка в Русия. НИТО ТИ ОТИВА НА ГОДИНИТЕ, НА БИЗНЕСА, НА ПОЛОЖЕНИЕТО, А И СИ ДРУГА ИНДУСТРИЯ, В КОЯТО СЕ СПРАВЯШ! Хвани малко и си помисли за външния вид, защото, бидейки милионер, малко биеш на Кончита Вурст, а не на някой бунтовник!

Не познава министърката от 20 години и няма кой да му издаде писмо за "комфорт". А като се чувства некомфортно няма и КОЙ да му даде ЧЕЗ.

Със кое ще процъфтиш бе червен куфар?Виете за работници ама вече никой не ви е....ва! Жълтите ви стотинки никой не ги иска вече.

много е смешен!

Ами като експертизата е във ЧЕЗ, а собственика няма значение - да го вземе държавата. Защо трябва някаква кифла да прибира печалбите?

Защото, ако го вземе държавата, политиците ще се изкушат да направят простотии, знаейки че са временно на поста.

Абе все големи специалисти, разбирачи, експерти, компетенции, грамотни, талантливи, можещи бизнесмАни в тази държава! А на финала сме най-бедни в европа, с най-ниски доходи, нямаме едно шосе направено като хората и изобщото, кое е читаво в тая държава. Иначе великия ни "грамотен" бизнес е все с голяма уста. Палячовци!!!

Да, правилно ! И ако някой има други виждания, да се опира на факти, а не да плямпа общи приказки, за държавност, задкулисие и т.н.

Дошло е време всеки амбулантен търговец да се нарича бизнесмен- просто звучи по западно.

Българските бизнесмени най-смешните бизнесмени на света. Само лапад държавни поръчки на тройни цени и споделят плячката с управляващите. Има и изключения, но са много малко

Дачев, там е проблема, че политиците не се месят в икономиката. Ако се месеха, нямаше да си развявате така байрака и да се подигравате с труда на народа, кръвопийци долни, изгонихте повече от 2млн. българи.

Всичко е много точно казано.

Егати и маТрила според политици и бизнесмени в България - 80% дебили и 20% кибици. И ТОЙ БИЗНЕСЪТ, както ДИРБГ обича за се изразява, единствен саЛ достоен Я!!! И това човече е от някои "наши" говеда!!!

не знам за безработни кибици ама тъпанари-бизнесмени - бол

Tоз, къф бизнесмен е, бре, има две магарета и една ялова крава и не може да им раздели сламата!!??;))

"Кибици" като Корнелия от Крушовица. Това е КК също като ББ. :-)))))

Е кое му е СМЕШНОТО бе пич. Смеете се на безсилието на хората да живеят в нормална държава. Без кръстни пари и корумпирани политици. Утре ако се окаже че парите са от ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА в тези офшорки кой ще се смее.

типичен начин на мислене на самозабравил сефбързо забогатял олигарх. Безработните са му виновни на този, а управляващите са ангели небесни.

Гледах въпросното интервю, което Цветанка услужливо проведе с известния бизнесмен, когото виждам за първи път. Тезата му, че се е появил независим играч, различен от енергийната мафия и затова всички скочили срещу него ме развесели. Най-малкото, защото Гинка е в "бизнеса" с фотоволтаиците. А там случайни играчи, неблагословени "от горе", няма. Още повече пък независими.

Тоя Дачев, да вземе да оправи заплатите на робите си и тогава да се показва и прави на велик!!!

писна ни да плащаме все повече и повече и мутрите от гроб да ни крадат все по-здраво.

Ми не търгувайте за да не плащате за да не ви крадат и толкоз , какво се само съжалявате.

Ако тая истерия която дигнаха комундетата, се насочи към далаверите на Вальо Златев и Георгиус , и тия двамцата убавци почнат да си плащат данъците , то за година -две ще си съберем парите да си построим сами новия АЕЦ !