Пет държави, без България, обсъдиха ”Турски поток”

Македония, Сърбия, Гърция, Унгария и Турция приеха декларация в Будапеща за засилване на енергийното сътрудничество. Български представител не участва в срещата

Обратно в новината

Коментари - Пет държави, без България, обсъдиха ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-фиктивно от турски поток няма, няма трасе, няма бюджет, няма доставчик, няма нищо??? Путински манипулации пак...

...на която Чехъла й е президент, а Тиквоча премиер :)

честито на Боко и приятелите му от американското посолство и сенаторите които мине се не мине се влачат тук . ...а да и на пртестиращите платени малоумници честито!!!

Батка, добре че САЩ ще ни приемат накрая в отбора, и колкото повече путинистите реват, толкова по-добре ще бъдем. Трябва да се изкорени всичко СССР-ско от робските ви зомбирани комунистически вакуумирани кратуни.

бъдещите поколения ще бъдат тези, които ще дадат оценката си за пропускането на тази възможност.

мешана салата. 1.турция и русия 2.гърция и турция 3.македония и сърбия 4.унгария е ясна туи ми прилича на турска баня,всеки чака другия да изтърве сапунчето

Пет държави без България......четири от тях не са членки на Европейския съюз, а с петата никой в Брюксел не желае да разговаря.

Пак си се объркал!

Айде оставете Белене настран! Ама какво пък ни пречеше тръбата??!

Ние нямаше и да я забележим дори от къде минава! АМА пречи на хамериканците!!

20 000 000 000 € ! това ни пречи ! с 20% лихва

Много правилно е решението на Пинокио да не ходи на Парада в Москаля!!? Това да не е в Гьотинген -Парад на дървените човечета?

Падишаха, събра васалните му вилаети на които ще продава газ...Защото Турция не е разпределител на газ тя е ПРОДАВАЧ...набиите си го това в тъпите глави. В Турция чужди тръби НЯМА, НЯМА и чужд газ!

Явно има някаква скрита договореност между ръшите и гаджалите- да продадат газта на Падишаха- а той по-нататък ще си бере грижите!?

Извън уличните емоции, вижте кои са държавите. Турция е страна по договор с Русия. Останалите 4, до една, са проруски настроени. Следователно не е трудно да се сетим кой им е дърпал конците. В случая съм горд, че не ни смятат за васали на психопата Путин.

съвсем скоро ще стане ясно кой психопат кой алчен завоевател и кой празноглав и малоумен и струва ми се ние няма да сме на печелившата страна

Пет държави.... Ние не участваме защото вече сме протекторат, а не държава . За нас "мислят" други. Ние само слушкаме. Народеее!!!!

Падишахът е там! Не иде и ние да се бутаме там - ората си имат прислуга!

Чешите си езиците за нищо. Турски поток е в застой. Трябва една от двете страни да направи компромис. Турците категорично не искат да платят тръбата, а Газпром нямат никаква намерение да се бръкнат с 13 млрд. долара, и... шах и мат!

Това е извънредно ценна информация! Веднага ще я доложа на Кралицата!! .. само да не ме подвеждаш...

Доста вял опит за манипулация. За сведение ние и сега получаваме газ от Русия и имаме най-добрата газова инфраструктура на Балканите. Така, че измисли друг повод да си посипваш косите с пепел. Тук удари греда.

Тръбата на новия,Турски, поток ще мине през Турция, Гърция,Македония и Сърбия и ще заобиколи България. Така нашата страна ще получи "независимост" от руския газ и ще бъде насилена от американците да разработва шистов газ. С това окончателно ще бъде съсипано всичко-заобикаляща среда,икономика,политика,държава и народ. И всичко това подарък от ГейЕвропа и Хамерика за послушните наши управници и овчедушния ни народ.

45 години им сърбахме попарата на руснаците. Живеехме като в кошмар. КОЙТО НЕ ПОМНИ ИСТОРИЯТА, РИСКУВА ДА Я ПОВТОРИ.

Много си прав! Българските управници никога не помнят историята - колкото пъти сме били против Русия, толкова пъти сме свършвали с национална катастрофа!! След първата и втората световни войни, сега ще е третия път.

Те - обсъдиха, а ние ще се държим за КУРбела на УСАта!

Аман от слабохарактерни нихилисти! Всички са добре, само ние сме зле... Ами отидете там да живеете. Какво правите тук. Аз ще ви кажа какво. Толкова сте калпави и мързеливи, че единствената ви алтернатива да се варовите в дупките си тук и да мръхтарите колко е лоша държавата. Нищо, че не си мърдате пръста да промените живота си. Всеки сам си държава. Който е осъзнал това, е успял.

Дон Педро - бъди спокоен - децата ми са у Виената! Чистачи.. ама там!?

ЯВНО НАС НИ СМЯТАТ ЗА МАЛОВАЖНИ, МАЛОУМНИ И МАЛОГРАМОТНО.АМИ ТО КАТО ЧУЕШ ПРЕМИЕРА, КАКВО ДРУГО ДА МИСЛИШ ЗА ДЪРЖАВАТА.

.. ами ПРАЗидентът??!...

Е, па - голем ПРАЗ ..идентът!

Дано намерят газ в шелфа ни. Тогава можем да покажем голям, мазен среден пръст на алчните руснаци и на "комшиите".

А не така, аз не мога да си позволя да използвам лумпено-дегенератски изказ като Вас.

Нека да бъдем откровенни ,на нас газ не ни трябва.Просто няма за какво да го използваме .Ние нямаме :химическа промишленост,маталургия/изключая замърсяващата добивна такава/,текстилна ,металообработваща,стъкларска,корабо-,каро,транспортно машиностроене,електропромишленост, да неговоря за електроника.Нямаме селско стопанство:нито зеленчуко производство,нито животновъдство,нито отглеждаме технически култури.Сечем гори като за последно и се чудят някои тъпаци защо има свлачища,защо изчезват водите.Но има светлина в тунела,тук най-вероятно ще доидат читави хора , които ще имат нужда от:домашна прислуга,сервитьори,каналджии,чистачи,копачи,берачи,гледачи и други сфери от обслужването,все дейностти ,за които българския народ се подготвя интезивно в последните 25 години.Трябва де се закрият висшите учебни заведения,средното да бъде приравнено за висше, а който може да срича и да се подписва да се смята за завършил средно .

Руския газ няма друг пазар освен европейския съюз ! А на бас ! На друга азиатска държава ще го продават само на загуба ... Турция е в прогрес , а русия залязва .... Жалко ...Все пак там в момента преобладават християните . Турция стана лидер в източна Европа и югозападна Азия

За Турция си прав,но за Русия не защото тя не залязва просто е във временен застой,но полагат труд и инвестиции които ще им донесат печалба в бъдеще за разлика от нас дето само закриваме.

buRgbuRg1

:) Русия продаваше газ на България по най-високата цена в света , 610 $ , свалиха на 510 $ , отново най-високата , при това с условие , че България поеме строителството на Южния паток , 4-5 млрд $ , които с лихвите щяха да станат 12 млрд $ , и да получава транзитни такси , ..... но след 30 години , което значи НИКОГА , щото след 30 год , я тръбата , я България ! "братушки" ! :( :(

Изложихме се като държава,че изпуснахме южен поток и не построихме нова руска централа. За това определена вина въпреки ,че БСП не го признава- има лично и Сергейчо , който геройски проспа тези важни за България проблеми, но за него беше по-важно да си държи председателското място.

значим за икономиките им проблем! Въпрос на малко време е създаването на новата "Икономическа федерация на Балканските страни", като противовес на ЕС ?! Ако за нас- българите, Търпението е синоним на Страх и Овчедушие, това качество не е положително! До никъде няма да ни изведе! До следващите избори- трябва да заздравим Единството между Интелигенция и Народ , за да да "изметем" подкупните и алчни политици, които заради лични интереси затриват Държава и Народ! Ролята на Интелигенцията е , не да обвинява народа си в бездействие, овчедушие, а да го Води и да измисля Целите, Промените, Начините и Средствата за постигане на Доброто и Мира! Нека не забравяме, че Обединението прави силата!

Сега ми посочи олицетворението в човешки образ на изнесената идея (защото аз не само я подкрепям, но и отдавна я разпространявам, но възможностите ми са никакви). Ако една идея няма лидер и средства за да се наложи, ние му викаме ссссе...и в нея!

Наистина, олицетворение в човешки образ-Лидер, все още не виждаме!Този момент обаче съзрява! Време е за форумни,/обществени/дебати- разговори в обществото по -важните теми на Живота, за да преценим кои са възможните Разумно мислещи, морално отговорни Лидери- като Велизар Енчев например , пък и не само... Да опитаме да ги откроим из между народа и да ги посочим за Народни Водачи, които са наясно с тежненията на народа, да ги подкрепяме, направляваме в реализацията на общонанародно очертаните цели! Сегашните Лидери на партии, организации нямат социално-икономическо виждане, разбиране, основания за съграждане на целокупния ни Общностен Живот в Държавата! Тези Лидери говорят днес едно, утре друго и поради този безпорядък в умовете и в действията им, се увеличава непредсказуемостта на Живота и Психоздравето на Нацията!Разумната и Отговорната Интелигенция е тази, която трябва да ги спре! Трябва да променим Живота и Съдбата си, защото българите имаме мисия: с труд, творчество, мир и любов, да опазим Съществуванието-Живот на планетата Земя!!

Истерията около газа я създава Русия. Никой друг. А от няколко месеца са активизирали информационните и и-нет "тролове", главно за дезинформация и пропаганда на Путин. ФТ разкри една такава маскирана централа в С. Петербург и вкарали техен човек. Изумях от простотиите които се опитват да втълпяват руснаците. Ах, наистина са пияндета и катили.

Ах, добре че ни осведоми та да се пазим от дезинформация. За къде сме без такива празнословци да ни изострят вниманието.

И аз четох такава статия. По данни на ЦРУ за 2015 руските власти предвиждали над 100 млн. долара за агресивна дезинформационна кампания срещу ЕС и САЩ. Толкова пари на фона на мизерията в която тънат, ле ле!

Пич, ти откри топлата вода! От както падна рубладжийското правителство на Орешарски, регулярно се излива помия от руската преса по наш адрес. Трябва да си мега лаик за да не събереш 2 плюс две.

Ние си оставаме ,най-големите ''ТАРИКАТИ''. С ТАКИВА оПРАВНИЦИ,....ТОЛКОВА!

България не е представена, защото според нашите тиквейши управници тя ще смуче газ от средния на Маккейн.

Пишете в Гугъл Митовете за руските туристи link

Кой е луд да нагази в това блато БълХария, че и тръбопровод да строи в него?

И за какво ни е на нас пАток, когато си имаме 240 големи бели птици в парла мента, които ни дават всичко, от каквото имаме нужда?

Русия е винаги държала повече на Сърбия отколкото на България. Това го знаят всички освен нашите политици. Второ има план който цели унищожаване на българите като народ. Соросовият план. Българите да се прогонят от тази земя. Чрез мизерията, чрез блатото в което живеем. Чрез циганските престъпления. Като се погледне образование, медицинско обслужване, размер на пенсии, размера на работната заплата. Вдигане на трудовият стаж. Всичко това прогонва или убива българите. Враговете на Българите са харесали нашата прекрасна земя и искат да ни я вземат. Затова и живота през последните 25 години е такъв. Хора помислете и ще разберете какво става. България била бедна , нямало пари, малка държава сме били. Това са пълни глупости. България е средно голяма европейска държава. Имаме прекрасни планини, полета, море, реки и много чиста питейна вода, а също така и минерални извори, полезни цветни изкопаеми. Има и още много неща. Най ценна е водата и природата. Това искат да ни вземат. Чрез ВИКто ни тровят чужденците. Как така дадохме чужденци да ни управляват ВИКто, тока....все национални ресурси. Тези неща не се дават на чужденци никога. Всички политици последните 25 години са предатели без разлика по партиен цвят.

Е стадо без свои водачи. Затова отива винаги там, където я водят чуждите водачи. В момента я водят към кланицата, а ние си блеем.

Ами права е да държи повече на Сърбия. Въртеливите дупета не се котират високо, капиш?! И стига с тез "планове за унищожаване на българите" - няма нужда от такива, щото те сами си го правят.

Ами ние сме малка държава , а правилата се диктуват от големите и силните. Винаги е било така и така ще бъде. Само че не разбирам едно, сега като се опънахме на руснаците, пак има недоволни. Нали всички искат България да си отстоява собствения интерес. Сега като го направи , пак има недоволни. Нали сме в Европа и ще се придържаме към правилата които сме възприели. Хубавото този път е че не се отметнахме от думата си която сме дали пред Европа. А дали е било правилно историята ще покаже.

Приятел, когато си коректен, следва да са коректни с теб, иначе е чисто прекарване пълни БУДАЛИ.

Значи и в двата случая сме прекарани :) т.е. няма спасение...

На въпроса ти:" не разбирам едно, сега като се опънахме на руснаците, пак има недоволни ", ще ти отговоря, макар да разбирам, че и ти знаеш отговора: Опънахме се на руснаците, но заоблизвахме дирниците на едни други големи. Ако бяхме прескочили втората част, нямаше да е лошо, че сме се опънали. Но тази втора част ще ни принуди отново да посрещаме с хляб и сол хора, които идват с оръжие. Не защото го искаме, а защото новата ни "любов" ни принуждава да се спасяваме някак от брака с нея.

Няма малки и големи, когато отстояваш достойнство. Левски и тези, които считаме за нац.герои мислили ли са, че сме малки и няма смисъл да изпълзяваме от Османската империя?!

Да хубави думи....:)) Не мислиш ли, че и сега отстояваме и защитаваме позициите си. Ако Европа ни прекара това е цаната която ще платим. И след това може да постъпим както искаме, нали? Няма как да разбереш какво ще стане предварително! Това е другари, ако знаех предварително какъв ще е резултата от всяко начинание щях да съм милионер :))

България е изолирана от всички, България не е надеждна държава, на България не може да се вярва...Европейските страни са принудени да заобикалят България въпреки че най прекия път минава през България...това е невероятно.Нещата ще се случат така или иначе и без България -ние сме едно блато , една мътна вода над която не си заслужава да се строи 20 метра мост, по-добре пътя да се удължи с 1 000 км....невероятно!

Гърците пък по-сигурни ли са-получиха 400 млрд кредит-и отказват да го връщат.

И пак живеят по-добре от българите. И пак българите ходят да им работят гадната работа, която гърците не искат да пипнат.

в отстояването на интереса си, докато ние и това не можем да направим, затова си изтриват крата в нас...

Абе без да съм русофил или русофоб не мога да не призная, че руснаците имаха огромен принос към нашия туризъм. Факт, че руските туристи ще намалеят заради обедняването на хората там, но пак остават доста платежоспособни, които ще си пътуват до Турция или Гърция вместо при нас. Ние би трябвало да се целим в техните пари. Защо не им даваме безплатни визи на летището, защо на тези закупили имот не даваме 10 годишни визи, защо не наблегнем на евтиния си алкохол по заведенията (нито Турция, нито Гърция са ни конкуренти по това перо), защо не наблегнем на факта, че сме православна страна с близък език и какво ли още не, все сравнително евтини мерки, които биха ни дали шанс срещу съседите.

Малко си офтопик, но по принцип си прав. Забравяш обаче, че нашите Бай-Ганьовци от туристическия бранш успяха да изгонят българите от тук та какво ли остава за руснаците. То трябва да можеш и продукт да предложиш, не само цени и реклама.

Да не говорим ако го играем малко мръсно като гърците и турците и започнем да пускаме платени статии в руски медии за терористичните заплахи и ИД в Турция, за икономическите рискове от фалити на хотели и туроператори в Гърция, за опасността от отнемане на имущество или зверско облагане за тези закупили имот в Гърция и други такива полуистини каквито те разпространяват за нас.

100години от междусъюзническата война, каква ирония, отново сме срещу всички съседи. Добре, че не сме сами! Стига с тази газ, има толкова много възможности. Не го ли разбрахте, когато сме обединени и мотивирани и адът отстъпва пред нас.

Дали не сме сами още не е ясно! Дано не се налага да проверим!

Господ помага, но в кошара не вкарва!

Има толкова много възпожности без газа и бензина - Топли терлици - механически чукове - каруци - студена Вода. БРАВО цяла европа не се отказва от Газа ама на нас в ръцете ни го дават а ние сме горди. На гол гъз пищови!

Около кой да се обединим? Само не ми говори за парламента и правителството!

Приятели русофили , толкова навътре сте си забили главите в задника на Путин , че не виждате нищо :) Нашите отношения с Русия никога не са били като между нормални партньори. Те (руснаците) винаги са гледали на нас като подчинена губерния и винаги са извличали максимални ползи от нас. Винаги са подхождали от позицията на по-силния.. Те самите никога няма да бъдат нормална демократична държава, за съжаление още живеят във феодализма и се изживяват като империя. Винаги са използвали шантажи и заплахи, за да постигнат целите си и за съжаление този който се е хванал с тях на хорото не е прокопсал :) Сега ни изнудват с туристите, вместо да седнат на една маса с нас като партньори за ЮП(например) и да обсъдят проблема, чудя се утре с какво ще бъде? Неоспорим факт е , че никой не иска да емигрира в Русия, а всички "бягат" на запад, защо ли?

Би ли обяснил със същата стръв какви са отношенията ни с новите ни братя зад океана...Аз лично мога да споделя от опита ми ,че те искат винаги тяхното магаре да е мъжко!

И на теб ще ти обясня , ако не ти е ясно. Говорим за отношенията с братския съветски народ който беше "отгоре" 50 години :) Сега си приет в Европа и следваш нейните правила. Може да работиш и да се доказваш навсякъде, че си нещо повече от другите, ако наистина си много способен. Но за това трябва да се потрудиш, освен ако не те мързи :)) Всичко останало са глупости...Може да си мрънкаш цял живот...

Ами ние сме малка държава , а правилата се диктуват от големите и силните. Винаги е било така и така ще бъде. Само че не разбирам едно, сега като се опънахме на руснаците, пак има недоволни. Нали всички искат България да си отстоява собствения интерес. Сега като го направи , пак има недоволни. Нали сме в Европа и ще се придържаме към правилата които сме възприели. Хубавото този път е че не се отметнахме от думата си която сме дали пред Европа. А дали е било правилно историята ще покаже.

А с Американците? Какви са ни били винаги отношенията с тях? А с Великобританците? Кой искаше да разрушава София и да сади картофи там? И разпръскваше играчки и писалки с мини взривни устройства, които да късат пръстите на децата? Или Французите които ни ср#ха на суратя съсипвайки България с Ньойкия договор? Това са стари работи, но отношението към нас си остава същото. Какво сме сторили на Холандия че разни техни националисти надигат такъ вой против нас? Че по тях припяват и КамерЪн и другите пенчовци?

Така е това са стари работи другари :) Ами на много места не ни искат по много причини вие си отговорете на този въпрос. :)) Ами сега сме в Европа и трябва да се придържаме към тези правила. Ако не искаме тогава излизаме от Европа и следваме другите правила на другаря Путин, например. Просто е! Просто трябва да сме последователни , а не върти опашки.

раздели територията ни на Княжество България и ИзточнаРумелия и това коства заточението на 4-ма български патриарси в опит да поправят сторенот зло,кой детронира Александър Батенберг несъгласен с идиотщините на собствения му чичо вършени на наша територия,кой натресе разноските на 600000 руска армия дошла на наша територия изцяло поети от нашата държава в размер на милиарди в продължение на години?

Президента на САЩ Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори в 1919г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели[3] и осуетява плана за ликвидирането на България като държава и разделянето й на три района подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния лансиран в Ньой

Ами били сме съюзници на Германия, ако не си спомняш. Какво очакваш в такива случаи? Просто са искали да ни извадят от войната, защото българите са били от най-добрите войни по това време. Но това вече са минали работи. Айде стига че стана исторически форум. Говорим само за настоящето и за бъдещето, но да не забравяме грешките от миналото, нали?

Приятелю русофоб, въобще не може да си коректен. През оплютите 45 години на "сътрудничество" продавахме домати, компоти и др. продукция на СССР, а приемахме природни богатства, петрол, преработвахме го и го продавахме на Запада. Та в общи линии ни хрантупеха и осигуряваха пазар за продукцията ни. Сега се направиха на отворени и нъншния министър и президента, закреймиха ги и искат да изпращат туристи и финанси към нас. Извинямай, но някой да те обвинява и ти трябва да му се хвърляш на врата? Каквото повикало такова се обадило! И трето някои държави са велики, не защото хората им живея много добре, на всеки по макдоналдс и кола, а защото имат по-високи ценности, а не само потребителски.

И да бъдем коректни до край за компотите :) Тогава си бяхме една затворена изкуствено създадена система и си бяхме полезни един на друг. Нима очакваше руснаците да взимат компоти от Франция :)) Общо взето бяхме длъжни един на друг, но вече не сме в СИВ...:) И моля те не ми казвай, че руснаците не са консуматори.....те са като всички останали. Доста наивно гледаш на нещата....мисля че си заслепен от любов :)))

Вината за провала на този проект си е чисто българска. Нашите изроди оскъпиха този проект с над 1 млрд. долара, предназначени за подкупи и за черните каси на партиите. Руснаците няколко пъти споменаха - Тази цена, която обявявате в България не е тази , която даваме на българите. Ама кой да слуша!

Никой не ни изолира от нищо,това е желанието на управляващите в България или по скоро на техните ментори! То не е индийски филм,убий ме обичам те,умри ще те взема!

Щом така са решили да играят, предлагам ние да си построим връзките с Гърция с европейско финансиране, да разширим връзките със Сърбия и така когато и ако се случи Турски поток, ще можем да купуваме газ от него. Той и без това ще има доста капацитет и газ без купувач (около 50%). Да, ще плащаме по-скъпо отколкото ако учасвтаме в проекта, но избягваме всички икономически и геополитически рискове. Нека го построят те с хъб на турско-гръцката граница, пък ние лесно ще се вържем, не е никаква драма. Какво мислите, че ако Хърватска или Словения или друга държава поиска газ от този проект, сърбите ще им откажат парите, защото видиш ли не се били включили в началото. Който му се играе и рискува с Русия и Турция да става инвеститор и после да взима транзитни такси, който му трябва само газ да чака когато проекта се осъществи и да си купува, пак ще е по-евтино от сегашните ни цени.

тъпанар, или си чукча писател? "да си построим връзките с Гърция с европейско финансиране, да разширим връзките със Сърбия". Това не става с отсъствие, а с присъствие на съвместните форуми. Не виждаш ли до каква степен краварските ни "братушки" са ни изолирали, вече не само от Русия, а и от целия останал свят? А защо вълците отцепват овца от стадото? А?

- български избиратели.Това, че КТБ не функционира е страшно, но е нищо сравнено това, че банката - Р.България, вие като гласоподаватели с кредитите си на доверие, кредитирайки бандити, измамници, клакьори я вкарвате във фалит, който ще се стовари върху главите и на вашите деца и внуци!ИДВАТ ИЗБОРИ, МИСЛЕТЕ СКЪПИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ!!!!

Точното заглавие е" След като БГ се отказа от интересите си под натиска на САЩ, пет съседни държави се възползваха"

Айде на бас, че никакъв поток няма да има!

Няма нафта, няма ГАЗ, Бате Бойко... е политик...

И трите са верни или и трите са неверни? Или една част -верни, другата -не?

Мурзилки, тоя Сорос да не е имал вземане даване с майките ви, че само той ви е в устата хаха

Да не би Путин да е "опознал" майките ви, че все той ви е в устите?

"бащицата" ти-Сорос-Луцифер, не може да има вземане-даване с майките ни!Няма и да има! Няма да му позволим това! Не ви обичаме, защото сте нагли! Чрез купуване на алчни политици се навирате навсякъде във властта и управлението на държавите!Манипулирате, противопоставяте един срещу друг групи хора,народи, сеете вражди, предизвиквате войни, жертвате миролюбиви и невинни люде в името на неолиберастките си интереси за подчинение и управление на народите чрез неолиберасткия ви план за нов световен ред! Е, няма как да стане!

По-добре : 1. в ЕС но през ключалката на Шенген? 2. С НАТО, но ние да им плащаме безплатните американски Български военни бази. Отделно и бази и центрове на НАТО... защото САЩ не могат да допуснат да има български или други войници в безплатните български военни американски бази. 3. Да провеждаме учения по 20-сетина на година с американски уранови снаряди и мръсни бомби, като ние си ги заплащаме да ни замърсяват природата и да плашим руснаците. 4.Да се бием с Руснаците в Украйна, защото САЩ са инвестирали в Киевския пуч и не може да загубят... 5. С Русия сме в универсална, икономическа, информационна, перманентна, братоубийствена, тотална война за кеф на САЩ, Виктория Нюман (знаете я - дето такова ,, ЕС) Кери и други травестити. 6. Със съседите сме ОК! - Турците ни имат за слива: не ни канят за патока, ще ни пращат джихадисти с новото си летище в Цариград по поръка на Плевнелиев. - Сърбите ни обичат дето пуснахме натовската авиация да им разруши мостовете по р. Дунав в Косово и да бомбардира къща в Горна Баня в София. - Гърците ни жулят с данък, да им платим дълговете, защото нашите пенсионери взимат 30 пъти-по малки пенсии. - Македонците ни обичат, когато ги целуваме отвсякъде и отзад... - Румънците вече са много далече от нас, тях ще ги стигнем ... никога.

Сори, но сте прав за съжаление, Президента Плевнелиев е национален предател.

Може да се спори по този въпрос? В пресата го рисуват като женски полов орган и по Българската телевизия Ризова го прекъсна когато говореше за реклами на дамски превръзки.

да харачат определени малоумници рублите във Варадеро,по-добре да станем 16-та република на "великия" брат според болните мазъци на едни псевдо националисти,които се предлагат на всеки,който плаща и въобще лайномеството го превърнаха в професия.

Виж, ние може и да плащаме за базите на НАТО и другите неща, дето си ги изброил, но затова пък, САщ пълни офшорните сметки на Боко и Плевнята. А от техните подписи зависи кво прайм. Проблемът не е в двама души, пък били те Боко и Плевньо. Проблемът е, че у нас вече войната не е студена. Че предстои много от нас да измрат не от старост. И въпреки това, няма все още човек, готов да се откаже от американските лични дарения, за да подписва от името на народа, полезни за населението документи. Т.е. няма човек, като Левски, излъчен и издигнат от народа и готов да згуби живота си за България, а не за офшорната си сметка.

Повечето коментари дотук тънат в простотия и злоба. Факт обаче е, че независимо дали такъв газопровод ще бъде построен, тези страни имат достатъчно национално отговорни политици и осъзнати национални интереси, за да обсъждат такава възможност; а не като нашите дупедавци сляпо да изпълняват нарежданията от Брюксел и Фашингтон. Това е път за никъде, само че те самите със сигурност са си подсигурили еднопосочните билети в западна посока при необходимост.

Що пишете минуси, с какво не сте съгласни. Дори и платени пак може да прескачате и да не пишете минуси на очевидните истини

Та Велика била Русия на Путин,а! Опъва се на САЩ и Германия. Само дето в САЩ средната заплата е 4300 долара, в Германия е 4150 евро, а за март 2015 в Русия е под 320 долара. Това е Велика Русия. Смяяях, смяяях,...

Какво общо имат парите с величието? нима сателита на САЩ Германия е велика държава?!

Престани да лъжеш нагло - средната заплата в Германия е около 1670 евро, в САЩ е към 30 000 ГОДИШНО...Елементарна проверка в Гугъл опровергава откровените ти лъжи...Ако пък се направи съпоставка с цените и данъците във въпросните държави с тези в Русия, не е много ясно дали СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИТЕ немци и американци живеят много по-добре от руснаците. Разликата съвсем не е толкова драматична.

Гледайте БГ русофилите как изведнъж стават първи сърбомани и гръкофили, само защото въпросните ИСТОРИЧЕСКИ ВРАГОВЕ на България, са се надупили на Пиздин и са си намазали отверстията обилно с вазелин.

Ходи целувай задника на Сорос!

Стига с тоя Сорос, мурзилке. Само Сорос сънувате!

Казва се Дьорд Сорош - унгрски евреин. Не Сорос !

Исторически врагове са на БГ заради такива прости нещастници като теб,а всъщност са ни най-близки. На Балканите без съюз със Сърбия и Гърция БГ е загубена. Враговете на БГ вече се виждат ясно кои са и са ни "партньори".

Що бе пич, то не са само гърци и сърби. Има редица още умни страни за разлика от нашата като: Туция, Кипър, Словакия, Чехия, Австрия, Италия.... Всички те заедно с гърци и сърби знаят чудесно как се води умна дипломация с руснаци и да извличат дивиденти.....

И навремето кой развали Балканската Федерация? - Пак Русия (СССР) !

Прост си, ама многооооо