Българки стъпкани при масова паника в мол в Брюксел

Две българки са били буквално стъпкани при масова паника заради предполагаема бомба в търговския център „Сити 2“ в Брюксел в петък вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Българки стъпкани при масова паника в мол в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ ДА Я ПРОСТИ ЕВРОПА !!! НИЕ ЩЕ СИ СЕДИМ ТУКА, КАТО ПО-ПРОСТИ !!!

А така... насрахте ли се от страх защитници на свободата и тайната на личния живот. Помните ли когато искахме да следим всички вие се дървехте. На ви сега тероризъм. Пък следващия път когато поискаме нещо веднага да съдействате на наште служби а не пак да се дървите. А и внимавайте с тия електрически автомобили и вятърни електроцентрали че на наште приятели почнаха да им намаляват приходите и нашта печатница за зелени хартийки почна да намалява продукцията. Да не вземем една още по тежка финансова криза да ви спретнем...

Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие. Бомби, престрелки, масови побоища, хора, събрани от кол и въже и ще става все по-лошо. Това е днешния ЕС. Лека полека във всички "щати" на ЕС ще се наложи по твърда ръка на полицията, повече права за ченгетата, службите ще могат да ти се месят в личния живот, ще имат възможност да те задържат за до три дена без нужда от прокурорска заповед, а по-нататък ще се въведе т.нар. "administrative detention" в размер на чест месеца, което ще може да се удължава безброй пъти и т.н. Това е бъдещето. Явно някой, който е замислил целият този план е преценил, че нещата се развиват твърде бавно и е решил да го забърза с ударна инжекция от чернокожи и тарамбуки. Не е трудно да се досетим къде има подобни правила и на къде сме се запътили. И всичко ще е за доброто на народа - "те" ще са лошите а всички "ние" добрите. Добре дошли в затворът от нов тип наречен "демокрация". Затвор, който от години съществува в САЩ и в една държава на която дори не желая да назовавам името, затвор в който жителите са разделени на първа и втора категория и където упорито се тръби, че всеки може да постигне каквото желае(стига да играе по свирката на "демокрацията").

Белгийските колеги да дойдат в България на обучение. Представяте си какво щеше да стане....ако нашенския охранител не беше наръгал с незаконно притежаван нож на работното място крадецът Робърт?

"при отегчаващи вината обстоятелства"...

Представям си,ако паникьосани българи бяха стъпкали белгиици... Какъв национален мазохизъм щеше да се излее в коментарите.Какво простаци,тъмни балкански субекти сме и други цветисти определения

"...и подстрекаване към бунт". Ами то всички протестъри трябва да ги съдят за такава дейност, а не да се оплакват, че са им проверявали личните карти. Сега вече си имат и партия ...

Малей, интелектуалното ниво на дира рязко пада :) какви са тези отегчаващи обстоятелства ......Абе една гостерица на журналята и докато се научат, че първо се чете, а полсе се пише

смекчаващи и отегчаващи вината обстоятелства са си правни термини. Малко повече четене не би навредило и на вас.

Ами честито на европейците.... европенделите пуснаха най-лошите хора с най-лошата религия-исляма да се ширят в Европа....

"17-годишният младеж е изправен пред съдия и обвинен е в кражба при [[отегчаващи]] вината обстоятелства и подстрекаване към бунт" ОТЕГЧАВАЩИ?!?!?!?!

Да, съдията се е отегчил от него..

Така като чета, струва ми се, че оня, който е викнал, че момчето има бомба, не е бил шегаджия, а е изказал обосновано предположение. Демек не ми се вярва крадецът да е бил висок, рус и синеок, ако ме разбирате правилно.

Българите трябва да сме горди, че сме спасили европа от Исляма в битката за константинипол през 718г., почти 50 години водим епични боеве с турците при голям дисбаланс в полза на противника, а европейските толерасти сами си ги вкарват поробителите, даже ги канят!

бълнуваш ли?какви са тези глупости дето говориш?ние сме заклали всичко по балканите,спасители ще ни викаш. добре че бе русия че ни освободи от турците,нас ни бе добре

дамите римлянки ли са, или олигарши?

Да не смей човек да си хапне боб по Европата.

Да викнат още бежанци :)

Абе, може и без чужденци - ако германците приемат исляма и шариата, като в СА.

Бежанци като пловдивчанките ли?

Рим ще бъде новата столица на халифата. Това е предсказано преди 2 века. И в Рим е най голямата джамия, а не тази в Москва. Испания е владяна 8 века от маврите и евреите а нас 5 века.

Белгийците здрав страх ги тресе. Вече не им трябва и бомба, а едно силно извикване "Аллах е велик" и те сами ще се изпотъпчат.

Статистиката сочи безмилостно: над 1/3 от жителите на Белгия са емигранти. Дори годеникът на нашенката е сигурно или арабче, или негърче. Иначе, защо да не се спомене, че е българин или бял човек? Така или иначе, стана дума вече за тежка инвазия на исляма в Европа. И нещата ще стават все по-зле. Докато не се даде власт на крайно десните партии, които да заменят днешните еврогейски политици. А това, което сега става по границите, с пускане на всякаква ислямска измет, е безумие и сурова геополитическа грешка, за което ще се окайваме, но без шанс за връщане назад. Тежко бъдеще и начало на шериат в Европа - това е, което ни чака.

А, пък "вашенките" с инициалите мож ли се сети колко са "българки".

"Всеки трети мюсюлманин в Белгия заявява, че не харесва западния начин на живот и че възприема законите на исляма като по-висши от местното законодателство." Гответе се за шериата... благодарение на хора като Меркел и сие.

Аз съм благодарен на редовия евродебил, благодарение, на който "Меркел и сие" си лудее на воля.

брюкселците са навикнали да мачкат българи ..

Пък какво казват западняците?Ние няма да се поддадем на страха,защото те (ИД)ще са победители!Видяха се колко струват!!!

Новините на другаря от интернационала На Цименто - Брюксел, паника, стъпкани българи......после дай нещо за Путин - здрав, прав, Русия силна ...чисти внушения, обаче стотици маймуни се връзват на тия медийни манипулации...

Тия българки дето "от години живеят в Брюксел" са ни ясни какви са , представители на евробюрокрацията, наши хора набутани на топли безотговорни местенца, на фантастични за българските стандарти заплати, които се плащат от нашите данъци, заедно с пътни в бизнес класа, бонусчета и всякакви други екстри. И за може тези отрепки да поддържат този стандарт постоянно ни измислят все нови и нови данъци, такси, осигуровки и т.н. От тази година вече ще търсят данъци и от починалите ..........

И вечерят в скъпи ресторанти

Улица Neuve и въпросният мол са рлюбимо място на арабелите - чак е неприщтно да се пазарува там, и който мойе избягва. Да не говорим, че няма кой знае какво разнообразие от магазини - същите ги има навсякъде. на мен лично ми е най-спокойно на такива места, щото си казвам, че местните талибани не биха нападнали подобен обект. И метрото дето го гръмнаха обслужва белите квартали. Има спирки и линии, дето опасността от тероризъм си е нула. Но нека се поупражняват в евакуация, може да потрябва/

Гледайте само, какво ще става от тук насетне. Новини, като тази ще са ежедневие и нещо нормално.

Ясно е, че в Европа трябва да се научим да живеем както живее Израел -- с постоянна заплаха за атентат и психологическа готовност за него. Иначе ще се побъркаме и избиеме взаимно... И като си помисля, всичко това става заради политиката на една шепа хора управляващи сега Европа и техните идеи за мулти-културализъм!

Определено трябва да свикнем с мисълта за атентати. Дано тогава да осъзнаем, че жертвите на пътя са 1000 за всеки един умрял в атентат. И ако може храбрите патрЕоти най-накрая да спрат да се вайкат, че 5-10% от населението е мюсюлмани и кой знае какво щяло да стане.

Оххх, отегчих се вече...

Животът в Белгия и Франция вече няма да е същият. Само това е сигурно. Възможностите са само две, за съжаление. Или ще живеят както и в момента в страх от терористични актове, каквито ще има, или да тръгнат по пътя на Сирия и донякъде на Израел. Ако ние бяхме в тяхната ситуация, гласовете за сирийския път щяха да са преобладаващи!

е да са "отегчаващи","отегчаващи" - колко да са "отегчаващи"

Някой да се е сещал, че в нашите молове, ако някой реши, може да стреля необезпокояван поне половин час докато пристигне полиция. А и като ги знам какви са ни кекави полицаите, и да пристигнат, само ще се ослушват отвън още ли се стреля, за да влязат.

E?! То и на улицата някой може да започне да стреля, и с камион да те гази!

Нов начин за тероризъм. Някъде където има много хора само извикай "Алах акбар". Обезумялата тълпа ще се изпотъпче до смърт сама.

Нали уж западняците разправяха, че не ги било страх и си пиеха спокойно шампанското. А сега само някой да подвикне нещо и ще се прегазят като добитък, недай си боже някоя кола да свирне с клаксон... Вместо да отричат проблема, трябва да го признаят първо, това е първата крачка към справянето с проблема. Иначе ще става и по-зле

Докато го "признаят", вече ще са под ислямско робство.

Целта за всяване на постоянен страх в населението на Европа е постигната. Много жалко за европейците...

Браво, браво ! Нали точно такъв ефект искаме да постигнем с талибаните в Европа. Европейците трябва да се чувстват несигурни в техните домове и да предприемат действия за напускане на Европа и сдаването и на Исляма !

Извода е един - вечеря се в вкъщи или в ресторант , а в молове се гледат рафтове или по-точно се правим рафтинг !

Добре де, нали сте най силни най умни, защо ви е страх???

Щото са едни добри овчици... пардон душици.

Силни и умни, ама балами - мислят, че щом има уши, ходи на два крака и говори, значи е човек.

Интересно що в някой музей не настъпва такава паника, ами все в молове! Да не би да е от интелекта на посетителите?

Че, кай ти ходи в музей???

Ми щото къде ша одат на музей талибаните? То там с комбайн да завъртиш, я намериш 10 човека, я не ... А и приличното музей сканира за патлаци ... Друго си е да идеш у мола, дето е пълно с добитък ...

извод от статията - Европа е заразена със страх от бомби. Тероризмът на джихада постигна победа в сърцето на Европа. Политиката на Меркел, Брюксел и сие даде поразителни резултати.

политици са за предпочитане пред победители като Асад! И в Сирия положението не е цветущо!

Паисий

явно говориш за "твоите предпочитания". Не говори от името на всички хора, щото различните хора имат различни политически предпочинания.

На тея двамата келеши сега трябва да им теглят един здрав бой, 'щото види се, не им се е случвало досега! После им е нужен един хубав дранголник поне година, но на крадеца ще му се размине заради възрастта; другия не казват колко е годишен, ако са го установили кой е, изобщо.

На двамата келеши трябва да им теглят един здрав бой А на меркел, килъри, обама и останалите политици, които доведоха нещата до тук? - На тях какво?

интересно, колко време, тези неописуемо тъпи същества са стояли и гледали как тълпата лети към тях !?

Какви са тия "Отегчаващи вината обстоятелства"?

Другото на "смекчаващи вината обстоятелства".

От едни пижами такъв страх, ами ако Путин каже бау, как ли ще реагирате. Смешен ЕС.

Разсмя ме от сърце .... Ха ха ха

РЕКЛАМАЦИИ КЪМ АНГЕЛИНКАТА И НЕЙНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ОТ ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО ДО ДЕН ДНЕШЕН

То не е смешно, ама как ли се кефят истинските терористи на тази случка!

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!

"кражба при отегчаващи вината обстоятелства" утежняващи не е ли по-правилна дума?

Отегчен брюкселски туземец се е провикнал "Бомба".

Коментар на политиците за случката: "Да кажем НЕ на страха". Да де, ама досега колко политици са били взривени или застреляни при атентат?! Те лесно ще кажат НЕ на страха, след като ги пазят стотици гавази!!! Стадото да му мисли, дето ги избира таквизи...

където и да сме ,все ще сме най-стъпкваните .

Бойко е виновен!

Нормално - еврогейското стадо покани хиените да им станат братя. Сега ще има да търчат като обезумели само като чуят "...бар" или помиришат запалена клечка кибрит. Каквото някой сам си направи, никой не може да му го напави. Жалки нещастници. ПП А тези две пикли са отишли да живеят на чисто и на спокойно - хак им е!

Лисици с овчи кожи, поканиха от името на еврогейското стадо вълци в овчи кожи.

За да престане този ад, в който ни убива или ще умрем, всички мюсюлмани трябва да бъдат изселени от Европа.

какво чакаш ,почвай да извозваш първо трафикантите,които ни ги доставят !

Ема, бат Бойко е мин.председател и протеже на Меркел, пък тя е подчинена на Бонга Бонга, пък той е на разпореждане на...