Ковачевски: На преговорите с България имах усещането, че някой ме реже с нож в корема

Чувствах същото като македонските граждани, но в крайна сметка трябва да вземете решение, което засяга бъдещите поколения, заяви премиерът на западната ни съседка

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски: На преговорите с България имах усещането, че някой ме реже с нож в корема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този, що да не го порежат наистина, за да види, че не е едно и също. Бих препоръчал, също, да си признае, че е българин. Както И още 2123000 македонци.

Не през корема а отзад нейде, те е било рязането.

С кражби,и, фалшификация,не,се,създава,идентичност!,А,вие,господа,северно-македонци,точно,това,правите! С Сашко,македонски,и,гърците,не,ви,мина,номерът,и,спряхте,да,сте,антични! А при наще предатели успяхте! Но целукупният,електорат,сам,си,е, виновен,щом,допусна,тези,кражби,гарнирани,с,обиди,псувни,и,какво,ли,още,не към майка България! Не знам,къде,ли,спинкът от ВМРО,вместо,да,поведът,истинските,българи,на,протести и митинги! Жалко...народе???

Титовизмът и македонизмът, сръбскоруската пропаганда са осакатили северномакедонците. Да ти дожалее за такива хора. Те са като дърво без корен и страдат когато сега им казват истината за българската история и лъжите с които са отрасли.

Запетайките май са ти безплатни

Истината боли.

С*ало му се е

Е като те режеше нещо в корема, не можа ли да се сетиш че за това е виновен обърканият ти идентитет и тези които ви го объркаха. Или си мислеше че българите са виновни. Идиот.

Другия път няма да бъде само усещане и после няма как да разказваш, отцерогател родоотстъпник, мърша сърбокомунистическа... ще остане само червена миризлива локва!

Макетата голям го вадят но в Европата всички са с български паспорти,още 20-30 години и всичко ще си дойде на мястото

Ковачевски, на колко години беше като гърците ви режеха в корема, и колко години продължи това? Разделяйте Албания от Република Сръбска Македония и скоро и те ще ви наложат вето, вече като страна приета в ЕС.

Си помислиха, че света се върти около тях. Никакви преговори в канала.

А требеше, да усетиш нещо из одзадзе, ама, не като да те реже, а да влази.

Този май описва собствените си менструални болки ! Нищо, след 2 дни ще му минат до следващия месец.

Що не си е........ш майката,маке скапано

И ти да си е.... маиката бугар скапан.

Ти Исто ли си или Ристо, че нещо недовършено има в теб?

Все едно Исус на македонски да е Исус Истос, господ да ме прости че споменавам грешно името му+

Щото ние,българите не сме цигани като вас,макетата и не посягаме като ва на майките си,мангал :)

я, виж ти, озъбените, лаещи като изоглавени, нагли помияри се оказаха нещастни опикаващи се жертвички..... северомакедонци, сър.

А да те резна отзад сякаш ли?

Като чуеш истината и викаш все едно нож те реже. Кажи сега женати като е българка пак ли нож те реже. Лицемери долни.

Tози плешивия какво плаче. Трябва да ги оставим да чакат 30 години тези НЕБЛАГОДАРНИ СеверноМакедонци,както го направи Гърция докато си сменят името.

Шут. Целият им политически елит се състои от палячовци. Обикновените хора много добре знаят, че са българи. Всеки си пази документите от баба и дядо. Родовата памет не може да се унищожи лесно.

Ами що не взе "но-шпа" та да освободиш газовете

Античнки герой, чиба ве

Обикновен тъпанар от западните покрайнини, говорещ на тежък диалект със сръбски акцент и обща култура на попова лъжичка

Много точно казано, дори не изчетох всичките му глупости! Какво отношение можем да очакваме от тези хора

Тези са втръснали на всички с тяхната"идентичност" и "език" а у нас никой не се интересува от тях, Сев.Македония не представлява интерес за обикновените българи, никой не ходи там, затова и закриха новооткритата самолетна линия. Македонците просто са група прости и елементарни балкански субекти озовали се по някаква историческа причина на парче гола земя която е само камънак

най-голямото предателство на продажните ни политици - да се отрекат от Македония. Допуснаха под натиска на господарите си да се признае официално , че македонците не са българи - лъжа , насаждана от 19 45г до сега, да се признае за език едно наречие на българския. Бог забавя, но не забравя, ако си мислят че ще им се размине за това предателство

Че македонците някога могат да бъдат отново Българи? Или Украинците Руснаци ? Или австрийците германци ? Или шотландците англичани? Общото ни минало не означава че не сме различни сега . Чиста загуба на енергия е да си губим времето с македонците. Има толкова по- истински теми с които да се занимаваме днес ! Македония е токсична тема която не води до никъде !

Имал си усещането че някоя глава те цепи отзад .Нещастник !

Защо се занимавате с тези идиоти и им публикувате глупостите ?

Boli

Като те боли си вземи аспирин и ще ти мине!

Стига вече с тия македонски простотии, да се оправят изобщо не ми пука какво говорят за нас. Изгубени са.

Ajde blgarceta cestitajte ni nacionalniot praznik 11 oktomvri,den na vostanieto protiv blgarskiot fasisticki okupatorPokazete deka ste Evropejci.

Аре честито.:)

Blagodaram bratko

Nacionalniot vi prazdnik skoro ke bide tozi na velika Albania

2/3 ste Makedonci,njama Blgari

Маке недоклатено, ти си последният който ще каже на кого какво да показваме. Чети българска история. Няма друг начин.

А когато се молеше да ви дадем ток, и тогава ли го усещаше ? Защо ли нашите тъпанари се занимават въобще с вас ?

Горкичкият! ;)

С македонците си живеете в топлата мараня на историческа пръдня и се унасяте в сладка мечтателна дрямка. Докато се дърпате да прочетете историята, каквато е, се избутвате гъзнен към Албания, която скоро ще ви е собственик. Тогава миграцията към Родината България ще се увеличи още повече, ще плъзнете и към Европа, а териториите ще станат шиптърски, т.е. изоставени от национални предатели. Каквито и днес сте, понеже не си знаете коя ви е Родината. Като украинците сте объркали името на региона, който обитавате с името на държава. Район без нация не е държава, а заблуда. Вие сте си българи, но по-сбърканата част от българите. Детите ви са се молила в българска църква, говорите български с граматика, създадена в български иснтитут по изискване на СССР, в кръвта ви тече българска кръв, която обаче вече смесихте с шиптърска. България опази кръвта си от турците цели 5 века, вие за 50 години вече си дадохте задниците на жените си на шиптърите и скоро няма да ви има. Жалка безродна картинка сте. ЕС ще ви дооправи, понеже сте сбъркани. Украйна номер две. Но след като ви реже реалността в корема, няма как да го разберете. Ето това се нарича зомбирани мозъци.

Само показва колко права е България с това вето. Нации построени на основата на омразата нямат право да бъдат наши съюзници.

А нямаш ли усещането, тъпанарино, че някой ти бърка с нож в задника???

И ти ли, Бруте?

по последните изследвания се оказа ,че Сашо Велики бил любител на гръцката еднополова любоф.

А винаги се е знаело и е стар факт

Маке=укропитек=афроамерикан=помак=киборг

Абе македонеца, да оня дето питаш какво било името на България на турски. Я кажи как се наричаше твоята велика държава македония по времето на турската империя? Упс-никак. Щото не съществувахте нито като държава нито като народ. А преди това как се наричахте? Пак никак. Хайде да ти задам един по-лесен въпрос. А да кажем 1930 година как се наричахте като държава и народ? Упс-пак никак, щото не съществувахте и тогава. Съществувате като държава и народ чак когато коминтерна с помощта на българските комунисти и сръбските комунисти ви направиха държава и народ. Значи приемате си го ,че съществувате от тогава и няма да имате проблеми. Вземете пример от щатите-и те нямат стотици години история пък гледам въобще не им пречи.

На САЩ им пречи и още как! Виждаш само 200 години развитие на събитията. И само повърхността. САЩ са упоравлявани от група евреи и при това за пошли цели, за война и хегемония. САЩ са лош пример, не говори, че не им пречи. Технологичният прогрес им компенсираше до сега липсата на истинска нация. И измислени парадигми. Днес САЩ е пред социална катастрофа по показатели, далеч по-лоши от икономическите. Едно общество на упадък. 2021 емитираха 40% от всички долари, емитирани някога в историята! Това говори ли ти нещо? Не казвай, че не им пречи, защото пречи не само на тях, но и на целия свят. Болно общество, отказващо се от родовите си корени. И РСМ ще я лапнат и употребят. Само че до тогава постоянно ще им повтарят как са македонци и каква велика история имат като нация - докато им изсмучат т.нар. "народност" през задника и РСМ се превърне в шиптария. Един вид ще се окажат съвсем явно предатели на Родината си, защото ще сдадат и територия на други. Така България е завладяна от Османската империя - когато местни управници са се давали на султана срещу защита. И ги е защитил, но местните управници са си губели главите след кратко време, а териториите са ставали османски. Тези безродници ще дадат територията на шиптърите, понеже са с промити мозъци и не виждат реалността.

Почети малко история, че ставаш смешен. Югославия е създадена след Първата световна война, благодарение на Запада. Никакви комунисти нямат участие в това.

Абсолютно вярвам че боли да са ти промили мозъка че си пряк потомък на Александър Велики и в един момент да ти покажат акт за раждане че си от циганският квартал на България!

Да обявим Република Северна Тракия и Република Южна Добруджа. Те има многовековна история и идентичност къде-къде повече от тези селяндури-политици в Скопие.

Казва се политичари... специално за македонските, но думата е иронична за всички политици.

Мръсни, гадни , злобни, българи. Ганьовци, какво ви означаваше името на турски, нещо гадно беше ?

Татаро-фашистки ток ли ползваше, докато го пишеше това? Ми значи и ти не си по-добър. Когато изключиш всички електроуреди вкъщи, само тогава ще те призная за истински македонец.

Във вените ти тече същата кръв. Баба ти се е молила в същата църква. Ти си този, когото мразиш. С една разлика - живееш в района Македония. Както други живеят в Тракия, в Дунавската равнина, в Добруджа. Една кръв и една народност си с тях. Езикът ти е съставен от институт в България, по нареждане на ЦК на СССР! До тогава се е считал официално за български диалект. Убеждението ти, че си друга националност е по пропаганда, която е предвестник на нацизъм. Понеже националност нямате, което е ясно като бял ден. А хомосексуалистът Александър е бил просто поредният луд и находчив мъж, който е въвлякъл в смърт бая народ. Утрепали са го чак в Индия, докато е търсил как да задоволи желанието си за власт и секс. Ако си християнин, ще се отречеш от наследнието Александър Македонски. Изобщо сте едно противоречие, породено в психиката ви по силата на неестествени скроени парадигми, тичпично за изкуствена държава. Реално поглдано плод на извраътено социалистическо разделение. Много са негативните последствия от комунизма, вашата проблематика е едно от тях. Вярно боли, и нас останалите българи ни боли такъв измислен отказ от корените ви на наши братя, наша кръв. Започвам да ви чувствам като чужди, защото вие го правите. А имам приятели от вашата държава, с които сме си един народ, както е. Нашенци. Държим един на друг като от една държава. Ето това, когато започне да боли някого, става много лошо. Боли ли те от добро, сбъркан си.

И за да си завършите сбърканията така, както следва от нея, шиптърите скоро ще ви управляват. Защото сте без нация, безродници. Отделили сте се от корена си, който корен дава сила на общността. Силата си загубихте от сбърканост. За това скоро ще сте други, а не тези, които сте. Но което е сбъркано в главата, няма как да го поправиш зорлем.

Ей транс педал турците са използвали това име за всички неверници капут мръсен

А какво си мислехте северняците, когато шиптърите ви пор,еха от зад и приехте шиптърския за втори официален език?

Заради интересите на някои,, български"политици, България трябва да бъде унижавана и убиждана от тази мръсна долна зган, македонците, който иска да идва в България, но заради една шепа хора трябва да се подлагаме на унизения, макрон щом държи толкова на тях, да си ги вземе у Франция, ние имаме мнение и искаме да си го изразим и държим на него,и то е, не желаем никакви македонци нито в Евросъюза, нито у България, наглостта и ще създаде не виждани проблеми и войни в света, НЕ НА РСМ В ЕВРОПА, това е посланието на милиони българи в България и по света

но клекнахме...

Колко жалко изпълнение на поръчков коментатор:))) Ако все още не си разбрал въпреки че се съмнявам, в момента този говори буквално за френското предложение. А оттук нататък благодарение на това френско предложение проблемите с македония вече не са по наша вина както този същият се опитваше да го представи досега. Оттук нататък не изпълнението на френското предложение е само и единствено по вина на така наречената македония. Ама не ти е изгодно да го казваш нали?

ВИЕ СТЕ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА С ИЗМИСЛЕН ЕЗИК И ИСТОРИЯ ОТ 1944 Г.

Те са имат за древни македоничари с български цар, а врякат като опарени бивши титовски югославяни.

И седмица по-късно тичаше в София да се мазниш за татаро-фашистки ток?

Ковачевски: На преговорите с България имах усещането, че някой ме реже с нож в корема По-скоро е имал усещането за нещо твърдо отзад.

Така е с потомък на Александър Македонски. Все му се иска да усети мъжка ласка, не като нас хетеросексуални варвари.)))

Аз македонски език не съм учил, но го разбирам прекрасно, въпреки че ме напушва смях, като от всеки селски диалект. Относно македонската нация, дето се развява като знаме и се късат ризи за нея, следва да се попита и Албания какво мисли. Фалшивите, съшити с бели конци идеи умират бързо, като се смесят с реалния свят. Македонската идея може да съществува само в македонски вакуум от плескавици:)) Извън него ще се саморазпадне:)))

Този македонизъм е посят от сърбите далеч преди 1944 година или някъде покрай освобождението и често самите македонисти цитират сръбски фалшименто източници за "твъденията" си.

има нужда някой постоянно да му слуша глупостите.. Наградете него и останалата му пасмина с мълчание.. Нека се къпят в сръбската си локва и да ни оставят на мира!

ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ С УСЕЩАНИЯ, А С УМ И РАЗУМ. И БЕЗ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

Посърбени българи сте, това сте вие. Тъжна картина.

Вас никой не ви иска. Само ревете.

Макенци, говорете си на селски език и да ви видят ума. Поне украинците няма да са единствените идиоти, наблягащи да говорят като селяни. Може да се сприятелите и да създадете интернационал на идиотизма.