Слагат 5 ”легнали полицаи” на смъртоносен път

5 от т.нар. "легнали полицаи" за ограничаване на скоростта ще бъдат поставени на пътя в созополското село Крушевец, където граничен полицай прегази и уби бебе.

Обратно в новината

Коментари - Слагат 5 ”легнали полицаи” на смъртоносен път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поставянето на легнали полицаи не е гаранция за нищо. Всичко зависи от хората, които са зад волана. Този бавно развиващ тип, както се е качил пиян, и през легналите полицаии ще мине с бърза скорост. Легналите полицаи само усложняват движението по пътищата и развалят допълнително така или иначе отчайващо трагичните коли в България.

а защо не сложат убиеца на детето да легне на улицата вместо "легналия полицай"? доживотен за такъв и санкции за тези, които са го наели на работа.

To в това село 2 деца имаше и те убиха едното..

kikuno

Защо трябва за нещо толкова елементарно някой да плати с живота си .Мисля ,че и хората които непосредствено са потърпевши или под постоянна заплаха трябва сами да вземат работата в свои ръце в такива случаи.Ако на такива опасни места непрекъснато се поврежда умишлено настилката и се поставят знаци накрая и онези от които зависи ще се принудят да отстъпят.

настилката си е повредена и неумишлено. защо мислите само за лошо? хайде да помислим за нови пътища! околовръстни, обиколни, тангенти! и като се построят да се забрани на 100 метра от такива пътища от двете страни да се вкарва в регулация и да се строи. тия мозъци къртят рекорди по тъпотия. до сега най-"умното" беше легнал полицай. сега и умишлено повреждане на настилката. гениално. вие мислителите сте на нивото на пияния граничен полицай. за него идеала са пиенето, луканките и гуляйджийството. за работа не го търси. и вас за работа не ви търси

От всички полицаи най-добра работа вършат полегналите

каза ли нещо или просто си почеса езика?

И 5 качулки не помагат!

Някога, когато се переше на ръка в корито, имаше едни "дъски за пране" - дъска около 60 на 40, на която беше закрепена вълнообразна поцинкована ламарина. Търкаш прането о вълните на ламарината и мръсотията пада по-лесно - само ръце да имаш ... Ако ще целия път през населеното място да го направят на вълни като тази дъска за пране, а не само 5-6 полегнали не знам какви си да сложат, пак ще се намерят идиоти и пияндури да направят белята.

Скотовете ще си чупят трошляците. Лошо няма. Булгаристанска проста измет. По добре да изкопаят противотанкови ровове. И отрепките пак ще се самозатриват.

Ей, рязания, внимателно с това "Булгаристан".

на няколко пъти се издава, че е турче!Но е от продажните турци!

Гърбици лесно се строят. Трудно се променя манталитет. А ние даже не сме започнали.

Сетела се Мара да са побара ... Пак няма да има виновни чиновници..

На нашата улица в София 6 години молби пишем за пешеходна пътека. Накрая туриха знаците и ги чакахме(по-точно пак писма писахме) още една година да я боядисат. Полегнали полицаи или самата пътека да е повдигната казаха нямало как да стане въпреки че от тази страна на улицата живеят близо 1000 човека. Та така и в това село като убият някой и изведнъж се намират не един ами 5 полегнали полицая да сложат.

на българския управник поставката за шапката може да роди единствено легнал полицай. за пътища, заобикалящи населените места никой не може да се сети. а ако някъде случайно някоя управа се сети да направи обиколен път, то материала веднага започва да вкарва земите около пътя в регулация и да строи къщи, магазини, заведения и... започва мрънкане за пешеходни пътеки и за легнали полицаи. и извинявам се, ама тоя пияния и през легналия полицай щеше да мине и да се качи на тротоара. просто е бил пиян и пътя му се е виждал двоен или троен

А някой каза ли им на тези специалисти, че нямат право да поставят подобни препядствия на главен път?

това все пак е главен път за газене на деца ГАЗИМ С ПРЕДИМСТВО щото съм у джиб - разбрали у е ей галфон - нема кат мат пат ЯСНО - я че ви е.а май..та на тъпата държава

чети законите на страната. не съм го измислил аз.

препяДствия?

фактите представени от официалните източници трябва да се четат така: полицаят, обвинен в убийство по непредпазливост е оставен за постоянно в ареста - всъщност истината е - полицаят е държан в ареста поради страх от саморазправа и ще бъде пуснат, когато случаят се позабрави и единствените, които помнят смъртта са близките на бебето. бяха сложени 5 легнали полицаи, които да предотвратят бъдещи инцидентни - всъщност означава подготвя се онеиняването на пияният убиец в бъдещият съдебен процес - вината ще бъде хвърлена на необезопасеният път. Забележете и обвинението - смърт по непредпазливост - до колкото знам при липса на спирачен път, какъвто е случаят, обвинението може да бъде направо в убийство.

забравих да добавя - повдига ми се от общество, което е съставено от индивиди, които са склонни да прикрият убиец само защото им е приятел или колега.

Не мога да разбера как кмета може да е спокоен когато на пътя се поставят "легнали полицай". Трябва да се променят трасетата на всички "НАТОВАРЕНИ И МЕЖДУНАРОДНИ" пътища да не минават през населените места, не може да се продължава с тази простотия-ТИР-ове да преминават между къщите и да се поставят "легнали полицай" за да се ограничи скороста .

Абе що така в Германия не съм видял нито един ""легнал полицай". А е единсвената държава без ограничение за скоростта по магистралите. Как така хората тука чакат по 10 мин да премине патка с патенца която пресича шосето (без майтап - редовна практика в Олденбург) или ичаква зайците който живеят на кръгово движение да се приберат в тревата (пак не е майтап - практика в Муенстер до българския ресторант). Май не само държавата е виновна, а някой други хора дето се намират зад волана.

Както винаги в България, се сещат след като стане трагедия. Това шосе да не би от вчера да е натоварено?

И 20 да сложат ,след като няма съзнание ,в главите ни!? Кой с купена книжка /45%/ ,кой пиян /40%/,кой надрусан с дрога /65% са жени/...

Ъ

По-правилно е да сложат легнал на пътя граничния полицай предизвикал тази трагедия...

в България е така открай време - след дъжд качулка!

цялата държава да я залеят с пътни полицай пак няма да спрат идиотите

А все пак в тая "държава" живеят и около 20% не идиоти!!! Ама ...карай да върви-покрай сухото -и суровото.