Коментари - Косово си прави армия | dnes.dir.bg
назад

Косово си прави армия

Парламентът на Косово вчера одобри инициативата за превръщането на полицейските сили за сигурност във въоръжени сили, съобщи ТАСС, като се позовава на телевизия РТК.

Обратно в новината

Коментари - Косово си прави армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафията в Косово си прави армия !

Косовската мафия си прави Армия !

Наборна ли ще бъде тази армия или платена ? И ако е платена с какво ще я финансират като нямат никаква икономика? Само на трафика и кинтите от ИД не могат да разчитат да връзват бюджета

Тази "армия" от гадни албанци наркотрафиканти и търговци с органи Русия ще я унищожи за два часа. Мисля че следващата мисия на Велика Русия ще е да възстанови мира и правдата на Балканите като върне Косовска област на Сърбия и нарита шиптърите. А хачито дано да и го пратят на парчета на вещицата еврейка Мадлин Олбрайт. Някое парченце може да оставят и за първата и дружка "хубавото" турско Наде.

Sibirski

11 ОКТОМВРИ 1999 ГОДИНА В Прищина българският гражданин Валентин Крумов е убит от албанци. Той е бит и застрелян, защото говори на "неправилния език", т. е. на български, след като е провокиран от група албански тийнейджъри. Убитият 38-годишен българин, посвещава живота и работата си на борбата за мир, има стаж в турското посолство в София, а от 1994 живее в Ню Йорк и работи като нещатен сътрудник към ООН. През декември 1998 година получава докторат по политически науки от университета в Джорджия и е стажант в Центъра за международна търговия и сигурност, като изучава икономическите промени в съвременна Русия. Валентин Крумов знае 6 езика и е експерт по въпросите за Източна Европа и Балканите.

Как го изядоха сърбите за Косово кеффф!

Sibirski

И за този загинал българин също ли ще се кефиш, мършо? 11 ОКТОМВРИ 1999 ГОДИНА В Прищина българският гражданин Валентин Крумов е убит от албанци. Той е бит и застрелян, защото говори на "неправилния език", т. е. на български, след като е провокиран от група албански тийнейджъри. Убитият 38-годишен българин, посвещава живота и работата си на борбата за мир, има стаж в турското посолство в София, а от 1994 живее в Ню Йорк и работи като нещатен сътрудник към ООН. През декември 1998 година получава докторат по политически науки от университета в Джорджия и е стажант в Центъра за международна търговия и сигурност, като изучава икономическите промени в съвременна Русия. Валентин Крумов знае 6 езика и е експерт по въпросите за Източна Европа и Балканите.

това ще е първата армия финансирана от престъпна дейност щото там икономиката е базирана на контрабанда и криминални дейности

Тръгнат ли си KFOR много бързо ще се върнат при майка Сърбия тези идиоти !!!

Стига ревахте за БНА бе, добре, че разтуриха тоя оял се апарат. То може патриотизъм, ама важното е КОЙ ще е "бащата", за който ше пускаш децата си на смърт! Мислете с главите си!

От 5 години си правят армия! Но си имат KFOR! И не им пука!

А стига драскали щуротии!! НАТО ни оставило без войска, дрън-дрън! Каквото сам си направиш и най-злият ти враг не може да го направи! Стига ревали за тая войска-всички ревящи в дира-веднага във войската до гроб!

След влизанетони в НАТО явно по заповед на нашите приятели си унищожихме армията!

Основнота зада на всички до сега правителства след влизането ни в НАТО бе да разоръжат България!