Коментари - Хашим Тачи е новия президент на Косово | dnes.dir.bg
назад

Хашим Тачи е новия президент на Косово

Парламентът на Косово избра за президент външния министър и бивш премиер Хашим Тачи на третия тур от гласуването на напрегната сесия.

Обратно в новината

Коментари - Хашим Тачи е новия президент на Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хашим Тачи е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК!Той оглавяваше престъпните военни групи на албанците извършили хиляди престъпления срещу сръбското население в Косово,но нали е слуга на САЩ!

що за глупости. все едно да кажеш, че евреите са новия "световен ред". пък редът им - пълна анархия, престъпност, алчност, смърт и унищожение...

Косово - ИДИЛ на Балканите.

Международен престъпник с човешки органи, проституция и наркотици. Подкрепян от САЩ. Наистина най-подходящия за такава "демократична" република. Още доста сърби ще унищожи.

На тази държава точно този и подхожда за президент - пожизнено

наркотрафикант,изнудвач,рекетиор и продавач на органи взети от убитите православни сърби,лика прилика с нашата банкянска тиква,двамата са престъпници откъдето и да ги погледнеш.

Или по известен като змията

мястото на хашим тачи е в затвора или гробищата.този човек е престъпник откъдето го погледнеш.би било добре да посети затвора преди гробищата но както доиде.

един американски тирорист се докопа до властта

ето товыа хамерите и техните васали европеици - този се занимава с тконтрабанда с човешки органи и наркотици - може и да го сложат на местото на Юнкер (макар е е и по тъп този юнкер от хашима)- пълна цигания

НА ФОНА НА БОРБАТА ЗА ВЕЛИКА ТУРЦИЯ , НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ,ЧЕ ЗАСЕГА ТИХО СЕ ЗАДАВА БОРБА ЗА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ.

Ако сърбите го бяха очукали този 1992год. сега нямаше да има КОСОВО

Коментарът ми "накърнил" "доброто име" на Х.Тачи, Ермангала, Идьотоглу и Б.Б (и двамата), разбиииш ли.

Естествен избор на президент в една държава, поделена между няколко престъпни клана, най-мощният на които е на бившия терорист, по-късно - умерен терорист, после - бунтовник, накрая либерарски демократ Хашим Тачи.

Не забравяй и основното му занятие - наркотрафик...

За мене, най-гадното бе, че бившият главен прокурор на международния трибунал за Косово Карла дел Понте я уволниха, защото доказа, че по време на войната и след това, подчинените на Тачи са се занимавали с търговия на органи вземани от живи хора - сърби, цигани, дори и албанци (естествено от неговите противници). След това, тя написа цяла кига на темата - документална. Ама какво от това...

Доказано е много кратно че Косово е престъпна терористична държава , би било изненада ако друг а не тоя бандит стане президент. Тероризма , наркотрафика и търговията с органи сега ще бъдат защитени на 100% от закона. Да им е честита демокрацията ....

Освен останалото в новината,има един много важен елемент на когото никой не обръща внмание.... "Лидерът на опозиционната партия, "Албин КУРТИ""...... В България е "КУРТОВ",в Гърция е "КУРТИС" или "КУРТИДИС" ,в Сърбия е "КУРТИЧ" и в Румъния е "КУРТА"...... Това,вместо да ни обединява,води до караници от типа "всичко е наше ни го взеха",от безмозъчнте индивиди на всяка от държавите ни.......

To, ако става въпрос, имаше и един италиански футболист Алесандро Костакурта.

Ем, то и на немски, и на турски е "Курт".

"На който" брат "на когото" е за човек.

този шиптар е доказан военнопрестапник и терорист.срам за цру дето го нагласи за президент.

Да,сега ще наведат глави.... От ЦРУ са известни с тяхната чувствителност......

България една от първите призна тази изкуствена джихадистка държава, която ни затапи от запад. Така предадохме отново българите в Македония, която я очаква същото по плана на САЩ.Дадохме и въздушен коридор срещу Сърбия, нападната от агресора НАТО на Великден. Затова никой не ни обича на Балканите.

Сега ще започне бурна търговия с мафиотската област Косово. БОЙЧЕ да опъва килима на летището да посреща брато си Хашиш. Може да му подари Лилето за харема.

Хашим Тачи е "добрият" в тоя тъп филм, щото е човек на говедарите. Това е всичко, което трябва да знае ПРОСТОлюдието... или тъпоговедието, за по-ясно. Защо е човек на говедарите, е въпрос за напреднали - защото ръководи всичките три стълба на косовската икономика: 1. търговия с наркотици, 2. търговия с робини - отвлечени от улиците момичета за проститутки, 3. търговия с човешки органи от отвлечени от улицата и живи изкормени деца и младежи.

Сега е ред на наш Боко да отиде и да се разцелува с главореза Тачи! Какъвто си му е табиета. Пфу, позор!

Той Костов го разцелува ,преди години когато беше на посещение у нас.Но тогава той беше още неизвестен ,най-обикновен наркотрафикант и трафикан на човешки органи.Все още не се беше обзавел с "демократична"окраска

Вижте кои са ни приятелите Израел , ФАЩ и Хашиш Тачи ! Народните предатели соросоядите , тоже ! После що БГ си заминавала !?!

Нещо не си разбрал, пумияре. Заминава си Терорусия.

Ааааа, сега разбирам защо Терорусия бясно изкупува злато. То било за пред умиргане, за изотзад.

Хашим Тачи е албански главорез и терорист, но е момче на САЩ и следователно дори да яде малки деца те ще си го пазят! През турското робство албанците са изклали десетки хиляди българи в Западна България. Стотици села са били изпепелени, хиляди жени - изнасилени.

Тачи е военопрестъпник и това много добре го знаят и Европа и Америка.От една /интимна/връзка с Олбрайт направиха държава.Бил съм в Косово на мисия.Проклети да са и сечейство Клинтън.Когато бях там идва Клинтън и косоварите бяха му направили паметник който той си откри и през това време звънеше на Хилари да и покаже с телефона си неговия паметник и беше много горд.Проклети да сте, че създадохте и тая база Бондстиил да ни наблюдава и да ни трови.Има и много други неща ,но да не ви отегчавам. Нека да не бъдем наивни и да не вярваме безрезервно.

Само исках да кажа, че е твърде съмнително мексикански сезонни работници в САЩ да си направят там държава с президент и парламент. Не за друго - просто е далече и няма как да получат подкрепа от сръбската авиация.

А пък аз съм новият президент на междублоковото пространство! Какво му дреме на обикновенният човек, за псевдо-президента на една псевдо-държава, която сама по себе си е един резерват за неориентирани албански сърби резаци, който НАТО създаде за да не бъдат терминирани от законните собственици на тези земи - Сърбите. Които пък не мога да понасям ама това си е друга тема!

Тачи Президент = Местан Президент ... със същатата евроатлантическа подкрепа като на Косово ... ама този филм ще го гледаме в БГ 5-10г. по-късно ... на печелившите честито ... за другите Т2

Той иначе Местан много обича България. Също както Тачи обича Косово. Па тва си е далаверка и голема придобивка.

Хашим Тачи, Мило Джуканович, Бойко Борисов

...каквато държавата-такъв и президента. Сега се готви същата формула и у нас. Следете метлата.....

Браво, поздравления. Този не беше ли военнопрестъпник?

Не. Военнопрестъпник е Путлер. А този не е.

симпатичен мъж е :)...външно..хм

с този череп и жълта кожа, да, интересен, на кого ли прилича?

Престъпник!

Албански сезонни работници в сръбската област Косово забравили да си тръгнат, размножили се и взели, че си организирали държава-катун с президент отгоре. И парламент. И много смех.

Такава държава нема, нема и да има. Който бг управляващ я е признал, го очаква съд един ден. Скрийте тая престъпна свинска зурла на снимката !

Велик демократ.

Терорист и наркотрафикант става президент на самообявила се несъществуваща държава..... Да живее светлата американска демокрация!

Хашиш Тачи? Ееехехе, демократична изненадааа.

не се прави така...:)разбрахте ли ме...с реални хора

тa този е подходящ зa президент!

"Демократично" е това, което е в интерес на сащ. Затова и Х.Тачи (търговец на органи и наркотици), майданските садисти и снайперисти, Ермангала, Ал-Сауд... са демократи. "Недемократично" е това, което е против интересите им. Затова Асад, Орбан, Путин... са "диктатори", "недемократични"...

Мислех си, че само в България може престъпник да е министър-председател, но шиптерите ни подминаха. Да избереш за президент военнопрестъпник, на който му предстои да бъде изправен пред съда в Хага - това вече е рекорд.

Тия ни настигнаха! В Булгаристан - мутра и наркодилър е премиер, а у Косово - същият е президент! Това са то истински вогъщи държави!