Прокуратурата с уговорки за Законa за борба с корупцията

Прокуратурата подкрепя под условие новия Закон за предотвратяване на корупцията по върховете на властта, става ясно от позицията на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата с уговорки за Законa за борба с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да допълня нещо в този законопроект: Непълнолетните деца на държавни служители, да учат единствено в Държавни и Общински училища! Перверзно е да защитаваш държавните интереси, да 8астъпваш тезата че в българското държавно образование всичко е на висота, а да пращаш децата си в частно училище! Тази норма, не би нарушила човешки Нито политичуски права!!! В крайна сметка, не си длъжен да ставаш политик или държавен служител!!!

Обвинения: 1.Затвори 1,2,3 и 4 блокове на АЕЦ. 2.Съавторка на АСТА. 3.Лансира лъжи и внушения в политиката. Нейна фраза: Политиката не създава работни места!

Все едно има малко бременни и не много умрели. Хитър евфимистичен начин да скриеш пълното резминаване и некадърност.

Е 'ного ми е интересно как ша гласуват закон против себе си... Отсеа са басирам че нема нищо да стане.

Защо ли госпожата предизвиква реакции у всеки българин ? Уж я "избраха" а май всъщност никой не я аресва .

Тоя път, Кунева предлага по- добрия вариант за решаване на проблеми с КОРУПЦИЯТА. До сега, много често, разни корумпирни чиновници не бяха вкарвани в затвора, поради малко доказателства и малко престъпление. И от там, дори не бяха наказвани и уволнявани. ВАЖОТО е Корумппираните да бъдат УВОЛНЕНИ за корупция, от държавната фирма в която КРАДАТ, което се решава с административното производство. А вече, дали корумпирания трябва да лежи в затвора ( дали е откраднал наистина много) за взетите Подкупи, да решава съда.

Пръмовица пак ли се пръкна бе, аман! Бушонирал ли я е някой или е ревала?!

Политиката променя лицата на хората!!! Прави ги алчни и зловещи, тази жена е обсебена от същото!

на ,,бивши,, комунисти станали демократи и на техните ,,деца,, не вярвам!!! а вие??? ,,крушата, от ,,дървото,, и т.н. ...,,!!! може и ,,гнилите ,, ябълки...,,!!! народът го е казал!!! когато видиш някои по ,,праведен,, от папата , оглеждаи се за ,,дяволът,,!!!-капучинска поговорка.

Sm3hurk0

Аз лично не се връзвам на празни приказки, особено на тези на Пръмова ! Слушам едно и също от както стана перестройката. Все ловим престъпници и то кокошкари. Обраха КТБ, виновни няма и лела полека ще заметът историята под килима. То цяля България е контингент на МВР. След време, няма да има хора, които да не са познайници на МВР ! Това ме яд, че България сама си почерня населението, като го подтиква към криминални прояви, вследствие на мизерията в която живее народа. Сиромах човек, жив дявол !

корумпирани,ще съдят корумпирани,ха...хя...ха.....

jingiby

Аз приканвам да се приеме Закон за чесане на езиците и нищоправене на народните представители. В него да се регламентира борбата с корупцията в България...

...дори и да я "пожелая" като мъж,няма да ми стане на разкривената и мутра ....боклук долен....

Браво,истина казваш.... .. ...

може да сработи системата-,,две в едно,,???

ДА ВЕ ? За сега трябва да имаш ,..''поне'' 30 и нагоре престъпления ,и от ''ХОРОВА'' срама да ти повдигнат ''обвинение '',за което пък ,няма да има ''ДОСТАТЪЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА''. И това ,САМО в бЪ-гЪ---26г.

Ако не може да заложи в законопроекта си такова основополагащо правило, какво да очакваме от станалите норми в него. Тази жена за пореден път доказа, че не може да направи нищо смислено и полезно.

единствената надежда е българите живеещи в чужбина наи после да се хванат да разчистат тая кочина наречена държава

тая каква физиономия докара, си помислиш че е раждана по времето на великата октомврийска революция

Снаха от сой!

Законът за борба с корупцията вероятно ще е нещо като добавка на Наказателния кодекс, тъй както и самата комисия за борба с корупцията ще е нещо като втора прокуратура, ама нямало тя да внася делата за разглеждане в съда. Прокурорите били съгласни, ама не съвсем защото не можело за едно закононарушения да има две наказания, чунким досега изобщо е имано някакво наказание по време на разбойническата приватизация, обществените поръчки и търгове. Абе тези комунета докога ще продължават да се лигавят с правосъдието и нас да ни правят на маймуни!?

Не сматам, че определението за корупция е вярно. Определено е стесняващо и по този начин ограничаващо възможността за превенция и преследване на ощетявания на обществото! Корупция е всеки вид развала, независимо от облагите, които са в само част от слуаите на развалата! Неудобно ми е как цялото общество се хваща на тази въдица, понеже от въдицата пък зависи какво ще бъде уловено. Видимо твърде малко при този текст!! Явно се опитват да ни правят на шарани, а повечето от нас са и съгласни по инериция...

А ти какво искаш, 10 000 политика да изберат закон против себе си и да напълнят затворите ли?

Както казва старшина Петров- "неможе да сте в политиката и да не сте крали" аре у затвора!

Класика в жанра :)))) Пръмовица и борба с корупцията - вампир и кръводаряване :)))) С нетърпение очаквам закона на коняка бат сали - за борба с кражба на ел. енергия :))) Тия гъбаркат ли се с нас или да ?! Времето е вече да изхвърлим боклука !

бе тая що не я снимате от дясно бе !?

Откъдето и да я снимат , все тая ;))) Техният етнос е определено .. визуално неприемлив . Интелектуално - също !

Кога най-сетне прокуратурата ще си намери мястото??? Или по-точно ще се престраши ли някой най-сетне да СЛОЖИ прокуратурата на мястото ѝ??? Не е работа на прокуратурата да одобрява, "подкрепя" или не проекто закони!!! Това е все едно депутатите да четат и да се произнасят по обвинителните актове на прокуратурата или шофьорите да одобряват или не закона за движение по пътищата!!!

то прокуратурата стана адвокатура на престъпниците и оттегля обвиненията си, отдавна не е на мястотот си............

АМАН от глупости, простотии и поредния къор фишек, прах в очите и пушилка, КУНЕВА, КУНЕВА, овъртяли са се като свински черва в тая пуста Съдебна система, дето всеки свестен българин псува и проклетисва, щото разбойниците са или на свобода или в парламента или в правителството, ма тва - non bis in idem - мнооого ми хареса, само дето отдавна пораснах, а и децата ми вече не вярват на приказки!

Бюрото ще може да използва като повод за започване на проверки анонимни сигнали и медийни публикации. :) връщаме се в соца?:) а ще може ли и да не използва:) нещо ми се губи а ако има сигнал може ли да го пренебрегне а като дойдат избори колко ли ще са сигналите така е направено че да е удобничко няма да се приеме:)

Като всички са в кюпа,как ще стане това???Ако питате някой от затвора,най вероятно ще твърди,че е невинен.Какви свински черва ни оправляват,че оправия не виждам!!!САМО НОВИ ХОРА ТРЯБВАТ,У КОИТО ЛИПСВАТ ЗАВИСИМОСТИ!!!

Тази амблиопия ли има или е алергична, очите и все кървясъли на снимките.

хихихи май ще се наложи цялостна подмяна на държавния апарат ако се тълкува по задълбочено а за не по върховете отнася ли се:) ще се посмеем още малко преди да си изберем мажоритарно парламент

Прокуратурата има ли право на преценка върху един бъдещ закон? Нещо ми се струва, че магистратите като правоприлагащи не е много уместно да оказват решаващо влияние върху , каквато и да е законодателна инициатива.

Таа като я вида ми се отщева и писане и четене и све.