Коментари - Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията | Днес.dir.bg

Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията

В никакъв случай не се чувствам бламирана за антикорупционния закон, заяви Меглена Кунева. Румяна Бъчварова смята, че законът ще мине до няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията | Днес.dir.bg

Коментари

антикорупционно знаем, че няма!

закона за корупцията трябва да е без давност(то за длъжниците на топлофикация няма давност а съдия изпълнители) и да се простира до 17 коляно и смъртна присъда в зала арена или на стадиона както в китаи.управляващите от изминалите 2ш години без разлика бсп,дпс,гроб,атака,рзс,соцял простаци,подкрепа,бзнс фори светулката,тиквата бъчвата,миглената,зеленогорския бандит,виктор вълков,бориславова,лютив местан,доган,волен ,симеонов,радан,хампарцунян,бисеров,гоцев,Пеевски, Цацаров & СиеИван Искров всички без изклучение на стадиона.

Бъчварова , когато ти предложат , приемеш и заемеш държавен пост за който не разполагаш с необходимата квалификация , нямаш опит и практика и за това получаваш парични възнаграждения , корупция ли е или да ?!Оная , брокерката на български национални интереси е ясна и известна. Приятно ви нямане на колебание и ние нямаме съмнение.

дума, която не съществува в българския език, сиреч, авторът на статията е неграмотен или другарките хич не ги е еня как ги наричат. Важно е краденето, т .е. унещоженито на българския народ да е СУПЕРуспешно.

Тези, както и да ги нарекат, са две от квачките от кокошарника на Боко. И те и колежките им освен да кудкудякат каквото им каже "началникът", за нищо друго не стават.

Ето я запетаята - "И те, и колежките им..."

Тия двете другарки ако имаше в колонията българия работещ закон за корупцията щяха да са в затвора! Най малко те имат моралното право да се занимават с този въпрос!

Меглена с един чифутин продаде България за жълти стотинки, а ти я плашиш с дървен нож.

за вас не комунизъм, а севернокорейски комунизъм ще ви излекува от корупцията, не се хабете за законопроекти, които да узаконят кражбите от народа

Такива дебелокожи животни комунистически като вас двете се чувстват прекрасно, знаем, както се чувстват и Пожарникаря и Цецо Наглецо, благодарение на корумпираната ни съдебна система и опростаченият БГ избирател, пак си ги изберете, нищожества, може и комунягата Станишев или Барека, колко му е....

тия двете да отидат на шествието.

Какво колебание да има бе, никой и дума на продумва, а още по-малко прави, за да има някаква борба с корупцията.... само лъжи и измами - това са нашите политици в момента.....

Сидеров може да е луд, ама тези двете баби ги направи сами да си говорят на срещата с чуждите дипломати в народното събрание. Има вече и чудесно клипче в нета.

В колонията БГ вече хората смятат че ако казваш неудобни истини си луд! Нали продажните ни историци изкараха и Ботев че бил луд според съвременниците му! Бог да пази България!

Кунева трябва да лежи в затвора,а не .....

Хвани едната удари другата!

Всичките премиери, премиерчета, прокурорчета, съдийчета и пр. властимащи парвенюта са за бесилото, най-малко. Те са толкова корумпирани, отрочетата им са толкова нагли, за тях законите не важат. Да не дава Господ да се сблъскаш с тях или с децата им и те да са виновни, ще те изядат и никой няма да разбере и никой няма да ти помогне. Полицаите ще стоят настрани, защото ги заплашват да останат без работа, ако се намесят в такива ситуации. За публичен разстрел са тия всичките нагли, безочливи, нахални "управляващи" кардци.

Да, ама чичо им Сам им разрешава да папкат колкото си искат, разбира се, в кочината, която им направи в България.

Законът за корупция ще е за висшият ешалон на властта. Явно досегашните закони са били за низшият ешалон...Ето това е видна разлика,която трябва да се отчете... ще мината три месеца...после още три и т.н нищо няма да се промени...може би е нужно време ,за да се укрият и узаконят крадените и незаконни доходи... това бавене във времето им е нужно за покриване на следите.... и след това може и да го гласуват с определени корекции...,което не значи че ще го изпълняват....Тя и конституцията е написана доста добре,но много от законите и не се спазват и прилагат...От хартията до прилагането на закона -посредата е евпорейски манталитет,а не български/ганьовски/

Не искат да спрат коорупцията в пълно съгласие. А си измиха ръцете с ПФ и АБВ. Ако обаче АБВ и ПФ бяха ЗА закона, достатъчен брой депутати от герба щяха пак да объркат бутоните, както си избраха Мая Манолова за омбудсман.

Румяна Бъчварова смята, че законът ще мине до няколко месеца. След това ще има второ четене, след това няколко месеца ще се пише правилник за приложението му, след това трябва да се назначават наши хора в нашите нови структури, след това ще се наложи промяна в Конституцията, след това ще се обжалва в конституционният съд, след това.....трай коньо за зелена трава.

Антикорупционно колебание няма наистина, но определено има корупционно колебание.

Възможно е да няма "антикорупционно" колебание в коалицията, но може да има "корупционно" такова!? Права ли съм?

то коалиция не остана, ти за разколебаване говориш! ВСИЧКИ СТЕ ДОКАЗАНИ МАСКАРИ!Чудите се кво пак да излъжете за изборите!

Баба Яга е като развалена грамофонна плоча !

Дъл от разтриване на ушички опасна болест не са фаща??? СНИШАВАНЕ са кажува... Болестта де...

Тази или не е добре, или ние не сме добре. Достатъчно е да изкарат само материалите на разследващи журналисти,които бъкат от данни за корупция,подкрепени с документи и снимки и прокуратурата ще се зарине от работа- ако има кой да я накара, разбира се. Има си НК, има си НПК, има си специализирани антимафиоти,специализирани прокуратури и даже и апелативни такива,има си съдилища, говори се ,че има и държава със съответното управление и сега ни замазва очите с някакъв специалев закон.Гати и изчанчените бракми!

Въпроса е: "Трябва ли НС да приеме антикорупционния закон"? Въпроса не е ,дали харесвате Кунева или не.Имам чувство,че коментиращите тук не разбрахте ....въпроса.Аз лично бих дала отговор с "да" или "не" ако знаех точно какво съдържа този закон..нека се публикува информация какво се има в предвид. А ,че трябва да има Закон за корупцията съм твърдо "да" ,но не само да го има,но е по-важно да се спазва.

Сегашните закони да не би да поощряват корупцията?

Има закони,които са си ги направили за тях... да не носят отговорност и да не им се търси такава... Ето Орешарски каза от една медия,цитирам" Не съм политик и не нося отговорност" -и така: Някой потърси ли му отговорност,като разиграва една година и половина Бълг. народ.Усмихваше се -цинично.... те знаят много добре какви защити за себе си са сътворили,като законотворци... и това е видно.но ни е като обикновенни граждани не може да знаем всичко... но по това,че няма осъдени до ден днешен ...явно имат вратички... имунитети и т.н.

Тази не ми е неприятна,заради външноста си,защото това е от заболяване да пази господ,а дразня се от нейната духовна нечистоплътнос и циничност.Тя и закон срещу корупцията по високите етажи.Смях,толкова ли за прости ни взехте .С кой ще се бориш ма?Това е 26г.крадене и замитане.Първо всичко в т.н.съдебна система е корумпирано.От къде ще внасяш прокурори ,защото с тези не става.

Куркунева, вземи си арабин за следващ мъж, ако искаш да продължиш напред

сириец за предпочитане

Българите са нежелани работници в Германия, Франция, но те отвориха широко врати за арабите Българите не могат да живеят свободно в Германия и Франция, но това не се отнася за арабите Българите, дори и осигурени в България, не могат да се лекуват в Германия и Франция без куп бюрократични пречки, но за арабите може

Абе, стига сте наричали ВСИЧКИ на югоизток от нас, "араби"! По дефиниция, араби населяват само Арабския полуостров... А ограмотете се малко поне!

Някой питаше по-долу "Какво стана с Шенген?" Отговора е МНОГО прост - За Бълхария е забранено в Шенгенското пространство, но то е широко отворено за идващата от юг паплач! Това, което не може за българите, е разрешено за абабеските!

писна ми от тая, мястото и е на друга скамейка!!!

Вероятно от дир-а ползват Кукунева, като плащ на матадор - да дразнят льошия матрял? Казано разговорно - като червен парцал

...смешна женица, но с амбиции - най-лошата комбинация...

Кунева да си направи извода, колко е важна за електората. Никакъв интерес към нейните преживявания!

А малкото са в стил-бегай от тука!

Колкото и да си лисица все ще влезеш в СЦЗ , мечтая да те видя там , макар да си покровителствана от лица на други коромпирани държави ! Съвет скрий се някъде и не се показвай , никой не е така мразен в България , мястото което заемаш е купено ! Искаш пак да откраднеш нещо от България !

Женският е в сливен.

Бъди спокоен и двете и двете са от ЦСКА... то затова и няма да има държава ...

Коалицията ви дойде на власт с подкрепата на МАЛЦИНСТВО. Сега имате още по-малка подкрепа. Време е да си ходите. ВРЕДИТЕ НИ.

нещо по въпроса за днешното шествие на арабите от женския пазар. За другото никой не те пита и не се интересува.

Кво стаа с шенген ве? И тая работа като другите-ялова! Нямам предвид аеца...

Не разбирам тая сама ли си приказва? Има ли някой който да я слуша?

Коментари - Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията | Днес.dir.bg

Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията

В никакъв случай не се чувствам бламирана за антикорупционния закон, заяви Меглена Кунева. Румяна Бъчварова смята, че законът ще мине до няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиерки: Няма антикорупционно колебание в коалицията | Днес.dir.bg

Коментари

антикорупционно знаем, че няма!

закона за корупцията трябва да е без давност(то за длъжниците на топлофикация няма давност а съдия изпълнители) и да се простира до 17 коляно и смъртна присъда в зала арена или на стадиона както в китаи.управляващите от изминалите 2ш години без разлика бсп,дпс,гроб,атака,рзс,соцял простаци,подкрепа,бзнс фори светулката,тиквата бъчвата,миглената,зеленогорския бандит,виктор вълков,бориславова,лютив местан,доган,волен ,симеонов,радан,хампарцунян,бисеров,гоцев,Пеевски, Цацаров & СиеИван Искров всички без изклучение на стадиона.

Бъчварова , когато ти предложат , приемеш и заемеш държавен пост за който не разполагаш с необходимата квалификация , нямаш опит и практика и за това получаваш парични възнаграждения , корупция ли е или да ?!Оная , брокерката на български национални интереси е ясна и известна. Приятно ви нямане на колебание и ние нямаме съмнение.

дума, която не съществува в българския език, сиреч, авторът на статията е неграмотен или другарките хич не ги е еня как ги наричат. Важно е краденето, т .е. унещоженито на българския народ да е СУПЕРуспешно.

Тези, както и да ги нарекат, са две от квачките от кокошарника на Боко. И те и колежките им освен да кудкудякат каквото им каже "началникът", за нищо друго не стават.

Ето я запетаята - "И те, и колежките им..."

Тия двете другарки ако имаше в колонията българия работещ закон за корупцията щяха да са в затвора! Най малко те имат моралното право да се занимават с този въпрос!

Меглена с един чифутин продаде България за жълти стотинки, а ти я плашиш с дървен нож.

за вас не комунизъм, а севернокорейски комунизъм ще ви излекува от корупцията, не се хабете за законопроекти, които да узаконят кражбите от народа

Такива дебелокожи животни комунистически като вас двете се чувстват прекрасно, знаем, както се чувстват и Пожарникаря и Цецо Наглецо, благодарение на корумпираната ни съдебна система и опростаченият БГ избирател, пак си ги изберете, нищожества, може и комунягата Станишев или Барека, колко му е....

тия двете да отидат на шествието.

Какво колебание да има бе, никой и дума на продумва, а още по-малко прави, за да има някаква борба с корупцията.... само лъжи и измами - това са нашите политици в момента.....

Сидеров може да е луд, ама тези двете баби ги направи сами да си говорят на срещата с чуждите дипломати в народното събрание. Има вече и чудесно клипче в нета.

В колонията БГ вече хората смятат че ако казваш неудобни истини си луд! Нали продажните ни историци изкараха и Ботев че бил луд според съвременниците му! Бог да пази България!

Кунева трябва да лежи в затвора,а не .....

Хвани едната удари другата!

Всичките премиери, премиерчета, прокурорчета, съдийчета и пр. властимащи парвенюта са за бесилото, най-малко. Те са толкова корумпирани, отрочетата им са толкова нагли, за тях законите не важат. Да не дава Господ да се сблъскаш с тях или с децата им и те да са виновни, ще те изядат и никой няма да разбере и никой няма да ти помогне. Полицаите ще стоят настрани, защото ги заплашват да останат без работа, ако се намесят в такива ситуации. За публичен разстрел са тия всичките нагли, безочливи, нахални "управляващи" кардци.

Да, ама чичо им Сам им разрешава да папкат колкото си искат, разбира се, в кочината, която им направи в България.

Законът за корупция ще е за висшият ешалон на властта. Явно досегашните закони са били за низшият ешалон...Ето това е видна разлика,която трябва да се отчете... ще мината три месеца...после още три и т.н нищо няма да се промени...може би е нужно време ,за да се укрият и узаконят крадените и незаконни доходи... това бавене във времето им е нужно за покриване на следите.... и след това може и да го гласуват с определени корекции...,което не значи че ще го изпълняват....Тя и конституцията е написана доста добре,но много от законите и не се спазват и прилагат...От хартията до прилагането на закона -посредата е евпорейски манталитет,а не български/ганьовски/

Не искат да спрат коорупцията в пълно съгласие. А си измиха ръцете с ПФ и АБВ. Ако обаче АБВ и ПФ бяха ЗА закона, достатъчен брой депутати от герба щяха пак да объркат бутоните, както си избраха Мая Манолова за омбудсман.

Румяна Бъчварова смята, че законът ще мине до няколко месеца. След това ще има второ четене, след това няколко месеца ще се пише правилник за приложението му, след това трябва да се назначават наши хора в нашите нови структури, след това ще се наложи промяна в Конституцията, след това ще се обжалва в конституционният съд, след това.....трай коньо за зелена трава.

Антикорупционно колебание няма наистина, но определено има корупционно колебание.

Възможно е да няма "антикорупционно" колебание в коалицията, но може да има "корупционно" такова!? Права ли съм?

то коалиция не остана, ти за разколебаване говориш! ВСИЧКИ СТЕ ДОКАЗАНИ МАСКАРИ!Чудите се кво пак да излъжете за изборите!

Баба Яга е като развалена грамофонна плоча !

Дъл от разтриване на ушички опасна болест не са фаща??? СНИШАВАНЕ са кажува... Болестта де...

Тази или не е добре, или ние не сме добре. Достатъчно е да изкарат само материалите на разследващи журналисти,които бъкат от данни за корупция,подкрепени с документи и снимки и прокуратурата ще се зарине от работа- ако има кой да я накара, разбира се. Има си НК, има си НПК, има си специализирани антимафиоти,специализирани прокуратури и даже и апелативни такива,има си съдилища, говори се ,че има и държава със съответното управление и сега ни замазва очите с някакъв специалев закон.Гати и изчанчените бракми!

Въпроса е: "Трябва ли НС да приеме антикорупционния закон"? Въпроса не е ,дали харесвате Кунева или не.Имам чувство,че коментиращите тук не разбрахте ....въпроса.Аз лично бих дала отговор с "да" или "не" ако знаех точно какво съдържа този закон..нека се публикува информация какво се има в предвид. А ,че трябва да има Закон за корупцията съм твърдо "да" ,но не само да го има,но е по-важно да се спазва.

Сегашните закони да не би да поощряват корупцията?

Има закони,които са си ги направили за тях... да не носят отговорност и да не им се търси такава... Ето Орешарски каза от една медия,цитирам" Не съм политик и не нося отговорност" -и така: Някой потърси ли му отговорност,като разиграва една година и половина Бълг. народ.Усмихваше се -цинично.... те знаят много добре какви защити за себе си са сътворили,като законотворци... и това е видно.но ни е като обикновенни граждани не може да знаем всичко... но по това,че няма осъдени до ден днешен ...явно имат вратички... имунитети и т.н.

Тази не ми е неприятна,заради външноста си,защото това е от заболяване да пази господ,а дразня се от нейната духовна нечистоплътнос и циничност.Тя и закон срещу корупцията по високите етажи.Смях,толкова ли за прости ни взехте .С кой ще се бориш ма?Това е 26г.крадене и замитане.Първо всичко в т.н.съдебна система е корумпирано.От къде ще внасяш прокурори ,защото с тези не става.

Куркунева, вземи си арабин за следващ мъж, ако искаш да продължиш напред

сириец за предпочитане

Българите са нежелани работници в Германия, Франция, но те отвориха широко врати за арабите Българите не могат да живеят свободно в Германия и Франция, но това не се отнася за арабите Българите, дори и осигурени в България, не могат да се лекуват в Германия и Франция без куп бюрократични пречки, но за арабите може

Абе, стига сте наричали ВСИЧКИ на югоизток от нас, "араби"! По дефиниция, араби населяват само Арабския полуостров... А ограмотете се малко поне!

Някой питаше по-долу "Какво стана с Шенген?" Отговора е МНОГО прост - За Бълхария е забранено в Шенгенското пространство, но то е широко отворено за идващата от юг паплач! Това, което не може за българите, е разрешено за абабеските!

писна ми от тая, мястото и е на друга скамейка!!!

Вероятно от дир-а ползват Кукунева, като плащ на матадор - да дразнят льошия матрял? Казано разговорно - като червен парцал

...смешна женица, но с амбиции - най-лошата комбинация...

Кунева да си направи извода, колко е важна за електората. Никакъв интерес към нейните преживявания!

А малкото са в стил-бегай от тука!

Колкото и да си лисица все ще влезеш в СЦЗ , мечтая да те видя там , макар да си покровителствана от лица на други коромпирани държави ! Съвет скрий се някъде и не се показвай , никой не е така мразен в България , мястото което заемаш е купено ! Искаш пак да откраднеш нещо от България !

Женският е в сливен.

Бъди спокоен и двете и двете са от ЦСКА... то затова и няма да има държава ...

Коалицията ви дойде на власт с подкрепата на МАЛЦИНСТВО. Сега имате още по-малка подкрепа. Време е да си ходите. ВРЕДИТЕ НИ.

нещо по въпроса за днешното шествие на арабите от женския пазар. За другото никой не те пита и не се интересува.

Кво стаа с шенген ве? И тая работа като другите-ялова! Нямам предвид аеца...

Не разбирам тая сама ли си приказва? Има ли някой който да я слуша?