Парламентът не прие антикорупционния закон на Кунева

Парламентът не прие Закона за предотвратяване на корупцията сред лицата с висши публични длъжности на вицепремиера Меглена Кунева. Не става с билки, заяви тя.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът не прие антикорупционния закон на Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въх , изтървахме Пръмовица с корупцията , да му се не види.

сал един Хитлер ще ни управи нас еб....аните глави

ХЕКА ПРОСЛЕДИМ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО НА ЛЕЙДИ" ИЕС" И ТОГАВА ДА КОМЕНТИРАМЕ! НАИСТИНА ЛИ СМЕ ТОЛКОВА БЕЗХАБЕРНИ, ЗА ДА МИСЛИМ,ЧЕ ТЯ Е СТОЙНОСТЕН ПОЛИТИК!?

абе, Кунева ли си , к'ва ли си, не разбра ли, че не си нужна на България! От всичките ти деиствия досега просто прозират национално предателство и кариеризъм бе женоооо! България няма нужда от този закон!

А Болният Шебек има ли нужда от такъв закон?

тука пролича какви боклуци огррабват народа.

Мисля, че законите са ни не са чак толкова лоши. Проблемът е в спазването, в налагането им. А налагането зависи от политическата воля на управляващите. Пък те действат по поговорките на шопа: - И 5 лв да стане бензино, пай че си карам колата, и 5 ст да стане бензино - пай че го крадем! - И сам да съм у трамвайо, пай че се бутам!

ОТВРАТИТЕЛНО, НАГЛО И ГНУСНО Е ЕДНА ГЮВЕНДИЯ ДА ПРОПОВЯДВА ЦЕЛОМЪДРИЕ! п.п. Не че останалите 240 са по-различни.

А бе госпожо Кунева, какво предлагате само ! "Да няма корупция по високите етажи на власта"! Ами чи те, нали за това се натискат да стават депутати ? А с 2000лв. заплата на месец как се живее, като разходите му се минимум 5000лв. ! А според мен, няма нужда от още "комисий" защото, има ДАНС, прокуратура и съд, стига да си вършат съвестно работата !....

Крадеца вика приемете закон срещу крадеца.

Тая е от тия биологични единици (котиращи се много в средите на т.н. политически елит), които запитани: какво е "доблест, чест и патриотизъм" - отварят тълковния речник. Тая, ако я заинтересуват финансово ще крещи с пълно гърло и срещу политическата проституция!

Корумпираната сган в парламента каза не на законопроекта.... по дяволите, докога ще търпим МАФИЯТА=ДПС+БСП+АБВ+ЦЕНЗУРАТА да кръвопийстват от БГ народ????

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Извинети, в кой форум да кажа хубави думи за Негово Величество Цар Симеон II Сакскобургготски?

Кобургът ли? Нали по негово време в ЦСКА футболистите ги осигуряваха и плащаха данъци в/у МРБ от 240 лв... и сега ЦСКА дължи милиони на НАП и други. Отбор любим на толкова българи го докараха до фалит и такова унижение да играе в В група със селски отбори... Мафията обсеби ЦСКА, както е обсебила цялата ни страна и затова ЦСКА е на това дереже...." Великият" Кобург, който претендира да е демократ спазващ законите и за прозрачност в обществото допусна 4 години олигархичен грабеж на страната като министър председател...... От която и страна да бъде погледнат Кобургът мирише на корупция и само на корупция.... Нищо добро не може да се напише за този политически шарлатанин...

Искам списък с хората, които не са гласували. Който от тук не е чел законопроекта, да не СМЕЕ да пише. Списъкът с депутати против е списъкт за тези, които са за ПАНГАРА!

Кунева, стига с тези комисии, комисийки и подкомисийки ! Имаше такива и каква работа свършиха ? Никаква ! Никъде не е казано, че корупциите са разрешени ! Съдът да си свърши работата, това е решението !

Аз с едни китайски играчки и два затворени блока на Аеца направих няколко милиона. Сега си правя гаргара с Вас бедни и заблудени българи балъци, а за за евроатлантически ценности мога да говоря до безкрай...

То е ясно - само ГЕРБ и РБ искат да има реални мерки и реални разследвания против корумпираните управници. ГЛАСУВАНЕТО ГО ПОКАЗВА ТОВА, черно на бяло. Не са необходими никакви коментарии и увъртаници. А БСП, Атака, ДПС и останалите са шайка бандити, които веднага застават рамо до рамо и гласуват заедно, щом се появи и най-малката опасност да им се поиска сметка за далаверите.

за герб не съм сигурен наи вероятно те знаеха че закона няма да се приеме и за това гласуваха за него хитро

борбата с корупцията се девалвира. БОРКОР, още там Комисияя за Конфликт на Интереси , Сметна палата, а е ТОЛКОВА ПРОСТО- ЕДИН ОРГАН И Сметна палата, тя следи за декларациите , другия за верността им и следва при нарушение прокуратура. Но очевидно както със съдебната и здравната реформи- там окастрям съдържанието под натиска на ДПС, НФ, БСП и АБВ и накрая недоносче. А кой виновен- вносителя. ПРОЗРАЧНО- мнозинството, даже уж подкрепящо управлението НЕ ЖЕЛАЕ ПРОМЕНИ. Честно казано на мястото на ГЕРБ и РБ бих им теглила майната и бих предизвикал избори.

патриотичния фронт само лаят против дпс а на птактика нищо конкретно не са предложили в парламента против тях напротив във важни моменти гласуват в тяхна полза

Стига с тези комисийки!!! Нали и преди имаше такава комисийка водена от Воленчо и какво, само похарчиха парите на хората, резултат за 4 години бяха разследвали някакъв циганин от Г. Оряховица!!! СМЯХ!!! Трябват реформи в съдебната система, нови и некорумпирани съдии и прокурори, а не комисийки!!!!

Когато едно бясно куче те ръфа за крака единственият начин да се отървеш навреме от него е да го удариш по муцуната или по гърба с тояга, а не да продължаваш да го галиш!!! Иначе ще те повали на земята и ще те заръфа за гръкляна! ЯСНА ЛИ Е КАРТИНКАТА ???

Едно от най-явните проявления на корупцията у нас е именно мучащото гласче на г-жа Кунева - глас с вкус на парите на "Париба" и мирис от преждевременно закритите блокове на "Козлодуй"!

Когато се предлага нещо добро за България, няма значение кой го предлага - законът е за всички.

И какво му е доброто? "Ние ги хващаме, те ги пускат" или иначе казано ипончийската мафия с части от бившата номенклатура искат да закрепят властта си и с доноси и анонимки да плашат народа, докато те го ограбват заедно с благата на родината ни...

Да,трябва!!Дори спешно!

Хаха, абе наивници още ли вярвате на тоя театър, дето ви го разиграват? Абе вие как си представяте престъпници да се самонакажат? НЯМА КАК !!!

Като ги гледам депутатите в парламента ми се гади. Шайка организирани бандити, който със зъби и нокти бранят статуквото и модела # Кой. Прилагат всякакви процедурни хватки, с който гледат да си спасят кожата, иако ние не излезем по улиците и не им потърсим сметка това ще продължава вечно.

Наближават избори. Вижте кой, как е гласувал и решавайте.За него гласуваха само 101 народни представители, 38 бяха против, а 72 се въздържаха. Проектът беше подкрепен от ГЕРБ и РБ, БСП бяха против, а ПФ, АБВ, ДПС и "Атака" се въздържаха. Петима от представителите на БДЦ се въздържаха, а други двама гласуваха против, предаде БТА.

самият факт, че повече от половината присъстващи в залата народни представители гласуват против закона доказва , че голяма част от тях се страхуват от разследване и невъзможността им да докажат чисти пари за своите имуществени придобивки и начин на живот. Битката трябва да е жестока за приемането на закона , дано не съм голям оптимист, че той ще помогне да се излезе от тази заразенна среда с корупция и алчност

Парламентът не прие антикорупционния закон на Кунева Как да го приемат, като половината от депутатите са за в затвора от 5 г. нагоре.Все едно да се направи масово политическо харакири.

за човек спрял част от атомната , много е нахална . Иначе с билки вдигат и самолета . Тя ще ме разбере .

АМА ДРУГ ПЪТ. МАЙ НЕЙНИЯТ"ХАНГАР"САМОЛЕТИТЕ ГО ЗАОБИКАЛЯТ ОТДАВНА,А ЛЕТИЩЕТО Й Е БУРЕНЯСАЛО. МОЖЕ ПО СЛУЧАЙНОСТ ДО СЕ ОБЪРКА ДА КАЦНЕ НЯКОЙ САМОЛЕТ ОТ СЕЛСКОСТОПАНСКАТА АВИАЦИЯ И ТО ЗА ДА ПРЪСКА СРЕЩУ БУБОЛЕЧКИ

Докато господата си бранят келепиреца и уреждат близките си на Солунската митница народа мизерства. Но глада е по силен от тока, така че скоро никой няма да има възможност да управлява през телевизора или фейсбук. Мисля, че идва есента на гневните празни хладилници уважаеми депутати....

И как човек да не си направи извода, че депутатите са най-корумпираната част от така наречените "бизнесмени- депутати" и други отрепки от този сорт? Предложеният закон може да има НЕДОСТАТЪЦИ, но това можеше да се доработва, а не да се отхвърля!

Сега е моментът Реформаторския блок да разтури този парламент и да се проведат избори.

Кунева, ама ние знаем, че с билки няма да стане, та нали само преди няколко дни казахте как - с ДОНОСИ, ама не от тия старите, от новите евроатлантически ценни ... Д.О.Н.О.С.И.!

Сега схванахте ли защо Босия вчера хвърляше домати. Само за един ден работа от новия политически сезон ни се изплюха в лицето и ни показаха колко добре могат да си пазят интереса. Интереса клати феса затова и толкова много са се нагъзили към Босфора. А иначе по тях трябва да се хвърлят гранати, а не домати....

Госпожата първо да си оправи кривата уста и после да прави предложения, този недостатък и пречи, а може да се отстрани....

ти дебелия минус не защото поддържам Куневица, а за да не се подиграваш с физически недостатъци , глупако

Ами като всички са мекерета,как да гласуват срещу себе си? Да не са луди някой да ги проверява и да разбере за кражбите и далаверите.Питам се защо никой не е проверил бившия Евгени Бакърджиев къде отидоха нещата от мавзолея.Открадна ги и чао.Така са всички.Кой какво може да гепи и здравей живот.

сега, ако Рамадан и Куневица имат съвест, трябва да развалят продажната коалиция!

Каквото и да пишете, промяна няма да има!Нещата се решанат с избори, а изборите се купуват.Не знам решение, освен остен, за всички!

ТОГАВА ДА СТАНЕ С ДИНИ

В държава, в която се пълнят стадионите за чалга-концерти е напълно нормално народното представителство да отхвърли антикорупционен закон и нищо да не последва от това. Много съм разочарован от ПФ. Тях май само ги интересуваше да се изгради оградата на турската граница без обществена поръчка. Другите партийки какво да ги коментирам... Представителство на пълнещите стадиони за чалга-концерти.

Пръмова, не си губи времето с разни тъпи законопроекти! Закони има, ама никой не ги спазва. Да не би някъде да пише, че е разрешено вземането на подкуп, използването на служебното положение за лични ползи или вътрешната информация за облагодетелстване. Ти бягай в Козлодуй, че останаха още два блока дето работят! Затваряй ги, да му видите окончателно сметката на този лош мат`риал, каквито са директивите на еврейските ти господари!

селото на крадците никой не беси крадци

не ни трябват такива псевдозакони още по-вече от снахата на комунистите ПРЪМОВИ,замаскирана като вълк с агнешка кожа.трябва ни специализирана прокуратура и съд като в РУМЪНИЯ.БОГ ДА ДАВА ЗДРАВЕ НА ПРЕМИЕРА,ДА СЕ ПРЕБОРИ С ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ КОЙТО СЕ ПОДВИЗАВА ОКОЛО НЕГО.

ОТ КАКТО СА ВЪВ ВЛАСТ ТЕЗИ ДЕПУТАТИ ДА СА ПИЕЛИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЗАКОН В ПОЛЗА НА НАРОДА КОЙТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ НЕ ТЕ САМО ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ СИ ЦИГАНЕТЕ И КЛАНОВЕ АКО БЯХА ПРИЕЛИ ЗАКОНА КОЙТО СИ ВНАСЯ ОСИГУРОВКИТЕ И НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ БГ ТОГАВА В ХАЗНАТА ЩЕШЕ ДА ИМА МИЛИАРДИ

САМО НА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА ДА СЕ ДАВАТ ДЕТСКИ АКО НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ БГ А НЕ КАТО СЕГА ИМАШ ПОВЕЧЕ ОТ 350,00ЛВ БРУТЕН ДОХОД И НЯМАШ ПРАВО НА ДЕТСКИ Т.З С ТВОИТЕ ДАНЪЦИ СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА ПЛАЩАШ ДЕТСКИТЕ ДОБАВКИ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА РАБОТИЛИ Е ИДИН ДЕН В БГ И НЕ СА ПЛАЩАЛИ И ЕДИН ЛВ ПОНЕ ДА СЕ ДАВАТ САМО КАТО В БЮРАТА ПО ТРУДА РАБОТИЛ СИ И АКО ПОЛУЧАВАШ БЕЗРАБОТНИ КОЛКОТО МЕСЕЦА ТИ СЕ ПОЛАГАТ ТОЛКОВА ПОСЛЕ БЯГАЙ ДА РАБОТИШ И ТОГАВА ПОЛУЧАВАЙ ДЕТСКИ ДА ГИ ВИДЯ ЦИГАНЕТАТА КАК ЩЕ РАБОТЯТ И ЩЕ СИ ВНАСЯТ ОСИГУРОВКИ АКО ТРЯБВА ТОГАВА ДЕТСКИТЕ ГИ НАПАРВИ 100ЛВ АМА ЩЕ ИМАШ ПРИХОДИ В ХАЗНАТА

По закон трябва да се премахне това въздържам се какво означава това или си твъдо да или не ще ми се правят като на ощипаи к_рви

да печат по бюлетините по между партиите Въздържам се и виж как процента на тази дума ще се увеличи

Вижда се кои се страхуват от такъв закон!Които са крали и коити продължават да вземат под масата - БСП, ДПС, АТАКА , АБВ ,а за що се страхува Патриотичния фронт ? Интересно ? Какво ще кажеш Валери Симеонов ?

Не се вижда нищо освен сговор в общ интерес и естествено без резултат!

наи интересното и наи неочкваното за много хора в страната ще е може би и бламирането на кунева от патриотичния фронт които от началото създадоха впечатление за отявлени противници на дпс но с гласуването си днес де факто ги защетиха защото за никого не е таина че в дпс има наи много лица които ще бъдат засегнати ако бъде приет този закон заклучението което може да се направи е че е твърде вероятно тъи наречените патриоти на симеонов да са таиното оръжие на доган изглежда тази компания в бг парламента с изклучение на рб е съставена от разклонения на дпс което е много тъжно и жалкоn

Ако може да направите дена справка народните представители в народното събрание колко % са близки и роднини като братовчеди не само по права линия а и по майчина линия и колко са им снахи ит.н исма да знам до трето коляно колко са близките според мен са над 60% и вие искате те да осъждат близки или приятели които имат общи фирми с децата жените или роднините им дали е останал някой смел журналист да го разобличи и тогава ще се разбере че няма никаква разлика между ГЕРБ БСП АТАКА ДПС РБ ИЛИ ДРУГИ ПАРТИИ УСПЕХ НА ТОЗИ КОЙТО ОПИТА И МИ КАЖЕ ЧЕ Е ПОД 60%

Накратко за корупцията почти всички "български" големи фирми са регистрирани в Британски верджински острови"! Кой контролира тия острови? Ето ви отговора за корупцията!

Каква корупция, какви 5 лева?! Няма такова такова нещо у нас. Хората просто правят подаръци от благодарност, за добре свършена работа.

Кунева изглежда напращяла, май си е сложила силикон в ц.ц.те. Сега остава да си оправи кривата муцуна и ще стане супер мацка ... с празна глава!