Уволниха румънски зам.-министър заради подкупи от €40 000

Румънският премиер Емил Бок уволни заместник-министъра на труда и социалните грижи Силвиу Биан, обвинен в корупция в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха румънски зам.-министър заради подкупи от €40 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако за 40000 евро уволняват, то нашите всичките са за разстрел :)))

Ще им услужим с нЕкой наш. Наш"те са по-добри...

браво на румънците? а пък нашите като ги хванат да крадат или да покровителстват ги повишават !!!

Откраднал - хванали го - уволнили го. На мен, обаче друго нещо ми прави впечатление - че освен зам. министър и бил и шеф на агенцията по заетостта. Забележете. Преди 09.09.44 у нас също не е имало зам.министри. Когато се е налагало да баде заместван министъра, на неговото място е бил временно назначаван директор на някоя от дирекциите /или сега агенциите/ към съответното министерство. Доколкото знам в някои скандинавси държави от ЕС и сега е така.

В Румъния положението последните 22 години е било досущ същото като в България- огромна корупция, крадене от елита на милиарди. Това обвинение ми прилича на галене с копринени ръкавици. За това мирише на популизъм и ще бъде извадено като "политическо", както стана с нашите герои обвиняеми -Масларката Доганчо Цаневци и прочее..

РУМЪНСКИЯ ЗАМ-МИНИСТЪР Е БЪРЗАЛ ДА ДОСТИГНЕ НАШЯ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. МАЛКО МУ Е ОСТАВЛО ДО 6 И СА ГО ХВАНАЛИ. И НАШИЯ СЕ ЗНАЕ, НО........?

И подкупването е по еФтино у Румънско.

Така е. ЕНП е свърталище на крадци и консултанти от всички националности.

Нормално - все пак са ръководители първо на сдс , после гроб сега и десебетата и те драпат за там .