Не пуснаха Бареков на среща с Кьовеши, той блъска по вратата

Главният прокурор на румънската Национална антикорупционна дирекция Лаура Кьовеши изнесе лекция във ВКС. Николай Бареков опита да нахлуе, но не беше допуснат.

Обратно в новината

Коментари - Не пуснаха Бареков на среща с Кьовеши, той блъска по вратата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да му спретнат един бръз процес и този път вкарване в затвора - нещо като Сидеров 2. Мисля че ще бъде морално полезно да видим Бареков и в затвора, и за по-дълго време.

Капута не е схванал още, че оттук нататък ВСИЧКИ врати са затворени за него! Избърсаха се с него и вече е изхвърлен парцал...

Toy nee politik a pedal e obarnete vnimanie na zadnitemu chasti

Ako beshe napravil po edna svirka naseliya balgarski narod shtyaha da go uvajat svinyata barek myastoto mue v kocinata ne v politikata

Ako beshe napravil po edna svirka naseliya balgarski narod shtyaha da go uvajat svinyata barek

По-голямата свинщина, от тази на Бареков, свързана с лекцията на Къовеши е че не е присъствал нито един прокурор.

Кой му е казал на бюрека , че може да ходи където си иска. Той не е разбрал , че това не е ромско сборище и хората не пият бира и не ядат кебпчета. Това събитие беше за хора с интелект , а не за Бареков.

очевидно така ги учат в училището за депутати, че щом си с депутатска карта, имаш не само имунитет, но и можеш да се изтъпаниш навсякъде и като неканен гост. домашното възпитание противоречи на тези политически учения, но кой пък от "елита" има домашно възпитание. даваш с лактите напреж и пичелиш.. :-)))

Българинът трябва да си даде сметка какво представлява. Политиците са само явно видно отражение на манталитета на народа. Това е България днес, това сме българите днес. Това е нашият национален продукт и той напълно ни съответства. Някой усеща ли срам? Споделете моля ви.

Естествено, капути не се допускат. Дудуков маш в кочината ...

То е ясно, че това лице (за мен си е точно г_з) нищо не направи за времето на държавно и европейско угощение, което му устроихме. Ясно е и това, че сега иска безплатно да бъде забелязан. Въпросите обаче са защо го прави и кой въобще ще му се върже??? Още ли има неразбрали? Послепис: Предлагам мярката за единица потулена работа да се казва един килобарек. Респективно, за единица оправдание ще бъде една мегакуневица.

за журналистическа некадърност

За мен новина ще бъде, ако БХ сам почука на вратата на Софийския Централен, а те не го пускат вътре - хахахахахахх

Евродепутатът се нуждае спешно от психиатрична помощ.Мисля ,че в хипотезата на чл.150,ал.1 от Закона за здравето "лицата с умерени психически разстройства, които са изпаднали във състояние, застрашаващо тях самите или околните, подлежат на мерки за физическо ограничаване.Очевидно е ,че лицето се е нуждаело от такава помощ.То като дойде ,не пита.Не са застраховани и евродепутатите от психични проблеми.Добре ,че само евродепутатът е чукал по вратите на съдебната зала.Защото ако беше дошъл и "специалистът по корупцията" Яне Янев/който също е способен на такива изяви/това щеше да е един истински професионален корупционен диспут/Янев-Кьовеши/.

ТОЗИ СКОРО ТРЯБВА ДА БЛЪСКА ПО ВРАТАТА НА КИЛИЯТА. ЕДНИ 50 МИЛИОНА ЛЕВА ОТКРАДНАХА С МУСТАКА ВАСИЛЕВ И ДЕБЕЛОТО МОМЧЕ ОТ КТБ САМО ЗА БЮРЕКОВ ЛИЧНО И ИЗМИСЛЕНАТА МУ ПАРТИЙКА, ДЕТО ВЕЧЕ НИКЙ НЕ СИ Я СПОМНЯ... ЗАЩО ТОЛКОВА ПАРИ? ТРЯБВАШЕ ИМ ПАТЕРИЦА В ПАРЛАМЕНТА НА ДПС-ДС-БСП, ЗА ДА ЯХНАТ ОТНОВО ВЛАСТТА И ПАК ДА КРАДАТ МИЛИАРДИ. ЗАТОВА.

писна ми от тоя скучен палячо

Абе капут, като не те пуснаха вътре, щом не им по-дюдюка от вън ? ВЪпроса за червенобузестия е хубав, а дали за шопара щеше да обясниш на румънката каква супер държава сме, млади мъже с по 30 хиляди лева и стари опели еб.ват цялата държава, контролират медии, бизнес, съд и прокуратура итн ??? Аман от малоумници !

Уф и тоя циркаджия ли се появи пак бе....

Бареков е Бенатова идват на мястото на Сидеров и Яне Янев. Платени провокатори.

Янев не беше ли съветник на Б.Борисов ?

Какъв съветник е тая лаеща подлога?

Що обиждате читателите си, като ги занимавате с тази долна отрепка.

Бабарекин иска да говори с госпожа Кьовеши на англалалаййски. Нахален и брутален лъжлив дингил.

Имаме новина!!

аман от тъпанари и тъпанарки.

Те са платени тъпанари, платени провокатори! Получили ли са спешна поръчка да провокират румънската прокурорка и да спънат работата на срещата! Българските крадци по високите етажи и техните покровители в чужбина се страхуват да не се стане така, както в Румъния, да ги съдят и да им отнемат незаконно придобитите пари и имущество!

Никиии голям капут си.

Много сте назад би Дир.ру. Пишете само за тъпанари. В Германия тази сутрин има нападната банка, взети заложници. Хайде, сега е момента. Бой по ЕС и слава на Русия. Давайте, че Блиц пак е пред вас.

В Д уй збург.

Къде ли,ще се крие,като му падне имунитетчето?...

Спукания капут продължава да плющи на вятъра

Дудука яко се насмука, подгони котка по улука с надежда да й го начука, но се подлизна завалията и лапна уя на комшията.

Защо когато човек търси "дудука" в Google, в резултатите излиза снимка на Бареков?

И пак,ще излезе същото...

Мирослав

Верно излиза. Този е навсякъде. Сигурно и "кенеф" да напиша, пак той ще се покаже...

Как пък по време на избори изпълзяват всички знайни и незнайни, забравени и незапомнени влечуги??? Толкова ли е дълбока държавната политическа хранилка? Всичко ли е шуро-баджанащина сред политиците в тази бананова република????

Главния прокурор на Румъния идва, а Цацаров не само че не присъства, но и изпраща платените марионетки да провалят лекцията...наглост и безочие до безкрайност..

Е нема такива селяни честно....

Панов-Нямал зад гърба си президента.В Румъния братът на бившият президент е бил осъден на 4 год.заради подкуп,за оказване влияние върху съда.Там се стремят да налагат справедливост,за нея се борят.А не кой кой е.

*Панов няма зад гърба си подкрепата на държавата,в лицето на президента.

"Още преди изборите Радев заяви интерес да се запознае лично с постиженията на северната ни съседка, с което влезе в противоречие с БСП. По-късно обаче той заяви, че първо ще се вслушва в мнението на главния прокурор. Сотир Цацаров днес не уважи събитието." Това казва достатъчно за отношението на някои от партийните лидери, държавни мъже и еднолични прокурорски органи към "румънския модел" за борба с корупцията;) Само да им напомня все пак, че там се борят с корупцията, а не си живеят в удобна симбиоза с нея;)

Пипи, НИТО ЕДИН прокурор днес не уважи събитието.

Не съм изненадана - как да отиде жив прокурор на тази среща, когато ГЛАВНИЯ го няма?! При тази йерархична пирамидална структура на прокуратурата ни, смее ли някой да му скърши хатъра?! После изпада в немилост!

Стига с простотиите на тези двамата палячовци, Дудука и тази кухата лейка. Как може да са се пръкнали в нашето общество, нима не можеше Господ да ги сътвори някъде надалеч, примерно в Сомалия? Дудука и БеДновска (бедна от мозъчни клетки) не бива да се допускат до никакви обществени прояви. Те носят воня на лайна и нещо мръсно.

Какъв политик може да е тоя шут? Аз не си спомням нищо полезно за българите да е направил тоя смешник.

Не ви ли омръзна в България да се занимавате само с глупостите на тоя и немуподобните да се занимавате?

Каквито са ни евродепутатите, такава ни и държавата.

Spirit

Цирк! Цирк на един палячо и една дърта проститутка/ Беновска/

Предлагам да съберем по някой лев, да платим командировъчни на групичката, хвърляла лайна по Дудука. Ако иска, Беновска може да застане до него за подкрепа.

Що занимавате хората с този ненормалник?

От провала ,си в Холандия...

ако Бареков нещо е недоволен, значи е на добро..

Я, мумуята Беновска и тя там! За Капута разбрахме. Цацата е ясен, Ясен е прасе (и не е там), но ми е итересно прасчо къде е?

Някъде наблизо е, защото грухтенето и вонята са нетърпими ...вече!

Идва най-успешната прокурорка на съседна нам държава. Посрещната е от Барека и Беновска. Главният ни Прокурор не си е направил труда да отиде - просто няма на какво да го научат. Лозан Панов любезно е изслушал гостенката и е обещал да вземе мерки това ни-ко-га да не се случи у нас. Нито Президент, нито Премиер, нито политици са присъствали. Да не е важно събитие... Мила родна КЪРТИнка...

Този от къде на къде се бута навсякъде?

На 6i6i това са му ходовете. Да мята Цирк дьо Барек и Беновска в боя и да вдига пушилка. Отделно и Борисов го е пуснал да пази фланга с някаква малоумна пресконференция. Издава разни скалъпени книжлета за да оцапа Да, България и спира издаването на Прас Прес. Не се подвеждайте пичове, Пеевски очевидно не е много умен. Просто е стъпил върху собственото ни търпение а то очевидно е толкова много, че все едно се е качил на Еверест. Трайте си още и гласувайте за ГЕРБ-БСП схемата в която КОЙ плува като риба във вода.

Не са ли те учили, че пред "а" се слага запетайка?!

Цацаров, спри да пишеш анонимни коментари и да се заяждаш с хората! Работата ти е да каляш румънката и соросоидите и да прибираш пари от всеки докоснал се до БГ "правосъдието". Не се разсейвай, момче. Руснаците на нас чакат! Ай, целувай ръка. Подпис: ББ и 10

Няма ли кой да го прибере в лудницата тоя откачалник?

Колкото Сидеров прибраха

на г-жа Кьовеши! Постиженията й впечатляват! Но, са постижения за Румъния. Колкото и да изнася лекции тук, докато не се гласуват такива закони и не се назначат такива хора в българска спец.прокуратура, + делата да не ги гледат гнилите ябълки, няма никаква полза. Тук, обаче, ако се направи такава прокуратура, веднага се сещам Кой способен "юрист" ще заеме поста и вместо да става по-зле, ще става трагично.

Платените подлоги на мафията - Бареков и Беновска, в действие. Докога ще ги търпим тея паразити бе?! Ще летят павета скоро, така ми се струва!

В България е невъзможно да се усъдят Министри и Премиери те пожизнено са недосегаеми !

Защо изобщо медиите ни занимават с този парцал???

Прасчо е пуснал редовните си клоуни за бой по антикорупцията - Беновска,Цацата, Дудука ..