Премиерът на Южна Корея напусна заради подкуп

Министър-председателят на Южна Корея Ли Ван-ко подаде оставка, след като бе обвинен, че е приел подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Южна Корея напусна заради подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам само корейски драми, защото са най - добрите и имам доста познания от историята на Корея. Сега само ще си подаде оставката, а преди време са убивали всички роднини до 3 коляно, а до 9то са продавали в робство. Донякъде тази традиция още се спазва в КНДР.

При нас не го наричаме 'подкуп', а 'дълг'......

Тези корейци наистина са големи бунаци, у нас такова нещо не може да се случи!

премиерът на България прочел тази новина подсмихнал се иронично и казал "аматьор" :)

"Президентката на страната Пак Гън-хе е на обиколка...." Уважаеми журналисти от Дир.бг, Правилното изразяване все още не е "демоде"! Време е да научите, че няма "президентКИ" (така, както няма "журналистКИ"). Изразявайте се правилно, защото давате пример на хиляди хора. Пише се "ПрезидентЪТ на страната Пак Гън-хе е на обиколка...". Ако искате да посочите, че тя е жена, можете да напишете "Президентът на страната г-жа Пак Гън-хе е на обиколка..."

85 евро е максимума позволен от закона, който може да получи от спонсори?

Ние тука в БГ не ги правим министри без да са доказано взели многократно яки подкупи! Иначе, що за министър ще е ако е неподкупен!

...Затова Южна Корея е толкова богата и просперираща. Разхождайки се преди 2 години по улиците на малък провинциален град, излъскан и чист, хората усмихнати и щастливи, осъзнах колко сме зле ние. Корея е била по-бедна от най-бедните африкански страни, а днес процъфтява. Въпрос на генетичен материал, не на природни ресурси!

не сте го обмислили добре. Точно корейците и германците са крещящият пример, че НЕ е въпрос на генетичен материал.

Ако у нас всички замесени в корупционни скандали подадат оставка ще останем без политици, съдилища, полиция...

Ще ми липсват и катаджиите. И общинските чиновници. И ..... :) А ако "подадат оставка" и ДАВЩИТЕ подкупи - ще ми липсват и поливината българи......

какви са тези аматьорски работи. Защо му е на някого да се самоубива вместо да даде някой лев на съдията и да избегне процес? Намерили списък. И какво? И ние намерихме у Красьо Черния, ама дори той не беше осъден. И тефтерче се случи да се намери, но първо не е ясно дали е ДП или 10, второ както го намерили, така и вещото лице го изгуби. А пък конфликт на интереси или подкуп никога не се е случвало да установим. Елементарно, Уотсън.

Тук всички корумпирани политици и олигарси са невинни! Имат си съд,прокуратура,МВР,ДАНС,няма,кой да ги пипне,всичко е тяхно! Да му мисли обикновения човечец,а е кривнал с 2 лв,а са го налазили всичките институции и бял ден няма да види!!!!