Нинова: Корупцията е в основата на всички несгоди

Трябва да се справим с проблема с корупцията, защото е в основата на всичко друго, каза Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Корупцията е в основата на всички несгоди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега стигаме до това КОИ СА ПРИЧИНИТЕ за КОРУПЦИЯТА според това изследване, тоест КОИ СА ФАКТОРИТЕ за разпространение на корупцията (аз ще се опитам да ги специфирам и допълня): - стремежът към бързо забогатяване на тези, които не са на власт (не съм съгласен категорично, тук са изключени тези, които са на власт и/или са подставени лица...), НЕСЪВЪРШЕНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!!! (това е субективен фактор!); - липсата на строг административен контрол (системен фактор, тоест не се дължи на един сибект); - ниски заплати (системен проблем), - преплитане на служебни задъчжения с лични интереси; =========== - НЕЕФЕКТИВНОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!?!?! ============ Основен фатален за България проблем, начело с институцията к персоната на главния прокурор Сотир Цацаров и лансиралите го във властта!!! - МОРАЛНАТА КРИЗА В ПЕРИОДА НА ПРЕХОД!!!!! Нито една обществена система не е НАПЪЛНО защитена от корупция, НО НАЙ-БЛАГОПРИЯТНА Е ТАЗИ (отново наблягам - СИСТЕМА!!!), в която гражданите влизат в съприкосновение с държавните структури и техните служители (по-често и по повече въпроси) или по-точно ТАМ, КЪДЕТО СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ВЛАСТ!!!! Най-сериозната предпоставка за извършване на корупционни действия и практики е в публичната сфера при СИСТЕМНИ ПРОПУСКИ, КОНТРОЛ И САНКЦИИ при преплитането на публични и частни интереси! За пример бих посочил прословутата огромна кражба, наречена приватизация в България - масова и касова!

Някои от благоприятните условия за появата и развета на корупцията са: - СЛАБОТО ПРАВОРАЗДАВАНЕ!!!; - ОГРАНИЧЕНА СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!!!!!; - нископлатени държавни служители( - НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА или НАИВНА!?! (аз бих включил и неграмотна или полуграмотна голяма част от хората) ОБЩЕСТВЕНОСТ!!!; - ГОЛЯМАТА БЮРОКРАЦИЯ!!!... Те са жизнено необходимите фактори корупцията да се поддържа на едно много високо ниво в едно общество!

ми става като пляска герберастите:))))

Приватизацията на Техноимпекс (и Техноимпортекспорт) от Корнелия Нинова при Иван Костов всъщност е типичен пример и за корупция, съгласно дефиницията, видовете и категориите и разновидностите й, по-конкретно в частта за използването на вътрешна информация, вкл. за обявяване на курс, конкурс или ДРУГА ФОРМА - НА ПРИВАТИЗАЦИЯ например, ПРИ ПРЕПЛИТАНЕТО НА ПУБЛИЧНИ И ЧАСТНИ ИНТЕТЕСИ и ПРОТОВОЗАКОННО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ПОЗлОЖЕНИЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЧНА ПРОТИВОЗАКОННА ОБЛАГА!

В някои правни системи В ПОНЯТИЕТО КОРУПЦИЯ ВЛИЗА И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВЪТРЕШНА ИНФОРМЦИЯ!!! (което е съвсем логично в днешното високо развито технологично и информационно общество). Например вие знаете, по силата на поста, длъжността служебното ви положение, че в някакъв момент ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ТЪРГ ИЛИ КОНКУРС!!! ТОЗИ ТЪРГ ИЛИ КОНКУРС ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ОБЯВЕН, НО ВИЕ ИНФОРМИРАТЕ НЯКОЙ СВОЙ БЛИЗЪК, РОДНИНА ИЛИ ПРИЯТЕЛ, който има ИЛИ ДОРИ СЪЗДАВА СПЕЦИАЛНО ЗА ЦЕЛТА!!! (каквото случаи в България има много, безброй!) ФИРМА, занимаваща се предмет на този търг или конкурс! Така той може да се подготви предварително и по този начин да има повече време и възможности, отколкото останалите участници, с това е в по-добра позиция от тях. В България се наблюдават дори и най-уродливите и крайни форми където се въвеждат специфични, дори в последния момент условия, изисквания и критерии, които да пасват само на конкретен участник и да елиминират останалите!!! Измамата в някои правни системи се включва в понятието корупция, КАКТО И ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕТО НА ПРАВОСЪДИЕТО!!!, особено в британската система; длъжностните присвоявания; ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ!!! Много често престъпления, които са свързани с наркотици, в определени системи се третират като корупционни престъпления, доколкото КОНТРАБАНДАТА ТВЪРДЕ ЧЕСТО ВКЛЮЧВА И ИЗПОЛЗВАНЕ НА КАНАЛИ, ПРИ КОИТО СЕ ПОДКУПВАТ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА!!! Корупцията включва в себе си МНОГО ДЕЙСТВИЯ ИБЕЗДЕЙСТВИЯ!!!! Друго определение, което следва от австралийската комисия за борба с корупцията е, че корупцията е поведение, което използва - и забележете термина, определението, квалификацията тук! - НЕЧЕСТНО!!!!! използване на власт и позиция, което като резултат има поставяне на някого в по-добро положение от другиго!!!

И тук се сещам колко години какви ли не експерти и коментатори, ме дори и мастити и кой знае защо уважавани прависти и светила в правото се опитваха да внушават и убеждават публично, че ... правосъдието и правораздаването не били и дори не трябвало да бъдат непременно ... ЧЕСТНИ И СПРАВЕДЛИВИ!! Това - във връзка със създаването и налагането на КОРУПЦИОННА СРЕДА, морал и култура с българското общество!

Малко теоретична и методологическа помощ за интересуващите се от корупцията политици, управници и магистрати. Корупцията е СОЦИАЛНОТО явление! Корупцията означава РАЗВАЛА, ПОКВАРА, ПОДКУПНИЧЕСТВО (Български тълковен речник) Тя е АНТИОБЩЕСТВЕНО ЯВЛЕНИЕ, хатактеризиращо се с МОРАЛНА ПОКВАРА на личността или на СОЦИАЛНА ГРУПА (аз разпределям порциите с държавата, в мен е властта!) и с ПРОТИВОЗАКОННО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ИЛИ ДРУГО ПОЛОЖЕНИЕ (тоест трябва да си с такова положение и позиции!) за получаване на противозаконна облага, НАЙ-ЯРКАТА ПРОЯВА НА КОРУПЦИЯТА (но забележете - НЕ ЕДИНСТВЕНАТА!!!) Е ПОДКУПЪТ!!! Тези определения съответстват на латинското значение на думата "corruptio" - буквално разваленост, изхабеност, лошо състояние с второ значение - лъжливост, разваляне, подкупване. Според Наказателния кодекс на Република България престъпления със съответни наказания са НЯКОЛКО корупционни деяния: - престъпленията по служба - общо престъпление по служба - който извърши ИЛИ НЕ ИЗВЪРШИ НЕЩО, което му се следва по служба, когато има свой или чужд интерес; - класическият подкуп - който получи или съответно даде пари или друга имотна облага, за да се извърши нещо, което му се следва по служба. Тук има варианти: Това нещо, което е извършено може да е задължение на държавния служител и тогава то не винаги е престъпление; Когато се извършва с цел престъпление - когато човекът е подкупен, за да извърши престъпление - това е квалифициран, тежък състав, съвсем различен

Щом Корнелия Нинова е казала А, да каже и Б, и В,... Когато тя констатира и твърди, че корупцията е в основата на всички несгоди, че трябвало да се справим с корупцията, защото е в основата на всичко друго, че е в основата на липсата на пари за преизчисляване на пенсии, липсата на пари за БАН, за полицаи, пожарникари и т.н.... Корнелия Нинова е длъжна да посочи и КОЕ ПЪК Е В ОСНОВАТА НА КОРУПЦИЯТА, на ОГРОМНИТЕ РАЗМЕРИ НА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!!!

За корупцията, за нейното процъфтяване или отсъствие, е особено важно, критично каква е средата, когато имаме система, която е антагонистична на корупцията и практиките и кълновете й, когато имаме ефективна и бърза, справедлива съдебна система и законите са валидни за всички, тоест никой не прави изключение от тях, особено властимащите и заможноте, и се използва пълноценно и много важната превантивна функция на справедливите санкции и наказания, тогава и корупцията закърнява, респ. бедността и престъпността намаляват! И стандартът на живот расте!

Някой определено трябва да обясни подробно и добре на Корнелия Нинова, щом като тя и там в БСП изведнъж съзряха и се вълнуват вече и толкова от огромната корупция в България, че явлението КОРУПЦИЯ Е СЛЕДСТВИЕ, А НЕ ПЪРВОПРИЧИНА, на други явления, процеси, и събития и най-вече на СИСТЕМНО ДЕФЕКТИ в управлението и уредбата на държавата! Отново - говоря за СИСТЕМНАТА КОРУПЦОЯ в България, която заедно с първопричините за нея генерира бедност и разруха в държавата, и тоталното деморализиране и демотивация, когато продължава десетилетия и няма реални мерки срещу нея, тоест е насърчавана, поощрявана и прикривана традиционно! Корупцията, между прочем, е и култура, начин на мислене, оформен от практиките и живота, ценностна система, която се възпитава и внушава, правосъдната система.. абе тя е дълга и широка тази тема!

Единствената дума в българския език написана и произнесена по този начин и все пак се разбира за какво става дума!! уфсъ Та тази уфсъ ли ще се пъчи като борец против корупцията, когато нейния шеф тогава станиШЕФ я уволни именно заради КОРУПЦИЯ!!! На наглостта и бандитизма на камунистите НЕ е от сега. Те са си такива по рождение!!

Мръсна Куришка!

Вони отвсякъде

Това се знае още от времето на великите римляни. Явно 2000г. затъпява народа вместо да поумнява.

Точно таз уфсъ беше уволнена от Хамстеро заради корупция Явно и тя е пострадала :)((

Не е корупцията виновна А корумпетата като тебе Защото без корумпета няма корупция Щяхме да сме една много хубава държава , ако бяхме избесили политбюро преди 28 години- нямаше да има нито преход, нито недоразумения като тебе

Комунистите родината разграждат, комсомолците след тях вървят. Чавдарчетата не изостават Крадци и мошеници възпитават крадци и мошемици. Айде, да не обиждам лелка им - тя си знае що за помия е

Момчета ,изстина Ви казвам...Ако тая другарка дойде на власт,мисля ,че това ще и е на България.Мисля ,че ще Ни върне още по - назад отколкото Ни върнаха луканов,виденов ,станишев орешарски. Не че Бойко ми е любимец ,въпреки ,че го виждам да е активен. Според мен ,бсп ,ако иска да е партия с европейско ,а не с азиатско бъдеще,трябва да си върне ,незабавно Миков . Тази другарка е изтрещяла наистина ...Просто чукайте на дърво

Крадкивата Корнелия послужи за еталон, показа как действа червеният ешалон. При наличието на толкова дебили, трудно ще се разкрият нейните мотиви. В Парламента си е довела раята, да й създава подкрепа на лъжата. Както те гледа в очите, така ти отнема парите.

20 Май 2008 Дело за престъпление срещу правосъдието срещу бившия зам.-министър на икономиката Корнелия Нинова и следователката Татяна Шарланджиева. Разследващите търсеха доказателства, че двете са отваряли чадър по аферата "Топлофикация" и са пазили от обвинение за пране на пари бизнесмена Красимир Георгиев - собственик на "Фронтиер" и близък до Румен Овчаров. На двете обвинения така и не бяха повдигнати. Скандалът тръгна, след внесен доклад във Висшия съдебен съвет, според който със специални разузнавателни средства са засечени разговори на Шарланджиева, Нинова и Красимир Георгиев. Бизнесменът месеци наред бил пазен от Шарланджиева. Обвинение му бе повдигнато едва след избухването на скандала. ВСС приключи скандала, като приеха, че няма достатъчно доказателства. Срещу нея има само данни от специални разузнавателни средства, които не могат да се ползват в дисциплинарното производство.

Комплексно документално разследване на Биволъ разкри на базата на документи от България, САЩ, Лихтенщайн и Дубай схема за мащабна контрабанда на цигари произведени от Булгартабак към Близкия Изток. Схемата е в ход от 2004 г. насам, а нейният разцвет съвпада с апогея на кариерата на Делян Пеевски, превърнал се в периода 2013-2015 г. в център на паралелна, задкулисна власт в държавата т. нар. "Модел КОЙ" Корнелия Нинова БСП също е сред "посветените" тъй като е била председател на УС на Булгартабак Холдинг в периода на управление на Тройната Коалиция. Тя запазва този пост дори след като е уволнена от поста зам министър на икономиката и енергетиката в разгара на скандала "Овчаров Александров" Така докато ексклузивните дистрибутори на Булгартабак за един от най-големите му пазари се занимават с контрабанда и пране на пари от тази престъпна дейност, а самият Булгартабак оформя документите за нелегалния експорт, председател на УС на холдинга е Корнелия Нинова. Тя напуска този пост чак през юли 2009 г.

Сръбският мафиот Сретен Йосич - Йоца Амстердама е финансирал БСП с 3 милиона евро през пролетта на 2009 г. 02 юни 2012 Станишев пита своите за топла връзка със Сретен Йосич Сергей Станишев, лидер на БСП и президент на ПЕС, заяви в интервю пред радио К2, че ще пита Кирил Добрев и Младен Червеняков за връзките им със Сретен Йосич. Топлата връзка между Добрев, Червеняков и Йосич разкри разсекретен разговор по делото "Килърите" Въпросният разговор, който бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел Контратероризъм в ГДБОП Валентин Цоновски. Джамалов информира топ ченгето за връзката между Килърите и сръбския мафиот. Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал, казва в разговора Джамалов. По думите му, Младен Червеняков и лидерът на младежкото БСП Кирил Добрев били двете основни фигури във взаимоотношенията на социалистите с Йосич. Именно чрез Кирил Добрев сърбинът наливал пари в партийната структура. Според Джамалов, Червеняков често отскачал до Сърбия, понякога водел и сина си. Пешо ми каза (бел. авт. - Петър Стоянов - Сумиста), че е важно да си добре с младите на БСП, с младежката им организация, споделя свидетелят пред Цоновски.

Вие комунисти сте еврейски творения тоест циганскиДнес неправилно полит. толерастите, които се опитват да принизят всичко до расова омраза твърдят, че роми е правилното и коректно название на циганския етнос. Това обаче не е така. Роми са малка група от циганските етноси, а учените в цял свят използват названието Цигани, което обособява целия етнос. Но как циганите и откъде дойдоха в България? Първо трябва да подчертаем, че циганите са били прогонени още в древността от местата, които са заселявали. Основния проблем е, че те са затворенo общество, създавало проблеми в държавите, които населявали. Те силно си приличат с евреите, тъй като самото им име Цигани идва от византийските хроники и означава недокоснати. Защо недокоснати? Защото техните закони забраняват цигани да се смесват с други народности идентично с еврейката философия, която дели света на евреи и неевреи (ГОИ).

АКО ГИ НЯМАШЕ Става въпрос за юдеи и хазари, от които произлезе ционисткото транснационално племе. Велика България нямаше да се разпадне след смъртта на Кан Кубрат и народът ни нямаше да се раздели на Дунавски, Волжки и Кавказки българи. Нямаше ние да приемаме християнството от Византия, а Римската империя щеше да приеме Тенгрианството от нас. Цар Иван Александър нямаше да се ожени втори път, нямаше да раздели Царството и щяхме да отблъснем османското нашествие. Еврейската фамилия Кохари нямаше да си купи европейска благородническа титла, да се преименува на Кобурггота и България щеше да избегне няколко национални катастрофа. И така нататък, и така нататък. Значи каквото и да ни предложат евреите, то никога няма да бъде в наша полза, а винаги ще ни навреди. Дори когато сме им правили добрини, дори когато сме ги спасявали, те пак не са пропускали да демонстрират кипящата си ненавист към нас. Какво обаче толкова ги сближава с циганите? Паразитизмът. И едните, и другите са социални, при това международни паразити. Те съществуват винаги на чужда сметка. Но само паразитизмът ли е общото между евреи и цигани? Мисля, че не е.

ЦИГАНИТЕ В чужбина ги приемат за българи и казват, че ние българите сме тъпи, нагли и гадни. Добре, да се съгласим, че е така. Тук обаче същите западняци не искат да ги приемаме като българи, а като нещо различно. И щом кажем, че са тъпи, нагли и гадни, тогава надават вой до небето, че сме расисти. Не е ли по-добре западняците да се разберат помежду си какви са мангалите - цигани или българи. Ако са цигани, да спрат да се оплакват от тях. Ако са българи, значи ние не сме расисти и отношението към мургавите е на личностна основа. Ами нека видим тогава какво точно, какво конкретно е предизвикало това лично отношение.

Комунистите сте донесли на българите най-големите бедствия... Смрадливи терристи!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Курнелия: Корупцията е в основата на всички несгоди", А АЗ ЛИЧНО СЪМ ИЗПИТАЛА ТАЗИ НЕСГОДА НА ГЪРБА СИ, КОГАТО МЕ УВОЛНИХА ЗА КОРУПЦИЯ!!!!!!!

Яяя.., точно ти ли ма ГРАБЕЖНА МИЛИОНЕРКЕ ще насъскваш старците, които явно са толкова ДЕБИЛИ, за да ти вярват все още на теб, ГРАБИТЕЛЯ-ПРИВАТИЗАТОР, ояла се свиня крадлива, нагла, свирепа, АЛЧНА саботьорка !!! Както е тръгнало ще си разпориш и гъза натъпкан от МИЛИОНИТЕ окрадени на социалистическа собственост, която ОКРАДЕ ти от тия вряскащи около теб "нещастници- ДИБИЛИ"...

Сетила се да навлече шуба, а забравила коня! Някак си яхнала кон и от едната му страна Кирчото, а от другата Таското щеше да е по - впечатляващо !!!!!!!!

Аман от ниновизми...

Писна ми от тия комунисти!!!Даже не ми се коментира.........

Нинова, дай имена и факти, защото иначе звучиш кухо.

"Трябва да се справим с проблема с корупцията, защото е в основата на всичко друго" Я! Кой го казва! Тия за малоумни ли ни имат? Пред медиите се плюват едни други за сурат, а после тайничко си делкат краденото. Нагла сган...

прави впечатление че на изказване на Корнелия винаги коментират главно герберасти и че никога не четат статията,а само заглавието, това от бързане да плюят и затова и не вдяват никога за какво става въпрос, т'ва зомбираните герберасти са утайката на обществото.

Те щото червените тролове винаги прочитат цялата статия, надлежно си водят записки, после правят литературен разбор, после семантичен анализ, набелязват си опорните точки за бъдещия си коментар и чак тогава посягат към клавиатурата... Да бе, да! Всички тролове са еднакви - пишат безмозъчно ЗА "нашите" и ПРОТИВ "онези".

Куманизма е в основата на сичките неЗгоди на балХар. Махнете куманягите, останалите ке се оправиме за нула време. Достатачно е да нема крадливи и гнусни продажни куманяги. Как Исландия се оправи -махнаха си зиониЗките банкери, и политиците, продадени на евреите/зионизти/куманяги. И страната се оправи за нула време. Изгониха ги, изпозатвориха ги, а некои дори директно си ги поубиха. И страната миряса.

Те това е гонил Хитлер - евреите, заради гнусните им еврейски номера и банковите им кражби; циганите, заради гнусната им халтура и крадливост; и куманягите, заради същото умножено стократно, от горните. Саму това да беше, пак си струва да си наци и да трепиш куманяги, евреи и цигани! И трите, дедо попе, са си заслужили на сапун! Ке ги отвориме пак фабриките за сапун......

Важно е повече хора да го осъзнаят макар че самият Хитлер е бил незаконен евреин Ротшилд! Но откъдето и да погледне човек,евреите са в основата на световното зло и упадък!!!

Едно от седемте еврейски племена е било това на циганите!!! Цигани, евреи, българи Циганската инвазия Ето ви ги, полюбувайте им се. Това са бедните и дискриминирани цигани, начело с още по-бедния цигански тартор Цветелин Кънчев, известен още като дон Цеци. Известен криминален престъпник, покровителстван от бившия президент пернишкия циганин Георги Седефчов. Цигания отвсякъде. Няма какво да се заблуждаваме. У нас, а и не само у нас се извършва истинска циганска инвазия. Извършва се нещо напълно невъзможно. Един от най-воинствените и могъщи някога народи е изтребван и завладяван от едно презирано от всички скитническо племе. Невъзможно е, но е факт. Само че кой знае защо никой не поглежда към корена на проблема, а подлага на анализ единствено последиците. Ами да поразсъждаваме. Не е тайна, че настъплението на циганите стана възможно с мощната подкрепа на евреите и най-вече на Джордж Сорос, инструмент на зловещия клан Рокфелер. Та нека първо да видим какво би следвало да бъде нашето българско отношение към евреите. Веднъж си зададох въпроса какво би се случило с нас, ако на тоя свят не съществуваха никакви евреи. АКО ГИ НЯМАШЕ Става въпрос за юдеи и хазари, от които произлезе ционисткото транснационално племе. Велика България нямаше да се разпадне след смъртта на Кан Кубрат и народът ни нямаше да се раздели на Дунавски, Волжки и Кавказки българи.

Ако от България по някакъв вълшебен начин бъдат премахнати всички настоящи и бивши комунисти, всички крадци, и изобщо всички по някакъв начин прегрешили пред обществото, и всички цигани - ми то ще останем за два файтона хора в държавата!

И толко нема да останете, в страната останаха саму куманяги, а анти-куманягите беха избити иле изгнонени, да не пречът на лапачите. Но то сичко си има край, и сам виждъш, кога мухата хапе най-силно. Демек, куманягите се самоизтребиха, за какво е тоя реФ сега, щото нема роби да им бачкът и нема от кой да крадът. Тека, като избиха опозицията, и останаха саму те на власт,. сега те ке си копът лозето, нема кой друк да им го копа. Иле да измирът, това за мен е по-добрия варянт, ко ке ги чекаме да копът лозето. Аре да измирът, останале сме малко дето не сме куманяги, ке дигнеме държавата на нова сметка. Бог е с нас.

Не си ли разбрал че като измрът 3-те мелиона пенсионери, а те измирът и нищо не мое да спре тоя процес..... то кой остава - малка политическа класа веке компрометирана, и циганите срещу емигрантите. Познай ко ке стане, кой къде ке се пристрои. Битката ке биде етническа, оттука ти го казвъм. И ако циганите победът, ке има клане и изнасилвания, и това се знае отдавна. Стройте се на правилната страна, щото иначе лошу ви се пише. Но ако ви се умирга, ас немъм нищу протиф, измирайте, и освободете земята, живота тече, не се пречкайте куманягите. Време ви е за измирате.

Ако махнем всички комуняги и крадци,тогава има шанс да се оправим,че всички които управляват са крадци!Или някой мисли,че Бойко не краде ли?

Във всяка държава състоянието на начина на живот и благоденствие на народа е пряко отражение на работата на съдиите и отговорността която носят или не носят за налаганата справедливост . Резултатите от начина на живот в отделните държави ги виждате . Казах коя е причината ! Първо оправяте правосъдието . После то оправя всичко !

тия съдии нали работят според каквото законче им спусне парламента, т.е. герб, така че чети по-надолу какъв закон са приели, че корупцията не е престъпление е, тогава съдията по тоя закон как точно ще наказва корупцията, герберастки галош.

Крадецът вика "дръжте крадеца"! Какво ново казваш другарко Нинова ?!

Чакайте сега да ви кажа откъде ви идват несгодите. От всичко друго е но не и от това, че приватизирах милиони без да съм платила и лев.

Управляващите прекалиха, опозицията също. Нинова и в дясно, време е да се разделите с някои ненужни вещи в парламента, депутати де, роклите си ги носете, както казва една реститутка, какво правят нашите хора, а тя носят си комунистическите дрехи, преди много, много години, все пак НИНОВА е безпартийна, време и от всички партии, нема време, казва Кито, много години минаха, а младост не помним, уредихте си всички на топли и добре заплатени места, шивачките в съда, получават над 2 хилядарки, а със средно, няма нищо, важно е те да са зле, кой на кого му дреме за без връзки хора, все чорбаджии от дясно назначават, а те милите бедняци, а от ляво капиталистите, тук не ми е ясно, има голямо объркване от всички партии, само Пеевски и Доган могат да се справят със ситуацията, на там вървят нещата, а и Батето, но без Цвъки и цвъковиците им, не е майтап работата, от майтап и може плачка да стане, има хора са свръх изнервени, от малцинствата, турци, а им отнемат земята, ша има бой, кой който завари, а тях цвъковиците в тъмните автомобили ша ги пазят бодигардовете, а за никакъв чеп не стават, както казва известният скулптор , а и Иво 80% дебили, Нинива почистване требе, мила, стефчо съм и сие будалите/абталите

Всички герберастки тролове на барикадата!

Трай бе Недко стига писа глупости

Може би е време да върнем времето на 'връзките' и 'моя човек', като бе по времето на Бай Тошо. Демек завръщане на социализъма, затваряне на границите, изпразване на магазините, така, че и да имаш пари - да няма какво да ги правиш!

Всичко идва от 45-години неуспешен комунизъм и после 30 години неуспешен социализъм с елементи на едър капитализъм от бивши социалисти!

другарко Курнелия говорие за орупция а вижте себя си как забогатяхте с къкви пари на 28 години говорите за ниски пенсии та нали вие и вашето правителство начело с иванчо костов и иванчо нейков намалихте нашите пенсии след 1997 година какво се пенявите сега или отклонявате въпроса от себя си

Абе педераст отчаян какво ти е виновен Костов бе !?

Щом съм отчаян значи е виновен

Гледайте внимателно! Всяко действие в този спектакъл, всяка реплика и изказано "мнение" са внимателно подбрани и аранжирани специално за Вас! Имат си PR, който постоянно пресмята, наглася моменти, ситуации, визии, думи! Нищо не е случайно. Търси се максимално въздействие. Ако нещо не ви харесва, тогава се променете най-после и започнете да мислите и да искате адекватни неща! И най-важното: Помнете! Не си позволявайте да забравяте, защото не един, а още 15 пъти ще си платите поради факта, че този номер все още минава...

Те ,най - добре разбират от корупция ,вервайте . Щом казват ,че има ,значи има.

Тия дето приватизираха предприятия без един лев в джоба ще ви помогнат.

Има ли не корумпирани във властващите и партиите? Няма! ...Има ли смисъл да Ви слушаме празните приказки - НЕ!

популиско изказване за масите.. Няй-големия ни проблем е слабата интелигентност на обществото, базирана на ниско образование и селски манталитет..

А тая какъв нагъл боклук е.

Събуждам се и гледам че навън е 16 градуса , прочетох какво е казала Курни , и се уплаших ! Викам си Леле , проспах цялата зима и е станало 1-ви април ! Жената ще ме убие !