БСП: В МВнР има корупционна схема за половин милион лева

Сезирах главния прокурор за корупционна схема в Министерството на външните работи за над половин милион лева, обяви депутатът от БСП Кристиан Вигенин в НС.

Обратно в новината

Коментари - БСП: В МВнР има корупционна схема за половин милион лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кристианчо ги разбира корупционните схеми, до преди някоя и друга година назад сам той облизваше пръсти от кацата с меда. Който от нашите политици е бил на ръка или г_з разстояние от властовите благинки е намазъл или оцапал я ръце, я гащи. Сърдити са само тези които още не са имали щастието да бъркат безнаказано в благанките. Ама и да си само на една ръка разстояние до парламентарните кюфтета - пак е кяр....нали Крис? Явно българските имена са на изчерпване...

Нищо ново !Помните слугата и гъзолизеца на Доган-Посранника Венелин Цачевски от ДПС в Финландия-продаваше алкохол,крадеше,фалшиви ремонти ,наемите за него,покупки,и огромни измами и др.такива.Излагация за България ОГРОМНА.

И защо им е телефонна централа в харема на Ердоган, като тези педалчета по цял ден му го лапат?

Ето ги и внуците на БСП!!! Не им се работи........всичките към политиката са се насочили.

Баща ми беше икономист и казваше, че ако социализмът е нещо хубаво до сега евреите щяха да го построят. Аз и всичките ми роднини са българи.Най големите антисемити след Хитлер са руските комунисти.хц

е дала на всеки комсомолско поръчение за Коледа, та и този млад еж се включва в хора на пренебрегнатите девици. Още не са на власт, а дребните им номера набъбват... Боже пази България от несъстояли се политици.

Що тъй, нещо обърка колегарчетата. Като виждаш че от твоите злоупотребяват, "Курнелийка" ти виновна??????

...защото взе,да омръзва на хората и изтапоса другарката Вагинина!

А в М В Р колко е корупцията??? Най-големите мошениции престъпници!

а па в съда да знаеш..Ми то от червени кадри със спонсори - милионери какво да очаква човек.

Интересно, бившият външен министър алармира за корупционна схема в министерството в което самият той беше министър. Въпросът е дали тази схема не е още от негово време, а той досега да си е премълчавал!? ;)

Веднага Бор-Юсуфф ага да класифицира новината като лъжлива новина. Гробарите не се занимават с корупция.

БСП: В МВнР има корупционна схема за половин милион лева Айде бе, недумай.Че то корупционните схеми за по половин милион не ги броим за корупция. Интересно защо и доказани схеми за по 4-5 милиарда даже не се и коментират.

Корупционните схеми за 4-5 милиарда не се коментират, защото патриотично се спазва българската поговорка: "За кокошка няма прошка, за милион няма закон."

към руската ВТБ.

Гадно ми е да чета такива работи, ама също толкова ми е гадно, че ги разкрива един политически пропадняк, когото с нищо добро не сме запомнили. А, момент, той беше същия, дето не успя да отиде на нито една смислена визита в чужбина, пръв отърча при Порошенко, и най-вече въведе модата да се обяснява във фейса. Казвам го в смисъл, че хубаво алармира прокуратурата и обществеността, ама за мен това не е индулгенция за бъдещето. Ако тия сменят ония, продължаваме да тъпче на едно място. Или по-точно - продължават същите да ни тъпчат!

Ами вземи мерки да не те тъпчат нито тия, нито ония. Гласувай за други. Но непременно гласувай! И излез на протест! Виж как гърците защитават интересите си.

ще гледаме гърците как копат за евро от нас и останалите до пълната победа на путинизЪма.

30 пъти - толкова е "надценката" на ГЕРБ при "евтините" обекти - 500 хил. са си направо джобни пари за тях. Виж, Бащицата Б. Борисов не се занимава с такива дреболии. Неговата "надценка" е по-малка -20-22 пъти, но пректите са за 300-600 млн. Там вече е крайно наложително Цацаров да привика министърките на МРРБ и на околната среда...

Статията е написана много нескопосно или Вагинин нещо не разбрал и съответно лъже. Има разлика м/у централа и сървър, едното е много по-голямо. И относно цената- и трабантчето е кола, ама колко струва.

колко плащат за това което си написал - аз ще го пиша още по често -некадърен съм и немам работа!

Всички нива в ГЕРБ започват да крадат като за последно това е щом за 30000е става на въпрос. Най големите кражби на Борисов са КТБ Аец Белене санирането еврофондовете и опростените финансови корекции за 300млн. Всички смешни фабрики които се отварят са с откраднати пари но това не е реален сектор тези фабрики са параван за пране на пари

ще краде БСП ако докопа властта.

Верно ли има корупция?!

Баце, приемай сички условия на ПФ и РБ и правете бързо кабинет, че до изборите БСП-то че вкара половината ГЕРБ и целото РБ в затвора.

във ВСС и прокуратурата...

След като лъжите за 200-те млн за 3-центъра се оказаха истина, а после и за врътката с Полша нема да се учудим ако и поста в ООН-то на това келеме Митов и тази кражба си се окажат чиста истина.

+

Довечера излиза Митов, хваща се за главата и се чуди тези от БСП лъжат постоянно?! А БСП лъже наистина. ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ ПРОСТИЯ ЕЛЕКТОРАТ, ЧРЕЗ ТРОЛОВЕ И ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ!

доказва в Съда, ама за съжаление нямаме Истински работещ Съд! Затова се вихри и корупцията.. .

То да беше само това. А системата за издаване на български паспорти в чужбина само ако имаш цифров подпис, дето струва 1 милион лева и не работи вече година и половина. Обаче "правилната фирма" на ГЕРБ прибра парите...Много неща има да се ровят вътрешно във Външно!

на запад името на бб е "бг ал капоне" ,което е плод на разследвания за бг мафия!у нас гальовно си го наричаме тиквичка,защото му е дебела кратуната ,само ,че това не ни прави никак,ама никак по-умни от него ,а напротив !

Как да им вярваш, като лъжат, мажат, крадат и убиват от 1917 година досега?

кой те кара да ги слушаш,четеш и вярваш ?

Влизат в парламента и се срамувам заради тези, които им вярват. Неприятно.

на комунягите такава им е школата да лъжат крадът и да продължават напред но на хората май къса е им паметта забравиха как 45 години бяха мачкани от другарите от бкп

Прав си ,твоите герберасти са комуняги, бивщи членове на БКП и партийни секретари и то начело със Султана от Банкя .Зараде това така умело крадат даже и със задните си части ,а в последно време като за последно.

Ами в кои столици защото в Португалия, Испания и Мароко такова нещо няма?Пък лицето вигенин защо той подава сигнала след като служител на мвнр го клюкари т.е изнася информация.той уста няма ли?втори въпрос:само това ли намерихме?не е ли малко постно?очевидно става дума за закупуване и инсталиране....

Браво Вагинин! но ще е хубаво да си по активен и в другия двор!!!!

КРАЖБИТЕ СА ПРИОРИТЕТ НА БСП

за какво мислиш че строят магистрали и хвърлят луди пари за саниране :))) от алтруизъм навярно ли ?

Едно е да крадеш, докато все пак строиш нещо, друго е да крадеш чрез заменки, раздаване на кредити и хиперинфлация...За червените тъпаци може и да е все едно, но за хора с поне малко мозък, има разлика

Вие окрадохте България !!!!!!

Няколко пъти...

Приоритет е от 27 години Министъра на Външните Работи в България да е от еврейска националност , затова и имаме най-слабата продажна и услужлива Външна Политика , макар Премиера ББ да отрича такава зависимост , но и слепия вижда всичко това и не може да се скрие че Администрацията на САЩ управлява фактически България с разни типове наречени , премиери , вицепремиери ,министри и председатели на НС ! Пак изберете Гербаджите да ви управляват !

Вагинин да сезира прокуратурата за срещите на Нинова с Решетката.

Ще я обвинят че кръшка с дърти руснаци ли ? :))))

Бръщолевене на поредната бесепарска калинка, която през живота си не е похващала работа...Същият неработил идиот, като СЕРЖ...

Ама само толкова ? Кокошкарски работи. А БСП със заменките на земи, колко милиарда спечелиха ? кой въведе плоския олигархичен данък. В света няма една нормална страна с плосък данък. Може би Исландия, ама там плоския данък е 36 % ??????????????

Справка показва, че от заменките на Станишев държавата загуби коствено 7 милиарда лева. Най-хубавите места, гори в тази държава са замениха за камъни и трънаци!!

Че колко е половин милион? Трохи...

Масларова.

Социалистите като правило се борят за повече държава в икономиката. Има обаче поне един, който трудно може да се оплаче от недостатъчна подкрепа поне за собствения му бизнес. Председателят на областния съвет на БСП Пловдив и член на изпълнителното бюро на партията Георги Гергов получава бонус след бонус. След като само преди няколко седмици правителството му осигури сделка с община Варна, която ще му позволи окончателно да придобие пълен контрол върху "Международен панаир Пловдив", сега държавата отново му дава рамо, като му предоставя финансиране от своята Българска банка за развитие (ББР) за 31.8 млн. евро

Много добре знаем че Администрацията на Обама в лицето на Виктория Нюман , покровителстват крадците които работят тях и за това си закриват очите ! Те знаят че той си свърши работата за САЩ и му разрешиха нали е от тяхната еврейска порода да открадне накрая нещо ! Избирайте пак Бойко Борисов той ще слага когото му заповядат от Администрацията на САЩ и сам ще краде и така до като е жив и съсипе Държавата ! Господин Прокурор народа ви моли проверете и го арестувайте това гадно мръсно лъжливо копеле Данил Митов , ако мога сам ще му откъсна шията !

Едините дебили като теб говорят, че Борисов гледа американските интереси, другите дебили, че гледа руските, по-умните казват, че гледа интереса на ЕС и НАТО. На простия българин никога няма угодия!!

Много добре се вижда , ти като си сляп или виждаш този които ти Плаща така и ще пишеш , мразя разни продажни типове като теб за това и сме бедни защото всичко подаряваме на САЩ , няма да изброявам подаръците за да е одобрен ББ от САЩ продава България ! Може и някога от наше име да гръмне този изрод защото лакомията му няма край!

и "прости"! И... не избират Премиер, за да се грижи за нечии чужди интереси, или за свойте лични такива, а да се погрижи за интересите на целокупния български народ! Нормално е българите да искат да са свободни, независими, равнопоставени и да живеят в мир и в разбирателство с другите...Просто е: никой българин не иска бъде експлоатиран като роб, да е незачитан и мачкан от други, нито пък да лиже чужди задници!... А от написаното личи, че не си българин...и точно Хейтъри-манипулатори като теб, са причина за сегашното ни разединение като народ!

Предлагам на герберското трол да не абат много, щото утре Митов че обясни у некой сутрешен блок, защо цената е 30 пъти по-висока.

Човека е събирал пари за апартамент близко до новата служба в ООН а там апартаментите са скъпи.

Ти съдия ли си като обяви , че схемата е ''корупционна''? М? Защо си позволяваш да квалифицираш някакво деяние, като закононарушение, БЕЗ ДА ИМАШ ПРАВОМОЩИЯ?! Не е ли редно сега Цацаров да те подведе под отговорност,за уронване морала и престижа на България?

Май некой го фанаха по бели гащи?

Да, Вигенин.

Избори идват, активираха се МУТРОловете!

Същия коментар имаше и в друг форум,защото ако отвориш която и да е тема отпреди месец,2-3 прогерберастки мнения не можеш да видиш.

Тези калъфи са измъдрили стратегия ''всеки ден по една лъжа''...Пък онези нека се оправдават...И вярно да е, ако вие, червени цървули крадяхте така скромно, нямаше да фалирате държавата....Ами вие, наяждане нямате..

Дали в една схема има закононарушение ,решава само и единствено законния съд! С тези внушения които ти правиш извършваш измама спрямо българския народ и България!

за измама" бълнуваш бе, Умнико?! Човекът сезира главния прокурор! Всичко ще се задвижи по реда си, и Съдът ще се произнесе след като установи:"кое, как е"...Абе, да не би пък на теб изгодно... да ти се иска нищо да не стига до Прокуратурата и тя да не се занимава и разплита нароилите се напоследък демократични корупционни схеми, а?!...

Червени боклуци! 45 г. съсипаха България. Измет.

Започнаха са самотажите на БСП. ТЕЗИ НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА УПСПЕЕ В ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕС! Вигенин е руски трол, лъжец и измамник!

Ей това най-много ми харесва в БСП - безмилостни към чуждата корупция! Оставеше само Румен ОВчаров да съобщи новината, ама те избрали Вигенин - май единствения без дело от цялата им партия. Пък това, че онзи ден гласуваха ПРОТИВ новия антикорупционен закон е от загриженост за правата на "бизнеса", не от друго. Няма герберска, социалистическа и друг вид корупция. Има само една - такава, която трябва да се разследва за 3 месеца и наказва с 20 години. Ама затвор, не 20 години едни и същи крадци в Парламента да се борят с чуждата корупция!

Тези от бесепету лъжатя я нямат за нищо. Всеки ден изливат потоци с лъжи!

Те не лъжат. Те говорят пост-истини. Сделката, която обявяват никога не се е състояла. Не е платен лев по нея. И не е спряна от тях. Ама това не им пречи. Кой знае какво се прикрива с тази пушилка - поредната среща на Мисис 35% с посредник я Маджо, я бат Венци.

- Какво очаква страната ни, ако социалистите и ДПС отново се върнат на власт? - Не бих искал отново левите да се връщат на власт, не само в България, но и в цял свят. БСП е партия, която направи толкова много грешки и престъпления през Прехода. Не мисля, че ако се върне на власт, с нещо може да се е променила. Нека да видим последните години. В ръководството на тази партия се крият минусите и провалът на България. За последните 27 години БСП съсипа държавата, за разлика от Чехия, Полша и Унгария, в които има леви нормални партии. Полза от подобна формация няма. Тя няма сили да бъде полезна и е партия на богатите хора, което е абсурд. Не става въпрос за това, да се критикува само една формация, а да се обърнеш назад във времето и да видиш какво е направила през последните 25 години.

А кой беше проф. Джеров?... Не беше ли от кохортата на крадливите седерасти на ЦърВаньо?... И защо точно такива индивиди ни натрапват сега като капацитети?... А?...

Кое от казаното на този Джеров не е истина?? Това е въпросът. Какво добро направи БСП за България през тези 27 години?? Защото аз мога с часове да ти изреждам какви пресъпления направи!!!

- Като депутат от първите години на демокрацията, имахте ли очаквания, че ДПС и Ахмед Доган ще се превърнат в толкова силен фактор на политическата сцена? - Не вярвах. Това също беше една грешка, че се допусна прекалено много власт в Ахмед Доган и в ДПС. По начало това не е чисто българска, а етническа партия, въпреки че Конституционният съд казва обратното, когато имаше съмнения, дали трябва да се допусне съществуването на такава формация. Ако ДПС бе забранена от съда, щеше да има много по-полезно развитие на Прехода. Има две неща, които попречиха на развитието на дясното пространство и на Прехода едното е Иван Костов, а другото е ДПС, която няколко пъти беше официално и неофициално във властта.