БОРКОР ще събира и проверява сигналите за корупция

Целта на звеното БОРКОР е на първо място - да има доверие в гражданското общество, второ – в политическите партии и трето – в евроатлантическите партньори.

Обратно в новината

Коментари - БОРКОР ще събира и проверява сигналите за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪС СТАРИ ..... НОВ БЪРДАК ИСКА БУДА БОРИСОВ ДА НАПРАВИ ЗА ДА КОНТРОЛИРА БЪЛКАНСКИЯ СИНДРОМ-ПЪТЯ НА ДРОГАТА.

Бойкокор е поредният пирон в ковчега на т.н. "герб"!

по-добре назначете Путку Мафани

Ама в комплект с Ицето за да превежда от английски!

КОЛКОТО Е ОХРАНАТА НА ДОГАН.ВЕДНАГА ИМ ПОДАВАМЕ СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ ЗА ЛИЦЕТО СЛУЖИТЕЛКА НА МВР КЪМ СДВР СЛАДУНКА ВЛАДИМИРОВА СИМЕОНОВА ТЕХН.СЛУЖБА.МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТТ АРХИВИТЕ НАВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ ИМА ЦЯЛ РОМАН ЗА НЕЯ.РОД ОТ С.ШУМА-ГОДЕЧ КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛ ПО ДВЕ ДЕЛА СРЕЩУ БИВШ СЛУЖИТЕЛ МВР.ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ СЪЩО СА ЗАПОЗНАТИ СЪС СЛУЧАЯ.

БОРКОР щесе хване за главата ако се разрови в ГДИН и "Фонд Затворно Дело"

Пълен дублаж с Комисията за корупция в НС. А какво ще прави Димо Гяуров оглавяващ Комисията по корупция в НС? Ще седи, получава заплатата от данъкоплатците, ще повдига собствения си жизнен стандарт и ще пази мафията на СДС от ръцете на Темида. Значи нов изкуствен орган, намирате на хората си място и топла заплата.

Сега вече, ако на някой не му е станало ясно кой е на власт през всичките тези 45 + още 22 години "демокрация" би трябвало да ми се е изяснило- БКП(БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС, НДСВ) и всякакви подобни имена режисирани от няколко свръх богати люде.

ББ има една безспорна мисия: Да осигурява тлъсти заплати към тлъстите пенсии на пенсионирани ченгета. Ако можеше да им плаща със свои пари , а не с нашите, цена нема да има.

1.) Германия ли ще му плаща на това нещо? 2.) В България освен генерали в полицията има ли и други чинове? Колко генерала се падат на един сержант?

НЯМА ПО-ГОЛЯМ СМЯХ ОТ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БОЙКО!!! ДА СИ ПРИБЕРЕШ ЧОВЕК КАТО СЕРТОВ, КОЙТО ИМЕННО ЕВРО-ПАРТНЬОРИТЕ НЕ ПУСНАХА В САЩ!!!!

КАК МОЖЕ РУМЕН МИЛАНОВ ДА БЪДЕ НАЧАЛНИК НА ПЕТКО СЕРТОВ? ТА ТОЙ Е ДАЛЕКО ОТ КОМПЕТЕНТНОСТТА НА СЕРТОВ. КОЙ ОПРЕДЕЛЯ НАЧАЛНИЦИТЕ НЕ ЗНАМ , НО СИГУРНО ИЗХОЖДА ,В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ОТ ТОВА, КОЛКОТО ПО МАЛКО ЗНАЕШ ПО-МАЛКО щЕ ПРЕЧИШ КАТО ТЕ НАПРАВЯТ НАЧАЛНИК. СТРАННИ РАБОТИ СТАВАТ В ДЪРЖАВАТА, НО НЕ НАЙ ДОБРОТО,А НАПРОТИВ.

"Елате хиляди младежи"но без "кирки"а с ум омръзнаха ни разни пеперуди летящи от партия в партия да ни "оправят".Къде сте събудете се Вие поне сте неопетнени от миналото.ЧАКАМЕ ВИ.Вие сте бъдещето на България.

Ако можеше нравственост да се налага с нови държавни структури нямаше да е толкова трагично състоянието на моралът в България! Нямаше и толкова често да търсим нови и нови варианти на управници! Този проблем може да бъде решен с много по-сериозно участие на българското общество, на основата на исконните български ценности и със средствата на наследената философия, култура и образователна структура!

Е как ще се борим с корупцията, като въртим едни и същи лица - оня генерал от КГБ-ДС-НСО, Петко Сертов от КГБ-ДС-ДАНС, Елеонора Николова. То тези хора, ако са имали качествата да се борят с корупцията, досега да са ги проявили. 20-30 години все те са във власта и службите.

Ама аз сега разгледах коя била таз красавица Елеонора Николова!!!!! Ама тя партии, градове, служби, службици ги сменя като носни кърпи!!! Четете само МЪЪЪЪЪЪНИЧКО какво има за нея: Mario - 25.06.2009 г. Тая па.... толкова краде от Русе (сега от Пазарджик!) с фалшива реституция, фалшиво младежко седесе и т.н. и сега и се скръндзи да се отчете пред Командира, който и даде власт. Я виж как подобно на нея мутресата на Ямбол, Руми Желева, си купи мястото даже в партия в Брюксел. Или пък ендесеве затворих цяла атомна централа за да може некомпетентната комплексарка Кунева да стане еврокомисар. Да вземе малко пример,че току виж я издали и за стари грехове. :)))

РАЗБРАХ, ЧЕ ПЪРВАТА ЗАДАЧА, КОЯТА СТОИ ПРЕД БОРКОР Е ДА ОСИГУРИ ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ЗА ИНВАЛИДИТЕ, ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗДКАЧВАТ СТЪЛБИЩАТА СИ И ДОСТЪПА ДО БОЙКО БОРИСОВ.

Кв'и са тия структори с име на кисело мляко :))))

Политическите партии може и да имат доверие защото са от едно котило, ама да искаш доверие от гражданското общество значи че го няма това общество. Гражданско общество което допуска да се харчат пари за да се намери службица на този и онзи значи че не е такова и не защитава интересите на редовите граждани.

Отново кадри на Държавна сигурност.Ами нека види Б.Б какви са ръководителите му на Пристанищна инфраструктура в управлението в София и Бургас-Стефан Нейчев и Георги Георгиев в Бургас - пак от ДС

И Миланов и Сертов са мекушави послушковци, които ще бъдат само маши.

Не само това,лошото е че всичките са хора на Алексей!!! Много е трудно да се сети човек че Алексей държи Бойко!!!

И Миланов и Сертов са мекушави послушковци, които ще бъдат само маши.

ДИР.БГ=КЛАКЬОР.БГ Дир.бг е поредният купен от властта медиен продукт ! Неговата функция се свежда единственно до това да контролира и изтрива мнения не съвпадащи с тези на властта !!!

само като го видя този на снимката и всичко е ясно - прави сте, смърт има раздяла няма с тези хора - и румен миланов и той - къде ли не беше и тая фръцла - и тя! просто хората си създават нови места от които да цицат държавата и да пунтират властимащи - това е тъжната истина. Къде остана "Българийо за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях...." ???????? Боже, пази България от "Пази боже сляпо да прогледа"

Искам да подам сигнал! Някой от акцизния сектор е дал подкуп за 4 млн. лева на висш представител от ГЕРБ! Това може ли да бъде проверено или агенцията няма правомощия да се занимава с партийни членове и другари от правителството?

Що за съкращение измислиха - БОРКОР! Едно време Мирча Кришан правеше тези съкращения доста сполучливо, а и Славка Трънска добре ги разправяше !

ХОРА, НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ "В центъра БОРКОР ще работят 155 души от различни ведомства, като само за първата година издръжката му ще е 8 млн. лв., пише в. "Сега". 40 души ще е щатната бройка. Финансовият министър Симеон Дянков е отпуснал общо 16,5 млн. лв. до 2013 г., добавя в. "Труд". Вътрешният министър Цветан Цветанов ще се разпорежда с новата структура. БОЙКО БОРИСОВ: Създаването на БОРКОР е по предложение на федералното министерство на вътрешните работи на Германия. Бюджетът е направен по предложение на германската страна. Борисов благодари на Германия, че харчи пари, за да подпомогне България "в по-добрата работа срещу престъпността". По думите му, това звено не дублирало никакви други функции. ТО БИВА, БИВА, АМА ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА!

е лице на лакей и послушник. Лице на страхлив човек. Каквото му каже Цветанов това ще прави. А Ел. Николова- метреса на пет партии. Да се готви шестата.

За тези процеси на напускане и присъединяване в Пловдив има много хубава дума кабапчийско котарачене. Това е, когато пуснете един котарак в една кабапчийница и той обикаля между масите в търсене на някое изпаднало по-голямо кюфте или кебапче.

БОРисов-КОРпорация ще се бори с останалите бизнесмени по най-закония АНАЛитичен полицейски начин. Дупе да ви е яко !

Крадеце ще вика дръжте крадеца.

И как ще им викат на служителите на новото звено? Борокорци, клатикорци, барикорци, коробарци?

Бях написал: Алооуу, хер Флик. За пенсии няма пари в бюджета, а за стар бард.к със нови ку.ви има. И ме изтриха. Алоооууу ДИР-а .. кви цинизми , кви пет лева.. това е народна поговорка.

Прав си на 100%, но в интерес на точността поговорката е в обратен ред - "не може да се прави НОВ бардак със СТАРИ курви"...какъвто без съмнение е случая, няма спор...

Склероза пич! Обърках .. сорка..

И като са познати, досега пребориха ли ме.

Повръщами се!!!

Ами да са ни честити новите гешефтари. ЯЯЯЯЯЯ ама те били старите.

Всичките тези са бии на постове досега даващи им възможност да се БОРЯТ (хахаха) срещу корупцията. Наистина ли няма ЧИСТИ хора в България?!?!едни и същи ли са най-умните, най-обучените....най най най на нацията?!?! ГНУСНО е чак

До кога ще гледаме едни и същи корумпирани мутри!!!

Доколкото си спомням Петко Сертов беше уволнен със скандал точно от тройната коалиция така че забележката за доверие от БСП и компания е по-скоро иронична !

Пак двуличие,пак лицемерие.Аман вече.Защо трябва да са познати вече лица във всяка нова структура,направена от правителството.Защо трябва да е този и онзи,от тази или онази партия,за да няма недоволни.Какво може да се очаква от тези хора-само"баланс" и нищо повече.Германия била финансирала проекта,ама само след няколко месеца ще спре парите и тази структура минава познайте под кое финансиране-под родното ни бюджетно издържане.Да ни е честита още една НЕработеща бюджетна структура с лица,които и да искат да работят,не могат защото са подлоги.

Новият бардак със старите к ...

100 % съгласен +1 отгоре. Много точно казано.