Кортежът на Зеленски предизвика катастрофа с автобус с деца

Инцидентът се e разминал без пострадали, президентът не е пътувал в автомобилите

Обратно в новината

Коментари - Кортежът на Зеленски предизвика катастрофа с автобус с деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, боли ги русофилите за Украйна! Ами да ги боли!! И ще ги боли и за Грузия, и за Армения, и за Азербайджан итн. Свърши се с господството на Империята Руска. А че и целия соц. лагер загубиха плюс сега и всички бивши югославски републики също е факт, тоест вече история. А истината най-често и боли, скъпи ми бг-русофили, не бг-патриоти. Интересно, защо никой не си задава въпроса, а защо аджа ба никой не иска повече да бъде командван и третиран като втора гарнитура хора. Скоро и Беларус ще го осъзнаят този факт.

Украйна е Нулева държавност . Хоризонтални бандитски схеми хапещи се една друга. Изцяло мафиотски структури! Евреите са безапелационно доминиращи! Готвят се даже да е и официално. Зеленски и Макрон са официално говорители на еврейски спонсори. Проверете си. На Зеленски е мутрата Коломойски, на Макрон Ротшилд и сие...

Станало е защото са изпреварвали без видимост и са бързали и са карали с по-висока скорост от безопасната. Никой не заспива по време на изпреварване. Това е криминално.

Пострадали има със сигурност.

От 40 милионна Украйна не могат да намерят шофьори и то за президентския ескорт . Значи мога да си представя какви заплати им дават.А и какво извинение е че нямат шофьори ,това означава ли че и малкото останали трябва да мачкат и убиват щото им е ужасно трудна работата. Украинците откак ги облъчи чернобилската радиация с всяка година все повече мутират

Шило

Пияна работа.

кортежът на зелински не е кортеж на зелински когато зерински не е в кортежа!

а на кого?

При нас е на никого ако не пътуват с директна задача а просто се прибират, са обикновени участници в движението. Там не знам как е.

Шофери да не са си взимали книжките от наш'то НСО?

Нашите от нсо-то са същите ла.на!

На това му се казва: Кога стана дерменджия, кога му побеля задника!

Stan Stan

Калайджия, не дерменджия. И не побеля, а почерня. Но иначе - жалко за инцидента.

Като разкажат виц, сигурно умираш от кеф да обясниш, че го знаеш по друг начин. Иначе за протокола: Дерменджия /турцизъм/, съществително нарицателно от мъжки род, синоним на воденичар. Воденичар е някой, който мели брашно във воденица и като си дръпне дъното на гащите, задникът му побелява, щото се предполага, че ръцете му са обрашнени.

Украйна е България в зората на 90-те.... колко мъка ги чака ....

Не колкото руснаците

Така де, повече