Нинова за ЧЕЗ: Държавата ще стане съдружник с офшорки

Търсенето на виновни за ЧЕЗ прехвърли границите на България, докато сме на върха на Европа – това е удар върху европейския ни образ, коментира лидерът на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Нинова за ЧЕЗ: Държавата ще стане съдружник с офшорки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,не мож угоди на тая свинка-корни!

Яд ги е, че не им дадоха 10%. А колко им бърка в джоба на българите, КВЕР ще реши, нали това и е работата!!!

Нинова става жалка, като партийката си. Време е да я сменят, че това което говори вече е несериозно. Да си харчи паричките от Техноимпекс със здраве и да се маха от политическата сцена.

няма да чуят бандитската песен от един филм в който героят си тананика че "три куршума са ви много, че последният е за мен..." Не се разбраха кои да глътне пая и май отново ще се върнат бандитските действия при безогледната приватизация в годините от началото на прехода. Защо ли?! Ами защото всички са порасли и закърмени с идеите на една партия която пряко бе възприела и твърдо прилагаше нечии принцип, че има човек- има проблем, няма човека-няма и пролбема!

гинка има прекрасна кредитна история! Запори, публични продани, съдебни дела... Чака ни светло бъдеще, ЧЕЗно ви казвам!

Браво на Гинка Върбакова,която обезличи самозабравилата се политическа класа и спечели симпатиите на повече от 75% българи,а също и на авторитетни,чужди наблюдатели!

България на три офшорки!

догане кога научи български, бе!?? или пак си напазарувал гяури

От както подкрепям бат Бойко и приехме законите на Пееф. Понаучавам и чужди езици. Кое е неприемливото на " Цацата, Прасето, Тиквата", модераторче? Да не ти изстине столчето...

как в марракеш, 1997 ма, поседна с кумонисти и ми изядоха вечерята! баш кумониста беше ленин глупака, господин карбовски вчера го показа проф. иорд. пееф, 3ав. био катедра,

Нинова и БСП са шамаросани и зашеметени така ,че говорят като клюкарките о циганската махала!Боко също е ушашавен,но все пак големият резил остава за БСП и Нинова,която е смешна с налудничавите изказвания и действия!

А,бе, Нинова, не е виновно правителството, пък ББ-хептен!Виновен е хан Аспарух и славяните и траките, дето взели,че направили туканка държава и станали народ, та сега на НЕГО му създават само главоболия и ТОЙ вдига кръвно, пък на гадовете не им пука, искали, видите ли,за тая държава да мисли,когато ТОЙ цял свят или поне този тъмен Балкански полуостров оправя."Ювелирни" акции ще МУ правят, щото гадовете искали да ядат!

Оф Курнело, Курнело теб никой за слива не те бръсне никъде по света. Само тук дебилният ти избирател ти вярва на всяка лъжа. Интересно ми е ако дойдеш на власт и като изпаднем пак в международна изолация как ще обясниш на дебилният ти избирател, че безработицата се вдига, че няма работа и т.н. Ще харчите, крадете и раздавате пари и после пак ще идва някой да стяга коланите и да изкарва държавта от дъното! До кога! Как не си научихме уроците от историята не знам!

Това което направиха ГЕРБ вече преля чашата. Изгубиха ме като гласоподавател, но никога няма да гласувам и за БСП и едните и другите са като банда мошенници в скъпи костюми. Трябват ни нови политици , които никога не са стъпвали в парламента. И има такива лица но умишлено не ги допускат.

Поне кажи какво са направили тези от ГЕРБ? Иначе изглеждаш на прост трол!

Все повече хора разбират, че менкането на ГЕРБ и БСП във властта е като хвърлянето на ези-тура. 2 страни на една и съща монета.

До платеното тролче??? Герб ми харесаха в началото как застанаха срещу Бсп и им развалиха комфорта на непрозрачността която витаеше медиите от тях , лакто беше о през тоталитарното им упавление до 1989г. Показоха ясно в медиите тъмните им далаверки една от които беше площадката Белене. Излязоха наяве и тъмните им истории от началото на прехода, като например ограбването на задграничните държавни дружества, източването на пенсиите, образуването на групировките и още много забравени неща. Да те успокоя след това и при тях едно голямо нищо. Бях заблуден че от тях може да излезе най после нещо, като например да се вдигне стандарта на живот, да се подобри имиджа на държавата ни но уви не стана. Жалкото е че имаме юного успели Българи зад граница но не им се дава шанс

Тя отдавна е с оФшорки и отдавна такова нещо като държава НЯМА.. Боко си направи играта, изпъчи се да каже че освен лош материал сме и гадове и сега с Гез ще си трупа нови милиони на наш гръб. Хората искат да знаят КОЙ даде 5 милиона на гинка след като капитала и е 50000 на фирмата а сигурно и милион е платила на тези ''консултанти'' дето ги изброи..Кажете най накрая коя е тази ''банка'' дето раздава ей така ''милиони''

Добре де, аз ги дадох тези 5 млн. на Гинка. Сега народът доволен ли е? Издребнявате другари, питате за 5 милиона, а искате държавата /народецът, колкото е останал/, да даде стотици милиони.

Аз, моята рода, моите приятели, няма да се подпишем под никакви идеи на злобната особа на снимката и на нейните злобни съмишленици. Никой ли в тая държава няма да покаже колко законно е придобила акциите на Техноимпекс? Погледни се в огледалото, пращиш от злоба. А сега какво ще направиш след като сделката е сключена?

мн са прости тез бсп-ари; офшорките не са незаконни; стига изживявахте 44та

Добре докара Корнелия - ще и държи влага докато е жива, ама трябваше да насолиш и неадекватния Прецедент фатмак.

Това дето повтаря като папагал гинка сме го чували така че освен да си покаже за сетен път простотията на подлога толкова явно друго не е направила.. Ако имаше нещо НЕаконно при Техноимпекс гербавите до сега да са я разпънали Нинова и понеже няма плямпат като папагали едно и също заблуждавайки се че една лъжа повтаряна непрекъснато ще да стане ''истина''.

ОТДАВНА ИМА СМЕТКИ В ОФШОРНА КОМПАНИЯ. ЗАНЧИ И ВИЕ СТЕ ОФШОРНИЦИ!

от техноимпекс влезе само в твоят джоб-от всички балгари!

Може народът да е победил Борисов, но за сметка на това Нинова е побеждавала народа много пъти.

Тя не е бръкнала на нито един българин в джоба?Техноимпекс го е донесла от с.Крушовица-построен и създаден от семейството и.Това са наши пари,които ти открадна.Открадна парите и на хиляди хора,работили зад граница.Хиена,ненаяла се.Ти правиш ли разлика между продажба и кражба.За едното се дават пари,а другото просто се прибират чужди пари.Хайде върни ограбеното на държавата!

БСП да предизвикват предсрочни избори веднага , причините са безброй . Ще ги подкрепим. ГЕРБ са тотално пропаднали и опоречени хора .

Абе кукумицин за какво предсрочни избори? Дори червените ви агенции дават преднина на ГЕРБ. Пак служебни правителства, пак загуби за държавата, пак застой и накрая пак Борисов с ОП. Как не разбрахте, че хората не искат престъпниците БСП и ДПС на власт отново!!!

Пишеш фалшиви новини защото ти се плаща или си от ГЕРб . България в лапите на ГЕРБ умира бързо, и бива оглозгана до кост. Не остава живот в Родината . Няма време.

Ясно им е че няма да дойдат на власт , ама ще има един период служебно правилетсво назначено от Румен Ветото (надпартииния ).Колкото краднат за 5-6 месеца все файда. .На тая суша и градушка е много !!!

има постоянни неконтролрани тикове на лицето.

ку ку,ку ку,ку ку

Аман от тая!!Няма ли кой да й каже,че на хората вече им се гади като видят изкривената и от злоба муцуна.Тя само лае и съска,а поне за собствената си покупка на Техноимпекс да беше измислила някаква лъжа.Изтеклата давност на далаверата й не я оневинява.

Единствения който се изложи и продължава да се излага е Корнелия Нинова...

купила Техноимпекс на 28 години, явно много я боли, че партията й гладува и не може да граби :)))

Глупак/чка.

поради що са срамуваш родоотстъпен кух дървен комундел да се наричаш???

Гладни са Баце,дано се задавят със всяка открадната стотинка .....очаквам да ме обвинят в геноцид....но дано така стане

да ти приседне, ваночистител такъв :) поне вземи да ползваш препарата веднъж по предназначение...

Най-добре е новият ни враг -Русия да ни прасне, та да се затриеме, недъгав народ сме, ако въобще сме народ.

Да се свърши с тая мъка веднъж и завинаги.

каруцата за масква и може и да ти се сбъдне една мечта - на нас също :))), а дано и модераторчето те последва ;)

В случая Нинова е абсолютно права.Интересно ми е, обаче дали все още има някой, който не е разбрал, че зад целия този цирк стои прост.ка от Банкя...

Нинова с това ''Гинка от Пазарджик'' обижда не само Гинка, но и град Пазарджик. Няма ли кой да каже на тази жена да не се излага? ГИНКА НЕ Е ЛИ ЕДНО ПРЕКРАСНО БЪЛГАРСКО ИМЕ? ПАЗАРДЖИК НЕ Е ЛИ ЕДИН ХУБАВ БЪЛГАРСКИ ГРАД? ЗАЩО Е ТАЗИ, ЯЗИТЕЛНОСТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИМЕТО И ГРАДА, ЗАЩО Е ТОЗИ САРКАЗЪМ, ГОСПОЖО НИНОВА?

ПРОДАЛА СИ Е ДУШАТА НА ДЯВЛА И Е РЕШИЛА ДА ЗАГРОБИ С ОМРАЗЕН ДЪЛГ КЪМ БАНКИТЕ СИ ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ. Защо обаче българските политици ще НАЦИОНАЛИЗИРАТ ТОВА КОЕТО САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРИВАТИЗИРАХА? Отговора се крие в цената и КУРС КУПУВА - КУРС ПРОДАВА а ние патки пасем!! Курс КУПУВА е 500 мил- лв. , а курс ПРОДОВА е 80 мил. лв!!!!!!!!!!!! СЕГА СТАВА ЛИ ВИ ЯСНО КАК И С ЧИИ ПАРИ НЯКОЙ ВОЖДОВА СТАВАТ МИЛИАРДЕРИ или сте патки??

Тая от ден на ден става все по-дебела и разплута! Сигурно лапа на Бойко от суджука! Както казва поговорката: "тая шия, не е от туршия"! Лапат всички, вече 28 години, а народът пости!

БСП и най-вече измислената и лидерка отново е в главната роля на известната картина на Фьодор Решетников - "Опять двойка". Да не се бърка с генерал Решетников, макар,че и той опъва ушичките на курни.

Абе, къде е Цацаров!

Нинова говори за народа, Бойко говори за гадове. А бе дали гадовете не са народа?

Гинче, ти си една нова Баба Илийца!

Чакайте бе, нали Гинка беше аватар на руско-грузинските офшорки? Нали Бойко нямаше на национализира нищо? сънувахме ли преди 2 дни?

самата държава вече е офшорка на управляващата мафия и го дължим на тъпите и продажни комунисти ,мислещи единствено за джоба си .

Имам някакво чувство, че другарката Корнелия Нинова завижда на госпожа Гинка Върбакова . Верно,че Техноимпекс и Трансимпкс са престижен удар, но друго си е най-голямото ЕРП;) Браво на Гинка, удари всички приватизаторки в земята!

Гинчето купува ЧЕЗ за 360 мил.лева, въпреки актуалната оценка за 220 мил.лв.Бойко разпорежда и Държавата купува от Гинчето ЕРП то за 380 мил.лв. -КЕШ.И остават едни 20 мил.лв. джоб парасъ.Айде у лево!Народа носи Бойко на ръце.

Не умалява етносът от Крушовица.

По-добре съдружник с Гинка от град Пазарджик, от колкото с Корнелия от село Крушовица. Както говорит за офшорки,как е Елена Йончева-Офшорката?