Арестуваха още двама за убийството на Ким Чен-нам

В Малайзия е задържана втора жена във връзка с убийството на Ким Чен-нам, заварения брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун. По-късно е арестуван и един мъж.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха още двама за убийството на Ким Чен-нам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

понеже е човек на цийонистите навсякаде ко информират по света ако беше обратното в някоя канафка да го затрият още ли не се усещате че злото иде по света от G7

Доколкото става ясно от писанията на средствата за масова дезинформация не се знае нищо, нито с какво са го убили и дали изобщо е убийство, нито кой го е извършил. Но в общата тенденция на хвърляне на недоказани обвинения за всичко северокорейско и особено на фона на притеснителните за някои ядрени изпитания на ракети, се очакваше да се хвърли пропагандна кал. Този като го гледам е по-дебел от Ким и ако носи наследствения диабетичен ген на рода си, защо пък да не е умрял от диабет?

Комунистите са терористи и убийци навсякъде по света зад каквито и имена да се крият.

Абе, тоя мяза на Митю пищова.

Това са комунстите в действие-серийни убийци-психопати

От България бягат защото няма демокрация. А демокрация няма защото има комунисти...

Колкото е по-мракобесна една власт, толкова повече хора бягат от нея. Така е, от България избягаха 3 милиона.

Избягаха от тикви като теб. Обществото е скапано.

Лош матриал!

Колкото е по-мракобесна една власт, толкова повече хора бягат от нея. Ако се "отворят границите" на Северна Корея, ще видите колко ще емигрират? И няма да са само 2 млн. По- забавното е, че ще емигрират в съседен Китай, който също е изгоден само да не гледат рода на Ким, който трепе сякаш му е безкраен народа. Този народ, може да се спаси само с гражданска война и то с безкомпромисна сеч на всички, които са тормозили хората. Няма друг начин за спасение.. Той управлява чрез армията и нищо не може да го свали без бой. А там промяна може да има само с много жертви. Но пък може да им харесва да живеят с песни за лидера на чудовищната държава.

Бъркаш! Диктаторски режим се поддържа с многобройна милиция свързана със силна агентура. За какво у нас ДС поддържа ДанС и Държавни Служби (ДС) с многобройна полиция?