Българите хукнаха на круиз ваканции

Над 200 % е ръстът в записванията за круиз ваканции на български туристи за тази година спрямо 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Българите хукнаха на круиз ваканции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко съм ги виждал кара кола за 15000 лв. зарежда нафта за 5лв.Комплексите ах тези комплекси.Децата му облечени от втора употреба.На колата му гумите втора употреба.Само кораба ни липсва.

Българите живеят най-добре, взимат най-високи заплати, имат най-ниски цени и ми звучи нормално да са хукнали и по круиз. Иначе някой беше споменал държавната администрация, да, наистина те са едни от клиентите, но недейте така, те хората работят за нашето благо, трябва да почиват... Да не си помислите, че крадат, злоупотребяват или правят нещо друго нередно? Не, не, не, те хората са патриоти и идеалисти, не си мислете такива неща. И да не забравите, че където и да отидете, ГЕРБ е винаги с вас!

Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала и тя крак? Нашите тълпи от новобогаташи, хукнали по круизите, нямат елементарна представа за етиката и за порядките на тези луксозни кораби, те са си пак Бай Ганьо по света, с дънки и потници, до онези от Европа със смокинги и дълги рокли. Смях и цинизъм, но тука е така, парвенющината владее България.

Хайде малко безплатна реклама :) Впрочем новобогаташите - мутри и проститутки, не четат този сайт, ако изобщо могат да четат.

българите?? обикновените?? или има увеличение сред мафиоти и администрация които ходят на круиз ваканции ;)

"На борда на кораб се влиза като в самолет, каза Иванов." Абе тоя някога пътувал ли е с круизен кораб, та приказва глупости?!? Няколко пъти съм пътувал с такива кораби, и особено в случаите, когато круизите са вътре в ЕС или в Шенген контрол почти няма. Това, разбира се прави преживяването още по-приятно ако си имате джойнт под ръка ;)

мин година полупроводници тая- цели проводници)))))

заглавия! Хукнали били..... Първо, това не са българи, а новозабогатяла пасмина от простаци. Второ, какво им разбира тиквата от круизи, етикеция и качествена почивка? Ще се наснимат, ще се напият в някой бардак по пътя, ще си накупят парцали и ето, върнахме се, ние с Муци бяхме на круиз из.....за пред колегите наесен! Защо не питате нормалните милиони граждани, пъшкащи от недоимък и беднотия, осигуряващи на тези парвенюта "круизите"?

къде видя тези пъшкащи от недоимък,да дойда и аз да ги видя

ами подай си носа от лъскавия офис,където за никого нищо полезно всъщност не правиш и ще ги видиш.....

Миналата година бяхме цялото семейство на круиз по Средиземно море,но не се смятам за новозабогатял простак!!Нито парцали сме си купили,нито съм се хвалел някъде-ти явно ни завиждаш?

Е, чак пък хукнали- ама нали си плащат за рекламата, нека така да бъде. 2000-3000 души:)

Наистина тенденциозно заглавие, едно бодряшко такова ... Ще рече - проблемите в БГ свършиха и сега се чудим къде да се забавляваме... Естествено и децата знаят, че круизите са луксозни почивки за хиляди лева (евро, долари), недостъпни за масовия потребител на туристически продукти.

така е!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз тъкмо се чудех къде изчезнаха хората от улиците....

създава се илюзия,че българия процъфтява.а всъщност става дума за 2-3000 души,които всеки нормален човек си дава сметка как са натрупали пари....

Ами не помниш ли новината от зимата, когато любезно ни информираха, че нашата криза създала... нови милионери?

Аз наскоро се върнах от круизче- страхотно е и не може да се сравни с обикновените екскурзии. Има тръпка и е невероятно! А е и по-изгодно.Наистина има наплив, защото много трудно се доредихме до резервации.

С ОГЛЕД ОБСТАНОВКАТА В АРАБСКИЯТ СВЯТ,БИХ ИСКАЛА ДА ТЕ ПОПИТАМ...НЕ Е ЛИ ОПАСЕН КРУИЗА И ПЛАЖУВАНЕТО НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ?

по тези круизи само пенсии ходят, понеже няма за какво да си харчат парите.

Не е истина какъв олигофрен си..

олигофренът донякъде е прав. Бил съм на круизи по Италия, Испания. Повечето бяха западно европейски бабички, а останалите източно европейски парвенюта.

Много тъпо заглавие. От 7 000 000 тръгнали на круиз 3000 .... Направо тълпи от желаещи...