Кораб с мигранти потъна в Черно море, 21 са загинали

При потъването на кораб с мигранти в Черно море са загинали 21 души и най-малко 7 са в неизвестност.

Обратно в новината

Коментари - Кораб с мигранти потъна в Черно море, 21 са загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнесът с прекарването на хора изисква да се опита всеки маршрут. Крайно време е тези нещастни хора да научат, че не са избрали през Черно море безопасен път към Западна Европа. Лошите новини ще се разпространят бързо. А идва и зима...

Къде е ГЕОПОЛИТИКЪТ-МУТРА, дето ни проглушиха ушите НЕГОВИТЕ плазмодии, че едва ли не управлява света и всички го уважават? Уж беше оправил отношенията между Турция и Евросъюза, а сега са в по-обтегнати отношения отпреди неговата совалка. Нали всички лидери в ЕС му целуват ръка и го хвалят, че е най-голямата работа в Европа, защо Германия и Австрия са категорични, че няма да ни приемат в Шенген? Къде са Меркелица, Макрон и другите, дето го посрещаха и обещаваха всичко, което искал? Май потупването по рамото е за да си оправят техните пасианси? Отдавна пиша, че службите на всички държави знаят, че премиерът ни е мутра от ъндърграунда, знаят, че като се погледне в огледалото вижда Пеевски, както и те го виждат, знаят за огромната корупция, пропила управлението на държавата и общините. Няма нужда управляващите да твърдят, че суджукгейт е измислица, службите на другите държави знаят, че това е само елементарна част от голямата корупция. Всички знаят, само ние не можем да видим дъното, до което ни докара МУТРАТА и продължаваме да избираме неговата опг герб да управлява. Това е срамното!

Това са нправо смоубийци!Не мога да си представя как майка ще тръгне с детето си по този опасен път.И къде е тръгнала,а и всички други...Те си мислят че ще живеят в Европа на гърба на другите...Защо не отиват в съседните на тях държави???Там хем ще бъдат със сродни хора,хем няма да поемат този опасен път,но явно съседните на тях държави не ги посрещат с отворени обятия... Жалко за загиналите,но те сами си избират пътя,а и не виждат ли че в Европа няма мяасто за тях!!!!

Абе чаршафи, защо вярвате на мутрафона Боко? Тука петрол няма бе, джанъм!

Кой ги светна, че ще лежат, ядат и пият на воля с напълно достатъчни им социални помощи?

Аллах ги е наказал , за дето си напускат държавата и бягат при нас неверниците

Не се радвам на ничия смърт. Но тези НЕ ГИ ИСКАМ - не само в България, а и в Европа изобщо. Те НЕ СА и НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ЕДИН ОТ НАС. Защото ТЕ СА СРЕЩУ НАС. За да разберете по-добре ставащото ще ви дам един пример - Италия. През последните дни публикуват резултатите от изследване сред мигрантите мюсюлмани в Италия. Потърсете 2 статии с Гуглето: - Утопията интегриране на мюсюлманите се превръща в дезинтеграция - Интеграцията равнозначна на завоюване те споделят идеите на джихадистите

Да, абсолютно вярно. Те никога няма да бъдат едни от нас, те искат да ни превземат, да унищожават нашия начин на живот, да ни убиват...Няма нито един мюсюлманин, дошъл в Европа, който да е променил религията си, мисленето си, начина на живот.. Това не е политическа грешка, това е КАТАСТРОФА, чиито страшни измерения в близките години ще станат видими!

Къде са тръгнали на мама си? Стига аванта! Арабският свят е голям и богат. Да си стоят там!!!!

мигранти? Ами това са чисти джихадисти,защото кой преминава нелегално чужди граници ? Естествено те, терористите.И за прикритие мъкнат със себе си чужди деца и жени а после ги изоставят.За това хванат ли се такива съд,дълги присъди, трудови лагери, бачкане на кариерите, пътищата и на нивите.За паница леща,бобец,картофи и къшей хляб.

ОТ КЪДЕ ЛИ ТРЪГВАТ ТЕЗИ КОРАБИ КЪМ НАШИТЕ ВОДИ И ЗАЩО НЕ КЪМ РАШАНИТЕ НАПРИМЕР?

Там не ги посрещат с бисквитки и меченца и едва ли ще се засилят да ги спасяват. Гостите добре знаят къде ще ги приемат и къде - не.

ми да ги посрещнат с водка!!!

След грешката на г-жа канцлерката, която покани тези нещастни хора, някой трябва да ги убеди, че Европа не е земният Рай и не трябва да рискуват живота си, за да идват. Явно не знаят, че Черно море не случайно е наречено Черно, взима жертви през всички сезони, а през зимата е още по-опасно.

А колко кораба не са потънали и са акостирали в Румъния и България !? И всичко това е с помощта на Турската държава !!!! Не съм чул някой наш политик да протестира , каква независимост празнуваха вчера ?

Под чадъра на уж бежанците, и даваните за курбан дечица, се промъкват терористи. Как това "състрадателно" общество не проумява, че това е част от панислямската доктрина за завладяване на християнска Европа. Походът на радикалния ислям към Европа е обмислян и планиран задълбочено до всички подробности, вкл. загуба на хора по море и суша, с цел да се приспи вниманието на европейците към нахлуването на ислямските скакалци на земите на християните. И лошото е, че лидери като Меркел са в услуга на този геополитичиски, етнически и религиозен апокалипсис. А за нас, в измъченана ни Родина, шанс за оцеляване няма, тъй като сме изцяло подвластни на този исторически за Европа геноцид.

Май послъгват, че са пътували за Румъния, мирише ми, че са плували към мюсулманския Крим, а оттам направо за Москва!

Състрадателен и съпричастен съм към чуждата болка и страдание, НО първо към моето семейство и моите близки, после към българското общество в което живея и .....чаааак тогава ако ми остане време, сили и ресурси бих се погрижил за съдбата на мигранти от кол и въже и то тогава когато благополучието и сигурността на моето семейство и моя народ са осигурени. Българското общество е затънало до шия в мизерия и проблеми а те искат да ми наложат да съм състрадателен към нелегални чужденци някой от които и терористи а да загърбя собстветото си благополучие о това на семейството ми за да помагам на сульо пульо който го мързи да работи и да си подреди собствената държава а за похлупак като благодарност да ми спретне някой атентат заплашвайки собствения ми и на близките ми живот. Ай сиктир с тези бежанци.

Сигурна съм, че почти никой от тези емигранти не иска да остава в България. Повечето отиват към Германия, Франция и там го знаят затова се опитват с някакви измислени закони да ги задържат да останат в Бг. Съветвам нашите власти да не ги спират да не ги издирват тези мигранит, просто да си затварят очите и да ги пускат транзит да си ходят до Германия.

Хубава новина, че толкова мръсни подхора са умрели, но пак не е достатъчно. Дано следващия път са повече!

Такива като вас нямат място на земята,нещастник!

Само да те побарам на гости ще ми станеш. Такава като измет, която защитава подхората трябва да бъде убивана!

защо не отиват в ,,азърбеиджан,,...??? богата,братска ,мюсюлманска страна,,...!!! там могат и ,,пеша,,...!!! или по море и суша в грузия...!!! страна тръгнала по ,,новият,, демократичен път под закрилата на нато...!!!

На мен когато ми се налага да пътувам зад граница кандидатствам за виза ако е необходима такава и минавам през КПП-тата на съответния граничен пункт, а не плащам на каналджии трафиканти и не се промъквам НЕЛЕГАЛНО в чужди държави. Нелегалното преминаване на държавната граница се третира като престъпление по НК, тоест това са закононарушители още с първата крачка стъпили на българска земя. Неоспорим факт.

Какво търсят иракчани в Черно море и как са стигнали до него? Това не е ли очевадна политика на ердоганска Турция в помощ на хазарския план "Калерги" за унищожаване на бялата раса и християнството?

d4

откъде мигрантите вадят хиляди евро и долари за да "мигрират"?? нали са бедни, гладни, боси, голи... ама всичките са с телефони последен модел. вкл. и децата...

Това им е последното което имат,да не би да им завиждаш.Нямат жилище като теб и вече нямат и Родина.

kerelov@poshta.net

За да имат родина трябва да искат да имат такава а не да си дават задниците под наем вместо да се бият за нея.

Откъде ли и българите вадят толкова пари? Нали и те са бедни, гладни, боси, голи... ама всичките са с телефони последен модел. вкл. и децата...

Защо Иракчаните бягат от сша-демокрацията??? Либийците също???

Като чета коментарите ми е ясно защо България е на това дередже. Злобни, студени, ограничени, такива сте почти всички, и колкото и да го отричате, това е факт. Как пък все мигрантите ви пречат, все те били виновни и заради тях сте неуспели в живота. Как веднъж не си помислихте да проявите такава нетърпимост към политиците - обирджии от всякакви партии, дето все си ги избирате, или към полицията която не прави нищо, или към мутрите, дето са около вас. Не ви е срам, да се радвате на това, че хора са загинали.

Това са хора, дошли отнякъде си, които очакват да бъдат хранени, поени и обличани от нас без да си мръднат пръста! Какво отношение да имаме?! Да не говорим за факта, че под прикритието на т.нар. "толерастия" налагат свои си правила! Посочените от теб нашенски хрантутници май ни идват вповече, та да съчувстваме на скакалците!

Съчустваш на умрели? Хората нищо не са ти направили,те са на дъното вече,но за политиците сте прав.

Така ли смяташ за българите...личи си колко си познаваш народа. :) Аз съм абсолютно сигурна, че ако има шанс, българин би ги спасил, било то от удавяне или пък от измръзване (както имаше случаи зимата), но това е когато човек се срещне очи в очи с човека...А иначе българите НЕ искаме тези хора да са в нашата родина и това е наше право, защото това е НАШАТА родина и ние решаваме дали да ги приемем или не! Сълзите и сополите са излишни, тъй като никъде около нас не се води война, че да се налага да приемаме емигранти...Така че съвсем спокойно си упражняваме националния спорт - плюенето :) и дава резултат! Емигрантите също не ни искат - чувствата са ни взаимни!

Да бе дома велело - не би дъно видело - българска народна мъдрост.

Така им се пада. Народа го е казал - да би мирно седяло, не би чудо видяло. Аз като ходя зад граница нито се опитвам да налагам на местните източно православие и българските порядки а се съобразявам с техните, нито им източвам социалните фондове а си харча парите спечелени в България, нито извършвам атентати а спазвам установените там закони. Така че хич не ми пука и не ми дреме за тея. Каквото са си заслужили са си го получили от Бога.

Загинали заради ненаситната хазарска лакомия и жажда за Нов световен ред.

Щом ги е пратил на дъното !

След серията лоши новини, тази новина ми дойде доста освежаващо!

жалко, има спасени. черно море: черна смърт за мигрантес! никва милос, да не сме средиземноморци.

Черно море трябваше да е вътрешно езеро на Русия.

пълни глупости, гледай "Техеран 43"

Преди месец туркофил евроатлантическо западнали демократи съобщиха,че може да тръгнат от морето и хоп. БГ и Румъния като купят престаряла говедарска и френска скрап и ще се оправят нещата.

Kакво пак фъфлиш ма руска свиня?

Само 21 ли?

Незаконен кораб с хора. Какво означава "мигранти". Войната свърши. В съседните им мюсюлмански държави няма война. Дубай, Бахрейн, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ са все наблизко и със сходна култура. Къде са ръгнали майната си. Стрелба на място и потапяне.

Тръгнем с лодка за Тринидад и Тобаго (с цел заселване там като жертви на топлофикационен и пр. рекет), но по пътя ни застигне буря и прати при създателя, трябва ли някой от межд. общност или който и да е друг, да се чувства отговорен за нашата кончина, освен самите ние?! 'Айде стига с тези лицемерни соросоидни новини. Ами я кажете кой спонсорира и разреши муслим провокацията на тротоара пред джамеето на връх националния празник?

Пустите сирийци, станали иракчани.

Тръгнаха и по този маршрут ... оттук нататък всичко зависи от Гранична полиция и поддръжката на ВМФ!

az skarba niotishomu ...tesa hora kato nas no sa vav betsdtvena setoazia.....mozheha da sasdadad simestva vav BG. No satbata gie sgrab4ila navret.

Герберке, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави.

Защо не пишеш на родния си език в някой турски форум. За да ме разбереш и ти, ще го преведа и на твоя... език: Shtone pishih na rodneya siezik u nekoy torski forom?!

Научи се да пишеш правилно,пък тогава пиши и давай акъл.

Ами Черно море си е Черно море...с него шега не бива!

1995 година ме държаха два часа на летището в Берлин в три часа сутринта( на връщане в България), защото визата ми била изтекла преди три часа . Аз им обяснявах, че това е недоглеждане от служителя дето ми е издал визата, защото последния концерт ми е бил предната вечер в Лайпциг и няма как аз да не придвижа до летището в Берлин по-бързо от това. А те ми обясняваха, ЧЕ СЪМ НАРУШИТЕЛ, ПРЕСТЪПНИК! Та сега не ми е много ясно как аз( все пак пребивавал с редовни документи!) , бях престъпни, а някакви неграмотници, абсолютни нарушители на границата, се водят "мигранти". Излиза, че развитите европейски държави не са искали що годе образовани хора като мен, но на драго сърце ще приемат едни примитивни същества, които ми е трудно да нарека хора!!!!

Не европейците, а техните господари са измислили този план за унищожение на Европа.

Турция ги товари на кораби,но къде са щели да акостират? Във Варна ли,или в Бургас?

1. Всички бежанци трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от сирийските бежанци като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови щандарт лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в регионалните и местни отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши от 3,20 килото и др. боклуци и отпадъци от Кауфланд, Лидъл, Била. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и чисти обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Тези що бягат от Ирак? Там е демокрация.

Как би преброиха колко точно са загинали и колко са в неизвестност... май още на брега в Турция са знаели кой се качва и колко души превозва, което идва да покаже, че това си е чисто и просто организиран трафик на хора по списък...

За Крим ли са пътували?

... за сочи, адаш...