КОП28 е в задънена улица за домакинството на следващия форум за климата

България кандидатства за тази чест, но кандидатурата й беше блокирана от Русия

Обратно в новината

Коментари - КОП28 е в задънена улица за домакинството на следващия форум за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бонго много обича конференции. Има хапване, пийване, тези три работи.

тоя цирк или панаир, както го нарекоха малко по-долу, трябва да се закрие, наравно с евровизията!

Габриел на съд за държавно предателство и влошаване отношенията с москва. Патка брюкселска.

Е по-добре. Колко пари само ще спестим от тези ,, дипломатически совалки,, , които некадърниците с протекции от външно няма да направят. А ползата е ефемерна- като парниковите газове СО2 и т.н. никой ггии не вижда, докато не пречат

"На този етап е обичайно следващата страна домакин вече да работи по организацията на форума и да постави ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА основа за своето предстоящо председателство." Като прометох ДИПЛОМАТИЧЕСКА, се сетих за ТОП ДИПЛОМАТКАТА Марийка, която напусна междунаподен форум, за ДА НЕ СЕ СРЕЩНЕ с Лавров. :) И ЗАБРАНИ на самолета на Лавров и Захарова да прелети над България. ... България тепърва ЩЕ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ на ДИПЛОМАЦИЯТА си.

Сега някои ще видят кон боб яде ли. Доста търпелива се оказа Русия да изчаква и дава възможност за осъзнаване на някои американски марионетни правителства. Сега империята отвръща на удара и ще се види кой, кого, какво и как.

ти го вземи, хубаво е :)

АЗ предлагам този панаир на суетата да се провежда онлайн. Не може за една предварително умряла теза да се разходват милиарди годишно за да може Билдербегските курви и Еврогейски педераси да се плацикат в десетзвездни хотели с една армия охрана и всичко да се трупа на гърба на работещите роби. Нали твърдят че робовладелството било отхвърлено.

Тамплиерския панаир не ти ли хареша?

Такъв сняг хвърли по летищата в Германия, че Билдербъргските курви не можаха да излетят с ЕКО-чартърните фръчолети. БУ ХАХАХААХ

В Германия студа блокира самолети на активисти-борци срещу глобалното затопляне...

Няма толкова голямо летище, че да побере хилядите частни самолети на загрижените за климата...

Домакинство - окажете тази чест на Русия!

Виждам 2 възможни изхода - Сърбия, ако началниците натиснат косоварите да проемат. Или Антарктида. По международна конвенция тя принадлежи на всички държави, т.е и на тези от Източна Европа. Тъкмо ще могат на място да оценят климатичните промени.

Ако това е зло е валидно "Всяко зло за добро", защото сега който се закопае в КОП28 след време с кръв ще плаща. Никое зло не остава ненаказано.

Ма я да ни обясните в тоя нов световен ред защо едни мултимилиардери ще ми казват как да живея? Как все компаниите на Гейтс печелят? Ваксинация, синтетично месо, Уърлд АЙДИ, Опен ЕЙАЙ. Вярно ли ни смятате за толкова глупави? Вангард Груп с 7 трилиона асети погълнала глобалните лидери що се взима пари от данъккоплатците на САЩ и ЕС? С кои пари ще се възстановява украйната? А? Тоя проект за 400 милиарда за първата в света корпоративна държава Ukraine is YOU, кой ще го плаща? Ние, през карбоновите данъци. Време е да разберете, че хората колкото повече ги дерете, толкова по-трудно ще ги разделяте на отборчета. Когато житейският ни стандарт е видимо свален с идеология е КОМУНИЗЪМ и ФАШИЗЪМ. КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА?А?

Те са богати и около тях се върти света, а ти си цървул, дето му е разрешено само да си драска по форумите.

И това ни е силата. За справка: ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ. ЕДНИ ПАСТИ. ЕДНИ ГИЛОТИНИ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ФАРАОНИТЕ ОТ ДАВОС и БИЛДЕРБЪРГ.

И след революцията кои управляват света бе галфон, пак който има кинти - той създава работни места и ти определя заплатата.

Богатите движат света, без тях ще пукнеш от глад беден и неграмотен.

Никой не ги иска тези, освен нашите подмазвачи! :-)

От русия само хаос може да се очаква.

Америка от ВСВ е запалила над 200 военни конфликта. Тва за теб не е хаос а демокрация нали?

А от русия само цветя и рози а ..... къде ви намират такива идиоти не знам

Соросробите. Неграмотни но за сметка на това нагли. НЕ РАБОТИ СХЕМАТА. Беше лесно докато хората не обръщаха внимание на лъжите ви и директно не ги застрашавахте. Филма свърши.

200?.....Я па, че ти кажем, РУСЛЯМИЯ са поне 500 конфликта е разпалила! Че в измислената империалистична руслямска ФЕДЕРАЦИЯ има поне 200 отделни държави и автономни области, ПОДТИСКАНИ и РЕПРЕСИРАНЕ ВЕЧЕ 200 години!!!! Я виж колко много конфликта е направила....любимата ти руслямия!!!

Да! Съгласни сме! ФИЛМЪТ за руслямия свърши! Посегна на нещо НЕПРИНАДЛЕЖАЩО И! И този път ще си плати ВСИЧКО!

Не постигат никакъв ефект. Съвсем скоро и пари няма да ти дават Посолствата. ЗАГУБИХА В УКРАЙНА. Наред е да загубят в Близкият Изток. Учи турски, щото за такива като теб само ибрик е перспективна професия.

Соросите. Този чалга словоред от къде го извадихте? Генератор за сорос олигофрения ли ползвате? БУ ХАХАХАХА

Словоредът е от същото място от където е СОРОС глупостите ти! Не знам кой какво е загубил, ама руслямия загуби ВСИЧКО! Аааа верно....не е загубила още северна корея и няколко ислямски държави...хахаха, всичко друго пие кръвчица на премиум петролче и газче и стиска палци на украинците!

Загубили били, много сте зле. Чакайте да фалира САЩ докато мизерствате и водите скотски живот кланяйки се на ватниците.

България кандидатства за тази чест, но кандидатурата й беше блокирана от Русия. Русия винаги е била против България! Винаги ни е гледала отвисоко и винаги е действала против нас. Това е истината.

Да ядеш хлебарки, да плащаш карбонови данъци, да козируваш на ИИ следенето и да тротинетстваш в 15 минутните градове. Вие вярно сте тотално малоумни? А? Това какъв прогрес е бе, миндил сороски? Я да ни обясниш. В най-умиращата държава с най-нисък доход на глава на населението, една тъпа Русофобия я яздите като Светото Евангелие. Докато Вангард Груп си реди схемите през ПП/ДБ/ГРОБ и Кокорчо, който за жълти стотинки ще ви продаде на Давоските фараони. Ще висите по стълбовете. Това, че платените медии ви ползват като презерватив е най-малкият ви проблем.

Все по-видно в целия свят става ясно, че въглеродните емисии не са причина за глобалното затопляне. Група независими експерти посочи че процентното отношение на въглеродните емисии във въздуха е само 0.04% , което е пренебрежимо малко за да оказва каквото и да е влияние. Температурните осцилации се дължат на периодичност, която съществува от хиляди години. Но по-важното е че хората по света разбраха, че в Европа и Америка съществува организирана престъпна група, която се е самопоставила над държавните правителства и им диктува закони, чрез които след това рекетира държавите. Ако сега света не пресече тези действия, тази световна мафия ще се милитаризира и за държавите ще бъде късно да се освободят от тази нова колониална зависимост.

МРЪСНИ СЛУГИ НА САТАНАТА? КАКВА ЧЕСТ Е ДА СИ АСОЦИИРАН С ФАРАОНСКИЯТ ФАШИЗЪМ НА ДАВОС? ОТ КОГА АНИТХУМАНИЗМА Е ЧЕСТ. ИЛИ ТОВА Е ВЪРХА НА ПОСТИЖЕНИЕТО ЗА ЕНИЧАРСКАТА МЪРША КОЯТО ТАКА НИ ПРОДАВАШЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ КАТО СТАДО ЗА ЗАКОЛЕНИЕ. СМЪРТ НА ГЕЙТС, ШВАБ, СОРОС и слугите им. ГИЛОТИНИТЕ ДА ИЗЛИЗАТ.