Отнемат концесията на Валентин Захариев

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма предприема действия по отнемане на концесията на "Горубсо-Мадан" за добив от находищата "Крушев дол" и "Петровица", съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат концесията на Валентин Захариев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жоржия ще карат ток за сирия и ливан през турция е ние в бьлгьрия скарами междунас

Аз не разбирам защо изобщо от министерството кършат ръце и му се молят на оня мазник да плати заплатите на хората. Като си тарикат, много ти здраве, взема му се веднага концесията и се дава на способен човек. Желаещи има много.

Добре сте започнали да отнемате,...продължете и със следващия Валентин З...латев!

Ами той - Валентин Захариев де, и с Кремиковци така правеше. Все трябваше да го разбираме - чакахме заплати по 2-3 месеца. А после го продаде за милиони...

При такива героични напъни обикновено излиза нещо голямо и миризливо. Пак са намислили някаква далавера, хем ще замажат малко очи, да види електоратя как бащицата се грижи за поданиците си.

Хвала на Трайков, какъв безмислен скок на място.

Лош късмет за този Захариев, как все такива концесии му се падат като кремиковци и сегашната. Нали никой не го жали и той самият не се жали.

Всички сгради и съоръжения на мините са собственост на Златев.Новият концесионер трябва да ги откупи,за да започне добив. Най -вероятно държавата прескъпо ще ги откупи от Златев (който ги е придобил за жълти стотинки)и ще даде тогава концесията на друг.

Ти виждал ли си такъв концесионер?

Голяма героюство Трайчо, ще я вземеш от един бандит, ще я дадеш на друг, този път непреемнно СВОЙ защото герберите имат политика да използват властта само за свои хора и да прибират имотите на БСП.

Интересно концесия на българин се отнема (В.Захариев го заслужава), но защо не се отнемат концесии от чужденци! Те направиха и правят още по-големи зулуми. Явно срещу господарите не се рипа.

просто някой МОЙ и СВОЙ герберски човек е хвърлил око на тази концесия.

не забравяй, че природните богатства -подземните- злато въглища и прочее са приоритет за заграбване от мафията която ни управлява вече 22 години.

Защо??? Социализъм ли искаш пиле?

Щ е стане като Кремиковци, за скраб и ще има да чакат за заплати и нови работни места.Освен мизерия друго не ги отчаква работниците!!!

те и сега живеят в мизерия

не е само този много са за бесене,да се разгледат всички договори и концесии,да се види кой ги е подписвал,и какво е придобил след подписването и ще цъфнат комисионните които са взели,и са оставили монополиста да си определя цената,а те му се молят или мълчат като бити гъзове след това