Плевнелиев свиква консултации заради финансовата ситуация

Президентът Росен Плевнелиев ще направи в понеделник консултации с парламентарните политически сили и с изпълнителната власт относно финансовата ситуация у нас.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев свиква консултации заради финансовата ситуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роската от младо комсомолче все консултации провежда, я с ОК на ДКМС, я с ДС, я с Масларова, я с вузовското БКП на ВМЕИ Ленин, то си му е слабост.

Има Плевнелиев с финансийте на страната, какво ощо има изобщо с България, парите му в офшорки по чужбина, имотите му в чужбина. За какво ни е изобщо тоя имитатор.

пак ли ти наредиха? много зачестиха началниците ти ....

Тази жалка жмуда попаднала по погрешка в тоалетната с американски гей политик щял да свиква съвет по нещо си за консултации? Ми то си е страшно. Тези правят обща резервация на билети за САЩ. Пак търсят я отстъпка, я далавера. Аман от олигофрени

Mинистър-председателят Пламен Орешарски дали изобщо е разбрал какво се случва?

Може ли някой да информира чехльо, че ние българските граждани, данъкоплатнци не сме съгласни да покриваме риска на хора и фирми, които са били информирани, че сумите над 100 000 евро не са гарантирани от държавата.

Ако адвокатите се заемат ще им подпиша иск срещу президента, партиите в НС и изпълнителната власт за укривателство и съучастничество в кражбата на 3.5 млрд. лв. Тези, които взеха парите трябва да ги върнат! Нищо повече!

Куковци

на всяка манджа меродия, а тя става все по безвкусна. Говори си, колкото да не мълчи.

Човекът си има обсесия: провеждане на консултации, които не дават никакъв резултат, но са повод за провеждане на нови консултации. 3 пъти проведе консултации за оставка на правителството, и кво - оставка няма! Сега на тия консултации какво ще решат великите финансисти Плевнелиев, Миков, Бойко, Местан, Волен, Мерджанов, Цацаров. Във всяка парламентарна република решенията трябва да се вземат в парламента! Това което президентът може и трябва да направи, е да убеди депутатите на ГЕРБ да ходят на работа.

Капо ди тути капи

на БНБ влизат 7 души - управител, избиран от Народното събрание, 3-ма подуправители, по негово предложение избирани от Народното събрание и 3-ма членове, предложени от президентал. Къде се криеш зад правителството, то няма никаква отговорност - БНБ на практика се контролира от Народното събрание. Безобразията в частните банки, продължават много от преди още през 2006 г. когато КТБ е разследвана за раздаване на необезпечени кредити на свързани лица, но разследването приключило "безславно" че няма данни....за нередности, а прокурорът достигнал до това заключение е възнаграден със съответните "сребърници" Ангел Божинов Илиев е скандално назначен за апелативен прокурор от предишния ВВС. Да се възобнови разседването и въпросният прокурор ако е укрил данни свързани с настоящата ситуация да бъде подведен под наказателна отговорност

Значи, управниците се събират да решават, какво да правят с държавата след кражбата. И мисъл не им минава, че крадците трябва да върнат парите. Защото, който крал, крал и да си харчи със здраве. Сега, трябва някак си да измъкнат пари от народа, за да се възстанови сумата. Най-вероятно ще го направят чрез МВФ, който и без това иска да ни даде заем. Че, подобно поведение не се ли счита за укривателство на престъпление от страна на президент, парламентарни партии и изпълнителна власт?! Чрез двама адвокати Европейският съд по правата на човека осъди държавата заради кенефите на убийците. Няма ли да се намерят двама адвокати, които да могат да защитят интересите на българския народ и да настояват, крадците да върнат сумата?

за законодателни промени. Че нали точно ти с подкрепата си на една политическа сила непрестанно съботираше законодателната дейност на Народното събрание.

народа за лапнишаран. Всяка банка има определен лимит за теглене на пари в брой. Необезпечените кредити в размери на десетки и стотици милиони всеки поотделно очевидно не са се изплащали в брой, а са били преведени по сметка в друга банка. Толкова ли е трудно да се проследят преводите на КТБ към сметки в други банки - все пак в БГ нямаме 1000 банки. Имам ужасното усещане, че фирмите или лицата които са получили необезпечените кредити са ги изпозвали за развиване на нерегламентирана банкова дейност при огромна лихва.

снимката на тази статия говори много.погледнете я и ще се убедите.

...господин Плевнелиев!!! След като Искров, Д.Костов, М.Миков, профеСЪР Гечев ---който /преподавал и за по-дълги периоди навън / бил "финансов експерт", след като го знаем --- как някога урезили финансите на България и други--- толкова силно искат да опоскат парите--- по оня стар метод от 1991г.---наистина е страшно да ги подкрепиш , г-н Президент!!! С гадно насилие, лъжа и подлост --- БСП,ДПС и Бареков ---- заграбиха чужда победа / на ПП"ГЕРБ"/ на избори 2013г. Вие г-н Президент се уплашихте да воювате за ГЕРБ пред ЕК,ЕП , понасяйки обидите на БСП, ДПС и най-вече на истеричната медийна бухалка Бареков--- нещо повече : Не трябваше да го допускате Бареков в дискусиите при Вас---вие пак клекнахте!! Не ви ли е обидно??? А ТРЯБВАШЕ --- ЧРЕЗ министър Йовчев / бивш ваш служител от Президентството / да СЕ НАЛОЖИТЕ ДА НАПУСНЕ Бареков- консултациите--- тогава!!! Стига мекушавост!!! Ами случая---гл.секретар на МВР---как така БСП и ДПС ще променят закони??? Ами те утре ще възвърнат и чл.1 - на Конституцията!!!??! Не се съгласявайте ---ония милионерите--- вложители в КТБ---да си носят РИСКА---най-лесно е да се ощетяват данъкоплатците, които не са вложители за висока лихва!!! Внимавайте!

Кой, как и защо в периода 2009-2012 година наля всички държавни пари в КТБ? Кой беше на власт в този период? Чии медии го славословеха? Как държавните пари от КТБ отидоха да се купи Булгартабак от същата тази държава? В кои градове ЛАФКА има най много павилиони на най апетитните места - София, Пловдив, Варна и Бургас, и кметовете в тези градове от коя партия са? МНОГО ВЪПРОСИ - КАКЪВ Е ОТГОВОРА?

М-А-Ф-И-Я ! от А до Я, И ! - Навсякъде. --- Е Казано : - на серсеми - пари/власт Не давай !

Към твоите въпроси само добавям: фирми, които са били посочени за подизпълнители по "Южен поток", имат ли вземане-даване с КТБ?

ЧУДЯ СЕ, ЗАЩО ЛИ ВЪОБЩЕ СЪБИРА ТЕЗИ СВИРЕПИ ХИЕНИ. ТЕЗИ ХОРА СА УЧИЛИ ДА НЕРАБОТЯТ, И ДА КРАДНАТ, ТАКА ЧЕ, ДОКАТО ИМА ТАКИВА ОВЦИ КОИТО ИМ ВЯРВАТ, ТЪЙ ЩЕ ДА Е!!

Какви консултаций? Това е пладнешки обир пред очите на НС, Правителство, ДАНС, МВР, ПРОКУРАТУРА, Съд, Финасово разузнаване, БНБ, БОРКОР. Това са все чиновници с големи заплати и никави задължения. Държавата БГ не функционира. Хората плащат данъци, а срещу тях не получават нищо. Дори ще трябва да покрият загубите. Добре дошли в капитализма и демокрацията.

Плевня,...тоя Искров,...ръси искри навсякъде и ще запали и твоята Плевня..да знаещ?!!!

Г-н Иван Искров още ли е "УПРАВИТЕЛ"??? Не е ли АРЕСТУВАН???

Не трябва да се допуска промяна на действащия закон.Много е съмнително всичко това с липсващата информация за отпуснати кредити на стойност 3,5 милиарда.Не ми се иска да се заробваме всички с тези допълнителни пари!(всъщност може това да са парите за крадене?Знаем ли истината всъщност?)

Имате право ! - ако имате възможност - прегледайте Детайлно пресконференцията на Искров вчера. (Признавам че аз-Лично - Съм потресен както Никога не ми се е случвало.)

Консултации, добрите намерения, правилните думи, напарфюмираните политичета, банкерчета и бизнесменчета, а държавата е надолу, надолу и надолу... Как става това, а, Роска?!

Да консултират проблема хора,които са пряко замесени в престъплението си е просто глупост- необходимо е бързо разследване и арести за да може да протече това разследване ,както трябва.Я, вижте- Саркози го направиха на маймуна за някакви си 180 хил. евро.

Браво ! => Хайде !, Деца на Родината.

За-бота-по-дяволите, инж. Плевнелиев ! - аз-Данъкоплатецът на Република България ---> Не съм Ви авторизирал да преговаряте с Терористи !!!

Секачо,...циркът продължавааа...! Обещах ти,да се търкаляме от смях,от фокуси?! хахахах...

Имате право ! - газта се Качва, НО ! - купувачи - Ниц !!! .... Струва ми се че Трябва да Започваме НЕЗАБАВНО. Ние. Всички. Заедно.

Да му имаш мандата на Плевнелиев. Ден през ден все консултации!! Държавата се разсипа, обраха я тотално и , какво накрая... едно нищо, всичко ще бъде заметено!!! Ясно като бял ден!!

ПОТВЪРЖДАВАМ И АКО СТЕ НОРМАЛНИ- НЕ ТРИЙТЕ ИСТИНАТА! БСП=ИЗМЕТ!!!!!

Без лустрация до девето коляно държава на тази територия не е възможна!

КОМСОМОЛЕЦ, С КОНСУЛТАЦИИ НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА, ТАМ, КЪДЕТО НЯМА СЪД И ПРОКУРАТУРАТА Я БОЛИ К..А!!!! ВИНИОЕНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!!!!!ЕЙ, КРАДЕ СЕ ТУК, КРАДЕ СЕ ОТ ВАЩИТЕ ДЖОБОВЕ, А ВИЕ ТЪРПИТЕЕЕЕЕ!!!!!РЕВОЛЮЦИЯЯЯЯ!!!!

колко удобно и изгодно,а! Едни взимат кредити за ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТАЛСТВАНЕ, други-НАРОДА, солидарно им връщат кредитите!...Бах ти демокрацията, бах ти престъпниците, бах ти политиците, бах ти ...държавата! "нЕма такава държава"

за половин милиард се знае къде е, половината го изнесе Мустаклията за Виена, другата половина е в джоба на Дебелото като необслужван кредит, документи за кредита няма понеже той си ги прибра когато беше шеф на ДАНС, няколко милиона е получил и Капута за да се прави на разсеян, търсете другите три:)

Какви консултации, каква сигурност, какви пет лева бе другарю! Ясно е поименно, кои са се облажили с тия 3.5 милиарда кредити-ВЗЕМЕТЕ ГИ БЕ! Каква е тая идиотия-определи лица крадат, а после народа солидарно връща откраднатото! Имаме ли Прокуратура, имаме ли съд?! Айде-марш на работа, че като заиграе народната гьостерица, бая назначени прокурори, съдии и прочие партиен слугинаж ще осъмнат с една глава по-къси!

Полват я за да се оневиняват в такива случаи.

комунистите фалираха дарявата с своите кражби но един ден ще си платят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама колко година става и не играе тази калпава гьостерица. И на това се уповават крадците. Няма безкръвна революция.

До президента. Стига с тези консултации. Червените продължават да разсипват това, което е останало, а след тях и потоп. По-добре да сезирате прокуратурата за антидържавната дейност на цялото правителство и сателитите около БСП. Затриха всичко, което средната класа прави за Бг и скоро няма да има кой да плаща данъците за издръжка на целия държавен апарат.

После какво!?

От както хунтата на Герб узурпира държавата 2009 и тури тоя извратен комсомолец Плевнелиев в президентството, катастрофата е пълна. Оставка и съд за предателите.

Плевнелиев е срам за България.

Освен това е предател!

консултации с главните виновници за поредното дъно, до което "експертите" на хунтата докараха държавата насила. wtf?

Не е работа на президента да се занимава с финансите на държавата, ама когато на тези, на които им е работа, не им пука, а седят и редят далавери за последно преди заминаване, се налага той да се нагърби и с финансите. Разбирате ли колко сбъркано е всичко на територията, наречена България. Добре, че поне на президента му пука и не е като "експертите", които все още са на власт.

... Господин Президент, не допускай да се повтори периода на "КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ"---някой крал---народа да плащаааа! НС да не се съгласява да поема отговорностите на Искров,Чобанов. Василев, Пеевски, Бареков и др. лапачи!!! Както са се разбързали може и друга България да поискат да основат---пак народа да плаща! Иначе поколенията ще ви проклинат за ти я дългове и мизерия,господин Президент! Да си набавят пари от друго место---не от мизирните ни пари на данъкоплатеца!!!

не допускайте изсичането на горите в Амазония, глобалното затопляне, северните сияния и други. Благодарим Ви предварително!

Преди месец като се събираха слепи ли бяха. Или така им отърва

Аман от безродници с двойни и тройни гражданства! Вън чуждите агенти от политиката, да стоят извън парламента, министерствата, армията, президентството и полицията. Да си гледат бизнеса, а не да търгуват с интересите на българите!

Pesh0

Нищо да не спасяват . След като и оманци и руснаци искат да придобият банката , защо БНБ бързат да я фалират и да налеят държавни пари. Защото ако влезе частен инвеститор , за 24 часа ще издири , кой е взел 3,5 милиарда . Никакво одържавяване и харчене на държавни пари.

Българите са с най-ниските външни и вътрешни дългове на глава от населението, тази консервативна политика която действа изтребващо на населението ни беше наложена от вън, ще продължаваме ли така?

Чичо, ами отпусни се - вземи си ти личвн заем. Дават. Що трябва аз, ти и другите насила да ставаме ортаци и да взимаме общ заем? Аз не ща да имам много общо с тебе - нещо мързелив ми се видиш. Ти ще лапаш, а аз ще връщам заема. Мерси. Не ща.

Няма среден и голям бизнес бизнес без кредити, това всеки икономист го знае добре, само че вие сте лаладжии с лозунги в главите.

амче изтеглете си още 5-10 млрд заеми. какво ви пречи? ни акъл, ни образование. ви милиардите и без това за нищо ги немате. пари за вестници са за вас. но няма спор, след като изтеглихте тия милярди, до сега, икономиката живна, няма страх (дори коментари не се трият вече хахахааа) и бизнесът на обръчите диша спокойно.

Глупак любимите ви кумири американците имат хиляди пъти по-високи дългове от нас на глава от населението! Да не говорим какво е съотношението между брутният национален продукт на България и САЩ и дълговете им. С постноте ви пици докарахте народа до първо място по смъртност в Европа! Да ви имам целите: убийство на собственият ви народ - безродници! Вие сте вредни за страната ни!

Да припомня нещо, което е известно отдавна, но в момента се премълчава. Цветан Василев ВИНАГИ Е БИЛ СВЪРЗАН И Е ПОДДЪРЖАЛ БСП, а вторият юнак в схемата - Делян Пеевски Е ЧОВЕК НА ДПС!!!

Герберите заради личната си дребна далавера ще подпалят държавата, верни на принципа след мен потоп първо се опитаха да взривят банковата система, а сега да внушат страх и да предизвикат истерия у хората! Спрете с престъпното си поведение, защото някой ден ще носите отговорност за него.

Ти си тежко болен с червени очила. Цветан Василев е един от дарителите на БСП, а другия,който клати банковата система - Д.Пеевски - е виден деец на ДПС. Какво ти е виновен ГЕРБ, че казва истината? Или 3.5 млрд. откраднати лева не са проблем за стабилността на банките според плиткоумни комунисти като теб? Всеки път, когато сте на власт, довеждате страната до катастрофа. Сега ви е виновен ГЕРБ, а преди?

Не аз съм реалист, който е уморен и отвратен от долното ви поведение за службица ще продадете и майка си и сестра си. ББ вече го направи с изказванията си за пенсионерите и българите. Вие сте дребни души далавераджии.

Няма ли да си намерите някъде да протестирате? Вземайте си свирките и празните консерви и заминавайте! Тъкмо ще освободите форума от спам.

началника на щаба на армията покани и вижте там какви сили трябват за ограждане на стадионите! Не по границата, а около националния стадион за начало да се наслага бодлива тел. Ако няма достатъчно патрони, да се внесат приоритетно. Иначе пак си ги привикай тия от горния списък, но след като е извършена подготовката, и тогава ОГЪН!

Да не забравиш и ти да се наредиш до поканените!