Конституционният съд подхвана Закона за конфискацията

Конституционният съд образува дело по искане на 59 народни представители за обявяване противоконституционност и противоречие с международните договори на Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество.

Обратно в новината

Коментари - Конституционният съд подхвана Закона за конфискацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От БСП и ДПС остро разкритикуваха закона" -ЛИПСВА САМО "ЦАРЯ" И КОСТОВ-И КАРТИНАТА НА ХОРАТА ЗАЩИТАВАЩИ ИЛИ САМИ ОБРАЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПЪЛНА.И ТО НЕ САМО ДЪРЖАВНОТО ИМУЩЕСТВО ,НО И СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕЗ1997/98 год.. БИВШАТА Д.С. И НЕЛЕГАЛНОТО И ДНЕШНО КОПИЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУТОЗИ ЗАКОН.КАКТО ТЕ ГОВОРЯТ:"ТОВА С КРЪВ СМЕ ГО ВЗЕМАЛИ И С КРЪВ ЩЕ ГО ДАДЕМ"

С оспорването на закона си пролича кои партии защитатават престъпниците и олигарсите,и имат гузна съвест!Комунистите са супер смешни като се опитват да ни втълпят,че обикновените граждани са застрашени!На кой свят живеят тея комунистически боклуци,обикновен гражданин с имоти и спестявания за 250к,дайте ми почивка,госпада комунисти,и върнете доброволно всичко откраднато!

Тези оставки вече не мухлясаха ли ???Има Конституционен съд да реши кой прав и кой крив и си мисля че там са хора запознати с правото а не "платени"депутати..

'застрашава имуществото и правата на обикновените граждани'. На кои обикновени граждани, другарю Станишев?! На тези, 'обикновени', които имат над 250 000 активи ли? Някак по детски звучи... или просташки, другарю Станишев :-) След като осигурявате милиони за разни порчки на съпругата си, бизнес на братлето си... защо все изпозлвате народа като параван и все парадирате грижа за обикновения гражданин? Май понятията вече се объркват - кой е обикновения гражданин? Вие май се грижите за други граждани, които наричате обикновени, но те не са. Номменклатурчици са май, а обикновените се полъгват по 'грижата ви за обикновените граждани'. Такава няма, другарю Станипев. В края на всяко ваше управление настъпва бедност за наистина обикновените граждани. Вашите управления са за сметка на българския народ и бъдещето му!

Точно тези партии,които под явна или прикрита форма са били най-дълго във властта,са против този закон,Ами те най-много крадоха и грабеха и техни видни деятели натрупаха имущество за милиони.Бедата е,че така ситуирания предимно на партиен принцип Конституционен съд,не служи за укрепване на държавността,а в редица случаи обслужва тесни партийни интереси,под прикритие на спазване на Конституцията

Време е КС да се захване със монополите. С цените на парното, на газа, на лекарствата - на всичко, от което тези пиявици смучат кръвта на нацията. Заплатите на настанилите се във властта скриват от очите им истинското бедственно положение на нацията, на срива на капитализма, на заговора против държавата от страна на Прокопиев, Ковачки, Донев, другите айдуци, чието място отдавна трябваше да е зад решетките. Защото ако органите не си гледат работата, те ще заместят престъпниците в затвора след време. Прошка не може да има за никого. Ако някой не си е научил урока, това не е проблем на народа.

Проблем е на народа, който 90% е стадо овце. Защо не му го направят това на швейцарския народ? Питал ли си се?

Подхванаха закона, защото много добре знаят, че той ще подхване техните "социално слаби" колеги (пък може и тях самите) със по неколко хотелчета на морето. А имаше и един зам. гл. прокурор Христо Манчев, който пък не знаеше откъде жена му има хотел във Велинград. И се чудеше милият той, ами казва - може пък наследство да е получила, знам ли и аз, не я познавам тази жена.

Обикновени граждани с доход над 250 хиляди лв. на година!? Само малоумен комунист може да си служи с подобна риторика!

15 години назад...А защо не 20 години????

А защо не се преразгледат всички сделки на "МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ"?

Хайде, бе, Вожде, от кога я чакаме тая оставка! Като си толкова голям мъж, подай я най-после! Май си силен само на приказки!

Има да се надяваш..!?