Конституционният съд върна за поправка закона за конфискацията

Конституционният съд отмени повечето ключови срокове в Закона за конфискацията и го върна за поправка в Народното събрание. Делото бе образувано по искане на опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Конституционният съд върна за поправка закона за конфискацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде по-бързо се оправяйте с тоя закон че 6-те апартаментите на цвъки чакат да бъдат конфискувани... или викате той е от наште ние ще зимаме на предишните :))))

...че в този закон има много "изхвърляния" и елементаризъм е ясно, на така или иначе, Законът по принцип е нищо повече от топ хартия, ако не се прилага... Някой да е чул, до сега да е подведен под отговорност, който и да било от известните "крадци", ограбили България? Е, няма и да чуете. У нас законите важат само за "простолюдието" и "смъртните".

Кражбата е кражба само 10г. след това печалба от тото -то!Конституциония съд се е постарал да озакони кражбите на червено-сините куфарчета за сметка на всички останали.

ЗАЩО СЕ ОТМЕНЯТ ТЕКСТОВЕ ОТ ЗАКОНА - ГРАБИТЕЛИТЕ СЕ ОНЕВИНЯВАТ С ТЕЗИ ТЪЛКОВАНИЯ,ЩОМ НАЯМАШ ДОХОДИ, КАК ИМАШ ИМУЩЕСТВО ЗА МИЛИОНИ . НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ ,ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - ПАРИТЕ СА В ОЛИГАРСИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ И ОТИДАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Идиоти! Със закон ще възстановяват чувства!

Насрали са се от страх. Най-разумно е в този случай давността да е 22 години назад - Моментът в койт започнаха масовите кражби.