Коментари - Плевнелиев очаква НС да промени избора ”Не подкрепям никого” | dnes.dir.bg
назад

Плевнелиев очаква НС да промени избора ”Не подкрепям никого”

Президентът Плевнелиев очаква НС да промени избора "Не подкрепям никого" в бюлетината за президентските избори, или ще сезира Конституционния съд (КС).

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев очаква НС да промени избора ”Не подкрепям никого” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти къде беше?Президентството е първият бастион,който трябва да предпази гражданите си и страната. Не си виновен,сигурно късно си получил указания от ГЕРБ.

Правилно предложение на президента г-н Росен Плевнелиев. Дано да се случи.

Това квадратче с неподкрепянето на никого очевидно е една от далаверките. За съжаление съм убедена, че подводният камък не САМО един!

прав си,до сега и аз не гласувах.ще се явим на секциите но няма да пускаме празна бюлетина защото може да я попълнят а ще напишем:не желаем да гласуваме.така ще се отметне в списаците че сме гласували и като суверен казваме нашето желание.това ще придам на всички мои познати.предай нататък!!!

ВНИМАНИЕ:НИЕ НЕГЛАСУВАЛИТЕ ДО СЕГА ОРГАНИЗИРАМЕ ГРУПА"НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ"!!!ЩЕ СЕ ЯВИМ В ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ И НЯМА ДА ОТБЕЛЕЖИМ КОГО ЩЕ ПОДКЛЕПИМ А ДИАГОНАЛНО ПРЕЗ ЦЯЛАТА БЮЛЕТИНА С ПЕЧАТНИ БУКВИ ЩЕ НАПИШЕМ"НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ"!СТИГА СВЕ ПОДКРЕПЯЛИ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ:УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ.ТАКА БЮЛЕТИНАТА ЩЕ БЪДЕ НЕДЕЙСТВИТЕЛНА И НЯМА ДА СЕ БРОИ.ТАКА Е КОГАТО НЯМА СВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ КОИТО ДОКАРАХА СТРАНАТА ДО ПРОСИЯ.ОРГАНИЗИРАЙТЕ ХОРАТА ОКОЛО ВАС!!!

приятелят му лазар груев сега е в недоумение и се консултира с георги близнашки как да подхлъзнат избирателите, т.е. гласувалите с "против всички" да им са хем валидни бюлетините, хем да не се зачетат! Сложно! Намирали са решение винаги и като партийни членове на факултетните партийни организации на БКП , и сега ще намерят. .... "че те, избирателите т.е. народа, са една пасмина, едни дребни селски тарикати дет хем без тях не можем да минем, хем след избори по-добре да ги няма,.... "няма хора няма проблеми"

приятелят му лазар груев сега е в недоумение и се консултира с георги близнашки как да подхлъзнат избирателите, .... "че те, избирателите т.е. народа, са една пасмина, едни дребни селски тарикати дет хем без тях не можем да минем, хем след избори по-добре да ги няма,.... "няма хора няма проблеми"

аз пък апелирам т.н." народни представители" и сегашното "правителство" незабавно да си подадат оставката, поради липса на капацитет и качества да заемат местата си!

лазар груев, георги близнашки, росен плевнелиев - верни на оста. А ние сме маймуни, ние сме отново нищо, ние сме една паплач която трябва да бъде поучавана, рационално използвана да й се дава толкова колкото и е необходимо, и да бъде държана там където й е мястото - долу на ръба на оцеляването. Своите от Партията пак ще уредят подобаващо. Въобще да не си правим илюзии

Сега разбирате ли че доларите за пропаганда не помагат!!! Не помагат когато в гърдите на патриота(националиста) тъпти БЪЛГАРСКО сърце което със зъби и нокти ще се бори зада се избави от тиранията на фашистките американски щати и вс соросовите копелета на къса каишка от посолството на козяк 16... Види ви се края...

"Кажи ми, кажи, бедни народе, кой те в таз робска люлка люлее? Тоз ли що Спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли ил някой негов наместник, син на Лайола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?!" Хайде, соросоидите, посочете кой е написал тези стихове: а) гениалният поет и революционер Христо Ботев; б) първият български комунист, поздравил Парижката комуна с телеграма през 1870 г.; в) верни (а) и (б).

Ти да мълчиш, защото си доставен на Дондуков 2 с най-голямата изборна измама в българската история.

той ги знае тези неща още от факултетния партиен комитет, на ФКТТ на ТУ София, тогава ВМЕИ Ленин, и не се срамува, защото за него е естествено да бъде някой някъде "доставян"

Абе грешко на природата, чак сега ли се сети и ти, че става поредния гаф с решенията на герберугите? Къде беше да дадеш изб.кодекс на КС по-рано, или видя накъде духа вятъра и хоп изказа се и ти срещу него. Недоразумение природно!

А бе човек, който е осигурил работа на хиляди българи, платил е данъци на стотици милиони, платил е данъци и на 12 лични милиони от бизнес - може да бъде наречен недоразумение на природата само от някого, който действително е недоразумение на природата. Всъщност ако комунист дава оценката, е ясно всичко: те имат висока оценка за всичко, което прави България и българите по-бедни и по-прости, защото само в такива условия могат да вегетира комунизъм. Но ние мислим, като четем постове и мислим все повече, когато гласуваме.

Когато решили да дадат определение за Истината, ти явно не си съществувал.Четох и други твои неграмотни недомислици.Вземай центове и спи. Скоро ще има война и такива като теб, ще търсят миши дупки заедно с предателите

А каква е истината за натрупването на тези милиони?! Истината може и да е, ама не е цялата!

Над 40 процента от децата в България живеят в риск от бедност и социално изключване, сочи изследване на Националния статистически институт /НСИ/.

Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Невероятно точен коментар.

не зная защо губите толкова време да злословите към този господин. Вие аз или някой друг не би бил мноого по-различен на негово място - това да завършиш висше "електроника", след това да развиеш строителна фирма, и накрая да бъдеш президент!!! Те могат да бъдат всякакви, важното е да са свои!

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Противоречието е записано в обнародваните на 26 май промени в Изборния кодекс, с които в България се въведе задължителното гласуване." студа го е разбудил... една глупост и една противоконституционна норма... Е БРАВО!!! ДобрЮтро Свате...

Прав е президента ама под коя ся ка се излежаваше досега? Една година преди избори не може да се променя изборния закон според правилата на ЕС. Ама Плевню май не го е знаел. Абе загубена работа. Ясно че този закон служи на ГЕРБ, откъдето е и той. Утре ще иде Боко да свие сърмите и ще млъкне.

ама коя година? за една година к'ви у(при)своявания се правят...

Въвеждането на "Не подкр.никого" е тъпо. Къде съм тръгнал да избирам Президент, като никой не ми харесва! Ако е така, просто задрасквам накриво и напосоки и правя бюлетината недействителна... Просто, ясно и без тълкувания. При това съм гласувал "задължително" според закона...

е не какво драскаме, а как се брои драсканицата.

самият той ли си?

Не подкрепям никого значи не подкрепям никого какво не е ясно ?

За ясно е ясно. Ама при броенето се изключва, защото иначе баба ти Цецка, например, посмъртно не може да събере 50%+1 глас за да стане президент или "президентша", както ти харесва. И това за устремените към кокала е проблем. Затова са записали врътката, че при броенето... няма да ги броят.

Не подкрепям никого означава че подкрепяш Боко. Ама е дълго и скучно да ти се обяснява.

Президентът Плевнелиев се държи наистина като БИВШ комунист, който се е отрекъл от комунизма и който държи на принципите на демокрацията и на цивилизования свят. Много добър президент, приет много добре в САЩ, Европа и НАТО. Естествено, това не се харесва на товарищ Путин и за това путинските тролове лаят срещу него. А нашите от БСП са си истински комунисти и като такива не им пука за България. Изпращат си децата в Западна Европа и Америка, купуват си там апартаменти, превръщат рублите в долари, трупат сметки, с оглед един ден, след като ни продадат, да се изнесат натам. Да му мислят тези, които ще останат тука, а сега гласуват за тях!

Естествено, че ще е добре приет. Такова подлагане до сега от Български президент не е имало...

Не само на товарищ Путин - не се харесва и на 93% от българите...

Бивш комунист, бивш наркоман и бивш предател няма! Запомни това момче. Виж за кариеристите, за нагаждачите, за конформистите и. макиавелистите няма значение на кой господар служат, няма значение коя вяра изповядват и колко пъти ще се отрекат от вярата си, от Бога, от Христа, от Аллаха или Буда. Те в дявола.и в Сатаната ще се врекат, свояга душа, майка и баща са гатови за пари и власт да продадът.

Боклукът Стоичков и боклукът чичов-Пенев бяха в атрактивна реклама на бухалкаджиите на ВИС, приказваха си около кабрио-Мерцедес, доволно-доволно, като същински управляващи територията България. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа...Както по същото време, Бойко Борисов от SiC раздаваше платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтяваше. И той, и фирмата му...Същият Генерал Бойко Борисов, два пъти Министър-председател на територията България...

симо

НЕ може да бъде....Да заебе русия ида обърне внимание на българия????????Аде бе!!!!! И сигурно пак върви - дясна ръка/десен крак...Ми то си е ДЯСНА работа.СОРОСОИДНА.

страх ги е гадовете

Ами това не подкрепям никого, май е далаверка,кой ли го е измислил ,някой знае ли?

Как се променят правилата по време на мач, мача е започнал. След издаване на указа за насрочване на избора, промени могат да се правят, но те ще важат за следващи избори. Явно сега става дума за игра пред публиката и вратичка за непризнаване на изборите.

Както бе казал един народен любимец "Ще дъхате супата!"!!!

през същата година, когато Плевнелиев е избран за член на факултетната ревизионна комисия на партийната организация във Факултет по електронна техника и технологии (ФЕТТ), Георги Близнашки е избран за председател на контролно-ревизионната комисия на Факултетния партиен комитет на Юридическия факултет на СУ!!! Това е кармична комунистическа обвързаност между тези двамата. Ирландската пастирка тези неща много добре ги знае. От Протокол 6/1987 г. на заседание на Факултетния комитет на БКП в ЮФ на СУ разбираме, че заедно с днешния служебен премиер Г. Близнашки като организационен партиен секретар на ППО на преподавателите се изявява и Лазар Груев - днешният председател на Върховния касационе съд.

А на тази дата бай Иван пръднал, което е пък връзка с Пеко Таков, който също пръднал на тази дата. Аз лично на тази дата се стисках, за да не ми излезе име, че съм свързан с бай Иван и с Пеко Таков. Понеже и на сафарита не съм ходил с двамата, но......... Но не знам дали не съм пускал газ в един ден с днешния председател на Върховния касационен съд. Трябва а проверя и да знам, че имам връзки с него, ако се е случило да го направим на една дата. Те така стават обвързаности според другаря с НИК контрабандист.

поради що се срами от Президента Български ? Навсякъде го аплодират , другарката Нинова вместо да се "дуе"да следи по-внимателно европейските отзиви ва Плевнелиев !Нали ужким е европейка ?!

Простак.

Sm3hurk0

Не подкрепям никого - както обикновено - човек без мнение, когато става дума за българите... и много нахъсан , като пудел на каишка,когато трябва да ... Вие си знаете.

се един Небългарин , да обясни каква е ситуацията.

Никога едно право не може да се тълкува като задължение. Още по-малко правото да избираме някого може да се тълкува като задължение да го изберем, независимо дали предложението е единственствено и безалтернативно или става въпрос за избор на едно от няколко предложения. В този смисъл за гражданите може да бъде задължително само явяването им пред избирателните урни. А в случая на задължителен вот, опцията (въпросното квадратче) Не избирам никого или Против всичките съм става задължителна. От това пък следва, че изборът "Не подкрепям никого" не може да се счита за недействителен глас. Протестният вот пък от своя страна не може да се неглижира при формирането на изборните резултати. От всичко това пък следва, че един президент не може да бъде избран при наличие на 50%+1 негативни гласа, ако ще всички останали гласове да са само за него. Друг извод за прилагане на демокрация, е че процентът на негативен вот на парламентарни избори е редно да съответства на празните маста по банките в Народното Събрание. Но дали на някого няма да му приседне от твърде многото демокрация?

симо

Последните две изречения са върхът.

ГОСПОДА ЯДЯЩИ ГОЛЕЕЕМИ КЮФТЕТА. КОЛКО ВРЕМЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС?

Защо спа досега, бе Роско? Когато работата се размърдя, тогава реши да се правиш на загрижен и принципен.Сега в предизборна кампания се разбъркайте да поправят грешки. Ами те изборите ще минат докато се сезирате и плашите.

просто трябва да имаме един отгоре, един да ни оправя грешките, всички сме така, само най-перфектните не грешат, ама ние защото не сме от тях, спокойно си грешим и хич не ни пука ... също и на депутатите

За Комуниста Росен Плавнелиев: https://link/2014/09/15/чугунените-комунисти-плевнелиев-и-бл/ СЛИВЕН - ДНЕС И УТРЕ ЧУГУНЕНИТЕ КОМУНИСТИ ПЛЕВНЕЛИЕВ И БЛИЗНАШКИ ПРЕЗ 1987 Г. 15/09/2014  by slivensega  in РАЗКРИТИЯ. ..................Вижте кой е президент на посткомунистическа България, вижте кой е службен министър-председател и ще разберете за какво говоря. Какви обаче са били тези двамата, Плевнелиев и Близнашки, в края на режима? Например през 1986-87 г. Нека мръсната приказка за политическото безсрамие започне сега. 01 декември 1986 г. Четем протокол 34 от заседанието на Факултетния комитет на БКП при Факултета по радиоелектроника, проведено на 01 декември 1986 г. Дневният ред включва две точки: приемане на преценки на студенти-комунисти, членове на ФК на ДКМС и обсъждане и утвърждаване на проект за състав на ФК на ДКМС. Докладва Г. Вутев-секретар на ФК на ДКМС на ФРЕ, който представя проекта за оценки на студентите-комунисти. Там на първо място се мъдрят името и презимето Росен Плевнелиев. link Росен Плевнелиев в царството на номенклатурата на БКП 11.11.2012 link Публикувано на: 03.12.2014 10:32 Политика Супер скандал! Как Плевнелиев съсипва съдбите на свои колеги от класово-партийни позиции! .............С какви очи днес този нахалник трови пространството и се изтъпанчва да говори срещу комунизма, срещу лъжите на Тодор Живков и прочее ей богу, идея нямам. Трябва особена мерзост и безсрамие, за да говориш за лъжите на комунистическия диктатор, докато ти самият лъжеш не по-малко и не по-цинично от негоЧетем Протокол 1 от Учредителното събрание на Факултетната партийна организация при ФЕТТ, състояло се на 02.XI.1987 г. Там веднага забелязваме имената на Росен Плевнелиев първо като член на Ревизионната комисия към Факултетната организация на БКП, а после и като делегат на Вузовската отчетно-изборна конференция на БКП във ВМЕИ В.И.Ленин. Има и още. Да изреждам ли???

https linknews76264/CHugunenite-komunisti-Plevneliev-i-Bliznashki-prez-1987-g?hclocation=ufi това е линка-сложете:// на първо тире

на мястото на линк напишете frognews

Добре Плевлелиев, браво! Сега дай време, примерно 48 часа, и след това раздавай предупреждения за наказания! .... , предупреждение за глоба от 50 до 100 лева, заканване за оставяне без заплата на група отговорни народни депутати, публично мъмрене - поименно, пердупреждение за официално писменно наказание, .. и т.н. Всички ще се зарадваме също и депутатите защото на никой нищо няма да му се случи.

всичко е постановка в тая смръдлива държава, на практика управлава старата комунистическа ДС чрез агентите си: Бойко Борисов - агент "Буда" Ахмет Доган - с агентурни пвсевдоними Ангелов, Сергей и Сава Лютви Местан - агент под псевдонима Павел Красимир Каракачанов - с псевдоним Иван

направо оня - НАЙ-ДОБРИЯ УЖ В ЕВРОПАТА ИЗБОРЕН КОДЕКС.. Не ВЪРШЕЦКОТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ.. Дет отличничката му го прави - ФИДОСОКАТА!! Ма вий що я забравихте бе ГЪРБОИДИ. Тя толкоз много направи за Вас. И най-вече за себе си.. Цели 17 ДУПЕТАТА ВИ ИЗЯДЕ.. Ма те ЦВЪЦКО, ТЕТКАТА и т.н. като МАГОРИТАРНИЦИ бяха избрани в 41-вио ПАРЛАМЕНТ.. Забравихте ли?? А и сега нямаше да го има тоз въпрос на референдума..

МАГОРИТАРНИЦИ Става и за МАЖОРИТАРНИЦИ.. И за МАГАРЕТАРНИЦИ...

Разделяй и владей,първо разделиха българите на сдс и дпс,а сега на атака,рб,абв,пф и тем подобни.Само и само да крадат цял живот.

Късно е Роске за китка.Роске, жалка си.Ти напълно се изложи,като назначен президент от Бойко Борисов.По-голяма мижитурка с преведен гръбнак пред Бойко и новите ,,големи"братя и сестри не бях срещал в живота си.Ти непрекъснато унижаваше президентската институция със своята неадекватна дейност и държание във вътрешен и международен план,четейки лисчето съгласувано с Бойко или Цветанов.Явно, за да си кукла на конци в ръцете на Борисов е имало защо.Ти му се отблагодари за съмнителната подкрепа към фирмата ти,когато Бойко беше кмет Софйски.Нали?

симо

След като 5 години се радваме на МАГАРЕТО на българия,време е е да изберем и МАГАРИЦАТА........ПУУУУУ,да не ме чуе злото...

Росен е втория и последен адекватен президент след Петър Стоянов. За съжаление всички сегашни кандидати за президент са *утки. Избори нез избор.

Кий беше Петър Стоянов - тоя с онази папка ли?

Забелязвам една идиотска тенденция. Президентът, както и останалите управници говорят сякаш сега се е случило нещо и нищо не се е случило по- рано! Ама нищичко! 240 народни представители, Президент, Конституционен съд, Върховен касационен съд, Главен прокурор, Омбудсман, Висш адвокатски съвет.... Все отбрани люде цяла година по- рано получават държавен вестник и няма никаква реакция. ЦЯЛА ГОДИНА. Две седмици преди изборите някой истеризира и следва пълна интелектуална експлозия. И се стига до скандали , заплахи и едва ли не до шантаж за предсрочни избори. Тия са пълни мърлячи всичките, а сега досаждат!

Това безгъбначно, сливи ли имаше в устата до сега. Га приемаха квадратчето мълча, га Бойко реши да ревизира стана толкова активен, че чак плаши с вето.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

Не, Ние ще подкрепите Д-р Пламен Пасков за да сме сигурни в бъдещето на България. Не те , а той е истинският патриот, родолюбец , човек милеещ за България .

И той е от нашите! Пасков или Обединени патриоти.Все едно заедно сме!

vasil

На голи приказки за Майка България от години неизменно кълват до около 15 % изиратели.За повече избиратели явно трябва повече-дела ли,стремеж към солидарност ли...

Опаа( за теб е): Плевнелиев нали до 1989 (1990) год. е бил виден и активен млад комунист.

всички помаци са били комунисти.

Не е бил виден комунист, но е бил мръсник. По природа шушумигите са мръсници. Вече казах - съжалявам , че го назначих. Трудно ни беше да извадим над 100 х. фалшиви бюлетини в последния момент. Най трудно му беше на Цецо. За това му подарих и часовника си, спомняш си нали ?

Бащата на Расим Алиев Пл., е номенклатура на ОК БКП Благоевград. Но всеки българин знае, че помаците продават вярата си за пари: християнска-за мюсулманска; или за облаги от всякакви натрапени валии, дали са комунисти, или американски глобалисти - не е от значение.

Съжалявам, че го назначих за президент. Съжалявам, че малко съм го блъскал по главата със средния си пръст. Сега съжалявам , че ви предложих да приемете Цецка за майка, като се откажете от вашите майки. Във вторник връщам Цецка в парламента, нека се занимава със звънеца. До тек тя оцапа гащите. Иска и моите да оцапа. Това няма да стане. Манушев и той ме изложи, казва "билЕ" , вместо били. Той не знае, че говоренето на диалект е мое право. Ще предложа друг кандидат.кандидат. Това няма да е Просталина Георгиева.