Решението по казуса ”Пеевски” се бави заради отпуски в Конституционния съд

Решението на Конституционния съд (КС) за това дали Делян Пеевски може да се върне като депутат от ДПС, след като за кратко бе назначен за шеф на ДАНС, все още не е взето.

Обратно в новината

Коментари - Решението по казуса ”Пеевски” се бави заради отпуски в Конституционния съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този още ли не е осъден за КУПЕНИТЕ гласове в ЦИГАНСКАТА махала на Пазарджик?? Там му помагаше арабина АХМЕТ-ДЖИМОКАТА!!!!! ДПС - "подариха" имотите на джамията на ТОЗИ арабин!??!?

така им отърва на някои хора/ на коили/

В 8 ч.

Голям шибек тоя бе ! Егати прасето !

ге се пише шибек а, шебек; научи българския правопис!!!

ХЕЙ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ! СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ, СТИГА СТЕ СЕ ОПЛАКВАЛИ И СТИГА СТЕ ХЛЕНЧИЛИ !!!! НА ТАЗИ КЛЕТА ДЪРЖАВА И ТРЯБВАМЕ НИЕ - МЛАДИТЕ ХОРА! КАКВО СИ МИСЛИТЕ - САЩ, ЕТИОПИЯ, ТАНГАНАЙКА ?... ЧАКА ВИ НЯКОЙ С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ ? ХАХАХА. ОТИВАЙТЕ ДА МИЕТЕ ЧИНИИТЕ. Е СТИГА СТЕ СИ ЗАРАВЯЛИ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА. ДРУГ ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯ БАКИИТЕ...?! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПОЗИЦИЯ ! ДА КАЖЕМ НЕ НА ТИЯ ИЗМАМНИЦИ И ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЧИТАВА УПРАВА. ДО КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО. ЗАТОВА ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА ! ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ - ЧЕРВИВА ДЪРЖАВА ! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.

ама как няма да се върне,човекът си е платил?

Ето това подкрепят контрапротестиращите...те подкрепят МАФИЯТА

Този шопар ли е Д.Пеевски? Иде Коледата на нашето недоволство!

Не обиждай на шопар!

Е, за Глиган Пеевски бавят решението, но ако беше за някой от ГЕРБ щяха да се съберат извънредно и "немедленно"!

Няма ли да спрете с това ГЕРБ или БСП?Не виждате ли ,че мафията/ДПС/ под носа ни ще измъкне България?

и какво правим тогава?

Няма как да спрем с БСП, тъй като точно тези безродници, предатели и терористи поднасят държавата ни на тепсия на ДПС!!!

НЕКОМПЕТЕНТНИЯТ ПАРЛАМЕНТАРЕН ЮРИДИЧЕСКИ ТРИУМВИРАТ - Мая Манолова, Михауил Михов и Христо Бисеров и тримата се имат за мастити юристи и слуги на Темида забъркаха с изключително некадърното си и несъобразено със законите и правилника на Народното събрание такъв юридически нонсенс, от който няма излизане и по-скоро е сравним с лабиринт БЕЗ изход!! Такава тъпотия могат да сътворят единствено и САМО кадрите на БСП/БКП, техните парламентарни партньори от етническата партия ДПС под "вещото" бабуване на ПЕСоглавеца, украинския чифутин серГЕЙ станиШЕФ!! Вън от управлението на страната, Парламента и държавата на тази измет!! Да си отидат в Сибир и там по Путински да си съществуват ако могат!!!

М.МИКОВ,толкова е --образован юрист ,че в предаването на К.Кеворкян ,самият Кеворкян му каза по повод реплика: "Как може да говорите такива глупости ,нали сте ---ЮРИСТ"?

Мъчно им е на фесовете и на червените боклуци за тоя оранготан с него щяха да плашат старите хора да ходят да гласуват за тях, иначе ще бъдат пребити и изядени!!!

ДИРА вече манипулира коментарите по друг начин - не трие целия коментар, а ТРИЕ само плюсчетата! Много хитро! Браво!

кво ще решават то си има записан закон, тва прасе в друга кочинка

Може да се върне - но само ако вече е от герб ! Те са най-добрите, най-честните и най-професионалните ! Автоматично и пеевски ще стане такъв ! След като бойко от елитна мутра стана честен демократ, а цветанчо с шесте апартамента - борец номер 1 срещу корупцията, щом влезнаха в герб - защо и пеевски да не стане честен бизнесмен щом стане от герб ? Явно тази партия има лечебни свойства към мутрите ... всички стават примерни граждани, които ни учат как да живеем и работим !

Хей, из- ползвачо, а стига БКП пропаганда в стил "Вълко Червенков- ВишинскиЧ!

А ти другарю ,можеш ВЕЧЕ да учиш ---турски/майчин/език,...мноО ще ти трябва ! Ще ти се обадя отново ,..от САЩ!

Да не се чудят, ами да променят закона набързо и да го връщат.

Прав си ,...''ТЕ'' промениха закона за Премиер в Бг ,заради Симеон-две,..за да може и по-прости ,със средно образование/незавършено/,да бъдат избирани за ---Бг-ПРЕМИЕРИ ! СРАМ И ПОЗОР !

Пеевски е като ---крал ,ама много крал,..Кирил Рашков от с.Катуница ! Храни всички политически партии ,прислужва им ----царицаТА---КОСТАДИНКАТА!

А ---ДПС/БСП,АТАКА ,..чакат Пеевски в НАР.СЪБРАНИЕ ,...ЗА ДА ГИ НАХаРАНИ!

това, което виждам на снимката е достатъчно да си направя извода без да си правя труда да гледам интервюта с него. колко мъка има по този свят...

най-големия проблем на българия в момента е циганизирането на държавата(проверете в прованса 100% циганчета от 1 до 6 клас) и терористичната партия дпс, нагло, бавно и сигурно подкопаваща националната сигурност на суверенна държава.

Няма държавност ---24г. Може ли ,..един престъпник ,да върти--- ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА МАЛКИЯТ СИ ПРЪСТ? Оказва се ,че в България ---може!

Ако проблема беше само в този тип пеи сърце . Проблема е че от всички намърдали се навлеци нито един не става . Този парламент е досущ като държавна фирма : Работа има средства се наливат с цистерни но всички са в несъстоятелност .

ТАЗИ ''ЗАКОСТЕНЯЛОСТ'',НЕ Е ОТ ВЧЕРА ,А ОТ ---1944г.,ДО ДНЕС ! От 1944г.,до днес ,..ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ НИ оПРАВЛЯВАТ ,....НЕКАДЪРНО! Затова и ОФИЦИАЛНО,..всеки 2-ри българин в Бг е ---НЕГРАМОТЕН !

А колко по-лесно е ,да бъде вкаран ,..в затворЪТ! Много ''трудна''задача има --Бг-Съд.система ,...24г.,все такива трудни задачи решава ,..затова и преходът в Бг е най-дългият в света !

Малее, тоя конституционен съд нещо се дърви на коалицията..... Ей сега ще назначат нови :)

...братя Галеви може да ги намери само бате ти Б.Б., с помощта на някой багер, щото само той знае къде спят вечния си сън...

долу дпс! нека спрем циганизирането на държавата!

В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БР.54 ОТ 21.06.2013 г. Е ПУБЛИКУВАНО, ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ Е ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС, КАКВО ИМА ДА СЕ УМУВА, ЗАЩО БЪРЗАХА И С Д.В. ДА ГО УЗАКОНЯВАТ, А СЕГА БИЛ ИЛИ НЕ БИЛ.

СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ ! ХАХАХА ВСИЧКИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ! ХАХАХА

Проблемът е дали да се върне Пеевски или да влезе следващият от листата на ДПС. За това ли се вълнувате?

ЧЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА КУПУВАТ ЗЕМЯ ОТ НОВА ГОДИНА?! ЧЕСТИТО - СКОРО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЧУЖДЕНЦИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!

НОВИНАТА ,НЕ Е НОВИНА ,ЗАЩОТО ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА 3-ната ламя ,...ДПС-то я продадоха ,НА СЕБЕ СИ ! ЗАМЕНКИ,ЗАМЕНКИ,ЗАМЕНКИ....20г. СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ/БЕЗДЕЙСТВИЕ/,НА ДРУГАРИТЕ ОТ ----Б-С-П!

Ще го върнем ,Пеевски си е наш кадър и защо пък само сикаджии като Иван Иванов да не са министри, ще намерим мяасто в Прламента и на братя Галеви - такива хора са нашата опора. Иакме и Петното и Шамара на една банка до Шопара

най-доброто място за цялата тая глутница е Сибир!

Това прасе може спокойно да си се върне в кочината, от която е излязло.

За мен няма разлика между Д. Пеевски и Б. Борисов - все мутри! И как така Д.П. неможе да бъде депутат, пък Б.Б. може да бъде премиер? Защо Д.П. е много опасен за държавата, а пък Б.Б. е много полезен? Моля, някой да ми обясни.

Не може да сравняваш тея двамата. Единия е по- дебел, другия малко -по- прост.. Никаква съвместимост. Все едно да сравняваш тунингована Лада и Мерцедес от 1905г

Другарки и другари, голяма грешка беше че отстранихме Пеевски ! Преживях дълбок катарзис ! Трябва да го върнем отново !!! Контра-концерта на Йосиф Кобзон е на 9ти септември ! Автобусите са осигурени ! Ваш Сергей

Малко са психиатриите, малко...

оплакваш се, че не ти намират място ли ?

Смешно и грозно.Лайномет с огромно самочувствие.

Що? Такъв левент, само ще краси още повече НС.

В затвора би попаднал на хора и е възможно да заприлича на човек.Там със сигурност поне ,ще свали част от грозно излишните си килограми.

А другарите съдии за добре свършената работа по оправдаването и уреждането на живота на престъпниците, като се пенсионират, ще вземат по 20 заплати - някъде към 80 бона. А простолюдието ще лапа мухите и ще си избира едни и същи идиоти!

sviniata e za zatvor ,a chervenite bokluchi go podkrepiha za deputat?? mizerna qiganska darjava

Тоя няма място в парламента!

по-точо, мястото му е зад решетките

Както беше казал еди писател на прехода "от къде се взе този лайновоз".

Ако го върнат, поклонението в залата на НС ли ще бъде?

Дааа, съда е в отпуска и времето спира...ако ще света да се срути те си почиват, после и премии вземат.

така е в бг съда. живота си върви за обикновените люде - от тях се иска да спазват срокове, да бъдат коректни, да бъдат изпълнителни инак системата ги притиска с цялата си тежест. обаче институциите и съда - те имат оправдание: в отпуск сме, в болнични сме, малко хора имаме, не ни се работи за толкова пари... и т.н. И щом го казват, никой нищо не може да направи - всичко застива и всичко чака да им се доработи.

прасе ,още ли не е станало на суджуци,беее?

Пеевски в парламента ме кефеше.Стоеше до Местан,а всички знаят ,че турците имат слабост към домусите.

Пеевски е ЗАКОННО избран депутат и НЕ ми е ясно с какво толкова "бръкна" в зад...те на някои хора??Нито е бил в "охранителния"бизнес, нито е наркотрафикант или пък поддържа връзки с такива, нито е бил доносник и разработван. На всякъде го закачат за майка му сякаш е на 5 години и НИЩО ама НИЩО което да е пречка за самия него да е в политиката или във властта....Явно понеже НЕ могат да извадят НИЩО минаха към най-успешния начин - оплюване и майка му...

Пеевски е нещо по-страшно.Той е от личната политическа "кочина" на Доган и приятели.

Голи приказки както пише в коментара..Ами дайте доказателства, факти, документи....

ТОЛКОВА СИ ПРОСТ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЯМА КАКВО ДА ТИ КОМЕНТИРАМ ХАХАХА ЧЕРВЕНИ ПРАСЕТА - ЧЕРВИВА ДЪРЖАВА

Всичко му е наред.Стабилен отвсякъде.Бял кон да го опъне няма да мръдне!

Позитанооооо, тока ли ви спряха или още няма инструкции, какво да пишете?

РЕШЕНИЕТО ,Е НАЙ-ТРУДНОТО ЗА Бг-СЪД.СИСТЕМА ,ЗА 24г.ПРЕХОД ! ''РЕШЕНИЕТО НА ПРЕХОДА в Бг''! СЪДБАТА ,НА ЧОВЕЕЧЕСТВОТО Е В РЪЦЕТЕ ,НА ЧЕРВЕНАТА Бг-СЪД.СИСТЕМА,ДРУГАРИ! КАК ТАКА СЕ ИЗПУСКА ---ТАКАВА ДЕБЕЛА,ТЛЪСТА ЕНИЧАРСКА---ХРАНИЛКА?

споко, хора! мама свинка е платила маминото прасенце да се върне в кочинката! и там да си грухтят с другите прасенца от ДПС и БСП

Емблемата на бсп-дпс и правителството на Олигарски. Всичката тази напст ще влезе в учебниците по история и ще се изучава от идните поколения българи заклеймени като най-големите престъпници управлявали България.

iq oosh

ВИЖТЕ ГРЕШКИТЕ НА ОРЕШАРСКИ! ЗА 100 ДНИ - 100 ГАФА. НЕ ГРЕШЕШЕ, САМО КОГАТО БЕШЕ В ОТПУСКА! 27 май Калин Тихолов Министър за една нощ Петър Стоянович министърът с фес. Човекът, който написа във Фейсбук, че му липсва турското робство, защото не можел да си пие ракията и да си пуши наргилето - днес е министър на културата. Не на Турция. На България... Марияна Георгиева-Бенчева спортната министърка, кадър на ДПС, любовница на Лютви Местан, която заяви на Демир Баба теке пред турския електорат: Аз ще работя, за да направя всичко възможно вашите деца да учат турски и учебниците да са на турски език в училищата на България!. Зинаида Златанова съдружничка на Моника Йосифова, жената до Станишев. 5 юни Светлозар Лазаров Зет като мед в МВР 5 юни Смени във финансовата инспекция 13 юни 9 нови областни управители През задния вход 13 юни Чавдар Георгиев Любител на голфа 13 юни Бюрхан Абазов Зам.-министър в трето правителство 14 юни Делян Пеевски Изборът, който отприщи недоволството 18 юни Георги Христовоз Спорен кадър 19 юни Иван Иванов Зам.-министър за 3 часа 29 юни Иван Генов Отново в АЕЦ 1 юли Йордан Грамов Прокурор в МВР 1 юли Иван Айолов Човек на Богомил Манчев в енергетиката 2 юли Иван Йорданов Назначен без съгласие 3 юли Боян Чуков Човек на ДС съветва премиера 5 юли Боян Спиридонов Смяна и в Агенцията по вписванията 10 юли Румяна Тодорова Пак начело на НЗОК 11 юли Емил Иванов Човек на ВИС, от Своге 17 юли Иво Атанасов Социалист в СЕМ 19 юли Владимир Писанчев Замесен в делото Галерия пое ДАНС 22 юли Информационно обслужване Смени и в преброителя на изборите 22 юли Бранимир Ботев От виното в туризма 24 юли МВР По стъпките на Йовчев 25 юли Рокади и в спортните фирми 29 юли Марио Примджанов Кадър на Лучано на ключов пост в спорта 31 юли Ева Жечева Уволнена-възстановена 2 август Майдън Сакаджиев Смяна и в рибарския сектор 2 август Юнал Тасим От земеделието в икономиката 5 август Николай Попов Шеф без допуск до тайни 6 август Петко Арнаудов От любов към гората 10 август Григор Гогов Още горски 18 август Белчо Иванов Олимпийско тото, да има пари за крадене за БСП-ДПС 19 август Сотир Ушев Осигурен човек и за военните имоти 21 август Лидия Йорданова Уволнение в НЦИОМ 22 август Борислав Борисов Ало, Ваньо, чао 23 август Бойко Бойчев - И любимата зала с нов шеф 27 август Стефан Чайков С нови хора за нови пътища 28 август Ваня Стефанова И някоя награда 28 август Иван Комитски Пазителят на архива с печат от ДС 28 август Васил Грудев Заместниците ще станат първи Да не забравяме и съпътстващите гафове от сорта, че Орешарски назначи за заместник областен управител на Смолян кадър на ДПС - съден убиец, защото наръгал човек с нож. Турчинът убиец се казва Бейхан Дуран.

само идиот не би си направил изводите, но у нас промитите от червената пропаганда идиоти са в изобилие

ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА!