Шестима министри са декларирали конфликт на интереси

Шестима от служебните министри са декларирали несъвместимост с постовете, които заемат, което трябва да отстранят до 1 месец.

Обратно в новината

Коментари - Шестима министри са декларирали конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИЗНАШКИ НЕ СА ТИ ДОБРЕ НЕЩАТА ПРОДАДЕ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЧЕРВЕН ПАРТИЕН БОКЛУК ЗА НУЛА ВРЕМЕ СЕ ПРОДАДЕ НА ПЛЮВНАЛИЕВ

Четеш коментарите и не вярваш. Според повечето списващите коментари колеги, ето на значи, стоят си двадесетина специалисти без Работни, без Партийни, без фирмени или участие в други подобни и чакат. Чакат да бъдат назначени в служебния кабинет (за месец два), като министри или заместници. Лек ден, уважаеми.

На 5 април 2012 година Танов два пъти е осъден от Варненския административен съд да плати глоба от по 11 000 лева за груби нарушения на закона за защита на личните данни. СЪДЕН. Ако си съден не може да станеш митничар,но ако си съден може да станеш директор на Агенция"Митници".

Само шест ли , бе?!

Личните данни като ЕГН, номер на лична карта и адрес се публикуват в Търговския регистър и други публични регистри. От една страна имаме закони за защита на личните данни, а от друга страна имаме закони, които ни задължават да си публикуваме личните данни. Какъв е смисълът тогава от всички безсмислени бюрократични процедури (регистратор като администратор на лични данни и т.н.), при положение че същите данни свободно се разпространяват от Агенцията по вписванията?

Добро утро! От самото начало беше ясно, с натиска за увеличаване на правомощията на служебният кабинет, че се цели да се обслужат лобиски интереси! Поради краткия срок на съществуването е нормално "набързо" да са вкарали направо хората от "далаверата". ;)

Конфликтът на интереси е най-малкия проблем на това правителство! Въпиюща некомпетентност цари в някои министерства! Снощи гледах пресконференция на М-р Раданова с всичките й заместници. Ами те, изключая Данчо Йовчев, не знаят къде работят, през цялото време говореха за Министерство на спорта с приоритети професионалният спорт! Еми няма такова, има Министерство на младежта и спорта, на което приоритет са проблемите на младежите, един от които е спорта!

Източника съм ти го дал - Дойче Веле. Линк не мога да пускам тук - не дават. Статията е "Как ГЕРБ влезе във властта през задния вход". Нямам нищо против любимата ти партия, просто искам да сме на ясно - те са на власт, и каквото и да дойде от тук на татък ще е от тях - било, добро, било лошо, било успех, било издънки.

ами като нямат алтернатива! Нямам нищо против Бойко-даже ми е симпатичен, но той има качества на военен човек, не може да управлява в нормално държава. Ако изгони червените чукундури и нпарви пълна лустрация- ок, но все нещо ще обърка, не е политик той, не е.

че има качества на военен,като не е командвал даже взвод?

Много сте хитри! А 5те милиарда заем и дефицита на НЕК, пак ли от тях ще дойде???

Велизар Шаламанов какво прави в научна организация без да има нито един научен труд. Какво правят тези хора в БАН, бре? Все завършили аспирантури въс военни училище в СССР. В полша ркива отдавана не са на административни постове. Да работи!

30 милиона от бюджета само за едно членство и ремонт на един самолет, а 50 милиона годишна субсидия в БАН и ревяхте и скачахте, да бяхте скачали и да бяхте искали да правят наука там, тогава щяхте да знаете за какво ви отиват парите.

Е кое е странното??? Те за разлика от предходните са хора с професии, качества и доста странични дейности. Не всички чакат само да се намърдат някъде на държавен пост, без нито ден трудов стаж преди това и опит в областта! Повечето тук са едни смешни драскачи, които без да прочетат и осмислят нещата, пищят! Простотия ди шия! :Х

И най-лошият закон /правило/ е по-добър от беззаконието! p.s. Не съм го измислил аз.

конфликт на интереси е когато сергеи се гъзеше на доган и боклушарски крадеше с ортака си черепа

За конфликт на интереси има дефиниция,а не да пише кой каквото му скимне!

Това ли са чистите и почтени хора. Навсякъде по европроектите работят едни и същи. Те проектанти ,те изпълнители ,те надзорници . И нямало конфликт на интереси. Не може да се добере честен човек ,нищо че има лиценз.Много жалко.

Нормално е да са в "конфликт на интереси"!? Нима, някой, предварително е знаел че ще има служебен кабинет и точно, Той ще бъде член на този кабинет!РАБОТЕЩИ хора. Затова и конституцията им дава, един месец да отстранят нередностите.

не предвижда предварително възможен служебен кабинет, но пък предвижда парадокса- един месец, за отстраняване на нередности, след съставяне на служебен кабинет-"след дъжд качулка"? Преднамереност , недалновидност,или поради какво?

Възможно ли е да си толкова кух?

те докато си обзаведат жилищата , да се пренесат, да си оправят бакиите с конфликта на интереси, да се назначават , да се освобождават и т. н. , то времето им изтича, а изборите кой ще ги организира

По-семпло правителство не е имало ,дори по времето на Живков.

между шараните ,тикнати от ръцете на баш рибаря и народа,който не е само от шарани.

Оставка

Оставка

ДОБРО УТРО МИЛИ ТРОЛЧЕТА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗАРАДИ БОЙКО БОРИСОВ. ГОРЕЩО НАЛИ ВЕЧЕ И КЛИМАТИК НЕ ВИ ПУСКАТ В МЛАДЕЖКОТО ГРОБ. ПРАЗНУВАТЕ ЛИ ОЩЕ ДРУГАРЯ ЛИЗНАШКИ - ПЪРВИ КОМУНЯГА ПРЕБОЯДИСАМ СЕ ПСЕВДОДЕМОКРАТ И ПРОЕВРОПЕЕЦ. ПЛЮВНАЛИЕВ ТАКА ВИ ГО СЛОЖИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА ВИ БОЛИ. ДРУГАРЯ ЛИЗНАШКИ КАКТО И ДРУГАРЯ БОРИСОВ СА ПЪРВИ КОМУНЯГИ НИЩО, ЧЕ СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ

Хайде стига вече с твоите глупости!

Изтъркахте се, ако си търсиш с някой да се заядеш ходи по чалготеките, тук никой не ти се връзва.

това е герберастията.

простотията няма край?

Да се върти "всички са маскари". Много добре работи тази точка, балъците не знаят на кой свят са.

Тотална деградация в политиката ни. Така ли не се намериха хора, които да не пораждат поводи за конфликти и имат чисто минало?

само шестима ли?

У нас ВИНАГИ: - ЧАСТ от правителството е в конфликт на интереси; - държавните служители са в конфликт на интереси; - президента е в конфликт на интереси; - съдебната система ЦЯЛАТА е в конфликт на интереси; - полицията е в конфликт на интереси; - ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ решения са в конфликт на интереси... ИЗОБЩО В БЪЛГАРИЯ ,,,ИНТЕРЕСА,,, клати феса!

Конфликт на интереси - не може да бъде, това не е присъщо на българските управляващи!

Е сега къде са "умните",а? Къде са протестите, а? Е няма да дойде на власт боко тиквата, никога.

Така ли започваме на чисто?

Няма лошо, поне нашите да бяха като италианската мафия, а те прости мутри! Дано избутаме и това правителство и следващите мутри!

Така ли започваме на чисто?

Виж ти какви пешкин момчета и момичета са ни сложили в служебния кабинет. То просто за чудо и приказ, а ако са и толкова добри специалисти, то по-добре да не го сменяме с изборен такъв.

Е аз до тук видях само някакви хранилки дето се спонсорират отвън и един инвестиционен фонд, който пък не е назован, но пък ще платим далаверите в които го набутат. Простит...... протестиращите, къде сте бре? Що се скрихте като мишки, нещо блокади, "спонтанни преформънси", танци, палаткови лагери, това-онова?

Ало, кьоравият, ти нещо конкретно да си прочел за министрите на Орешарски? Ама, не дай Боже сляпо да прогледа!

Явно е по-изгодно да си министър за малко, отколкото да си член на фондации, сдружения, институти и бордове

Има нещо гнило в закона за конфликта на интереси: редно е да се назначават хора, които определен период от време (например 5 години) ПРЕДИ заемането на държавната длъжност, не са имали дейност, която да е в конфликт на интереси. Иначе изискването се заобикаля много лесно - ето един бил излязъл в отпуск и ... въпроса е решен ?

Абе дядо Йоцо, ти камък в лайна не си ли хвърлял друг път. Не видя ли че тука са червените тролове ...

Само шестима?! Е, това вече е напредък! При досегашното всички бяха!