БАБХ започва масови проверки на фермите за коне

Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) от днес започва масови проверки на животновъдни обекти, където се отглеждат еднокопитни животни.

Обратно в новината

Коментари - БАБХ започва масови проверки на фермите за коне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека ги е загубил. Вместо да му съчуствате и помагате, вие за пандиз говорите.

Ако говорим за контролни органи, отговорни за хуманното отношение към животните, то следва да се посочат МОСВ, Нациомална ветеринарномедицинска служба, Агенция по горите, Прокуратура, зоополиция....а тези по храните?....конското за консумация ли проверяват? Ако говорим за контрол върху безобразното крадене на евросубсидии- то тук трябва да посочим липсата му от страна на АФКОС, ДФ Земеделие, вицето по евро въпросите,Прокуратурата, МВР то, ДАНСА т. Н. Ама за тях няма уволнение нали?

Да се готвят бардаците в Студентски град, значи.

За какво ни са тези коне и тикви ,които са по програми.Най -много пари се източват.Тиквите се засаждат и както конете се изоставят.Прибират се само субсидиите.Пак далавери.

Безопасност на храните!!! Абе от кога българина официално яде и произвежда конско? А да от как се появиха пепелници в сладкарници "Захарно петле"

собственика да го осъдят , а директора да ходи да храни с голи ръце нещастните останали живи коне,боклуци

Тези сладури от агенцията ни осигуриха вече безопасни храни и понеже сега нямат много работа та да се погрижат и за кончетата...

Защо му връщате конете на тоя урод. Защото е един от вас.

еднокопитни ?! .. има ли такива животни?! (другото копито и втория чифт на суджук ли отиват)

Конят е еднокопитно - копитото изглежда като една цяла част, двукопитни са крави, кози, камили, чиито копита са като 2 части.

Еднокопитни има, че даже и паспорти им издават. Както има и малограмотници с претенции и ентусиазъм... Що не четете, бре хора, преди да дрискате простотии?

инспекторите от бабх почват да ядат конска луканка на корем

подход, откъде ли са го заимствали, чудя се? Ами ако сега се гътне някой йордек, как ще приложат пожарникарската тактика за патарниците и конете едновременно? Калинките ще "увяхнат" само след 48 часа нормална работа.

Аз пък ги моря мойте коне- понад 100 само като не им дам бензин да си пийнат. Ма никой не ме съди за тази работа- те са си мои.

Тези некадърници и лежачи от БАБХ се събудиха,а?Да ви уволнят дисциплинарно до един,некадърници нещастни.

Ония коне бяха редки каракачански кончета. На едното, още живо, гарги му бяха изкълвали очите! Оня плъх собственика да плаща сега в бюджета докат е жив, но първо пандиз !