Почина Алоис Мок - политикът, който преряза Желязната завеса

Алоис Мок, австрийският министър на външните работи, който допринесе да се ускори падането на Желязната завеса, е починал на 82-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина Алоис Мок - политикът, който преряза Желязната завеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така нормалните хора се обединихме в Европа, а сволочта остана в Азия. Да си пият и тровят с боярищник.

Комунизмът не допусна нито един човек да си изкарва прехраната от контейнерите за боклук. Сегашната човеконенавистна система няма бъдеще. Времето ще го покаже.

Който твърди, че в условия на комунизъм се живее по-добре, да иде да живее в Северна Корея! Почти 30 години след падането на комунизма в ГДР, все още има разлика в жизнения стандарт между германските провинции, в които НИКОГА не е имало комунизъм (ФРГ) и тези, които бяха в състава на ГДР (комунистическа Германия). При Северна и Южна Корея е още по-страшно - в комунистическата са на купонна система, а другата завладя света с KIA, HYUNDAI, LG, SAMSUNG и т.н. След тези факти, ако някой продължава да упорства и да твърди, че от комунизма по-добро няма, значи е част от комунистическата сган, която се е облагодетелствала на гърба на нормалните.

Какво ново? Австрия и Унгария, каква граница? Винаги са били наследници на една и съща империя. Какви ножици , какви трала ла........Свидетел съм, още при соца 1985 год. и съм ходил на заставата между Австрия и Унгария, все едно си в кварталната градинка. Къде такова нещо в България, бях изумен.

Личи си че си кух трол. Както австрийците са клали унгарците, даже и турците на Сюлейман Великолепни не са ги клали. По време на унгарското въстание срещу австрийците в средата на 19 век, австрийците изклаха 1.5 милона унгарци.

Чак пък милион и половина, айде и ние да знаем малко от история. 19век, даваш ли си сметка за тях времена?

Австрийците не прокопсаха от този акт. Тогава имаха най-високия стандарт на живот спрямо нас и ние бягахме там и ги гледахме като извънземни. Сега са го закъсали и си карат старите голфове като нас и по нищо не се различават от нас.

Е добра новина , един гад по-малко.....

И всички видяхме, че рязането на телта по границите беше огромна грешка. Народите от бившия източен блок живеят с пъти по-зле, а този е един от разсипниците на милиони човешки съдби.

Допълни списъка с децата и на другите бивши членове на БКП - като Ц. Цачева, Бойко Борисов и т.н и т.н.

ама па ние си имаме политик който реже лентички ударно,тоя отрязал една тел,голяма работа

И умната на оня свят еврогей.

затова се изтрепваха и ги изтрепваха когато бягаха на запад. Сега не виждам никой да бяга на изток, дори и комунетата - имат богати имения на запад -Бокова, Станишев, винаги са ви правили на идиоти комунета ха-ха. А къде учат децата на Корнелия и на Първата дама - въпрос с понижена трудност.

След 1989 год. светът се превърна във врящ котел.Войните и терористичните актове нямат край. Гладът се превърна в спорт!

Който твърди, че в условия на комунизъм се живее по-добре, да иде да живее в Северна Корея! Почти 30 години след падането на комунизма в ГДР, все още има разлика в жизнения стандарт между германските провинции, в които НИКОГА не е имало комунизъм (ФРГ) и тези, които бяха в състава на ГДР (комунистическа Германия). При Северна и Южна Корея е още по-страшно - в първата (комунистическата) са на купонна система, а другата завладя света с KIA, HYUNDAI, LG, SAMSUNG и т.н. След тези факти, ако някой продължава да упорства и да твърди, че от комунизма по-добро няма, значи е част от комунистическата сган, която се е облагодетелствала на гърба на нормалните.

Мануел, не се излагай като кифладжия. "всички източногерманци се стекоха..." Има доста хора, които знаят истината.

Глупак!

Наистина, ние тука - на Изток изпитахме на гърба си ,,голямото чудо,, а и още е живо!

Малко по-надолу от кръста си го изпитвал и изпитваш още... голямото чудо ...

Кой където е свикнал. Всеки с дертовете си.

вие руснаците още го изпитвате... или изпивате - БОЯРИЩНИК и се самотровите за толкова ви стига акъла