Само ГЕРБ и един независим ще разследват полицейските гафове

ГЕРБ успя да прокара временна анкетна комисия за случаите на полицейско насилие и опити за политически натиск, в която си осигури мнозинство. Всички други партии отказаха да подкрепят комисията и обявиха, че няма да участват в нея.

Обратно в новината

Коментари - Само ГЕРБ и един независим ще разследват полицейските гафове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още 16 месеца, както каза Лили Маринкова по БНР

ало овцете парво другите партии не искст да влезнат в комисията а после зашто само герб участвали ,егати тапотията

То вече може и да е твърде късно?!

Ченгета разследват Ченгета ! Ми да вземат да поканят FBI да се учат тях ли ;)

правилното решение беше Цветанов сам да се разследва. Само така ще се постигне обективност. Ако искат още повече обективност Борисов да разследва Цветанов, а Пл-ев да разследва Борисов.

"ГЕРБ успя да прокара временна анкетна комисия за случаите на полицейско насилие и опити за политически натиск,"

За първи път ми се случва да попадна на форум и тема, където нито един не защитава ГЕРБ.Явно хората поумняват.А дано!

Капитанът на Коста Конкордия води разследването за причините за потъването му. Резултат - Коста Конкордия в момента извършва курс от Барселона до Атина, а тоя обърнатия във водата не тоя кораб тоя е един друг, който .....

Пък аз като я видя госпожата Фидосова се сещам за свинско...

ТАЗИ МАЯ ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА ПОРНО ДА ТРИНИРА ЗА ОКОЛОВРЪСТНОТО МИ НЕПРЕКЪСНАТО ДЖАВКА В ПАРЛАМЕНТА

Все пак това е ГЕРБ! нищо чудно! Сталин скоро ще е тяхно копие! сега само се изравниха с него:))

Не трябва да нагнетяваме страх в обществото, заяви депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова". Като гледам снимката трябва да си плюем в пазвата.

Аз, като видя снимка на г-жа Фидосова и ми се нагнетява страх:)

Клатят влака, за да изглежда отвън, че се движи...

Всичко ,което става напоследък в държавата показва,че ГЕРБ започват да губят контрол върху събитията , МВР и върху обществото като цяло. Полицейският стил на управление, който се прилага към всичко в обществото няма да доведе ГЕРБ далече- те сигурно ще загубят изборите и това ще се дължи единствено на това,че Борисов не желае и не може да отстрани вредния Цветанов от влас, който с всеки един изминал ден влачи управлението на ГЕРБ към пропастта. Тежко му и на него след като свърши управлението на ГЕРБ, защото тогава съдиите ще започнат акция с наименованието Ц.Е.Ц.О.,каквото и да означава това.

Браво! Вълкът ще разследва сам себе си. ГЕРБ=БКП.

Ааааа ... Бахтън вече от тез комисии.

Йорданов ВЪН.....а тези по един _двама да не ходят зависимите-независими може....

ОПОЗИЦИЯТА ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА, КОЙТО СЕ ОБЕЗМИСЛИ!

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!!!

подкрепям!

Споделям написаното, защото се видя че не сме вече Парламентарна Република както е по Конституция...Когато се нарушава Основния закон са необходими промени..За това ли "ручахме жабетата" толкова години да се връщаме назад

Не разбрах кой кого ще разследва? Цв. Цв. БОКО ли, или БОКО Цв.Цв. , или може би двамата ще разследват ФИДОСКА, защото им е изяла закуската ?????????????????????? ТОЗИ ЦИРК ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ МНОГО ПЪТИ.

Ха-ха-ха! Това ми напомня един епизод от филма "Кмете, кмете!": Кмета чете анонимни доноси. Един от доносите е срещу него самия. След като го прочита пред публиката, изкомандва: "Пристав, пушката!" И, приставът естествено си подава пушката на кмета, а той отговаря: "Не бе, води ме!". Тоест - да го води в ареста. И като се "самоарестува", продължава да издава нови заповеди от килията си, като за целта е викнал писар да му записва това което му диктува. С две думи: Смях в залата!

Ало, гербаджиите! Не знам колко сте големи, но тези удариха в земята другаря Тодор Живков! Тогава поне грижата за човека беше на ниво - имаше работа за всички, и то задължително; опрощаваха заеми на млади семейства, ако разликата между двете деца не беше над 2 години... А сега цари еднолично самоуправство, граничещо с геноцид над цял един народ! Кланете се още, въртете се на 360 градуса, но така ни го забивате, че и внуците ни няма да могат да изплатят поразиите им! Събудете се, бе хора!

Как да се събудим?Ние сме прост народ.Където имаше някой по-умен ,той изчезна от държавата.Прост народ-слаба държава!Това е!!!!

А, наш'та държава е много слаба

Колкото разследваха 6те апартамента на Цецо, толкоз и полицейското насилие ...

Гербаджиите са ебати безпомощните циркаджии, направо се кефя че са на власт, е такъв сеир не е имало никогa от бай Тошо насам.

Бай Тошо беше цвете за мирисане спрямо тия!!Язък ,че Бойко се учил от него.Нищо не е научил!!!

Бойко и учене?!?!?!?! - Да, да ;)

На тия не им вярваме, защото лъжат, както винаги. А те мислите ли, че си вярват, завалийкитееее??? Мисля , че не! И какво измислиха, сами да си правят проверки, като че ония от Запада, ЕС де, са толкова прости??? Тццц На всички стана ясно, че покриват убийците на детето.

Аре баце Бойко ,най после ти кацна на базуката пчеличката Мая с тази комисия.Сега или никога ,братче,отдавна ти е навита ,те при женките ежедневната истерия е знак за разгонване и жарка страст ..Курнелия също ! Аре ,че целокупний наш народ чака от две години този новий Листопад -ще ги нашмулиш ли и двете до края на мандата или не.Хората си купиха вече нови коли на такива залагания ..

нема как само двете, дедо попе, требе и вашжата плевнелиева зад вратата, и трите, и трите, дедо попе.

Аре бе пустиняк,Плевнелиева не се чекне на всички седенки,сакън да не остане незабелязана и несурвакана. Още от баба ви Цола всичките ви другарки се си я търсат захарната пръчка..

Тоя дебел и издъртял Боко, как ли пък не са хукнали с него ха-ха-ха

Те са му навити, но Боцко се гушка с ирландската пастирка.

Бойко пишел смс-и на Корнелия, хихи ... ама пренебрегвал Мая ...

Е гати дебилите!!Как сами ще се разследват!Такова чудо няма по света!Най-корумпираната и шашава държава сме ние.ГЕРБ надмина всякакви морални норми и правила!Те се подиграват с народа,а ние си мълчим.Заслужаваме ги!Нека ни мачкат!!!

Що бе? Какво се чудиш? Цветанов и Иванов, кой ги проверява за имотите? Ами Бойко и компания, кой ги проверява навремето за СРС-тата?

Ами кой ги проверява за амфетамините и ...... апартаментите, комисионнити и т.н., т.н. Крадците викат, дръжте крадците! Ама че провалени индивиди.

полицейското насилие в последния месец не е случайно. Предстои доклад на ЕС за състоянието в България. Цветонов иска да покаже че се бори с престъпността, и да накисне съда който "не се бори" с нея. Затова дига шум. За да има виновен защо не ни приемат в Шенген. Добрият политик и добрият българин, нямам пред вид този физкултурник, помага на съда по начин различен от цветановия, ако има какво да помага разбира се. Другото е интрига и манипулация на общественото мнение. Като човек с правна култура ще кажа- всеки загубил дело вини съда. И се оплаква от него. Не че няма подкупни съдии, но ми се струва, че във ВСС май са най- гнилите круши. Взаимно се крепят и не падат. Но там такива като Цветонов не ги пипат, защото властта си реди картите с тях. Страдат от неспрраведливи нападки обикновенните съдии. Които си вършат съвестно работата.

хахахаха. Освен и престъпниците да се разследват сами? Алооо, ГЕРБ, как сте?

Полицейския произвол няма граници, жалкото е , че от полицията бяха уволнени подготвените полицаи и такива с морал, назначиха техните хора от подземния свят, ние добре знаем на какво са способни те.Ще се обясняват , шикалкават и уплитат в лъжи. Много са престъпниците, но много са и произволите на полицаите.Те самите се хвалят, че първо бият после питат!Наглост!!!!

Както винаги пазят със зъби и нокти ЦЦ а заедно с това и собстените си доходи...Това е парламентарната/герберска/ държава - всичко за нас а не за тези които излъгахме.

Няма нужда и да заседават, според мен

Мисля че от сега е ясна констатацията на комисията