Политолози: Започва нов политически епизод

Разликата между двете кандидат-президентски двойки е по-голяма отколкото експертите са предполагали. Явно ГЕРБ не е в добра кондиция, смятат те.

Обратно в новината

Коментари - Политолози: Започва нов политически епизод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва грънци. Богатите по-богати. бедните по- бедни. Започва великото пребоядисване и преселение за копанята. Преоблякъл се Илия, пак в тия. Отиват си Вашите, идват Нашите.

Нима има наивници, които вярват, че наистина ще се случи нещо, което до сега не се е случвало? Това е невъзможно докато парите продължават да бъдат във все едни и същи хора. За огромно съжаление това е реалността, не само у нас, но и в световен мащаб!

нищо старо не е забравено. разместват се пластовете но не и системата. Остава грабителска, олигархична, крадлива. ще се направи ли нещо за КТБ, заемите, плоския данък, заменките с имоти, кражбите, ало Ваньо Мишо бирата, съдебната система и Цацаров ? Не, не, не

Най голямата грешка на Радев ще бъде да клекне на БСП. На тези не трябва да се вярва. Ще започнат отново същите схеми. Хората гласуваха за него а не за Нинова. БСП с нищо не се е променила. Започва пребоядисване и преместване на клакьорите. както към СДС, НДСВ, ГРОБ сега обратно в БСП.

Какъв нов епизод в българската политика? За това трябват нови хора, с ново мислене и морал. Хора, които освен лични амбиции, имат амбиции да изведат страната и народа от тоя батак. Хора, които искат да построят справедлива, просперираща, социялна държава. Всичко друго е бош лаф.

ГРОБ загубиха нарочно и безотговорно тези избори, политическите сътресения тепърва ще се усещат, но като минат и те на следващите избори ГРОБ може отново да ни изненадат неприятно. Надавям се поне патриотичния "фронт" да не се разпадне... Кой ли ни е проклел да живеем в интересни времена?

Въпрос на национална сигурност е рязкото повишава на заплатите и доходите. Тази мизерия вече е нетърпима и никой няма да се задържи повече от година,ако няма промяна. Система,която не дава шанс и надежда на губещите/народа/ е обречена. Не дали ,а кога. Когато дълго няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпеливите ! Запомнете- Държавата може да тръгне само ако рязко се повишат доходите и да заработи истински съдебната система. С този дневен ред трябва започват всички заседания на МС и колигиумите м министерствата. Който неможе да промени жизненото ниво на хората, да си ходи ВЕДНАГА.Повчете така неможе. Дикси.

ИМА НЯКОЛКО СМУЩАВАЩИ ФАКТА: 1. Социолозите като един, в хор запяха, че мажоритарният вот е огледало на лошия Герб, обръщайки страната в хаос. Но явно плануван и платен. 2. Съответно, Нинова веднага заговори за управление, снесено и от Радев. 3. Радев уж се разграничаваше от БСП, призна за грешките им, а се оказа златната кокошка-носачка за БСП. 4. Радан Кънев веднага разцепи парламентарното мнозинство, явно готвейки се за избори преди оставката. 5. Има ли тук нечия Дълга ръка? Прави ли ще са анализите на западната преса за проруски президент, щом с неговия избор се преустроиха и партии и техните говорители - социолозите? 6. Какво следва за България? А от ЕС?

А ББ сам ли се сложи на пачи яйца, искаше да се оттегли ли, или някой му посочи отново пътя? Или почти му спретнаха превратче - чрез Радан, чрез организирани анализи на социолози. Как може социолозите наистина да вещаят апокалипсис за управлението, заради този мажоритарен вот? Високо грамотни хора, играейки си по струните на икономически неграмотните отрудени хора от народа. Тия лапачи с голф-игрища от платени приказки не оценяват направеното, стабилността, а хвърлят народа жертва отново. За нова лапачка. Като лешояди, антибългари.

ДЕБЕЛИЯ И ПЛЕШИВИЯ ПОЛИТОЛОЗИ СЕГА СА КАТО КОМБАЙНЕРИ ПО ВРЕМЕ НА ЖЪТВА - ДЕН ГОДИНА ХРАНИ :))

ще се изгаврят с радев и вече започна да му става ясно. трибуните ликуват, героят поздравява ...а, то.. автогол. интересното е, че се усети още на пресконференцията. трите изкукали червени лелки се надпреварват как да го командорят докато се борят за тронът на най-великата. лесно е да командориш фатмаците, друго е политиката... всичко много забавно, НО и НЕ, НЯМА и НЕ се случва промяна. изцяло се игнорира фактът, че решението на днешните, реални проблеми, не се намира в настоящият политикономически модел. но още по-важното е, че той не позволява селектиране и идентифицирането им! радев твърди, че не е политик и е работил с елка. ако се и сети, че не политиката, а технологията решава проблеми, ще има някакъв шанс да направи нещо смислено. не, да го постигне но поне да го започне.

ПЛЕШИВИЯ И ДЕБЕЛИЯ ПОЛИТОЛОЗИ ПАК СЕ ОСРАХА В ПРОГНОЗИТЕ ...:)))) СЕГА ПАК ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ГЪРЧАТ И ЛИЖАТ КРАКАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ - ТЕ ТАКА ПРЕЖИВЯВАТ 27 ГОДИНИ :))

Политолозите трябва да си скъсат дипломите ..... как така са изненадани от резултати който всеки втори Българин очакваше? Очакват ни интересни времена ! Циркът отново е тук!!!!

"Изненадани", щото иначе ще трябва да връщат "аванса".

вече няма да ни управлява бкп2 а ще е бкп1

Какъв кретен трябва да си , за да допуснеш че държавният глава на на една уважаваща себе си държава може да се казва ЦЕЦКА ????

"Започва нов политически епизод"!!! Докато ние, избирателите, сме съгласни да ни се играят епизоди, а не държавническо управление, сапунката в родината ни ще продължава. Няма цирк без клоуни и без зрители. Щом си траем, си заслужаваме управлението в тоя му вид.

Не е лесно да се управлява държава в днешната ситуация в света. Да престанем да се плюем, трябва всички партии да се обединят за доброто на България.

Стига политика и партийки безброй. Подготвени политици видя се нямаме в България. А демократично мислещи, 0%. Време е да поканиме млади хора /не децата на червените/ да се върнат и да заработят така както се работи в демократичните страни.Горкият ББ той си мислеше,че и този път ще командосва всичко и всички. Да ама не! Дано този на вид спокоен човечец РР да не стане послушното момче на тази "Курнелия". До сега никой не направи добро за хорицата. Боли ме като чуя най-бедната държава. По правилно най-мързеливата , крадлива ,партийна държава. Време е да не се седи по пейките и кафенетата,а да се запретнат политиците и да стане България една от най-достойните държави. Ред,наказание за непослушните и контрол над всички и всичко.

Един път вече се връщаха млади хора - царските юпита - и какво се случи - много бързо се научиха и те да крадат и да си уреждат свой бизнес. До кога ще се спъваме в една и съща мотика?

PRIKLIU4I

епизод в нов аранжимент..Колко трябва да си демагог за да твърдиш, че избирателят наказвал Борисов и ГЕРБ на мажоритарен избор за президент за да си на нивото на Гарелов?? Чия парния е ДПС след като в Чорлу - Турция гласовете за БСП, респективно БСП са три пъти повече от тези за ГЕРБ??! Некои летят в небесата без да вникнат в земните проблеми на нацията. Утре ще се събудят.

Що си траеше бе, БОКЛУК, преди седмица, когато 70% от турците гласуваха за поредната свиня/калинка от гроб, а? Майка ви долна, все някой друг ви е виновен за свинщините и кочината в която превърнахте България!

Простак, даже не си разбрал. Трябва да го чуеш от дебелите и криви социолози,щото не можеш да мислиш. Ама не е дипломатично по медии да се каже. Миналата неделя, понеже ДПС си имаше Орешарски, Доган е отхвърлен от Ердоган, то по заповед на Ердоган трябваше да се преброи вота за верният му Местан. Ердоган анализира броя, разучи прогнозите и реши как ще стигне отново до минстерски кресла и държавни тайни в Родината ти. А ти гледам не си се обидил, че отново БСП с турците ще се коалират, а?

Аз

ГЕРБ не бил в добра кондиция. Дееей политолозите, я... Пациентът имал лека настинка, според аутопсията...

добрата кондиция на БСП е плод на разсийване на гласовете на патриотарите и бензинджията при аналогична активност.

Започва период на спешно пребоядисване в 1)патриоти милеещи за българския народ, 2)световни миролюбци, 3)приятели на Русия и 4)борци с имигрантското цунами.

Аз

Ми помнете, бе!

ВСЯКА ГОДИНА ИЗБОРИ ЛИ ЩЕ ИМАМЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА ПРИ ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ ДАНО ДА НЕ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА НИ.ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ГЛАСУВА С РАЗУМ А НЕ ЕМОЦИОНАЛНО. РОСИЯ КАКВО КАЗВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С БЪЛГАРИЯ ИЗВАДЕТЕ СИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.

Не лъжете хората! Който и да дойде на власт, пак ще си счупи краката да ходи в американското посолство ...

Няма да е точно така, свърши тая. Не предвидиха, кой е новия американски президент... ;)