Коментари - Полицията спря над 242 души, опитали да минат границата | dnes.dir.bg
назад

Полицията спря над 242 души, опитали да минат границата

Стотици мигранти са отблъснати при опит да влязат в България снощи. Имаме строг контрол на границите, увери Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Полицията спря над 242 души, опитали да минат границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"затова не може да се каже с точност коя от тези групи ще мине през България и коя ще мине от друго място. " НАЛИ ГРАНИЦАТА ДОБРЕ СЕ ОХРАНЯВА И НИКОЙ НЕ МИНАВА. ТЕЗИ ЗА ИДИОТИ ЛИ НИ ВЗЕМАТ??. ЕДНО ПИШАТ-ДРУГО СТАВА?! ПОЛИЦАЙТЕ КОЛКО ЕВРО СЪБРАХА ОТ ПРЕМИНАЛИТЕ?"НАП"ВЗЕ ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ. ИМА ЛИ ПОЛИЦАИ В ЗАТВОРА?

Няма сън за цензорът-нещастник, антибългарин!

Тази Бъчварова е крайно нахална престъпничка.

какво стана с каналджиите, те колко прекараха - да не би да излязоха в отпуска - много неясноти по този въпрос, г-жо бъчварова

Днес по бул. Христо Ботев, близо до гарата минаха десетина младежи, подредени в колона, по двама. Леко ми заприлича на придвижването на военните. И при всички положения е странно да се вижда посред бял ден. Да не говорим, че тротоара стана тесен за разминаване. Какво е това чудо и защо продължава да се наблюдава?

"Имаме строг контрол на границите, увери Румяна Бъчварова. " БРАВО?! САМО ЧЕ ЗАЩО ДО СЕГА ВИНАГИ ПИШЕ ЗА ХВАНАТИ,ПРЕМИНАЛИ И Т.Н. ЕМИГРАНТИ? ЗАЩО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ПРОЧЕТОХ: "ВЪРНАХМЕ ОБРАТНО "Х" ЕМИГРАНТИ-НИТО ВЕДНЪЖ БЪЧВАРОВА. И "БЪЧВА" ДА Е БЪЛГАРИЯ-ТЯ СЕ ПРЕПЪЛНИ др.БЪЧВАРОВА!!

"Боят поражда болка, болката страх, а страхът подчинение."

Може да ни управляват евреи, но тук не е Авраамов дол !

Сутринта,отец Иван от Нови хан съобщи,че поради липса на средства не може да плаща сметките за ток на приюта в Нови хан и в с.Якимово.Затова ЧЕЗ са започнали да спират тока.Значи пари за разни муджахидини има-за нашите сънародници няма? Гадната хунта,която ни управлява,е готова на всичко ,за да угоди на западните господари, а народа-кучета го яли!

не само на западните господари. Има такива и на изток.

Българите са все повече безработни и гладни. Липсват ни само тези наглеци. Да си стоят там откъдето са и да се търсят правата.

"гл. комисар Ангелов. съобщи, че от началото на годината в страната ни са влезли 7шч0 души" това са тези, които са преминали границата легално. другите са поне още толкова!!! плус още 2100 от квотите... не ми се мисли. и като чета колко внимателно ги "проверяват" ми се плаче.

За една година това правителство колко ограда по границата построи?

дано греша, но...това е само началото на предстоящ военен конфликт и края на Европа.....

Утре новината ще е за 1000 спряни, после 2000 и така до не знам къде си....

какво ще обработвате бе ! напаво не ги пускайте да преминават -водни струи сълзотворен газ шумови гранати и патрони от всякакъв вид!!!!тука не трябва стъпват да знаят и останалите и да не си правят сметката да тръгват насам!

А колко ли от вас се замислят след , 4-5 години , когато цяла България , Европа и цялата Европейска цивилизация потъне в кръв от тези потенциални терористи наричани за по-лесно "мигранти" , дали ще си спомнят през чии граници са влезли повечето от сегашите терористите ....опссс пардон "мигранти".. сега за сега са мигранти....??? ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ установи най-строг граничичен контрол , да се спре "КАНАЛЧДЖИЙСТВОТО"... И ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА НАЦИЯ , НАРОД , ДЪРЖАВА.. АКО , НЕ- ЗАГИВАМЕ .. ПЪРВИ ЗАГИВАМЕ И ЩЕ БЪДЕМ АСИМИЛИРАНИ ..ПОВЯРВАЙТЕ НА ЗЕВЗЕКА.. СЕГА ПИША..И СЕ МАЙТАПЯ .. А УТРЕ , ЩЕ БЪРШЕМЕ КЪРВАВИ СЪЛЗИ .....

И АКО МОЖЕ , НЕ МИ ТРИЙТЕ ИЛИ СКРИВАЙТЕ МНЕНИЕТО .. ТО Е ОТ ПОЛЗА ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД И ЗА ВСИЧКИ НАС !!! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ДРУГАРИ ОТ ДИР-А !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ние сме християни, ние не следва да допускаме мюсулмани за да превземат Европа и без това тези, които са в Европа са предостатъчни...както и те не ни искат, така и ние тях...да бягат в Саудитска Арабия, в Катар, в Дубай, в други съседни мюсулмански страни, където няма война, бомби и ИД, да отседнат в Тирция...из Анадола място бол....къде са се запътили из Европата, адмирации за Унгария, Сърбия , че не ги пускат, така трябва да бъде и в България контрол и вън от тук от страната ни и от Европа, тази паплач!

по-важно е не колко са отблъснали, а колко са пропуснали да отблъснат...

В политиката няма нищо случайно! Човек може да е сигурен, че случващото се е винаги планирано . Рузвелт

тези в парламента, министерски съвет и президентство - няма да направят нищо. Време е да последваме примера на Бенковски, З. Стоянов и Т. Каблешков. Чакаме ли - късно ще бъде.

Аз го предложих снощи, но хората били на работа:)))

репортажите и вижте, че голямата маса от т.н. бежанци са млади копелета от 20 плюс, минус 5 години! Всичките са от СИРИЯ, всичките са без паспорти, всичките са хиляди евра или долари в джобовете си! Това не са бежанци, това е ИНВАЗИЯ на ИСЛЯМИСТИ в БЪЛГАРИЯ! Допуснем ли ги тук, никой, никога няма да може да ги изгони! Млади хора, вземете Защитата на Отечеството в своите ръце.

Другари ,защо полицаите не плащат ДАНЪЦИ ,от приходите които вземат от бежанците/дилъри , каналджии,и свободно развяващи си байраци,около ЖЕНСКИЯ/циганския/ПАЗАР. ''УЖ'' ГО АРЕСТУВАТ ,СЛЕД КОЕТО НА БУЛ.Тодор Александров ,зад ''ЛУКОЙЛ'' ,си получават ГУСТОТО. Поне да си платят данъка ,от ''допълнителните доходи'',също и от МВР-КАТ .

Контрола е много строг! Като ги видят, че идват полицаите се обръщат с гръб към тях и ги оставят да мината свободно!

Ще ме прощавате, но изпитвам известно съмнение, че имаме строг контрол на границите, както еуверила Румяна Бъчварова. Засега имаме късмет, че бежанците не щат да влизат в родината ни, толкова сме зле !

грешиш, щат и влизат. от една седмица съм в ахтопол, всеки ден извозват с камион. в гората към резово няма гъби, но е пълно с боклуци - пликове, дрипи, памперси, бутилки... от години съм по тези места, това не са боклуци от курортисти (не че и те не оставят)

Появиха се слухове, че руски военни и техника ще помагат на Асад и ИД започна евакуация в Европа.

"Отблъснати", "строг контрол" Брей, на думи грешка нямате!

лъже като за световно. Погледнете какво представлява центъра на София около халите и ще ви стане ясно колко са ефективни мерките на марионетното правителство. Арабеските с всеки изминат ден се увеличават и стават все по-нагли.

ти къде си живял досга, и на колко години си? Там - около халите, на Симеон и на женския пазар е пълно с араби повече от 20 години. Имаше и случай на убит с арбалет на пазара. Ама юруш на атаката сега, нали?

Нека преминат границата и още хора, да бъде направена някаква програма всеки да приеме по един бежанец в дома си - бежанецът ще научи езика по - бързо и това ще е полезно за него.

а за тебе кое е полезно ? я ни обясни , какво ще правиш когато утре , твоя квартирант запаше пояса със тротила , а детето ти е в хола му ????

Ашколсум Щерев. Аз бежанец и много обича тебе. Иска идва при тебе на гости учи български. Къде ти живее, аз идва довечера, почва да учи? Дай адрес.

Сирийки - да, 2-3 мога да поема, обаче жената ще се сърди. хе-хе

Ти наистина ли бе малоумник? Само да не се окаже Русия права, а Европа некадърна васална ....каквато всъщност е?

Абе ти нормален ли си? Пий си хапчетата редовно - важно е!

Смятам,че за тези които прекарват нелегално хора през границата трябва да се прилагат военновременни закони-Разтрел на място без съд.

Ще има ли новини на сирийски ,в Бг?

Никога не сме били по-беззащитни - жена-секретарка министър на МВР и мъж - цървул-мушморок министър на отбраната. Боже, пази България, щото тя не може и не иска. хе-хе

И начело на държавата - ТИКВА!!!!!

Абе комундета- русофилски ,нали бяхте големи интернационалисти? Нали все прегърнати се рисувахте-- Бели , Черни и Жълти? Какво ви стана бре? Каква муха ви влезе под опашките?

арабеските и комунягите нали са братя по оръжие ... путкин мордохаев да ги прибере в Mосква а нашия алкохолика мишо да организира кампания сред червените панелени бантускотове да ги приютът

Наистина , запитват ли се господата "каналджии"и корумпираните граничари и митничари... , че утре тия всичките мигранти /или като ги гледам , че са деведесе процента все млади здрави и стройни момчета/ , ако им светне "бушона" от ИДИЛ , ше мрат и техни , както и наши деца ,ще мрат и те както и НИЕ ВСИЧКИ?

Мисля си дали Турция няма да ни извърти някой номер и да ни стовари няколко хиляди на границата ни тогава става интересно ще трябва войската да се намеси активно иначе ще ни залеят.

Аман от мислители. Ще те заболи главата от толкова мислене.

Днес Меркел и Ердоган са говорили по телефона за бежанците и той ги спря. Явно по нейна команда ще ги пусне, но не трябва да се допуска БГ да стане транзитен коридор.

Вместо да мислиш много си гледай работата и не се казвай по въпроси, от които нищо не разбираш.

Вземи трима циганина у вас и ги учи на каквото искаш!

от всичко което чета в последно време стигам до заключението, че народа ни мрази истински тези които бягат от изтреблението на ИД, но нехае когато тези изроди от ИД разрушават хилядолетни паметници на културата, избиват или продават жени и деца, търгуват с органите им и т.н. Кой е злодея в крайна сметка??

Добре четеш,но трябва да осмисляш, и анализираш ако имаш с какво. Къде пише,че трябва да обичаме някакви наглеци с претенции още на входа?! А бъдещето ни с тях как си го представяш? Ние едвам свързваме двата края, а те на наш гръб всичко да получават без пари?!

Не и вярвям на тая , лъже като дърта циганка...

Краси душа и аз кат теб вервам само на жид станишев и бащицата доган

кого лъжеш? В Швеция и Англия не им стигат 6 месеца за да определят личността на бегълците, а тук веднага, не ни разправяй приказките.

Представете си, ако спретнат Китайска пролет и тръгнат 1 милиард китайци през България, направо ще ни изядат ориза.

каква арабска пролет ще ни спретнат тука на место!!

Как можеш да сравняваш китайците с тази напаст?! Китайците са различна култура и манталитет.

поне китайците са работливи и не са чалнати религиозно.

А шофьорите на таксита в кауша ли са???

но като превантивна мярка ще им бъде отнет лиценза:)

А спомняте ли си думите на една наша еврокомисарка - Сталинка, че имигрантите били в помощ на България и намалялата раждаемост. Тази лелка къде се скри в момента и защо се забравиха думите и, а?

заедно с мама Меркел някъде се покри. нито едната, нито другата не се чуват по въпроса...

те идват да работят и да раждат, пък ние не ги пускаме.

sram me e ot takiva kato teb

Който бъде хванат, първо да целува кръста и после хуманитарна повощ - по един сандвич със сланина. Тогава ще ни заобикалят през девет планини.

без да лигавят кръста ни ! А и що да хабим сланинката си ?!? По-просто е -бой, бани и народна музика.

да,имате много ++++++..............от мене

Да си събираме багажа и ние подир тях...

бой се, приготви си чалма и няколко чаршава да си овиваш домочадието:)

Ти, не си ли вече в путиновия рай???

мама меркел не ни иска нас

Абе, какво се лигавят тия арабески - най-големите главорези са техни мюсюлмани! Защо не са на бойното поле - подвили опашка пред няколко хиляди, млади страхливци бягат с милиони към Европа! Каква беше Европа след Втората Световна Война - срината, десетки милиони жертви! Дали хукнахме при арабите да ни гледат и дундюркат? Не, започнахме наново! Сега всяка орка иска наготово!

Европа, която връща лодки в Турция и Либия - това не е Европа!