Комбайни и трактори на пътя: Земеделците ще протестират, докато не ги чуят

Кризисният резерв за компенсиране на сектора може да бъде отворен до дни, откъдето се очакват 15 милиона евро за България

Обратно в новината

Коментари - Комбайни и трактори на пътя: Земеделците ще протестират, докато не ги чуят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерцедесите поскъпнаха, яхтите също...

Ти колко зърно си произвел, че си предлагаш мнението? И с какво качество беше и как го продаде?

забравих да добавя, че и яхтите поскъпнаха.... глад майка...

Земеделците и новата им партия разбиха джендърите в Холандия. На мнозинството им писна от лгбт простотии

Мултимилионерите зърнари в България заплашват държавата и нас ,че трябва да ги храним ние когато бизнеса не върви!!!?? Ми няма да хрантутим милионери

Това не е в гърция

Чакайте да видя дали съм разбрал. Нашите зърнопроизводите, ползващи субсидии се притесняват от зърното, произведено от страна във война?

А иначе 100 милиона евро за калинки интегриращи дигитална култура? ЕССР ще се разпадне с гръм и трясък.

Пращай половината на Източният фронт. Другите ще ги храни Буболечка ООД. Слава Кокаине.

Бентлита, Росове, Майбаси, Тесли.... Иначе плачат за помощи и забрани. После, цените в магазините били високи....

Към тия с тракторите- започнете да си миете гумите преди да излезете от нивите на асфалта, че ще убиете хора!

Субсидии получават 60 000 стопанства. Като ви чета коментарите, излиза, че това са 60 000 милионери! Да ви се чуди човек защо продължавате да търкате гащи зад бюрата, вместо да идете на село да ставате милионери и вие.

И оядените ресторантьори! Смяяяяях! А пенсионерите възпитано мълчат, умират бавно....

Изедници гадни!!! Дано фалирате всички скапани зърнари!! Заради такива набедени "земеделци" Северна България е сякаш 100 години назад от Южна!!! На юг от Стара планина земеделците нямат нищо общо с тези изедници и чорбаджии от Севера!!!

Едно време само гущера вземаше субсидий Но боко тиквата дето го плюете и на зеленчукопройводители започна да дава.Та нека е като в западнала Европа ,еднакво да дават

А наркобизнеса как се само издържа и не протестират? Тия селяни що не могат.

Значи държава, която е във война произвежда продукция и подбива цените на нашите селяндури с Бентлитата и Майбасите... Е, кажи честно!

Колко трябва да си нагъл, за да протестираш, че някой предлага по-евтина стока и ти не можеш да си купиш новата лимузина на Ролс Ройс!

Преди 10 години правихме ремонт на покрива на частно ткзс. Собственика обработваше 5000 декара с 6 работника, и казваше че печели между 250000 и300000 годишно. Никак не са за оплакване,

Бах маа му! Къде е това еФтино жито, че хляба стана 5 лева килото.

Ако имам оранжерия, и продавам домати по 3 лева, това значи ли че държавата трябва да ми забрани да гледам домати. Но, и защо протестират, кога внасяме зърно от Украйна, но не протестират, когато изнасяме оръжие за Украйна

Га лапат субсидии, мълчат като п-ки, ДТМП

Я да съберем на едно място зърнопроизводителите и животновъдите, да вземат да се разберат сега фуражът за животните ефтин ли, или е скъп. Едните викат, че Украйна ни наводнила със зърно на безценица, другите тръбят, че фуражът бил много скъп. Единствно общо е, че всички вдигат ценита.

Ами така е ние даваме оръжие те дават зърно Станете оръжейници

Ричард космясъл ализбегалов и той реве. Нямал клиенти в ресторанта си и държавата да му даде пари да си има.

Полиция няма ли в тая държава? Тия каруцари що не си гледат бизнеса ми само за кинта ламтят? Начи веднъжда им наливам субсидии, втори път да им купя трактори и трети път да им купя стоката... а и тока да им субсидирам. До кога? Аре смотиката и бегайте обратно на нивата. Никой не ви е длъжен.

Лятото си стискаха зърното и чакаха по големи печалби. Сега като не познаха - хайде държавата да ги подпомагаме. Но ако бяха познали и спечелеха повече, дали щяха да си дадат нещо от печалбата ?! Когато печелят, то си е за тях. Когато губят, ние да им покриваме загубите. Който е некадърен да фалира!!!

хахаха...АГРОСЕЛДАЦИТЕ се самопрецакаха